Loading...
nl

Spirituele Groei

Acheliah
Acheliah feb 15 '07
Ben Jij ook op zoek?

Op zoek naar iets ... maar wat ...?? Merk jij ook dat er dingen veranderen in de mensen? Dat we langzaam meer aandacht gaan krijgen voor ons zelf? Stop eens met zoeken en kijk ... Kijk eens om je heen!! Er is iets aan het gebeuren, we gaan ons bewuster worden van ons eigen ik. Als we er open voor staan zullen we vanuit de cosmos ons meer bewust kunnen worden van ons zelf en op die manier geholpen worden om onze problemen op te lossen.


We zullen een bewustzijns verandering ondergaan. Zullen we onze gevoelens en emoties beter gaan begrijpen en leren relativeren? Zal alles ons duidelijk gaan worden?


Als we onze emoties beter gaan begrijpen kunnen we ons emotionele lichaam reinigen en los maken van ons lichaam. We zullen gaan stoppen met het voeden van ons lichaam. We zullen gaan stoppen met het voeden van onze emoties door onze problemen los te kunnen laten, met andere woorden: we zullen onze emoties de baas moeten worden om in balans te raken.


Daarvoor hoeven we niet onverschillig te zijn of ongeintresserd in anderen, maar moeten we wel controle houden over onze gevoelens. Daardoor kunnen we zelf verzekerd over komen eenvoudig door het te zijn. Spirituele groei is het in de hand houden van onze gevoelens en onszelf de pijn besparen van onnodige emoties en te leren begrijpen wat we voelen.


Ook moeten we meer respect hebben voor ons innerlijk en dat belangrijk gaan vinden, want wie troost het kind in ons wat we toch allemaal zijn!! Dit kind wil dat er van hem gehouden wordt, dat het begrepen wordt en gekoesterd en laten we dat kind alleen?


Houden we niet van dit kind?
Houden we niet van onszelf?
Van onszelf houden is zo belangrijk, want hoe kunnen we van een ander houden als we zelf niet belangrijk zijn en als we dan niet belangrijk zijn hoe kan een ander dan van ons houden? Is het niet zo dat we heel vaak (het kind in ons) vergeten en helemaal opgaan in verdriet en pijn van anderen, terwijl we het kind (onszelf) wegcijferen.


We moeten ons ega gaan begrijpen en ons innerlijk in balans brengen met liefde, respect en zelf vertrouwen. Onze negatieve gevoelens moeten we om gaan zetten in positieve gevoelens door ons sterk te voelen, met elkaar, met al die mensen die ook bezig zijn om een bewustzijns verandering te ondergaan. Omdat we anders alleen komen te staan en we willen toch niet eenzaam achter blijven bij al die mensen die al bezig zijn, door middel van cursussen, bij éénkomsten en boeken om emotioneel te groeien en te veranderen?
- We zullen rekening houden met onszelf
- We zullen trots zijn op onszelf
- We zullen houden van onszelf
- We zullen respect hebben voor onszelf


Dit geld voor iedereen want we zijn allemaal speciaal, jijzelf en wij allemaal ... samen dat maakt ons sterk. Sterk zijn we met elkaar ... voor elkaar om het ultieme te bereiken. We willen niet alleen achter blijven als anderen groeien

We willen toch allemaal naar het hogere!!

Kusjes en Liefs Dieneke ;)
Delen:
Acheliah
Acheliah feb 17 '07
Volgens mij is dit ook wat Charlie zo'n beetje bedoeld samen krachten bundelen en samen sterk.
Thomas A
Thomas A feb 17 '07
Het is mooi dat dit de laatste jaren allemaal steeds duidelijker wordt en dat velen het veel te materialistische (en geestelijk arme) bestaan van deze tijd niet meer kunnen en willen leven.

Thanks voor deze bijdrage Dinie

Thomas
Acheliah
Acheliah feb 17 '07
Graag gedaan Thomas

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki