Loading...
nl

Jezelf verenigen met je tweelingvlam

JulienMoorrees
JulienMoorrees dec 22 '06
Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Vertaling: Jolanda Klaassen

Op dit moment van toenemende Kosmische en Solaire Straling, vinden velen in hun hart en ziel hun weg naar het Licht en naar Liefde. Ze komen “thuis”. Hier zullen ze dat diepe welbevinden van Onvoorwaardelijke Liefde vinden die de “Tweelingvlam” wordt genoemd.

Vele mensen schrijven en vragen me wanneer ze hun Tweelingvlam zullen ontmoeten of dat hun Tweelingvlam aan het incarneren is. In deze channel, gegeven door Aartsengel Michaël aan een private cliënt, legt hij uit dat de Tweelingvlam een energie is die primair binnen in jezelf gevonden kan worden en dan pas kan worden ervaren in de buitenwereld ofwel de gemanifesteerde wereld. Het is geen persoon op zich, maar een energie die kan worden gedeeld en ervaren door twee energetisch bijeen passende zielen.



De channel begon met een discussie over de rol van de zielengroep en diens verbintenis en de eenheid binnen een zielenfamilie en bewoog zich van daaruit naar het onderwerp van de Tweelingvlam.



“Je vroeg ons allereerst wat over je zielenfamilie en je relaties met hen. Wel, inderdaad, we kunnen zeggen dat de ervaring van het jezelf openstellen voor de waarheid dat je “EEN” bent, inderdaad een openbaring is en dat vele Lichtwerkers deze specifieke vereniging en eenheid ervaren binnen groepen op dit moment. Het is een van de heuglijke beloningen van het in staat zijn volledig toe te treden tot het bewustzijn van het Hoger Zelf terwijl men zich in de menselijke vorm begeeft. Want dan zul je begrijpen dat het Hoger Zelf of de Ziel een kanaal is voor Spirit ofwel de Goddelijke Creatieve Intelligentie, en dat het inderdaad dezelfde Intelligentie ofwel het ”brein' is dat alle dingen bewoond.



Maar, grootser nog dan dit, is het ware wonder dat langzaam in jullie menselijk bewustzijn naar boven komt. Dat je deel kunt uitmaken van deze Eenheid, van dit Goddelijke Brein, en tegelijkertijd een individu kunt zijn. Ja, uiteindelijk zullen jullie in staat zijn deze twee niveaus van bewustzijn bijeen te houden en zo zullen jullie “jij” zijn maar tegelijkertijd ook “Een” en er zal geen conflict bestaan tussen beiden... Ze zullen bestaan als een continuì¼m van licht en bewustzijn.



Zien jullie, geliefden, vele mensen stellen zich voor dat ze zich binnen het bewustzijn van de Ene moeten begeven en daar permanent dienen te blijven. Ze zijn dan teleurgesteld wanneer ze dat niet kunnen volbrengen of dat bewustzijn niet kunnen vasthouden. Maar we zeggen jullie, het doel is, in staat te zijn beide staten van bewustzijn vast te houden. Er is niets mis met jullie individuele bewustzijn, want dat was het hele doel van jullie evolutie hier op Aarde; de “Ene” ofwel het Spiritbewustzijn diende in staat te zijn om “Vele” niveaus van bewustzijn ofwel individuele menselijke wezens vast te houden, en de “Vele” dienden in staat te zijn de “Ene” vast te houden. Om hiertoe in staat te zijn, dienen beide bewustzijnsniveaus even krachtig te functioneren.



Zien jullie, in jullie huidige spirituele cultuur, zijn jullie eraan gewend geraakt het individuele “ego” of lager wezen als van weinig waarde te beschouwen, waarbij spirit alles voor jullie was. Maar, tot jullie in staat zijn ze beiden als even belangrijk te beschouwen, zullen jullie strijden om waarlijk toegang te krijgen tot de ervaring van de Ene, omdat jullie de kracht niet zullen bezitten om de ervaring op materieel niveau vast te houden. Slechts wanneer het lager zelf sterk is en bekrachtigd en in balans, kan het hoger zelf zich verenigen en één worden met het lager zelf. Het staat, op velerlei wijze, model voor de Tweelingvlam-relatie. En, in feite, kunnen we zeggen dat je, tot je in staat bent “één” te zijn met jezelf, nooit in staat zult zijn “één” te zijn met een ander binnen een Tweelingvlam-relatie.



Dit bewustzijn zal inderdaad gewoner worden nu mensen de stroom van energieën beginnen te begrijpen en uiteindelijk, wanneer het Ascentieproces volledig is gecompleteerd, zullen alle mensen dit proces begrijpen.



Nu, wanneer jullie spreken over de innerlijke Mannelijke aanwezigheid, zullen we zeggen dat hij de wijsheid en begeleiding van je innerlijk Goddelijk Mannelijke ofwel de Tweelingvlam-energie vertegenwoordigt. Deze innerlijke relatie bereidt de weg voor, voor de manifestatie van een uiterlijke relatie die in staat zal zijn je Tweelingvlam-energie te dragen. Des te meer interactie er plaats vindt met je innerlijk mannelijke aanwezigheid, des te meer zul je de diepe liefde en ondersteuning van de Goddelijke Mannelijke energie begrijpen, en hoe je deze kunt uiten binnen een relatie.



Dus, zullen we zeggen, ja dit is jullie Tweelingvlam, maar dat sluit de mogelijkheid niet uit dat jullie Tweelingvlam-energie zich kan manifesteren in een fysieke relatie met een materiële partner welke deze energie draagt en er uitdrukking aan geeft. Want, wanneer je de “les” van de “innerlijke samensmelting” met het Goddelijke Brein ofwel de Goddelijke Intelligentie werkelijk begrijpt, zul je begrijpen dat deze energie binnen in je kan bestaan en evenzeer kan worden geuit door het kanaal van een ander menselijk wezen.



Hoe dit mogelijk is? Wel, die persoon is zowel een kanaal voor het Goddelijke brein, ofwel de Goddelijke energie, als een individu, zoals we al eerder noemden. Dus, kun je een relatie hebben met het individu als een individu, maar ook als een kanaal voor het Goddelijke Brein, ofwel de Goddelijke Intelligentie.



Nu, het is niet volledig waar dat er geen seksen bestaan in de wereld van Spirit. Jullie zien dat de basis van alle energiestromen Mannelijk en Vrouwelijk is en dat dit complementaire energieën zijn. De meeste scheppingsverhalen uit de oudheid, inclusief die van de Aloude Egyptenaren, vertellen over een “Aanvang der tijden” waarbij de Bronenergie zich verdeelde in Mannelijke en Vrouwelijke vormen en dat vanuit dit begin alle andere vormen ontsproten en gecreëerd werden. Het aloude Egyptische pantheon bevatte Goddelijke Wezens, ofwel Goden en Godinnen, welke altijd hun eigen partner hadden " voor elke mannelijke godheid was er een vrouwelijke counterpart.



Dus, binnen de wereld van Spirit of Energie, is er altijd een mannelijke en vrouwelijke “lading” of dat wat je misschien “elektriciteit” of “magnetisme” noemt. Het mannelijke is elektrisch of actief, het vrouwelijke is magnetisch of aantrekkend.



Nu, dit zijn de energieën die aan het werk zijn binnen de Tweelingvlam-relatie. Degene die de Goddelijke Vrouwelijke energie draagt zal magnetisch iemand aantrekken die de Goddelijke Mannelijke energie draagt en ze zullen zich verenigen om de “Eén” energie van de Bron te creëren.



Maar, zoals we al eerder in onze woorden over de Vereniging van het Hoger Zelf en het Fysieke zelf uitlegden, moeten beide partners sterk en in balans zijn en krachtig binnen zichzelf. Elke partner dient een persoonlijke innerlijke balans van de mannelijke en vrouwelijke energieën te hebben behaald om een sterke fundering te kunnen creëren waarmee ze exact datgene ook in de “Eén” kunnen vrijlaten en zichzelf kunnen toestaan een kanaal te worden voor de enkele “lading” van de Goddelijke Mannelijke of Vrouwelijke energie binnen de vereniging die zowel spiritueel als fysiek kan zijn.



En, binnen een dergelijke Vereniging, is er opnieuw die miraculeuze paradox " beide partners bestaan als aparte individuen en toch bestaan ze ook als “Eén”. Ze zijn zich bewust van zichzelf als individu, maar ze zijn zich ook bewust van zichzelf als “één” als een “eenheid” ofwel een “dyad” wat een wezen is dat groter is en krachtiger dan een individu op zich: 2-waardig.



Dit “heilige huwelijk” is, op diens beurt, een reflectie van de heilige eenheid van het Goddelijk Mannelijke en Vrouwelijke binnen de Bron. Eén van de doelen van jullie spirituele evolutie en ascentie op dit moment, is jullie in staat te stellen zulke verenigingen aan te gaan, welke het “Goddelijke Huwelijk” spiegelen, en welke jullie tegelijkertijd in staat stellen een individu te blijven met jullie eigen levens en doelen.



Dus, hopen we dat jullie begrijpen dat het niet de bedoeling is dat jullie op dit punt de energie van de zaligheid voor altijd vast houden. Het is een te hoge vibratie voor jullie nu. Jullie leren geleidelijk om “in te tunen” op deze frequentie zodat jullie deze kunnen dragen als één van de vele frequenties die jullie nu kunnen vasthouden als een Multi-dimensionaal wezen. Wees geduldig met jezelf, en houdt er geen verwachtingen op na met betrekking tot hoe veel of hoe ver!weet dat alles plaatsvindt volgens Goddelijke Timing en dat alles goed is. Jullie ”vallen' niet en hebben niets te zuiveren. Jullie raken langzaamaan gewend aan een andere wijze van zijn, en het zal je lichaam en energiesysteem even kosten om deze nieuwe informatie volledig te integreren en een nieuwe uitingswijze te ontwikkelen en aan te nemen waarmee je de waarheid van wie je bent uitdraagt.

Want..terwijl jullie inderdaad individuen zijn, geven jullie ook, elk van jullie, uiting aan de passies en liefde van het Goddelijke Brein. Jullie zijn het Goddelijke Brein in actie, en op die wijze kun je de Vreugde, Creativiteit en Liefde van het Goddelijk Brein ervaren. Een Heilige Verbintenis aangaan met een Tweelingvlam is de meest wonderlijke en vreugdevolle wijze van uiting geven aan Liefde en Vreugde. Het is inderdaad een wonderlijke gift aan alle Aardse kinderen op dit moment!

Opdat jullie gezegend mogen zijn met Onvoorwaardelijke Liefde en Gratie. Te allen tijde!”
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki