Loading...
nl

Karma

Katie
Katie aug 21 '10
Hallo,

Mijn naam is Karin, ik wil heel graag hulp bij het "loslaten"
Ik zat-zit in een relatie van aantrekken en afstoten. Niet met en niet zonder elkaar kunnen. Nu ga ik hieraan onderdoor want ik heb advies ingewonnen en omdat ik wel spiritueel ben en hij nog in de 3d wereld zit zuigt hij alle energie uit mij.
Maar ik houd zoveel van hem. Maar een helderziende die gespecialiseerd is in Karmische relaties ziet/voelt dat hij in zijn ego zit en dat hij, zolang hij daar niet uit komt het tussen ons niets zal woden. En dat doet mij veel verdriet.
Ik moet nl eerst loslaten, want dat is mijn "les" die ik moet leren uit deze verbinding.
Maar de angst om hem hiermee kwijt te raken is bijna groter dan het verdriet dat hij mij doet. Iedere keer weer!
Nu heb ik hem al een week niet gezien en ben gisteren weer in de valkuil getrapt en heb hem te woord gestaan waardoor hij gelijk weer in mijn energie zat. Drama dus!
Hij zegt van mij te houden maar al zij respectloze acties bewijzen iets anders.
WIE helpt mij alstublieft!

Karin
Delen:
admin
admin aug 21 '10
Lieve Katie,
Zoals ik het begrijp : " Een helderziende, zegt jou hoe die het ziet en voelt, en vertelt je "wat" te doen, ivm jouw relatie. Maar voor de rest helpt die persoon jou niet verder in "hoe" dat te doen?

Hoe je in je kracht komt, en blijft.
Want wat ik voel is dat er iets niet klopt met wat er gezegd wordt.
Als hij in de derde wered zit, zoals wordt gezegt, en jij in een andere wereld, dan zou jij sterker moeten zijn, en weten wat te doen. Omdat je dan in die andere dimensie boven deze problemen staat. Je hebt dan een overkoepelende, en een licht en liefdevol overzicht en inzicht.


Het kontakt met deze persoon zorgt ervoor dat je ontdekt en ervaart dat ook jij evengoed nog in wat je noemt derde wereld geraakt.
En dat is niet omdat je iemand tegenkomt die jou daarin trekt.. of door jouw valkuil, maar omdat je nog in je groeifaze bent. Het is dan logisch dat je af en toe weer getrokken wordt naar de andere richting. Dat is goed, want er zijn tranformatie's te doen bij je.
Deze man die je tegenkomt, is er juist opdàt jij zou kunnen in jouw kracht staan, op het gebied waar je energetisch bent en daar dan ook kunt blijven.
Uiteindelijk bewijst hij je een dienst, maar das moeilijk om dit zo te zien?


L'arbre de vie
L'arbre de vie aug 21 '10
Heey Karin,

Eigenlijk heb je zelf, zoals ik het in je bericht lees, al goed door waar de knelpunten liggen voor jou en wat voor jou eigenlijk het beste is, stoppen met je relatie en met volle kracht staan voor jezelf, omdat ook JIJ gelukkig mag zijn en geen verantwoording hebt naar mensen die jou niet behandelen, zoals jij iemand anders zou behandelen! wink

Je hebt tegenstrijdige gevoelens: vasthouden/loslaten, liefde/maar eigenlijk ook respectloos behandeld worden. Als ik naar die laatste twee kijk, dan vraag ik mij af waar de liefde op gebaseerd is en waarom je in dat soort energie wil blijven hangen, als je niet behandeld wordt zoals jij je vriend ook zou behandelen. Dan verdien je echt zoveel beter;)!

De vraag die je denk ik aan jezelf moet stellen is: waarom kan ik hem niet loslaten? Beter nog: Waarom heb ik een probleem met het thema ‘loslaten’. Wat is daar nou de echte reden voor, welke laag ligt onder dat gevoel en wanneer heb je dat gevoel voor het eerst in je leven of in een vorig leven gevoeld.

Denk dat het enorm jou zal helpen als je begrijpt wat de oorzaak is van die angst, en dat kan liggen aan een gebeurtenis uit je verleden, of uit een vorige leven, wat een patroon is geworden en nog in jouw systeem zit.

Besef je dan ook dat Die Angst, niet relevant is aan wat er nu in jou leven gebeurd, maar dat dat oude Pijn is, die eerst nog eruit moet. Ga dat aan! En ik denk dat je dan de keuze kunt maken, waarvan je nu al weet dat dat goed voelt voor jou, omdat ook jij gelukkig mag zijn en je niet verantwoordelijk hoeft te voelen voor de gevoels van iemand anders, enkel van die van jou;)

Sterkte en Liefs!
admin
admin aug 21 '10
Karin, iedereen heeft ego smile
Volg je eigen gevoel, laat je door anderen niets vertellen maar doe wat voor JOU goed voelt.
Wat ik hier een beetje mis is respect, niemand is meer of minder dan de ander, misschien verder in ontwikkeling maar daarom zeker niet meer.

Als je met deze relatie wil stoppen dan stop je het gewoon.
Er is niemand anders die dit voor je kan doen.

Je schrijft ik houd zoveel van hem, ga eerst eens na waarom je dan zoveel van hem houd.
Loslaten is nu wat houden van betekent, als je echt van iemand houd kun je die persoon loslaten, met vasthouden jaag je mensen weg.

Kun je hem uitleggen dat je even een *break* wilt?
Zodat je een en ander op een rijtje kan zetten voor jezelf?
Ik zou niet alleen maar op het advies van een helderziende handelen, het lijkt mij veel belangrijker dat JIJ doet wat voor JOU op DIT moment goed voelt.

En een goed gesprek met je partner kan ook geen kwaad wink
Takhihiii
Takhihiii aug 21 '10
Houd er rekening mee dat een man over het algemeen meer in het hoofd zit dan in het hart en meestal meer een doener is dan een denker. Luister niet zozeer naar wat hij zegt, maar kijk naar wat hij doet. Mannen zijn anders ingesteld dan vrouwen, dat kan je niet veranderen. Hoe aantrekkelijker hij voor jou is, hoe meer hij waarschijnlijk zichzelf is en hoe anders hij is van wat jij graag zou willen. Respecteer zijn anders zijn, maar respecteer jezelf evenzeer. Jouw eerste verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Zorg goed voor jezelf.

Als je respect wil van een man, zul je daarom duidelijke grenzen moeten stellen. Hem aangeven wanneer zijn gedrag niet liefdevol bij jou overkomt. Alleen liefde heeft recht om bij jou binnen te komen. Je gevoel wil hem waarschijnlijk alles vergeven, maar hoe zit dat bij hem? Wat voelt hij voor jou?
bloempje
bloempje aug 21 '10
ik vind het eerlijk gezegd een beetje vreemd van een helderziende dat ze zegt dat je moet stoppen met een relatie?!?
als de relatie voor jou goed voelt moet je die gewoon zo houden, mijn man is ook absoluut niet spiritueel, ja zolang het wetenschappelijk bewezen is zeg maar. maar dat hij energie van jou zuigt, kan, maar dan wil dat zeggen dat jij jezelf niet voldoende aard en beschermd, want als jij goed geaard bent en beschermt bent(lichttentje/ koepeltje oid om je heen)dan kan hij jou energie trekken. wanneer je wat energie kwijt bent moet je het gelijk weer aanvullen met energie uit de kosmos( geloof mij, je krijgt dan meer dan je nodig hebt), en zo kun je hem ook helpen door hem positieve energie te geven waardoor ook hij gewoon voldoende energie heeft en de jouwe niet nodig hebt.
zo geef ik mijn man ook dagelijks een potje energie mee en hij is sindsdien een stuk rustiger, meegaander en begripvoller en vooral heeft hij meer respect voor mij en ieder ander.
dus jij kunt voor hem zijn leven ongemerkt veranderen. geef hem gewoon een dikke knuffel met een flinke dosis levensliefdeenergie, en dan zonder de gedachte in je hoofd... volgende keer gaat het toch weer fout, geef hem je volledige vertrouwen, enn als het mis gaat corrigeer je hem. ik heb namelijk niet het gevoel dat jullie relatie echt fout zou moeten gaan. heal hem met de liefdesenergie, ik voel dat je dat kan.
niemand heeft het recht om te zegggen dat jij jou relatie moet stoppen, alleen jij! jij bepaalt of je deze relatie wilt en de kosmos kan je daar heel goed mee helpen. negeer dat hij je spirituele kant niks vind en doe het onder de douche en denk er allleen positief over. later wanneer je hem geheald hebt dan heb jij je respect van hem allang gekregen, en dan komt het spiirituele vanzelf, bij mijn man inmiddels ook, hij krijgt er steeds meer belangstelling voor en zo maken we de nieuwe aankomende wereld steeds beter en voor iedereen berijkbaar.
ga voor je relatie als je dat wilt en ga voor de volle 100% met positieve gedachten ervoor en met de kosmosenergie.
en karin, mannen zijn vaak wat eigenwijzer dus het kost wel tijd, maar levert ook weer een hoop liefde op.
ga ervoor meid je kunt het!!!

Liefs Bloempje
Katie
Katie aug 21 '10
Hallo Tinne,

Dank je wel voor je wijze woorden.
Vandaag weer een moeilijke dag achter de rug.
Het loslaten en proberen niet meer aan hem te denken gaan mij slecht af. Maar voor mezelf weet ik dat ik grenzen moet stellen. In de hoop dat het ooit weer goed komt.

Zijn er ook affirmaties die ik kan gebruiken bij mijn moeilijke les?

Nogmaals dank! Karin
Katie
Katie aug 21 '10
Wat een lieve berichten allemaal!
En zo snel!
L'arbe de Vie, Dank je!

Karin, Op dit moment probeer ik juist sterk te zijn. Hij zoekt mij nl wel op, maar ik ontwijk hem. Maar als ik niets hoor voel ik angst. Gek word ik ervan.

Takhihii, Ik probeer juist door dit besluit hem te laten inzien dat ik wederzijds respect wil, Hij zegt dat ik het voor hem ben, maar het rijmt niet met zijn acties. Doordat hij uit een gezin komt waar de woorden Ik hou van je niet voorkwamen weet hij niet wat dat is. Hij zoekt bij mij steeds de bevestiging door het tig keer te zeggen zodat ik het ook zeg. Ook hierdoor wil ik hem alles vergeven. Maar ook hij zal zelf moeten inzien dat hij hulp nodig heeft.
Wat moet ik?

Ik hoop van iedereen antwoord te krijgen...ik voel me zo gesteund!

Liefs Karin
Katie
Katie aug 21 '10
Beste Bloempje,

Ik handel op dit moment ook echt op advies van die helderziende, maar mijn hart schreeuwt om hem.
Hoe kan ik goed geaard of beschermd worden?
Zoals jij het zegt klopt het volgens mij ook, hij vroeg mij ook altijd om bevestiging want hij had dezelfde angst. Mij verliezen.
Ik voel gewoon zijn verdriet en weet niet meer wat wijsheid is.
Ergens wil ik mijn grens aangeven en aan de andere kant wil ik er voor hem zijn.
Ik ben zo bang dat hij verder gaat.
Hoe kan ik hem liefdesenergie geven?

Liefs Karin
admin
admin aug 21 '10
Origineel bericht van: Katie
Zijn er ook affirmaties die ik kan gebruiken bij mijn moeilijke les?

Nogmaals dank! Karin



Ja.. wat denk je van deze?
"Het wordt steeds makkelijker om niet meer vast te houden "
Katie
Katie aug 21 '10
Ik heb begrepen dat het woordje NIET niet gebruikt mag worden in Affirmaties? Omdat ze daarboven het woordje NIET niet kennen.

Of is dat niet zo?
admin
admin aug 21 '10
Dat wordt gezegd, ja. Maar de affirmatie is niet voor hierboven, maar voor jou.
Katie
Katie aug 21 '10
Wat een mooi gedicht!

Prachtig!

De woorden: Liefde is vrijheid!
Misschien ga ik die gebruiken in een affirmatie?

Liefs
Katie
Katie aug 21 '10
Aha, dan is het goed.
Want ik wil het wel graag goed doen.

Wil zo graag eens slapen...rustig slapen.
bloempje
bloempje aug 21 '10
Lieve karin,

wanneer jou hart om hem schreeuwt verlaat hem dan niet, dan is het niet de goede keuze namelijk. liefde overwint alles dus probeer om er iets moois van te maken.
om te aarden kun je je voorstellen dat je een boom bent en een hele diepe wortel maakt tot diep in de aarde. deze wortel laat je lekker zitten en je vraagt de moeder aarde om al je negatieve energie weg te laten vloeien. ik doe dit zelf altijd onder de douche, dan vloeit de waterval aan water uit de douche ook de energie af lekker de aarde weer in. daarna wanneer je je ontladen voelt dan vraag je van zowel moeder aarde als de kosmos om de levens liefde energie. laat de energie stromen door je lijf en vraag om een beetje extra voor die mensen die je wat van jou energie wilt geven. daarna dank je zowel moederaarde als de kosmos voor de nieuwe energie en sluit je af door een paar keer diep te ademen en te dank je en tot gauw.

zo ben je geaard en je wortel laat je gewoon zitten, die gaat gewoon met je mee. zo hoef je alleen maar te vragen voor het afvloeien van de energie en het vragen voor nieuwe energie.
en dit kun je zo vaak doen als je wilt en zoveel als je zelf nodig vind.

om jezelf te beschermen hebben we het zogenaamde lichttentje.
je zegt in gedachten met een tentje vormend met je handen dit is mijn tentje van licht en ik wil dat die mij beschermd tegen alle ongewenste energieen en ongewenste negatieve dingen op welke plek op aarde ik ook ben. ter ondersteuning zou je een bergkristal bij je kunnen dragen( bijvoorbeeld in de vorm van een hangertje).

dan om de liefde te geven.... ja je hoeft het in feite alleen maar te denken, wanneer je een knuffel een hand, een kus of weet ik wat geeft of gewoon op een leeg moment aan hem denkt dan geef of stuur je hem in gedachten de liefdesenergie van de kosmos. en dan zoveel als nodig is.
en je kan ook de engelen en de kosmos vragen om die energie te sturen naaar hem. het zal komen, heb geduld en jullie komen er beter uit dan je voor mogelijk hebt gehouden. maar volgens mij kun jij dat best volhouden, want als je je eigen energie goed blijft aanvullen is jou energie grenzeloos.

lieve Karin ik geloof dat je het kunt, en ik geloof niet dat het einde van je relatie echt nodig is. de liefde is er wel alleen weet jou ventje er nog niet zo goed mee om te gaan. dat moet je hem misschien ook leren. maar ik geloof dat het allemaal goed gaat komen:)

liefs Bloempje Bianca
admin
admin aug 21 '10
@ Bianca,

Je hart kan schreeuwen om een man, maar dat wil absoluut niet betekenen dat dat dan Liefde is...
Ik heb dit een keer ervaren en het is het een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, ik heb hem toch verlaten en het was een goede beslissing.
Ik wil niet zeggen dat dit voor Karin ook geldt, ik wil graag aangeven dat loslaten van iets heel moeilijk is, zeker als het in je hart goed voelt maar je in je hoofd weet dat het misschien niet gaat werken.
Je ego kan je hart hard laten schreeuwen wink
Ik hoop dat ik het zo goed uitleg smile

Waar je hoofd, hart en gevoel tegelijk om schreeuwen, dus als het van alle kanten goed voelt, dan is het goed.
Zolang er twijfel en wijfel rondspoken is er werk aan de winkel.

@ Karin,

Blijf luisteren, niet alleen naar je hart maar ook naar je hoofd en gevoel.
Als anderen je tips geven of goede raad, voel dan eerst bij jezelf of je daar wat mee kan of niet, zoniet ga dan niet twijfelen maar leg het naast je neer.

Als laatste wil ik je veel kracht en vooral veel wijsheid toewensen.
Katie
Katie aug 21 '10
Karin,

Dat heb jij dan ook weer mooi gezegd!
Maar ik voel mijn hart, mijn hoofd en gevoel vragen om deze man.
Met al zijn minnen wil ik hem laten voelen wat echte liefde is, en hem laten zien dat ik het werkelijk meen.
Maar zijn hart moet geheeld worden en dat moet hij toch zelf doen?

Mag ik jou benaderen voor advies zo nodig?

Liefs
Katie
Katie aug 21 '10
Bianca,

Ik zal mezelf zeker aarden, en begin daar zo onder de douche al mee. Alle hulp kan ik gebruiken. En mezelf beschermen doe ik ook nog vandaag. Dank hiervoor!
Nu is mij ook verteld dat ik hem niet mag "voeden" door aan hem te denken want dat is geen los laten. Dus hem liefde sturen op afstand is niet goed voor mijn proces.

Maar uiteindelijk hoop ik dat het goedkomt.
Met of zonder hem.....

Liefs Karin
bloempje
bloempje aug 21 '10
Lieve

@ Bianca,

Je hart kan schreeuwen om een man, maar dat wil absoluut niet betekenen dat dat dan Liefde is...
Ik heb dit een keer ervaren en het is het een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, ik heb hem toch verlaten en het was een goede beslissing.
Ik wil niet zeggen dat dit voor Karin ook geldt, ik wil graag aangeven dat loslaten van iets heel moeilijk is, zeker als het in je hart goed voelt maar je in je hoofd weet dat het misschien niet gaat werken.
Je ego kan je hart hard laten schreeuwen
Ik hoop dat ik het zo goed uitleg

Waar je hoofd, hart en gevoel tegelijk om schreeuwen, dus als het van alle kanten goed voelt, dan is het goed.
Zolang er twijfel en wijfel rondspoken is er werk aan de winkel.

Karin,
ja daar heb je idd gelijk in je ego kan daar inderdaad toe aanzetten, maar in dit gevoel zei mijn gevoel dat karin eigenlijk niet weg wilde bij hem maar uitging van wat de helderziende haar had verteld te doen op basis daarvan geef ik haar dit advies. ik had in mijn vorige berichtje ook al aangegeven dat ze wanneer ze dat wilt voor haar relatie moet gaan, niet dat ze zich dus door anderen moest laten leiden. want adviezen hoe je moet afbreken zijn een oplossing als je van je relatie af wilt, maar karin wil eoogenlijk niet van haar relatie af, dus kan ze zich zo beschermen en zichzelf en haar vriend helpen. daarop is mijn advies gericht, en ja als ze wil stoppen met de relatie moet ze dat doen, maar als ze dat niet wil uiteraard niet, maar dan kan ze wel werken aan de relatie, zoals ik ook dagelijks doe aan mijn relatie, en ik pluk daar al flink de vruchten van.
dus ja het klopt wat je zegt niet iedere relatie is te houden, maar wat goed is mag gewoon blijven. en wanneer het nodig is om los te laten dan is dat idd pijnlijk maar ook nodig helaas. niet iedere relatie is houdbaar helaas.

Liefs Bloempje
Pagina's: 1 2 3 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki