Loading...
nl

Mijn verhaal ( Ajada )

Ajada
Ajada dec 4 '11
Mijn verhaal,

Allereerst wil ik me even voorstellen, mijn naam is Ajada
De afgelopen twee jaar was mijn gezondheid niet goed en werd alsmaar slechter, ik begreep er niets van omdat ik altijd een zeer actieve vrouw was en nooit last had van gezondheidsklachten.
De huisarts dacht dan ook dat het aan de overgang lag en na een aantal keren ben ik niet meer naar hem toegegaan.
Omdat ik voelde dat er wel degelijk een oorzaak was voor mijn klachten, maar hij kon me daar niet verder mee op weg helpen.
Allerlei bloed testen wezen alleen een bloedarmoede uit en, daar werd ik dan ook voor behandeld.
Toch knapte ik niet op van mijn vermoeidheid en klachten, ik kon op het laatst niets meer dan alleen een beetje hangen in de stoel .
Iedere inspanning was me teveel.
Fietsen ging niet meer en lopen maar een klein stukje.

Halverwege het jaar kreeg ik een droom.
Ik droomde dat er vier medicijn cirkels voor me werden gelegd.

“In de buurt waar ik woon werden vier medicijncirkels voor me gelegd ” daarin werd ik door een geestelijke arts in mijn droom uitgenodigd om me te laten genezen van mijn klachten en kwalen.
Ik werd daar tussen in liggend geplaatst, in de geestelijke vorm, energetisch dus, mijn eigen lichaam kon gewoon verder zijn gang gaan.
Het was echt de werking op het energieveld en blauwdruk van mijn DNA
Deze arts was een sjamaan en wist me te vertellen dat ik een zeldzame vorm van DNA bezat en dat hij me moeilijk had kunnen traceren, maar wel dat er bij mij in de buurt nog meer mensen waren met deze DNA vorm.
Dus was het even zoeken voor hem waar ik was geestelijk. Uiteindelijk had hij me gevonden en vertelde dat ik een DNA bezat die afkomstig was en verwant was aan het DNA van de Walvissen.
Hij was een arts die ook geestelijk kon genezen en ik wist dat ik deze man dus zou ontmoeten eerdaags.
Deze droom was voor mij een aanwijzing uit de geestelijke wereld dat er iets stond te gebeuren.


De ontdekking van mijn ziekte

Een maand na deze droom ontdekte ik een knobbel in mijn linkerborst, en ik wist meteen, dit is het dus waarom ik me zo slap ben gaan voelen en dit is dus de reden van mijn droom.
Ik ben naar de huisarts gegaan en werd meteen doorgestuurd naar de specialisten in het ziekenhuis.
Daar kwam het geen uit de onderzoeken waar ik al jaren bang voor was geweest. De uitslag was een nare tumor in de meest kwaadaardige vorm.
Het was heel raar vanaf het moment dat ik dit had ontdekt werd ik overspoeld door een serene rust en liefde.
Ik herinnerde me meteen mijn droom en was totaal in vertrouwen op de goede afloop immers, het was altijd zo gegaan in mijn leven. Ik werd altijd geholpen door de onzichtbare wereld waar ik zo veel contact mee had.
Mijn geliefde God en Meester waren bij me en ik hoefde me geen zorgen te maken, zij zouden voorzien in de juiste geneeswijze en artsen.
Als ik maar dicht bij mijn innerlijke stem en waarheid zou blijven en niet in angsten zou gaan schieten, of zou luisteren naar angsten van anderen.
Een uitdaging, omdat men meestal de weg gaat van de reguliere geneeskunde,
Deze weg ben ik gegaan, tot het moment dat er een chemobehandeling zou plaatsvinden, mijn innerlijke stem vertelde me dat ik dit niet moest doen.
Omdat dit niets voor me zou oplossen, ik voelde dat diep van binnen.

De herkenning van de man uit mijn droom

Op dat moment kwam er een goede vriend van me bij me, en vertelde dat hij een arts had die hem al 30 jaar gezond had gehouden en hij had momenten gehad in zijn leven dat hij echt heel ziek is geweest van Candida en ook niets meer kon, en zich heel beroerd voelde.
Ik keek op de site van deze ayurvedische arts en herkende hem meteen als de man uit mijn droom.
Hoewel hij geen sjamaan was, wist ik dit is de dokter die me gaat genezen.
“Immers” ik had hem al gezien in mijn droom.
Op dat moment was ik nog wel in gesprek met de oncoloog omdat ze graag wilde dat ik de chemo zou doen
Ondanks de druk uit mijn omgeving had ik toch besloten om de chemo behandelingen niet te ondergaan, ik dacht, er moet iemand opstaan om deze cirkels te doorbreken, veel mensen krijgen chemo voor niets, en doen het dan toch maar omdat de dokter het zegt dat het goed is.
Maar er is meer dan wat reguliere artsen weten, er zijn nog meer geneeswijzen die de mens gezond kunnen maken en houden.
Zelf ben ik iemand die alleen luistert en vertrouwt op mijn eigen innerlijk weten.
En daarin ook altijd naar handelt.

Een gesprek met de maatschappelijk werker van het ziekenhuis

Omdat de oncoloog er nog steeds niet goed van overtuigd was dat ik de juiste beslissing nam voor mezelf en ze zeker wilde weten of ik wel capabel was geestelijk om dit te beslissen stelde ze een gesprek voor met een maatschappelijk werker in het ziekenhuis.
Ik besefte hiermee heel goed dat ik nogal afweek van de normale patiënt .
Dat dit best lastig voor de artsen uit de reguliere geneeskunde is begrijp ik wel, het is een heel andere manier van benaderen van de gezondheid .
Het was wel grappig toen ik dan dit gesprek had met de maatschappelijk werker, was hij zeer geboeid door mijn verhaal en zei aan het einde van dit gesprek tegen mijn man, u heeft een heel bijzondere vrouw en ik zal in het rapport schrijven dat deze vrouw zeer goed weet wat ze doet en hoe ze handelt.
Weer zag ik hierin de leiding van de geestelijke wereld, weer was de juiste man op mijn pad gezet.

Mijn eerste kennismaking met de ayurvedische arts

De dag dat mijn man en ik naar Olst gingen stond ik op, met een heel blij en licht gevoel,
Dit was zeer opvallend en ik vertelde het aan mijn man. Ik voelde me altijd naar als ik naar de oncoloog moest gaan of naar het ziekenhuis of de huisarts.
Nu voelde ik me zo licht en heerlijk blij, ik voelde alsof mijn leven een heel andere wending zou krijgen ik voelde me vol van blijdschap en geluk.
We kwamen binnen en het eerste wat we zagen waren de mooie vissen in de vijver hoorden mooie muziek.
“Kijk”, zei ik tegen mijn man, “daar zwemmen mijn walvissen, uit mijn droom”.
We werden na een korte tijd geroepen en ontmoetten deze arts, we ontmoetten een man die ons heel hartelijk uitnodigde hem te volgen naar zijn spreek kamer, en daar alle tijd nam voor ons om te vertellen waarom we naar hem toe gekomen waren.
Ik vertelde van mijn moeite met de behandelingen in het ziekenhuis die ik had en dat ik inwendig voelde dat het niet de juiste oplossing was voor mijn probleem.
Ik wilde van hem weten of hij iets voor me kon doen in het proces waarin ik zat.
Hij vertelde me in het kort hoe hij werkte, en wat er zo belangrijk is aan de juiste voeding en leefwijze Hoe belangrijk het is wat men eet, hoe men eet, en wanneer , en hoeveel men eet.
De Ayurvedische leefwijze, maar het meest mooie bewijs kon hij me laten zien hoe ik ervoor stond in de levend bloed analyse en de gedroogd bloed analyse.
Mijn man die nog best sceptisch was voelde ook het belang van deze vorm van genezing en kon gelukkig mee gaan in het vertrouwen in deze behandelingen. Hij is er langzamerhand aan gewend geraakt dat er wel meer vreemde dingen gebeuren in mijn weten en leven, waar hij geen logische verklaring voor kan geven.
We hoorden in het gesprek precies wat we wel en niet moesten eten, wat wel en niet goed was voor onze constitutie type, wat onze Dosha,s weer in balans konden brengen en wat de juiste leefwijze is voor ons.
Ook kreeg ik een lijstje met gezonde medicijnen van de ayurvedische arts mee die me weer op de been zouden helpen.
‘s Avonds deed ik meteen de mooie meditatie die ik van hem had gekregen, en daar was weer een droom de volgende ochtend die belangrijk was.
Ik werd wakker met het beeld van een heel groot lotusveld met lotus bloemen.
Dit was voor mij weer een bevestiging van de juiste keuze en bevestiging dat ik weer gezond zou worden als ik deze leefwijze zou doorvoeren.
Immers, een Lotusbloem komt uit de modder, en zie eens hoe mooi hij zich laat zien als hij bloeit.
We zijn thuisgekomen en hebben vanaf deze dag precies gedaan wat Etienne verteld had en ook door de info die ik kon lezen uit zijn boek was het even een paar dagen puzzelen en inkopen doen en zoeken naar de juiste ingrediënten, en we zijn ermee aan de slag gegaan.

De verandering en genezing

Na twee jaar van verslechtering, was ik van een actief in het leven staande vrouw veranderd in iemand die totaal geen energie meer had, en daarbij ook de diagnose kanker had gekregen.
Ik had een middenrifbreuk opgelopen en slikte daar medicijnen voor, ook kreeg ik nog last van een ernstige oogontsteking waaraan ik blind kon worden en slikte daar ook een naar middeltje voor wat mijn lichaam geen goed deed.
Maar ik bleef geloven in de goede afloop en dat ik weer gezond zou worden, ik had iedere dag het beeld bij me van dat ik krachtig en gezond was, iedere dag sprak ik mijn cellen toe en gaf ze opdracht om zich als gezonde cellen te reproduceren.
Iedere dag ging het beter met mij…
En na twee weken….
Ja u leest het goed, na twee weken na mijn eerste consult bij de ayurvedische arts fietste ik alweer 13 km door weer en wind.
Ik voelde me als herboren, geestelijk en lichamelijk.
Ik had mijn oude kracht weer terug en meer zelfs, ik had nog meer vertrouwen en positiviteit in mezelf gekregen.
Nu ben ik drie maanden verder en het gaat nog steeds iedere dag opwaarts, ik slik al geen pillen voor de middenrifbreuk meer, ik heb er geen last meer van, ook is mijn oog weer genezen verklaard.
Ik heb alleen nog de anti hormoon behandeling, ook deze zal eruit gaan te zijner tijd.
De nieuwe bloeduitslagen laten ook een grote verandering zien ten goede, ze zien er niet meer uit als zielig aan elkaar geplakte cellen maar zijn nu losse zuurstof vervoerende bloedlichaampjes geworden, de verzuring is voor een heel groot gedeelte al terug gedrongen en gaat nog beter worden.
Dit is het begin van een gebalanceerd leven
Ook hebben daar de Colon spoelingen aan bijgedragen, en de fijne gesprekken met de arts en zijn vrouw tijdens de behandelingen, mijn speciale dank gaat ook uit naar hen beiden.
Een stel warme en bijzondere mensen die de ander altijd centraal stellen in het contact, en zeer genezend en zegenend zijn voor een zieke mens.
Maar bovenal dank ik ook de geestelijke dokter op de achtergrond in de ongeziene wereld, de dokter die nauw samenwerkt in het werk wat de ayurvedische arts en zijn vrouw doen voor de mensen hier op aarde.
Ik dank Shirdi Sai Baba voor zijn liefde wijsheid kracht en kunde.
En ik dank God voor de vrede in mijn leven en mijn Meester Jezus voor zijn inspiratie en liefde voor mij.
Delen:
Beschermengel
Beschermengel dec 4 '11


Wow Ajada, ik ben er stil van ...wat een prachtig verhaal, en wat fijn dat het nu veel beter met je gaat. Ga zo door! smile
Papillon-Blanc
Papillon-Blanc dec 4 '11
Wowww, prachtig verhaal en wat ben jij moedig!
Ik zou het niet gedurfd hebben.
Hoop dat je weer snel helemaal hersteld bent!

Namasté
Elrian
Serenity
Serenity dec 4 '11
Mooi verhaal Ajada, dank je voor het delen.
IkGeefJeEenRoos
IkGeefJeEenRoos dec 4 '11
Wat ben je een moedige vrouw om zo naar jezelf te luisteren! En dank je voor het delen!
Ariel
Ariel dec 4 '11
Zoals ik al op facebook schreef:
MoonFlowertje
MoonFlowertje dec 5 '11
Je hebt het overwonnen, door jou bewuste en positieve aandacht die je eraan gegeven hebt!
Daar waar velen (echt heel veel) bij de pakken neer gaan zitten,
(wat ergens ook wel te begrijpen is )
Heb jij je er weer bovenop heb weten te vechten!
En waar 1000 mensen zouden zeggen; ik ben door de hel gegaan, en er een hele negatieve slinger aanhangen...
Weet je wel het positieve naar voren te trekken!
Je bleef vertrouwen, houden...
Ook bent je er van bewust dat je er ontzettend sterk van geworden bent, dat lees ik tussen de regels door tenminste wink
( door schade en schande wordt men wijs, toch?)

Bedankt voor het delen wink

groetjes moonflowertje
Ajada
Ajada dec 5 '11
Lieve mensen bedankt dat ik dit met jullie kon delen het is fijn om allewarme reacties te ontvangen.

liefs Ajada
gast
gast dec 5 '11
Ik vind het byzonder dat je de weg van de reguliere zorg achter je hebt kunnen laten. Er is zo'n gewoonte ontstaan in de maatschapij heden ten dagen dat de enige manier om te genezen met vernietiging is zoals dat met chemo, operaties en bestraling gedaan wordt.
Je hebt jou weg gevonden naar deze mensen, ik geloof er heilig in dat er nog maar manieren zijn en als je er voor open staat deze ook op je weg komen.

Wat ik met wel afvraag; zijn de medicijnen die je kreeg voor de middenrifbreuk en je ogen ook van deze ayurvedische arts voorgeschreven?

En wat ik ook graag zou willen weten; weet je nu ook de oorzaak van de ziekte? Je schrijft ergens dat je daar al bang voor was voor dat het eruit kwam. Waarom was je er bang voor? Ik ben er nl zelf van overtuigt dat we invloed uitoefenen met onze gedachten op ons DNA (althans op het RNA) en daardoor zelf ook oorzaak kunnen zijn van ziektes als deze. Daar waar je bang voor bent wordt waarheid. Ik weet dat de meeste mensen die ziek zijn niet willen horen dat de oorzaak bij hun zelf te vinden is. Kan ik goed begrijpen overigens want het is niet niks. Ik weet niet hoe dat voor jou is...

Ik vind je wel heel moedig dat je je innerlijke stem gevolgd hebt. Het komt goed daar ben ik van overtuigd.
Muin
Muin dec 6 '11
Beste Ajada, ik wil heel graag in contact komen met deze ayurvedische arts. Mag ik van jou weten hoe ik hem kan bereiken?

Alvast bedankt.
Ajada
Ajada dec 6 '11
Origineel bericht van: gast
Ik vind het byzonder dat je de weg van de reguliere zorg achter je hebt kunnen laten. Er is zo'n gewoonte ontstaan in de maatschapij heden ten dagen dat de enige manier om te genezen met vernietiging is zoals dat met chemo, operaties en bestraling gedaan wordt.
Je hebt jou weg gevonden naar deze mensen, ik geloof er heilig in dat er nog maar manieren zijn en als je er voor open staat deze ook op je weg komen.

Wat ik met wel afvraag; zijn de medicijnen die je kreeg voor de middenrifbreuk en je ogen ook van deze ayurvedische arts voorgeschreven?

En wat ik ook graag zou willen weten; weet je nu ook de oorzaak van de ziekte? Je schrijft ergens dat je daar al bang voor was voor dat het eruit kwam. Waarom was je er bang voor? Ik ben er nl zelf van overtuigt dat we invloed uitoefenen met onze gedachten op ons DNA (althans op het RNA) en daardoor zelf ook oorzaak kunnen zijn van ziektes als deze. Daar waar je bang voor bent wordt waarheid. Ik weet dat de meeste mensen die ziek zijn niet willen horen dat de oorzaak bij hun zelf te vinden is. Kan ik goed begrijpen overigens want het is niet niks. Ik weet niet hoe dat voor jou is...

Ik vind je wel heel moedig dat je je innerlijke stem gevolgd hebt. Het komt goed daar ben ik van overtuigd.


Ja lieve Gast ik weet de oorzaak en dit is een gemengde oorzaak, ik ben net zoals jij de mening toegedaan dat je vanuit je angsten ook ziek kunt worden, maar meer nog ben ik ervan overtuigd dat je vanuit je cel bewustzijn vanuit iets wat heel diep verstopt zit in de mens een positieve bijdrage kan leveren aan genezing en gezondheid.

Het zijn een aantal factoren die hierbij een rol kunnen spelen

Ik ben er ook van overtuigd dat op dit moment veel mensen verkeerde voeding eten en naar binnen krijgen.
Ook is de straling die om ons heen is een veroozaker, en ook de stoffen waar we soms mee werken zijn helemaal niet goed voor ons.

Daarbij zijn we ook vaak ons niet bewust van welke voedingsmiddelen passen bij ons lichaam, en hoe de zuur base verhouding dient te zijn.

Sommige mensen hebben dan de pech dat ze in aanleg van deze constitutie snel verzuren, wat uiteindelijk ook er toe kan leiden dat er een tumor ontstaat of het op een andere zwakke plek gaat zitten.

Ik ben ervan overtuigd dat voeding en leefwijze er aan kan bijdragen dat iemand gezond is en gezond blijft.

Hoewel we op dit moment leven in een maatschappij waarin we daar nog veel over mogen leren.

Ik kwam bij de arts en begon met ayu acid base dit verlaagt de zuren in het lichaam.
En werkt ook positief op andere zaken dit was dan ook snel duidelijk toen mijn maagzuur remmers op waren en ik eens ging proberen of ik zonder kon vanwege de acid base merkte ik dat de klachten waren verdwenen.

De huisarts had me al verteld dat deze klachten niet konden verdwijnen en dat er na het onderzoek in het ziekenhuis levenslang medicijnen nodig waren of een operatie.

Ook is het werkzaam op het virus wat de ooginfectie veroorzaakte het onderdrukt dit virus en het oog was weer goed volgens de oogarts uit het ziekenhuis en ik hoef er geen medicijnen meer voor in te nemen.

Alleen wanneer ik weer klachten zou krijgen mag ik terug komen volgens de oogarts, ik ben er zelf van overtuigd dat als ik zo doorga als nu met mijn vernieuwde leefwijze dat ik het goed onder controle kan houden.

Ik hoop dat ik je zo een beetje antwoord heb gegeven op je vragen.

liefs Ajada
Ajada
Ajada dec 6 '11
Origineel bericht van: Muin
Beste Ajada, ik wil heel graag in contact komen met deze ayurvedische arts. Mag ik van jou weten hoe ik hem kan bereiken?

Alvast bedankt.


Lieve Muin ik heb je geantwoord in een pb,tje

liefs Ajada
SjerZ
SjerZ dec 6 '11
Een heel bijzonder verhaal, heel goed om te lezen dat het beter met je gaat!
Zo knap van je dat je je eigen gevoel en innerlijke stem gevolgd heb!

Ga zo door!

XxX Sharon
Muin
Muin dec 6 '11
Lieve Ajada,

Ik heb helaas geen pb van jou ontvangen.. Kan je het alsjeblieft nog een keer sturen?

Jouw verhaal is voor mij heel erg herkenbaar.. Een aantal lichamelijke klachten die je hebt/had, heb ik nu nog.

Mensen zeggen dat kanker in het borst geen pijn doet maar ik voel de pijn heel erg. Mijn vriendin heeft zelf morfine gekregen voordat zij stierf maar ik ben nog niet zover. Volgende week moet ik terug naar het ziekenhuis en dan hoor ik wel meer. Ik heb waarschijnlijk niet goed voor mijn lichaam gezorgd. Ik zat teveel in mijn hoofd en heb het lichaam aan haar lot overgelaten. Ik heb altijd gedacht dat het lichaam niet belangrijk is maar nu besef ik ineens dat het lichaam mijn zorg nodig heeft.

Voeding is inderdaad heel erg belangrijk. Niet alleen voeding voor de geest maar voeding voor het lichaam is door mij onderschat.

In India weet men dat Ayurvedische geneeswijze kanker kan genezen..maar in Nederland zijn de Ayurvedische artsen misschien anders dan in India. Ik weet het niet..Ik heb jaren terug gebruik gemaakt van een Ayurvedische arts hier in Nederland maar het werkte niet. Nu ik lees dat je goed geholpen bent door een Ayurvedische arts.. heb ik het gevoel dat ik bij jou moet zijn.Ik hoop dat deze arts mij kan helpen.

Vannacht heb ik Sai Baba nog gezien in mijn gedachten. Hij is fysiek gestorven maar ik heb ervaren dat hij er nog is.

Liefs
gast
gast dec 6 '11
Ajada bedankt voor je antwoord. Ik heb iid al vaker gehoord dat een te hoge zuurgraad van het lichaam kanker kan veroorzaken. Deze persoon heeft ontdekt dat het innemen van pure baking-soda de zuurgraad hersteld. En ook dat het spoelen van de plek waar kanker voorkomt, (bijv. huid, keel, andere makkelijk bereikbare plekken) met deze baking soda helpt de kanker te doen verdwijnen. Ook is men er achter gekomen dat candida een grote invloed heeft op het vormen van gezwellen. De reguliere zorg is wel bekend met het voorkomen van candida bij kanker patienten maar gaan er van uit dat dit gebeurd na de groei van een gezwel en niet als oorzaak ervan.

Het is wel heel interessant om over de verschillende methoden te lezen. Helaas zijn er ook onderzoeken geweest die zeer zeker potentie hadden om als geneeswijze te kunnen dienen, zoals de zuurzak, maar door financiele redenen niet door zijn gegaan (kon niet gepatenteerd worden). Ik wordt daar altijd zo boos over. Men wil mensen toch genezen! Dus waarom alleen met middelen die geld op brengen.

Mijn moeder heeft net een heel traject afgelegt met chemo en amputatie en nu moet ze ook nog bestraald worden, om zo de laatste restjes kankercellen weg te branden. Knap dat ze weten waar die zitten, vind je niet. Maar mijn moeder is er van overtuigd dat het allemaal voor haar bestwil is. Helaas is die straling ook weer kanker verwekkend maar daar wil ze niet aan. Ook wil de arts haar andere borst goed bekijken of daar niet toevallig ook iets zit. Zal me bijna niet verbazen als ze die ook maar uit voorzorg gaan amputeren, want je weet maar nooit......

Ik was al nooit een voorstander van de reguliere zorg maar ik ben het nu alleen maar nog minder. Het zijn geldwolven die het maar voor 1 ding doen; de zaak draaiend houden!
Ajada
Ajada dec 6 '11
Origineel bericht van: Muin
Lieve Ajada,

Ik heb helaas geen pb van jou ontvangen.. Kan je het alsjeblieft nog een keer sturen?

Jouw verhaal is voor mij heel erg herkenbaar.. Een aantal lichamelijke klachten die je hebt/had, heb ik nu nog.

Mensen zeggen dat kanker in het borst geen pijn doet maar ik voel de pijn heel erg. Mijn vriendin heeft zelf morfine gekregen voordat zij stierf maar ik ben nog niet zover. Volgende week moet ik terug naar het ziekenhuis en dan hoor ik wel meer. Ik heb waarschijnlijk niet goed voor mijn lichaam gezorgd. Ik zat teveel in mijn hoofd en heb het lichaam aan haar lot overgelaten. Ik heb altijd gedacht dat het lichaam niet belangrijk is maar nu besef ik ineens dat het lichaam mijn zorg nodig heeft.

Voeding is inderdaad heel erg belangrijk. Niet alleen voeding voor de geest maar voeding voor het lichaam is door mij onderschat.

In India weet men dat Ayurvedische geneeswijze kanker kan genezen..maar in Nederland zijn de Ayurvedische artsen misschien anders dan in India. Ik weet het niet..Ik heb jaren terug gebruik gemaakt van een Ayurvedische arts hier in Nederland maar het werkte niet. Nu ik lees dat je goed geholpen bent door een Ayurvedische arts.. heb ik het gevoel dat ik bij jou moet zijn.Ik hoop dat deze arts mij kan helpen.

Vannacht heb ik Sai Baba nog gezien in mijn gedachten. Hij is fysiek gestorven maar ik heb ervaren dat hij er nog is.

Liefs


Lieve Muin,

Ik zal je nog eens mailen, de arts waar ik zelf door geholpen ben heeft zijn opleiding in India gedaan en volgt daar ieder half jaar nog bijscholingen, ook heeft hij veelvuldig en nauw contact met de professoren daar die hem opgeleid hebben.
Hij geeft ook cursussen hier in Nederland en is een echte vaidya, een van de weinigen in Nederland.
Deze man is niet zomaar de eerste de beste, anders was ik ook niet naar hem gegaan.
Maar dat zul je allemaal op zijn site kunnen lezen.

Wat apart dat je nu juist over Sai Baba droomde
Hij is er nog wel degelijk ook frappant zeg dat je over hem hebt gedroomd, ze zeggen dat hij een reïncarnatie is van Shirdi Sai Baba.

liefs en alvast heel veel knuffels voor je voor je moed.

Ajada
Ajada
Ajada dec 6 '11
:)de mail is verstuurd
Ajada
Ajada dec 6 '11
Origineel bericht van: gast
Ajada bedankt voor je antwoord. Ik heb iid al vaker gehoord dat een te hoge zuurgraad van het lichaam kanker kan veroorzaken. Deze persoon heeft ontdekt dat het innemen van pure baking-soda de zuurgraad hersteld. En ook dat het spoelen van de plek waar kanker voorkomt, (bijv. huid, keel, andere makkelijk bereikbare plekken) met deze baking soda helpt de kanker te doen verdwijnen. Ook is men er achter gekomen dat candida een grote invloed heeft op het vormen van gezwellen. De reguliere zorg is wel bekend met het voorkomen van candida bij kanker patienten maar gaan er van uit dat dit gebeurd na de groei van een gezwel en niet als oorzaak ervan.

Het is wel heel interessant om over de verschillende methoden te lezen. Helaas zijn er ook onderzoeken geweest die zeer zeker potentie hadden om als geneeswijze te kunnen dienen, zoals de zuurzak, maar door financiele redenen niet door zijn gegaan (kon niet gepatenteerd worden). Ik wordt daar altijd zo boos over. Men wil mensen toch genezen! Dus waarom alleen met middelen die geld op brengen.

Mijn moeder heeft net een heel traject afgelegt met chemo en amputatie en nu moet ze ook nog bestraald worden, om zo de laatste restjes kankercellen weg te branden. Knap dat ze weten waar die zitten, vind je niet. Maar mijn moeder is er van overtuigd dat het allemaal voor haar bestwil is. Helaas is die straling ook weer kanker verwekkend maar daar wil ze niet aan. Ook wil de arts haar andere borst goed bekijken of daar niet toevallig ook iets zit. Zal me bijna niet verbazen als ze die ook maar uit voorzorg gaan amputeren, want je weet maar nooit......

Ik was al nooit een voorstander van de reguliere zorg maar ik ben het nu alleen maar nog minder. Het zijn geldwolven die het maar voor 1 ding doen; de zaak draaiend houden!


Ja Gast het is alsof ik nu mijn eigen verhaal hoor, ik ben volledig op de hoogte van de strijd die deze italiaanse oncoloog heeft geleverd en ik kan je verklappen dat ik ook de zuurzak eet, alleen in verse vorm dan en de pitjes eet ik ook.
Ook kurkuma vermengd met zwarte peper is een uitstekend middel en natuurlijk de hop ook niet te vergeten.

En zo zijn er nog meer middelen, die gewoon in de natuur groeien en hun nut alang bewezen hebben, helaas levert het niets op aan geld.

ken je het boek van de nieuwe dokters al?

daar vind je nog veel meer info in.

En kijk maar eens op you tube bij Greg Braden er zijn zoveel mooie geneesmethoden.

Ik geloof dan ook dat er over een jaar of 200 meer mogelijkheden zijn als waar we nu nog van dromen.

liefs Ajada
Muin
Muin dec 6 '11
Lieve Ajada,

Heel erg bedankt voor jouw mailbericht. Ik heb hem nu ontvangen.

Ben heel blij met jouw topic en de informatie die ik mag ontvangen.

Veel liefs
Ajada
Ajada dec 6 '11
Lieve Muin,

Als je gaat doe hem dan de groetjes van mij.

Ajada dan weet hij het wel.
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki