Loading...
nl

weet iemand hier raad mee :$

Lovlywoman
Lovlywoman jan 16 '12
Hey

Ik heb al een paar keer gehad dat ik bezig ben met elektronisch materiaal zoals een stofzuiger. En dan ben ik volop bezig doet dat materiaal ineens beu of wil het niet meewerken. tot 3 keer toe. En dan ben ik het zat en dan komt er uit m'n diepste uit dat ze moeten stoppen. Het is iedere keer int meervoud da ik het zeg en het komt precies uit m'n onbewust zijn want pas nadat het gezegd is hoor ik het m'n eigen herhalen in m'n hoofd en dan vraag ik mij af waarom ik nu tegen materiaal begin te roepen dat ze moeten stoppen met beu doen terwijl ze niet eens kunnen denken enzo.
Een concreet voorbeeld
Ik was deze morgen ijverig aan het stofzuigen, ik trek aan de draad dat hij verder uitrolt, hij valt op z'n zij. OKé niks mis mee draad was ten einde, tis zo'n klein ding dus kan makkelijk gebeuren. K'zet stofzuiger weer goed, k'doe verder, nog draad genoeg over, boem, valt weer omver stofzuiger valt uit. K'zet hem weer goed en aan en kdoe weer verder met nog draad over. Valt hij weer omver. Krijg ik ineens uitval tegen niemand (was alleen thuis) "dat ze moesten stoppen". Met m'n hoofd naar de hang gericht terwijl de stofzuiger voor m'n voeten stond en in de hang was der niemand. Heb ook geen aanwezigheid gevoeld op dat moment maar ja de laatste tijd sluit ik mij ook meer af voor geesten of entiteiten maar toch. Dan vraag ik mij af, weet mijn diepste ik hier misschien meer over dan ik besef of is er wat anders aan de hand? Weet iemand van jullie hier meer over of hoe denken jullie hierover. blush
Met vriendelijke groeten
Lovlywoman
Delen:
aquarel
aquarel jan 16 '12
in het verleden dacht ik dat ook, dat mijn elektrische apparaten beinvloed werden door auralifters (slechte entiteiten)

maar dat is niet waar, je maakt je zorgen om niets, waarschijnlijk een defect aan je stofzuiger, zoveel macht hebben ze niet.
ze kunnen wel andere zaken maar daar ga ik jou niet nodeloos met lastig vallen, en eigelijk is dat niet belangrijk, feit is dat je van niets hoeft bang te zijn omdat geesten juist teren op jouw angsten, de slechte toch... en zo wordt het allemaal angstiger, en geloof me vrij, de meeste films hierover zijn dik overdreven, dat is nu eenmaal de fantasie van mensen hé :-)
L'arbre de vie
L'arbre de vie jan 16 '12
Hoi Lovlywoman,

Ik sluit me bij Aquarel aan.

Ik zou in jouw geval eens contact maken met het stukje 'ze moeten stoppen'. Als je dat zinnetje eens herhaald voor jezelf en gaat voelen in je lichaam wat dit zinnetje met jou doet. Komt er dan een herinnering, een gevoel, een geur, een persoon, op in jouw herinnering?

Mijn eerste gevoel is eigenlijk dat het een oud stuk is van vroeger wat je nog niet verwerkt hebt. Ben jij vroeger gepest bijvoorbeeld?

Het is namelijk de tijd om oude shit op te ruimen. Soms belanden mensen in een spontane regressie of komen opeens hele oude situaties weer opnieuw naar boven, maar dan in een andere context, maar met dezelfde les die nog niet geleerd is. Misschien, maar dat vul ik nu even in, in jouw geval dat jij in jouw kracht mag gaan staan en mag zeggen: En nu is het genoeg! Ik ben er helemaal klaar mee!

Wat vind jij ervan?
Emuca
Emuca jan 16 '12
Zie zoiets niet altijd negatief! Niet werkende elektrische apparaten komen veel vaker voor bij mensen die flink aan het groeien zijn. Het gebeurd omdat hun energie veranderd, plots heftiger is e.d. daar reageren die apparaten op!
aquarel
aquarel jan 16 '12
weet ik wel, maar ik wou ze niet verontrusten omdat ze er nog niet klaar voor is


en dat komt omdat wij ook energie zijn zoals een entiteit dat is, daarom dat er storingen kunnen optreden waarvan je zou denken dat het iets met slechte geesten te maken heeft maar dat komt dan weer omdat je je laat leidden door de fantasie verhalen van mensen die angsten hebben van geesten, want mijn beste iets wat mensen niet goed begrijpen, wel daar geven ze de mooiste maar ook angstige fantasie verhalen voor.
Emuca
Emuca jan 16 '12
Waarom meteen grijpen naar entiteiten die verstoringen veroorzaken? Het kan ook aan je eigen energieveld liggen en dat het gebeurd is NIET slecht maar toont aan dat er dingen veranderen.
Het is nergens voor nodig meteen het engste e.d. te noemen.
aquarel
aquarel jan 16 '12
volgens mij begrijp je het verkeerd emuca, lees nog eens mijn woorden van mijn laatste antwoord
Emuca
Emuca jan 16 '12
Berichten die ik plaats slaan niet altijd op alleen maar jou berichten Aquarel.

Ik reageer op het feit dat het begrip entiteit meteen wordt aangehaald.
aquarel
aquarel jan 16 '12
ok
Ariel
Ariel jan 16 '12
Origineel bericht van: Emuca
Berichten die ik plaats slaan niet altijd op alleen maar jou berichten Aquarel.

Ik reageer op het feit dat het begrip entiteit meteen wordt aangehaald.


Dan kun je beter om verwarring te voorkomen quoten zoals ik nu doe of de zin beginnen met
@naampersoon:

Even een tipje niet verkeerd bedoeld wink
Emuca
Emuca jan 16 '12
Maar zoals ik al zei reageer ik op iedereen en niet op 1 persoon smiledus er valt niks te quoten... Anders krijg je het hele topic nog een keer wink
Ariel
Ariel jan 16 '12
ja daar heb je ook wel weer gelijk in laugh
MoonFlowertje
MoonFlowertje jan 16 '12
Jullie zouden mij eens moeten zien als ik met de dagelijkse huishoudelijke taken bezig ben...
Het is echt vreselijk soms, hoe alles kan tegen zitten...
Tegenwoordig heb ik een mp3 spelertje met koptelefoontje in mijn oren... echt dit scheeld al een heel stuk...
Zingend doe ik het gewoon weer opnieuw, als het ff niet goed ging...
of als er iets omvalt, zingend zet ik het weer overeind...
er is toch niemand die je hoort... (gelukkig) tongue
dus tieren heeft geen zin...
zingen wel, voor je humeur, en voor de ademhaling is het goed!

suc6 wink
Lovlywoman
Lovlywoman jan 17 '12
hehe, al die raad en tips laugh. thx allemaal.
IK wist niet dat elektrische aparaten beïnvloed konden worden door je eigen energieveld.
@ emuca: met "groeien" bedoel je dan spirituele groei want ik heb wel gemerkt dat ik inderdaad spiritueel verder aan het "ontwikkelen" of "groeien" ben. IK ben het niet zeker maar er zijn zo kleine dingen die ik voordien niet kon en die ik steeds beter kan. Zoals telepathie of met m'n gids samen werken of euhm de hitte in m'n handen beheersen want voordien kon ik soms gewoon handen zo heet als gloeiende kolen rondlopen niet wetende hoe ik die warmte weg moest krijgen want spoel ik ze af met ijskoud water zijn ze binnen de vijf minuten weer zo warm tonguehehe. dat lukt mij nu precies wat beter om die hitte weg te krijgen via andere manieren.

@ l'arbe de vie: IK ben inderdaad vroeger gepest geweest tot in mijn laatste (7de specialisatie middelbaar kinderzorg)jaar toe. Ik dacht nochtans dat ik daar al over heen was maar ik weet wel dat ik mij dikwijls uitgelachen voel door m'n broer en vader omdat ik en m'n ma in het spirituele geloven. Ook m'n vriend deelt gedeeltelijk het ongeloof van m'n broer en vader maar die lacht of spot er niet mee. IK voel mij daar persoonlijk heel erg voor aangesproken. Kan het daar misschien iets mee te maken hebben met die"ze moeten ophouden"?

Met vriendelijke groeten

Lovlywoman
Emuca
Emuca jan 17 '12
Ieder mens groeit spiritueel wel, maar bij de een kan het heel hard gaan opeens smileDus ja, met groeien bedoel ik dat.

Qua hete handen, dat heb ik ook heel erg... vaak proberen je handen dan te vertellen dat er ergens energie nodig is. Volg dan je gevoel, dat weet je waar het heen moet smile
aquarel
aquarel jan 17 '12
troost u lovlywoman tegen mijn moeder kan ik dat ook niet zeggen omdat zij er niet in geloofd.

en tegen mijn vader sommige zaken maar belange niet alles.
mijn vader staat meer open voor filosofie en daar voer ik soms lange gesprekken mee, hij heeft criminologie gestudeerd en werkte vroeger voor de staatsveiligheid, dat verklaart waarom hij zo open minded is.

en mijn moeder heeft psychologie gestudeerd en later is ze les gaan geven aan de 3de en 4de jaars economie.

dus wat dat betreft, heb ik een goede opvoeding genoten, en ben ik redelijk sterk geworden in psychologie omdat ik dat deels heb geleerd van mijn beide ouders, en ook omdat het onderwerp me niet loslaat.

overlaatst zei iemand dat een medium iets van psychologie moet kennen, welnu ik heb het geluk gehad om dat tijdens mijn opvoeding te verkrijgen van beide ouders.
aquarel
aquarel jan 17 '12
Wat is het beest?
Het 'beest' in ons is niks anders dan de evolutionair/genetische boodschap van voeden, verdedigen en verspreiden. We zijn hongerig, alert en gericht op voortbestaan van de soort. Het is de programmering van Vorm. een natuurlijke programmering die ons de kans geeft om tot een unieke ontdekking te komen: dat we naast Vorm ook Inhoud zijn. De gevoelens die aansluiten bij onze instincten zijn woede, angst en verdriet en hun tegendelen voldoening, vertrouwen en blijdschap.
Wij als klein kind willen gewoon onze natuurlijke programmering volgen. Echter, we functioneren in een twee-dimensionale wereld, gerepresenteerd door onze ouders en andere betrokkenen. Deze twee-dimensionale wereld geeft ons een cruciale boodschap:



bron : www.bronbewustzijn.eu


http://www.bronbewustzijn.eu/index.php?mode=CONTENT&pID=72
Emuca
Emuca jan 17 '12
Origineel bericht van: aquarel

overlaatst zei iemand dat een medium iets van psychologie moet kennen, welnu ik heb het geluk gehad om dat tijdens mijn opvoeding te verkrijgen van beide ouders.


Ik denk dat je dat 'moet' weg kan strepen. Je moet niks. Psychologie kan je studeren ja, en leren, maar toch hoef je niets te weten om je in te kunnen leven in een ander. Ik denk dat een medium, juist omdat hij of zij gevoelig is voor gevoelens en emoties, deze bij andere sneller begrijpen omdat ze er zelf vaakal mee geconfronteerd worden. Een soort ervaringspsychologie.
aquarel
aquarel jan 17 '12
wel emuca zo'n 11 jaar geleden sprak ik mijn gidsen persoonlijk aan en zei ik tegen hun, ik zou graag sterk willen worden in psychologie !
kunnen jullie mij dat beter aanleren zodat ik zelf meer zelfvertrouwen verkrijg..
en ja, ze helpen me effectief hiermee, en geven me les in dit onderwerp, dat merk ik dagdagelijks..
ook moest ik toen gezegd hebben dat ik graag een medium wou worden, en of dat ging, want toen ik die auralifter hoorde in mijn gedachten, dacht ik dat dat mijn broer was omdat hij zo op deze manier binnen bij mij geraakte door zich expres op te stellen als mijn broer.

en ja, je hebt gelijk, een medium moet het meer hebben van natuurlijk aanvoelen maar ik wou graag psychologie aanleren omdat ik al zoveel ben gekwetst geweest in mijn leven, en het houdt niet op omdat ik te geveolig ben voor externe prikkels van buitenaf.
psychologie heb ik nodig omdat mijn zelfvertrouwen in het verleden een enorme knak heeft gekregen en al zoveel ben bedot geweest door mensen die van mijn goedheid profiteerden, manipuleerden en daardoor vaak te egoistisch waren als gevolg, daarom dat ik 11 jaar geleden dit aanvroeg zodat ik nooit meer gekwetst zou worden en op tijd mijn innerlijke bel zou luiden bij mogelijk gevaar..
dus bij deze ben ik mijn gidsen enorm dankbaar dat ze me dit stapsgewijs aanleerden zodat ik nooit meer kan misbruikt kan worden door slechte inviduenen.
Emuca
Emuca jan 17 '12
Ik denk nog steeds dat dit meer intuitie is dan psychologie. Wij mensen kunnen aanvoelen, intuitief of iets niet pluis is of niet. Jij hebt leren luisteren naar de signalen, en dat is heel goed.. moet je zeker mee door gaan. Maar dan moet je het ook toepassen op je eigen lichamelijke gesteldheid, want lichaam en geest zijn hier op aarde met elkaar verbonden.

Daarnaast, als je al kon communiceren met je gidsen, was je al een medium en hoefde je er geen meer te worden wink
Iedereen heeft het in zich om een medium te zijn, maar je moet er voor openstaan, aan willen werken en jezelf laten groeien (en de mogelijkheid tot groeien de ruimte geven).
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki