Loading...
nl

stamperke, wil er iemand mijn foto lezen??

stamperke
stamperke jun 30 '10
hoi,


ik ben nieuw hier op die site.heb gezien dat je uw foto kunt laten lezen.zou dit al een eindje willen laten doen.is er iemand die dit voor mij zou willen doen??

groetjes stampertje stephanie gistelinck
a href="http://s966.photobucket.com/...92592_38011.jpg"; target="_blank"><img src="http://i966.photobucket.com/...92592_38011.jpg"; border="0" alt="Photobucket"></a>
stephanie gistelinck
Delen:
stamperke
stamperke jun 30 '10
http://s966.photobucket.com/albums/ae141...92592_38011.jpg

heb wel maar éné foto voor de moment,die is ongeveer van 2 jaar geleden

stamperke (stephanie gistelinck)
JulienMoorrees
JulienMoorrees jul 1 '10
Hallo Stephanie,

Om een goede fotolezing te krijgen is het belangrijk dat de foto zo recent mogelijk is en ook wat groter. Deze is erg klein. Kan jij een recentere en grotere foto (laten) maken?
stamperke
stamperke jul 1 '10
http://s966.photobucket.com/albums/ae141/stamperke_album/?action=view&current=Foto0014.jpg

dat is een foto dat ik nu vlug heb genomen.


grtz

stamperke (stephanie gistelinck)
JulienMoorrees
JulienMoorrees jul 1 '10
Super!

susie14
susie14 jul 1 '10
Zo Stamperke, wat een schattige nickname.
Ik wil het graag voor je proberen.
Had vanmiddag ook al even snel je foto bekeken en nu vanavond heb ik meteen dezelfde ervaring......druk op mijn keel en voel me misselijk. (Lijkt op zwangerschapsmisselijkheid)
Spreek jij je wel uit over je problemen? Krijg het idee dat je je ontzettend inhoudt.
Je houdt niet van confrontaties en laat het vaak maar voor wat het is. ma.s.w je cijferte jezelf en je gevoel weg.

Je bent lief, zorgzaam, fijngevoelig met een introvert karakter.Ook voel ik een bepaalde eigenwijsheid/eigenzinnigheid. Trouw aan vrienden.
De woorden sport en treinen komen bij me binnen maar daar twijfel ik sterk aan....weet niet of ej er iets mee kunt?

Hoofdpijn, migraine is dat iets waar je vaker last van hebt?
Grenzen stellen voor jezelf zie ik heel duidelijk....ook jij mag gewoon nee zeggen als je iets niet wil of kunt!

Je neemt mensen zoals ze zijn, alleen zelf kun je nog wel es een stap terug zetten. Zet jezelf niet aan de kant voor anderen.
Dit is het stukje onzekerheid in je wat er nog zit. Als kind was je verlegen en nog onzekerder naa rmijn idee.
Kom je uit een groot gezin en woonde je vroeger met je ouders op het platteland en/of waren je ouders boeren ?

Spiritualiteit is je niet vreemd, al zal het voor jezelf vaak niet wel als vreemd hebben aangevoeld. je bent aan het ontdekken. Ben je bekend met de uitdrukking hsp-er? heb het idee dat je snel dingen uit je omgeving oppikt, meer als je in de gaten hebt en je lief is.
Je bent wel een nuchter type en staat met beide voeten aan de grond en wil ook graag dat dat zo blijft.

ook een echte giechelmeid, zo'n lekkere droge hunor volgens mij.

Ik hoor graag van je of ik een beetje in de buurt zat....of helemaal niet crazy

groetjes Sieske
L'arbre de vie
L'arbre de vie jul 1 '10
Lieve Stephanie,

Ik heb je foto gelezen en ik ben benieuwd of je iets in mijn uitleg herkent.

-ik hoorde gelijk het woordje speeltuin, klein meisje

-Beeld: je zat in een rollercoaster: weet niet of dit letterlijk is, heb je soms het gevoel dat je leven nu in een versnelling is, of dat je wereld op zn kop staat/gaat?

-je bent volgens mij iemand die in zichzelf is gekeerd, ik zie veel muurtjes waarmee je andere mensen van je af kunt houden.

-ik zie ook steeds een beeld van een figuur met een koffer aan een spoor waar verkeer raast, en het figuur laat zn koffers vallen. Weet niet goed hoe ik dat moet interpreteren, heb wel het gevoel dat het figuur op de vlucht is. Heb je het gevoel dat de wereld tegen jou is en dat je daarvan weg wilt? Of miss hou je gewoon wel van reizen, wat voor gevoel heb jij daar bij?

-ben je iemand van de kleine details?

-Je hebt volgens mij een goed gevoel voor mogelijkheden als je voorbij komen: wat voor gebied dan ook.

-Wat ik ook sterk het gevoel kreeg is dat je van binnen vecht tegen een diepe pijn. Dat je als je anderen maar afschrikt, wil voorkomen dat je nog sterker gekwetst wordt. Ik denk dat belangrijk is dat je stopt met vechten, zodat je de liefde kan ervaren en jezelf kunt vergeven…jij bent het ook waard!

-Ik heb het gevoel dat je op een punt staat dat je dingen met elkaar wilt integreren, dat het daar nu de tijd voor is en dat je valkuil is dat je teveel in je hoofd blijft zitten, in plaats van je gevoel, waardoor het loslaten van dingen veel beter zal gaan. Dingen ook niet te snel willen, maar heb geduld.

Liefs!
stamperke
stamperke jul 1 '10
sieske,


op het feit van het misselijk zijn heb ik dit soms wel,wij hebben een paar maanden geleden ons dochtertje verloren,maar iemand die ik nie ken heeft gependeld voor mij en die mevr zegt dat ik op dit moment trug zwanger zou zijn,mss daarmee.

over mijn problemen ofzo dat hou ik idd het meest voor mezelf,wil daar niemand mee belasten en probeer zoveel mogelijk zelf te kunnen oplossen.


eigenwijsheid/eigenzinnigheid,trouw aan m'n vriendin klopt idd ook wel helemaal,als er iets is kunnen die personen altijd rekenen op mij of dit nu overdag of midden in de nacht.

mijn probleem is dat ik idd nie vlug nee kan zeggen op bepaalde dingen en daar kunnen sommige dan wel van profiteren en ook al weet ik dit toch kan ik geen nee geven als antw.

ik woonde vroeger idd op het platteland,mijn ouders zijn nie echt boeren :),maar ze hebben wel nog op hun stukje land verse groentjes gezet smilemss daarvan.

ik sta idd liever met m'n twee voetjes op de grond,blijf graag nuchter.

hmm...idd soms van die hele droge humor hahahaha.

wat is hsp-r eigenlijk.

mijn zus heeft vroeger nog de kaarten gelegt en ik ben nu sedert een hele korte periode begonnen met de pendel,maar veel ken ik er nog nie zoveel van.

echt wel super dat je daar zoveel kunt vanaf lezen.


echt een dikke merci wi smile.
stamperke
stamperke jul 1 '10
L'arbe de vie,


op het eerste,dat kleine meisje in een speeltuin kan dit mss gaan over ons dochtertje dat we hebben verloren aan 5maand halve zwangerschap?2maand geleden?

mijn leven zit echt wel in een versnelling,het staat meer dan ooit op zijn kop,denk dat dit nog een eindje zo zal zijn.

dat is echt wel zo ik zet enorme muren om me heen,weet dat dit nie goed is maar da verdwijnt niet.

voor de moment wil ik zo ver mogelijk weg zijn van alles wat er rond mij gebeurd,de laatste maanden is het al deftig zwaar geweest.maar kan dit mss ook zijn dat we aan het kijken zijn om ergens op reis te gaan,in die periode dat ons dochtertje normaal moest worden geboren??

ben idd wel een persoon van kleine details smile

ik kan mezelf iets niet vergeven en dat zal altijd zo zijn,ze zeggen allemaal dat ik er nie kan aandoen en idd dat kan ik nie maar ik neem het mezelf kwalijk,het was een harde beslissing maar de beste.

ik ben al heel veel gekwetst geweest op bepaalde vlakken en mss daarmee dat ik blijf vechten.

moet wel zeggen ik ben een persoon die totaal nie rap dingen vergeet en idd in mijn hoofd zit dit al redelijk vol,maar om los te laten gaat het niet voor dit moment,ook al probeer ik dit,zal toch tijd nodig hebben denk ik.

goh amai ben echt wel onder de indruk ze smile.

echt wel merci'kes
stamperke
stamperke jul 2 '10
is er nog iemand die het eens wil doen?


groetjes
L'arbre de vie
L'arbre de vie jul 2 '10
“ dat is echt wel zo ik zet enorme muren om me heen,weet dat dit nie goed is maar da verdwijnt niet. “

>Waarom zet je muren om je heen? Jij mag er ook zijn, je emoties, je hoeft dingen niet binnen te houden, want die dingen blijven in je systeem zitten en daar wordt je lichamelijk ziek van;) ik spreek uit ervaring;)
>Tip: regressietherapie zou enorm helpen, een goede regressietherapeut zou je in trance kunnen brengen naar jouw persoonlijk huis : wat je kunt voorstellen als een huis zoals dat bij je opkomt: dit huis staat voor je hele zijn, dus hoe jij in elkaar zit en wat er binnen jou speelt. Via die sessie kun je de muren die je om jouw huis hebt neergezet weghalen. Ik heb dit zelf ook gedaan en dat helpt enorm;)

“voor de moment wil ik zo ver mogelijk weg zijn van alles wat er rond mij gebeurd,de laatste maanden is het al deftig zwaar geweest.maar kan dit mss ook zijn dat we aan het kijken zijn om ergens op reis te gaan,in die periode dat ons dochtertje normaal moest worden geboren??”

>Wees je er wel van bewust dat weggaan niets oplost;) de vervelende dingen die je hebt meegemaakt, zitten in jou en reizen met je mee. Als het voor jou de tijd is, zou het heel veel helpen om de reis in jezelf te maken en al die blokkades op te lossen, regressie kan helpen;)

""ik kan mezelf iets niet vergeven en dat zal altijd zo zijn,ze zeggen allemaal dat ik er nie kan aandoen en idd dat kan ik nie maar ik neem het mezelf kwalijk,het was een harde beslissing maar de beste.""

>Natuurlijk mag ook jij jezelf vergeven. Waar is jouw eigenliefde? Door jezelf die vergevenis niet te geven, blijf je die emoties en dat gevoel vasthouden en daarmee kom je niet verder, want het blijft dan in jouw systeem hangen. Ik voel zeer met je mee, omdat ik deels ook begrijp waar jij het over hebt;). De beslissing die je hebt genomen is natuurlijk goed geweest voor jou, je hoeft hem niet te bestempelen met ‘hard’. Op dat moment was dat jouw ingeving en die is altijd goed. Luisteren naar jouw innerlijke stem is altijd goed;)

""ik ben al heel veel gekwetst geweest op bepaalde vlakken en mss daarmee dat ik blijf vechten.""

>Ik voel aan wat je bedoelt;) Ik heb echt het idee dat je nog heel wat te verwerken hebt en dat je niet goed weet hoe je dat het beste kan doen. Wat ikzelf echt kan aanraden is regressietherapie, daarmee werk je lichaamsgericht aan de dingen die jouw dwarszitten.

""moet wel zeggen ik ben een persoon die totaal nie rap dingen vergeet en idd in mijn hoofd zit dit al redelijk vol,maar om los te laten gaat het niet voor dit moment,ook al probeer ik dit,zal toch tijd nodig hebben denk ik.""

>Natuurlijk, alles de tijd geven;)

Ik wil je heel veel sterkte wensen met jouw verlies en ik hoop dat je snel weer wat beter gaat voelen en de reis in jezelf aan durft gaan. Heb het gevoel dat dat nodig is om verder te kunnen in je leven.


Liefs!
stamperke
stamperke jul 2 '10
wat zou het kunnen zijn van speeltuin klein meisje?

heb da lik altijd gedaan muren rond me heen zetten.
en da kan echt wel lastig zijn.

met weg te lopen lost je idd niks op het komt toch trug maar het kan wel eens deugt doen om eens grust gelaten te worden.

voor mezelf te vergeven is het precies nog te vroeg,kan dit precies nie uitleggen,moeilijk.

heb enorm veel te verwerken de laatste jaren waren echt wel nie zo plezant,zou nie willen truggaan moet ik toegeven.

groetjes
susie14
susie14 jul 2 '10
ahh jij moet in een moeilijk periode zitten, ik voel met je mee.
hsp-er..high sensitive person, google het maar es, misschien da tje dingen herkent
L'arbre de vie
L'arbre de vie jul 2 '10
Origineel bericht van: stamperke


met weg te lopen lost je idd niks op het komt toch trug maar het kan wel eens deugt doen om eens grust gelaten te worden.



>Sterker nog: je zal steeds situaties tegen komen die dat gevoel trickeren;-) net zolang todat je er niet meer onderuit kunt...
om er iets mee te doen...
stamperke
stamperke jul 2 '10
Origineel bericht van: sies
ahh jij moet in een moeilijk periode zitten, ik voel met je mee.
hsp-er..high sensitive person, google het maar es, misschien da tje dingen herkent



het is idd niet makkelijk voor de moment,maar we komen er ook wel.
ah zal da een keer opzoeken.

merci'kes
admin
admin jul 8 '10
Hallo Stamperke,

Ik zal proberen je een lezing te doen,

Ik zie op de foto iemand die rustig en pienter haar werk doet, je bent een inteligente vrouw, die nauwkeurig haar werk kan doen.

Je zou een goede apothekers assistente zijn.
Ik zie ook dat je kritisch bent, naar anderen en naar jezelf, dit is prima ik zie dat dit je goed bij jezelf houd.

Het geeft je een vorm van houvast in het leven en je kunt daardoor goed onderscheid maken tussen wat goed voor je is en wat niet.

Verder zie ik dat je je leven soms wat saai vind en je wilt er wat meer actie in brengen wat meer ondernemen buiten je geijkte paden om, je laat je voorzichtigheid iets varen en gaat dingen doen die buiten je normale denk patroon vallen.

Dit heeft met name te maken met genieten, ik zie ook dat je graag wat meer actie wilt en nog niet goed weet hoe je dit kan verkrijgen.
Maar de plannen zijn er en ik denk dat je het wel naar je toe trekt op een bepaald moment.
je bent toch niet iemand die zichzelf forceerd dus neem je hier alle tijd voor.
Ik zie een bepaalde schuchterheid in je die je probeerd te overwinnen.
Je bent bewust bezig met jezelf en daarbij doe je het in een rustig tempo.
Men moet je niet iets voorliegen want daar kun je niet tegen en deze mensen behoren niet tot je vriendenkring.
Je haakt onmiddelijk af wannneer er onduidelijkheden zijn over dingen, je voelt haarfijn aan wie je wel en wie je niet kunt vertrouwen.
schrijf je gedichten?
Ik denk dat schrijven een goede manier is om zaken voor jezelf duidelijk te krijgen.
Door het op papier te zetten kom je vanzelf achter heel veel waarheden omtrent jezelf.
Schrijven is een weg voor je die ongekende mogelijkheden opent.
Probeer het eens...je zult er van opkijken wat er op het papier komt.
Ik zie dat er van bovenaf dingen door je pen kunnen vloeien die niet van jezelf zijn maar waar een ander ook veel aan kan hebben.
Misschien ken je de term automatisch schrift wel.
Ga eens op zoek ernaar en wat het inhoud.
Een mooie oefening s voor je om al je associaties op te gaan schrijven.

Bv het woordje roos en dan vul je verder isn wat er in je opkomt bij dit woord.
Je komt dan op verassende dingen en oefent meteen het associeren proces.

Eet je wel gezond en voldoende of sla je nog wel eens een maaltijd over?
Ik zie dat je beter voor jezelf mag gaan zorgen hierin.
Ik zie op je foto wel zo mooi een koelkast maar zie dat hij weinig voor jezelf opengaat.
Wel voor anderen maar zelf eet je te weinig en gun je jezelf dit niet zo.
Dit is de verkeerde zuinigheid hoor.
Je lichaam is de tempel van je ziel en mag ook in goede conditie blijven voor alles....

Ik zie nu rollerscates en weet niet of dit bij jou hoort of bij iemand anders, wie doet dit vaak in je omgeving?

Ik zie dat er financiel nogal een beetje een sobere tijd is maar je kunt er goed mee omgaan.

Het is een talent van je om zo zuinig mogelijk te leven en daarbij je ook happy te voelen je hebt zelf niet veel nodig.
Je bent snel tevreden.
Maar ik zeg toch tegen je om door bepaalde grenzen heen te breken en wel eens wat geld voor je eigen genieten te sparen en daarna uit te geven.
Ik hoop dat je je een beetje kunt vinden in deze lezing en hoor graag van je of dit ook zo is.

liefs van Bea
stamperke
stamperke jul 9 '10
Hey Bea,

Allereerst een dikke merci om mijn foto te lezen smile

Kritisch ben ik idd naar andere mensen maar toch nog een heel stuk naar mezelf toe.

Over het feit dat ik mijn leven soms saai vind,klopt ook wel helemaal.mijn leven vind ik idd soms zo saai dat ik idd wel wil zien dat er toch meer actie inkomt!

Zou idd meer willen genieten maar voor de moment houd er mij iets tegen.en soms heb ik idd het gevoel dat het nu allemaal ééns kan ontploffen en het nu mijn beurt ééns is om te genieten van alles.

Ben wel een schuchter persoon,ik kom heel moeilijk onder de mensen,ik begin al hele druppels te zweten als ik nog maar denk dat ik om een brood moet ofzo,maar daar probeer ik idd aan te werken maar dan in m'n eigen tempo,ik haat het dat ze mij daar willen in forceren want dan gaat het al helemaal nie meer.

Als ik ondervind dat er mensen zitten te liegen dan is het idd onmiddelijk gedaan bij mij en heb ik dit liever niet in mijn vriendenkring.Ook als ik al van in het begin een gevoel heb dat ik er niet aan ben dan is het voor mij ook wel gedaan en daar kom ik meestal niet meer op terug.als ik dat gevoel komt het vroeg of laat ook uit waarom ik er niet aan ben.

Gedichten schrijf ik nie maar ik ben nu wel bezig met een verhaaltje te schrijven voor mijn overleden dochtertje.
Als ik begin te schrijven helpt het mij soms wel maar niet altijd.

Ik durf veel maaltijden over te slaan das een feit.Nu eet ik al meer dan andere momenten.Het gebeurt soms dat ik een ganse dag niks maar dan ook niks eet.Idd voor mij gaat de koelkast zelden open,ik wil gewoon dat mijn ventje goed kan eten,maar ikzelf heb er niet zo de behoefte aan om te eten.
Als ik iets eet is het bijna nooit van de honger.

nogmaals een dikke merci

knufje
admin
admin jul 26 '10
lief stamperke, here are the results from the belgium jury, Stamperke, ten Points!! grinlaugh

Je kan tegen een lach en een traan! Ik zie je huilen en bulderen van het lachen namelijk.
maar het traantje kan van het lachen zijn, en de lach kan een vedoken vorm van huilen zijn. Ik heb het gevoel dat je van thuis uit opgevoed bent, om je overal te handhaven, en vanuit een bepaalde sterkte er te zijn, op de wereld, maar zonder dat dit geforceerd over mag komen. Ik voel weinig ziekte in je familie, geen idee waarom ik dat moet zeggen.. sterk ras, denk ik dan maar.
Je straalt uit dat je een heel goede spirituele begeleider zou (kunnen)zijn. En heldervoelend is voor jou volgens mij niet vreemd. Edelsteen en pendelen, ik zou er niet van opkijken moest je in die iets van deze zaken geinteresseert zijn.
Er zijn een aantal zaken in je leven die duidelijker worden, ik zie een zus bij je, of in alle geval een meisje dat op je lijkt!
Ik zie een teleurstelling in je, iets heeft je teleurgesteld, je kan het wel wegdenken, en verstandelijk plaatsen, toch wringt dat af en toe.. en geeft het je een gevoel van teleurstelling. Ik krijg de zin " t'zal nie voor dit leven zijn zeker?" Maar meer voel ik er niet bij.

veel liefs,
en als er nog iets doorkomt, vertel ik het je graag.

Tinne
stamperke
stamperke jul 26 '10
hallo Tinne,

in de eerste plaats een dikke merci om mijn foto te lezen smile.

idd de lach is een beetje om het huilen weg te stoppen,ween nie graag met andere mensen erbij en steek het dan ook wel meestal weg.dat klopt helemaal over de opvoeding van huis uit,niks wed er ons opgedrongen of geforceerd,schat van ouders hebben we :),er zijn er veel die dit zeggen dat we een sterk ras zijn,proberen alles zelf op te lossen etc...en we weten altijd om er ons door te slaan ook op de moeilijke momenten zoals nu frown.
moet zeggen dat er mij dit al een paar hebben verteld van het heldervoelend etc...voel wel dingen aan als er iets zou gebeuren ofzo maar kan maar telkens zeggen dat het binnen een paar weken of een maand ofzo zal gebeuren,m'n oma is eigenlijk ook zo m'n pa voeld da soms ook wel aan.
ik ben idd geintresseerd in het pendelen,en dat sedert dat ik zw was van ons dochtertje maar jammergenoeg werd het een vroeggeboorte door omstandigheden,hebben wel beslist om voor een 2de kindje te gaan,hopelijk duurd het nie te lang.waarom ik dan juist ben begonnen met pendelen weet ik eigenlijk niet.ik heb idd een oudere zus maar daar heb ik niks maar dan ook niks van contact meer mee.die teleurstelling zal over m'n zus gaan denk ik,in haar ben ik enorm teleurgesteld.t'zal nie voor dit leven zijn,njah...dat heb ik soms van bepaalde dingen wel...
etgene van die ziektes kan ik mij nie echt voorstellen vanwaar dit kan komen.

nogmaals bedankt wi.

groetjes stamperke

Maryssa
Maryssa jul 29 '10
Hallo Stamperke,

Ik zal eens kijken..

* Ik krijg een feilloos gevoel door bij jou wat de bedoelingen van anderen zijn. Of het zuiver is of niet; je kijkt door maniertjes en facades heen. Sterke intuïtie en aanvoelen van anderen.

* Zeer analytische geest heb je. Je houdt er van situaties te overdenken en het "Waarom" er achter te overdenken. Krijg door al dat denken dat je doet het idee dat je wat moeilijker tot rust kunt komen en hierdoor ook wat onrustig kunt slapen. Ook vooraf situaties en gebeurtenissen overdenken zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten geeft jou zekerheid LIJKT HET... Want je weet eigenlijk wel dat dingen soms ook een totaal andere wending kunnen krijgen. Je zou zo graag controle willen hebben. Probeer eens wat meer los te laten en kijk eens wat er ontstaat.

* Heb jij last van jouw linkerhand? Wat stramheid, stijfheid in de vingers? Met name jouw wijsvinger.

* In jouw ogen zie ik wantrouwen.Is jouw vertrouwen beschaamd? Een belofte is niet nagekomen; heeft met een man te maken volgens mij.

* Heb jij veel voor iemand gedaan en hier weinig voor terug gekregen? Er kon nog net een "dank je wel af".. Je voelt je hier niet lekker bij en hebt nu zoiets over je dat je eerst de kat uit de boom kijkt voordat je jouw hulp aanbiedt.

* Ik vind je een heel zuiver persoon. Bepaalde emoties zijn jou echt vreemd zoals jaloezie, egoisme. Je bent iemand die heel makkelijk geeft.

* Ik heb het gevoel dat jouw partner wat meer zijn genegenheid naar jou toe zou mogen tonen. In de vorm van een aanraking in het voorbijgaan, een kusje, een streling. Het is een type die denkt "je weet toch dat ik van je hou? Dan hoeft dat toch niet zo?" Maar voor jou is het heel belangrijk om het ook fysiek te voelen.

* Mijn onderrug voel ik als ik naar je kijk. Beetje een zeurderig gevoel. Heb je hier last van?

* Heb jij vroeger gedanst?

* Ik krijg een bootje te zien met peddels. Beetje in de kleur blauwgroen met metaal. Ligt er zo'n bootje vlak bij jouw huis of heb je onlangs zo'n bootje gezien of mee gevaren?

* Jouw schouders zitten behoorlijk vast heb ik het gevoel. Lekker je laten masseren zou heel goed voor je zijn.

Dat was mijn lezing voor jou, Stamperke. Ik had wat moeite om het contact te maken met jouw energie. Ik ben benieuwd of het ondanks dit, toch klopt wat ik heb opgepikt. Laat het maar even weten.

Liefs Maryssa
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki