Loading...
nl

Onderzoek naar bezinningstoerisme

Projectgroep10
Projectgroep10 apr 24 '12
Geachte lezer,

In het kader van ons afstuderen voeren wij, vier studenten aan de Hoge Hotelschool Maastricht, momenteel een onderzoek uit naar bezinningstoerisme in Limburg. Het onderzoek wordt in opdracht van stichting Bezin in Limburg uitgevoerd omdat men een groei verwacht in bezinningstoerisme.

Een onderdeel van het onderzoek is het achterhalen wat het profiel is van de bezinningstoerist en wat hun ervaringen zijn omtrent bezinning. Met deze informatie kan het aanbod van bezinning beter afgestemd worden op de wensen en behoeften van de bezinningstoerist. Echter doordat de markt van bezinningstoerisme relatief nieuw is, is het moeilijk de bezinningstoerist te vinden en te ondervragen.

Wellicht bent u geïnteresseerd in bezinning en heeft u misschien zelfs ervaring als bezinningstoerist. Wanneer dit het geval is, dan kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek.

De link van de enquête vindt u onderaan in dit bericht. Deelname aan de enquête is volstrekt anoniem en zal maximaal 10 minuten in beslag nemen.
Wij hopen op uw deelname aan het onderzoek.

http://hotelschoolmaastricht.survey.netq.nl/nq.cfm?q=0c298c36-3852-45c2-9755-b837c56865ba

Met hartelijke groet,

Iris Brooshooft,
Sven Sallaerts,
Michelle Wassink en
Charlene Zitter

E-mail: project10@hszuyd.nl
Delen:
JulienMoorrees
JulienMoorrees apr 24 '12
Wat leuk dat jullie dit onderzoeken! Ik ben benieuwd naar de uitslag. Willen jullie dit ook met ons delen wat hier uitkomt?

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki