Loading...
nl

Fotolezen

janneke
janneke okt 2 '13
Ik ondervind nu al een aantal jaren problemen met mijn buik. Niet naar het toilet kunnen, krampen, opgezette buik. De dokter kan geen oorzaak vinden. Misschien kan het fotolezen me helpen. ook heb ik veel last van stress, maar ook daarvan is de oorzaak me onduidelijk.

Hopelijk kunnen jullie iets betekenen.
Delen:
JulienMoorrees
JulienMoorrees okt 2 '13
Hoi,

Een vraagje. Zijn de problemen, onder of boven je navel?

Er kunnen namelijk energetische problemen zijn die verbonden zijn met de verschillende stralen.

Boven je navel, de Nephilim: http://merudi.nl/cgi-bin/cl/index.pl?page=/nl/cosmicrays/02_nephilim/index.htm

Of onder je navel, de Reptiel: http://merudi.nl/cgi-bin/cl/index.pl?page=/nl/cosmicrays/04_reptielen/index.htm
janneke
janneke okt 2 '13
Voornamelijk bij mijn darmen, en dus boven mijn navel. Ik zal een kijkje gaan nemen! Bedankt!
JulienMoorrees
JulienMoorrees okt 4 '13
Je darmen zitten toch onder je navel?
Sarah_
Sarah_ okt 5 '13
Hoi Janneke,

Dank je wel voor het plaatsen van je foto. Ik snap dat je het helemaal gehad hebt (geeft ook stress wink) omdat je duidelijk ergens last van hebt maar niemand weet waarvan het komt of hoe je ze kunnen helpen.

Graag wil ik je foto lezen maar verwacht niet dat daar "het" antwoord uitkomt dat je nodig hebt. Ik ben ook "maar" een goedbedoelende beginneling smile

Dit kreeg ik:
**************************

Je zegt geen stress te voelen en niet te weten waar de onrust vandaan komt. Als ik je foto zie dan zie ik een jonge vrouw die moe en angstig is. Ook zie ik samengeknepen lippen wat ik zelf ook doe als ik veel spanning heb; gaat onbewust. Natuurlijk, deze foto is een momentopname, dat besef ik dus misschien is het in het dagelijkse leven niet zo maar je hebt deze foto geplaatst en ik zeg nu wat ik zie op deze foto. Hopelijk krijg ik hierna nog iets te horen van je begeleiding.

Jammer dat je al iets gezegd heb, nu weet ik niet of het van mij is of van jou …. Op dit moment voel ik namelijk een druk onder mijn ribbenkas, aan de linkerkant. Het is ook apart dat ik je foto lees terwijl alle deuren hier wijd open staan, normaal sluit ik altijd alles af om in een soort coconnetje te zitten. De keukendeur en de deur naar de gang staan open. Ik heb geleerd dat wat hier nu gebeurt met jou te maken heeft, symbolisch gezien, denk ik (te weten) dat jij teveel en te vaak jezelf open zet aan allerlei indrukken die op je afkomen. Weet je niet waar je onrustig van wordt? Probeer eens af en toe je helemaal af te sluiten van indrukken van de omgeving door op je kamer te gaan zitten met de deuren dicht en bijvoorbeeld een muziekje aan of een boek of gewoon helemaal niets, alleen jezelf. Of ga de natuur in, ergens waar geen mensen lopen, rustig zitten.
Ik merk dat ik ook erg onrustig word, omdat ik nu allerlei indrukken krijg van buiten de kamer waar ik jouw foto lees. …

Jouw linkeroog, rechts op de foto, kijkt moedeloos en zwak. Dat ben je niet, zo heb je je laten maken. Onthoud wie je bent en wat je kon. Niemand, maar dan ook helemaal niemand kan jou klein maken of het gevoel geven klein te zijn …. vanaf nu!

Toch zie ik er ook een beetje strijdkracht in, een kattenkopje zelfs .. mooi zo, niet verstoppen, laat zien wie je bent en af en toe heb je die strijdbaarheid nodig om aan te geven dat het genoeg is geweest. Zo lief, je kijkt ook zo lief. Dat blijf je, ook als je af en toe uithaalt al denk je van niet. Het haalt de frustratie weg … natuurlijk mag ook jij laten zien dat je het ergens niet mee eens bent. Vooral zeggen, praten. Kijk wat niet goed voelt, uitspreken (op een nette manier) en kijk wat er gebeurt … met jou! Je bent het waard om gehoord te worden!

Ik krijg ook een opgezwollen gevoel bij mijn maag. (zooooo jammer dat je dit al geschreven hebt, maar is ook wel mooi want dit leert mij weer om het toch te benoemen en kijken of er meer komt) Ik word ook wat kortademiger. Herken je dat? Heb je dat altijd of alleen als je voelt dat je maag weer op gaat zwellen? Ik denk dat ik een teer punt geraakt heb en jij daardoor stress krijgt waar jouw lichaam weer op reageert zodat je je gaat concentreren op je lichaam in plaats van op het probleem. Uitspreken, zeg wat je dwars zit, laat je niet klein maken. (ik word nu echt misselijk terwijl ik dit schrijf). Goed voor jezelf zorgen, regelmatiger eten en drinken, hou van jezelf en van je lichaam, neem rust, sluit je af en toe op. (ik word nu echt heel misselijk). Ik neem aan dat ik nu dus goed zit.

Je rechteroog, links op de foto is een ander verhaal maar toch hetzelfde. Daar zie ik humor, het ondeugende in jou. Wees niet bang om die ondeugende kant te laten zien. Wees blij met wie je bent. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...e=1&theater Je kan het aan allemaal, geloof in jezelf.

Deze moest ik neerzetten. Waarschijnlijk slaat het nergens op bij jou, maar het is gewoon leuk.

Hopelijk kan je hier iets mee. Er komen vast nog meer lezingen.

Groet, Sarah
abcde
abcde okt 14 '13
Het is jammer om te lezen dat wanneer iemand er moe op de foto eruit ziet en ze heeft buikproblemen dat dan daar gelijk de connectie wordt gemaakt :moe=buikproblemen.
Tuurlijk zijn er veel mensen die door stress weinig slapen en slecht eten en daardoor buikproblemen kunnen krijgen.
Als ze nu voetkrampen zou hebben of juik aan de oren zou daar ook de connectie moe= juik aan de oren gegeven worden.
Wat ik zie als ik naar jou kijk is dat je omringd ben met dieren, gezond wilt eten waardoor je in doorslaat, zoals een veganist die bepaalde voedingsstoffen mist om resistant te worden tegen allerlei ziektes.
Ik denk dus dat het een allergische reactie is van dieren (wellicht katten?) en dat je door te weinig juiste voedinsstoffen die je binnen krijgt daar dus makkelijker allergisch voor bent. Kijk maar naar wanneer je je voedingspatroon anders bent gaan doen in het verleden, een verandering van voeding naar wat in jouw ogen veel gezonder is, toen heb je die buikklachten gekregen.
Ik zeg niet dat je je eetpatroon weer moet veranderen zoals vroeger maar goed laat onderzoeken welke voedingsstoffen je te weinig van binnen krijgt en die weer dagelijks moet aanvullen.
Denk aan bepaalde eiwitten en stoffen die ook in vlees zitten.
Dan moet het veel beter met je gaan, en kan je natuurlijk ook gewoon contact blijven houden met dieren;-)
janneke
janneke okt 14 '13
Hoi Sarah,

Allereerst, sorry voor de heel erg late reactie.
Ik kan me heel erg goed vinden in je reactie. En inderdaad ik had misschien niet zoveel moeten vertellen. Maar je hebt gelijk, hoe verder ik las hoe beroerder ik me voelde. Dit heeft te maken met de raakvlakken die er wel degelijk zijn!
Ik ben inderdaad erg moe en angstig, waarom ik die angst ervaar geen idee. Ik was altijd heel erg open (nog wel een beetje), maar op de een of andere manier heb ik in een korte periode angsten ontwikkeld. Bang om het verkeerd te doen.

Dat ik mezelf te vaak openzet voor indrukken dat klopt. Dat heb ik al vaker gehoord. Ik wil me er ook verder in ontwikkelen zodat ik het beter kan begrijpen. Maar doordat ik geen rust ervaar weet ik niet waar te beginnen. Je vertelt dat je tijdens het lezen van mijn foto alle deuren hebt openstaan en dit normaal nooit doet, bedoel je hiermee te zeggen dat ik dat als het ware ook doe wink

Ik voel me inderdaad klein, maar kan me niet bedenken dat ik mezelf laat klein maken .. Waar zou dit vandaan kunnen komen. Ik ben inderdaad strijdlustig en geef nog steeds wel mijn mening, maar op sommige dagen heb ik de puf niet, en leg ik het bijltje erbij neer..

Ik heb mezelf altijd op mijn lichaam geconcentreerd, haalde mezelf allerlei ziektes in mijn hoofd. Na alle onderzoeken te hebben gehad, weet ik dat ik het probleem ergens anders moet zoeken...

Bedankt voor je mooie lezing!

En zeker klopt het!

Groetjes Janneke
janneke
janneke okt 14 '13
Beste abcde,

Ik kan me helaas niet vinden in je lezing.

Ik heb namelijk geen huisdieren, en ook familie waar ik vaak kom niet.
Ook wil ik niet gezond eten, of ben ik erin doorgeslagen. Ik probeer iedere dag wat te eten, maar vaak gaat dat niet omdat ik snel vol zit of buikpijn krijg. Dus het is zeker niet zo dat ik let op mijn eten.
Ik ben ook nooit veranderd van voeding.. Kan het niet plaatsen, sorry

Groetjes Janneke
Sarah_
Sarah_ okt 15 '13
Je hebt een privé bericht Janneke.
abcde
abcde okt 15 '13
Je geef bij je foto plaatsing aan dat je last van je buik hebt en last van stres hebt, ik leg juist daar geen verband tussen. Ik zeg dat het om een alergische reactie te maken heeft en dat je toen van voeding bent veranderd, je weet dat nog niet of het door een alergische reactie gaat..
Als je zegt dat dit niet klopt, maar je zegt wel dat sinds je last van je buik hebt dat je anders bent gaan eten (minder eten is ook een voedingspatroonverandering). Je hebt tenslotte nergens aangegeven dat je door eten pijn in je buik kreeg!! Wellicht krijg je daardoor wanneer je te weinig eet te weinig voedingstoffen binnen... En dat zorgt voor een vicieuze cirkel. En alleen maar bij een dokter geweest te zijn? Een specialist kan hier veel meer mee.Toch zal ik als ik jou was nog beter laten testen tegen huismijt, of plekken waar je wel bent geweest waar huisdieren zijn etc etc. Het gaat om een gezond geest en een gezond lichaam, wanneer je die balans gevonden hebt dan kan je ook verder komen met jezelf door ontwikkelen. Je lichaam(buik) zit vast en je geest ook zodat je nu geestelijk en lichamelijk niet verder komt. Met alle problemen van dien.. Dus buik-darmspecialist----genezing----weer goede maaltijden eten-----lichamelijk weer gezond----geestelijk weer gezond. En dan pas kan je verder komen met alles wat je wilt.
abcde
abcde okt 15 '13
Oh ja, en als je nu gaat verkondigen (zoals hierboven) dat je alle testen al hebt gedaan, en je zegt dat het geen allergische reactie kan zijn van dieren omdat je geen dieren hebt?
Je hoort dan te zeggen: uit testen is gebleken dat ik daar niet allergisch voor bent.
Ik wil hier niet je geloofwaardigheid op het forum op het spel zetten hoor, maar om geestelijk verder te kunnen ontwikkelen moet je eerst heel goed naar jezelf kijken, bij jezelf naar binnen DURFEN gaan en daar is maar één manier voor, en dat is EERLIJKHEID. Dan pas wanneer jezelf als ware helemaal op tafel kan leggen als een soort plattegrond en alle wegen en straatjes snapt van jezelf, waar karakter eigenschappen, maar ook angsten, poorten die dicht staan vandaan komen, dus dingen waar je bang voor bent en voor wegloopt en angsten onder ogen durft te zien en gaat kijken waardat begonnen is in je verleden etc etc etc dan kan je daar komen waar je wilt zijn.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki