Loading...
nl

Marleen

Marleen
Marleen feb 7 '05
hallowa
ik ben marleen en kben 20 jaar ik ben nu al paranormaal begaaft. mensen uit me omgeving vinden me erg jong. ik ben er achter gekomen toen me zoontje van 2 jaar korst had hij kwam bij me zitten en ik legde me hand op z,n bolletje binne 5 min was hij beter en ik kreeg zijn korst. kheb ook veel last van bezoek (geesten). kzie ook konstand tekens in me handen. kzie ook van die mooie aura kleuren.ik heb ook heel vaak koud. en als ik met mensen aan het praten ben zeg ik veel dingen wat ik nie weten kan.ik heb soms ook wel van die dromen die ik echt voel maar wat dat in hou dat weet ik zo net nie. [blink]
Delen:
Maria
Maria mrt 8 '05
Hoi Marleen

Ik vind 20 jaar niet jong om deze gave te hebben daar is geen leeftijd aan verbonden. Zelf heb ik al vanaf mijn 12e bepaalde dingen gezien en zijn er altijd wel geesten om me heen. Je moet alleen wel proberen niet de pijn en de koorts die je bij en ander wegneemt miet op jezelf te projecteren probeer hier een mannier voor te vinden om dat te blokken.
Maria
Maria mrt 8 '05
 Quote:
Origineel van Jan Albert:
tof jij kan stoppen met school, je hebt een nieuw inkomen...
Ik denk niet dat Marleen met deze gave rijk wil worden maar het op de goede wijze zal gebruiken
JulienMoorrees
JulienMoorrees mrt 19 '05
Dat denk ik ook Maria! Marleen voelt goed!
Riaction
Riaction mrt 23 '05
 Quote:
Origineel van Jan Albert:
tof jij kan stoppen met school, je hebt een nieuw inkomen...
Ik hoop dat dit als een grappige opmerking bedoeld is en niet als een sarcastische opmerking.
Anders ben jij wel zo`n zaadje waarvan ik het niet begrijp. (en dit is als een grapje bedoeld!!)
Riaction
Riaction mrt 23 '05
Hey Marleen,

Weet je dat kinderen ook al paranormaal beschaafd zijn!? Bv. een kind zegt er zit een spook in mijn kast, je kunt dit weg wuiven ,maar je kan het kind bv ook aanleren om te proberen niet bang te zijn. Door het weg te wuiven en te zeggen er zit niks in de kast kan het kind zijn paranormale gevoelens wegstoppen omdat mama en/of papa zegt dat er niks is!

Dat houdt dus voor jou in dat je nooit te jong bent om paranormaal beschaafd te zijn!
Ik heb zelf geen kinderen maar weet wel als ik ze mag krijgen dat ik er serieus mee om zal gaan!

Ik was 22 maart met mijn broers dochtertje(july word ze 2)mijn schoonzus en haar moeder bij de kapper. Voor haar eerste haarknip. (ojee, dit wordt ingewikkeld)

MIJN OPA is al een paar jaar overleden!!!

Toen begon de dochter van mijn broer iedereen bij langs te gaan, en wees met haar vingertje; mama, tante Ria, en oma, toen wees ze naar een lege stoel en zei Opa...., je kan dit zien als opa en oma altijd samen horen en ze daar waarschijnlijk aan dacht, of was mijn opa er echt bij om te zien hoe zij voor het eerst geknipt werd!?

Ik weet het niet, maar ik laat wel alle wegen open!

Dit was niet je vraag of het antwoord wat je zou willen, maar had het gevoel om dit aan jou te moeten vertellen.

Conclusie: juist als je jong bent ben je opener (ofzo,hoe je het ook speld of spelt(weet het nie meer <img src=>/cry.gif" alt="" title="cry" height="15" width="15" />" title="" src="graemlins/cry.gif" /> ))
Dus je bent nooit jong genoeg!? ;)

Tips: Ga er over lezen, en wees absoluut niet bang!

Suc6 ermee.
Ayasha
Ayasha aug 13 '05
ik vind 20 jaar ook niet jong...Ik ben 15 (ofja word het deze maand) en kan ook 'al' dingen zien en voelen. Zelfs horen. :)aan mij hebje op het moment weinig denk ik :DZit zelf nog vol vragen er over :DGeloven de mensen in je omgeving je als je dit verteld?

Jan Albert: deze reactie vind ik best ongehoort, slecht geslapen?

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki