Loading...
nl

PSI voorbereidingstest 4: VERTROUWT U ZICHZELF?

JulienMoorrees
JulienMoorrees apr 7 '07
Wie de PSI-test serieus opvat en zijn paranormale begaafdheden wil ontdekken, moet zich eerst in het nieuwe onderwerp inleven en met de nieuwe woordenschat kunnen omgaan. Daarbij horen speelse voorbereidingstests, ontspanningsoefeningen en kleine 'klaarmakers', die u kunt uitproberen. Daarmee vermijdt u dat de resultaten van uw persoonlijke PSI-vermogen niet zouden kloppen.
Vergeet ook niet om bij de eerste test te beginnen alvorens verder te gaan:
http://forumnl.merudi.net/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=14&t=000086

Schrijf rustig alle mensen op die u in uw leven wel eens in vertrouwen genomen hebt. Hoe meer personen u vindt, hoe beter.

De betekenis van uw resultaat
Er zou in uw leven meer dan één mens moeten zijn die u vertrouwt. Als er op een bepaald moment niemand is, denk er dan eens over na hoe dat komt. Probeer een oplossing te vinden voor het probleem. Jezelf aan iemand openbaren is bijvoorbeeld een teken van vertrouwen.

Beken aan uw partner of aan een goede vriend dat er in uw houding tegenover medemensen weinig vertrouwen en veel vijandigheid schuilt. Zeg hem of haar ook dat u hulp nodig hebt voor uw inspanningen om deze instelling te veranderen. Als de persoon die u aangesproken hebt u echt kan helpen, dan krijgt u onmiddellijk ook een beloning
voor het vertrouwen dat u gegeven hebt.

Door naar test 5
http://forumnl.merudi.net/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=14&t=000090
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki