Loading...
nl

Dit weekend!

Beschermengel
Beschermengel jul 30 '11
Ik kreeg deze mail en wil hem graag delen met iedereen smile

===========================================

Lieve allemaal,

Goed om te weten en kijk wat je kunt doen en wat je wilt zijn.

Mooi en liefdevol weekend gewenst

Focus op je nieuw te creëren blauwdruk (herprogrammeren) dit weekend!

* Wat wil je? Toen we klein waren, is dat wat mensen altijd vragen. Deze dagen, is het Heelal die vraagt. En het wachten is op jouw antwoord.
* De kosmische kracht van de schepping heeft je nodig om de focus van de lens duidelijk te krijgen op jouw visie, jouw dromen, je intentie. Je kunt een grote stap voorwaarts maken met wat je wilt dit weekend omdat dan 3 energieke gateways/poorten samenkomen.
* Je kunt opnamen maken voor de alledaagse dingen, zoals een nieuwe auto of een betere baan, misschien een datum voor de zaterdagavond of iemand om uw peuters te laten babysitten.
* Of je kunt gaan voor het enthousiasme en voor de aanpak van de grote kwesties gaan als je vrij maken van verslavingen, eindigen/beginnen van relaties, je financiën rond krijgen, verhuizen naar een nieuwe locatie.
* Waarom dan stoppen? Hoe zit het met de wereldvrede, eten voor de hongerige, onderdak voor daklozen en alternatieve energiebronnen die werken?
* Hou je van de wereld waarin we leven? Heb je genoeg van het geweld, de hebzucht en corruptie, het onrecht en de waanzin?
* Droom je van een meer humanitaire wereld waar elk leven een wereld van hoop en kansen heeft? Wil je liever op een rechtvaardige manier leven, overvloedig, vreugdevol en mededogend op de planeet?
* Ben je moe van je leven zoals het is geweest, je versleten gewoonten en lijken de repetitieve patronen niet doorbroken te worden? Hier is je kans.
* Als je bereidt bent om deel te nemen in het maken van de verschuiving door het veranderen van jezelf, zul je snel vooruitgang zien. Ik bedoel echt je leven te veranderen, en een keuze op een moment, dat uiteindelijk opnieuw de wereld vormt. Actie is nodig!
Waarom nu


* De profetieën van de inheemse bevolking overal wijzen op deze tijd als een periode van intense zuivering, de overgang van de huidige cyclus op wat daarna komt.
* En wat denk je? Geen native ouderling, geen spirituele goeroe, geen profeet of of pyschic of iemand anders kan u vertellen wat de volgende wereld tijdperk zal zijn. We zijn hier om het samen te maken!
* Een gedenkwaardige gelegenheid om dit weekend mee te gaan op de stroom om de mal te maken voor het leven en de wereld die je wilt.
* Het begint met de nieuwe maan op 30 juli. Op 31 juli, de 5e dag van de 9e en laatste onderwereld van de Maya kalender begint, die samenviel met de Lammas / Imbolc cross-kwartaal gateway/poort.
* Het midden-punt tussen de juni en september Solstice Equinox, Lammas (of Lughnasadh) gaat door het oversteken van de zon van 15 Leo op 7 augustus. De 5e dag voltooit op 17 augustus.
* De meest potente tijd voor het verkrijgen van heldere energie en het instellen van je intentie van 30 tot 31 juli. Er is zowel een kans als een verantwoordelijkheid in deze.
* De impact van gedachten, acties en keuzes gaan in quantum snelheid bij een opwaartse cycli. Dat betekent dat een ieder meer dan ooit kunnen bijdragen tot planetaire transformatie dan ooit tevoren. Aan de andere kant, als we niet de moeite nemen om het grootste deel van deze zeldzame verandering een punt te maken, zullen we onze macht weggeven. Wat zal jij kiezen?


Zich voorstellen
* Als je bevoegd de route in gaat, en de tijd neemt om elke dag de wereld en het leven dat je wilt voor te stellen. Hoe ziet het eruit? Hoe werkt het proeven, ruiken voelen? Merk op met wie, en wie niet. Hoe besteedt je je tijd? Wat zijn de kwaliteiten van dit nieuwe leven en nieuwe wereld?
* Volgens de interpretatie van Carl Johan Calleman, versnelt de evolutie van het bewustzijn door de voltooiing van de 9 onderwerelden van de Maya-kalender van dit jaar. Binnen deze datum, 30 tot 31 juli is de gateway/poort bijzonder krachtig. Dit is allemaal bedoeld om de bewustzijnsverschuiving zo te laten resulteren in de creatie van een nieuwe wereld die je wenst.
* Evolutie is geen kijksport. We moeten een bijdrage leveren.
* Met creatieve-destructieve energieën met een hoge energiepoort, hebben we de hoogste kans om het evenwicht te herstellen. Of zou er helemaal gaan op een andere manier.
* Monitor je gedachten elk moment. Wat je ook denkt over wat je wilt maken. Is er een nieuw project wat je overweegt, iets waar je geweest bent of een gevoel dat je roept iets te doen? Nu is het tijd om te beginnen.
* De convergentie van deze stroompunten op de zonne-energie / galactische wiel is een ultieme geschenk. Het komt geen moment te vroeg.
* De hele maand augustus, zal op doorreis zijn van Mars, compleet met een explosieve Grote kardinaal Kruis vierkant en oppositie naar Pluto, Uranus en Saturnus. Dit is vervelende energie - strijdlustig, intens, destructief en zeer creatief. We spelen met vuur.
* Je kan meer politieke en economische onrust verwachten, persoonlijke verschuivingen, extreme weersomstandigheden en veranderingen van de aarde. Binnen een jaar van de evolutie door augustus is een centraal punt. Wat nodig is om te veranderen wat niet tijdens de eclipsen van 1 juni-1 juli gebeurde zal waarschijnlijk nu verschuiven, op een grote weg. (astro rooilijnen: http://heyallie.com/blog/ )
* De lucht is belast met het gevaar en onzekerheid. Wat er zal gebeuren is nog niet beslist. Met inzet en de moed om iets anders te proberen, vinden we onze weg.
* Wat is de beste weg in deze chaotische tijden? Probeer het los te koppelen van de externe afleiding, door steeds rustig in afstemming te gaan ten minste een keer per dag voor leiding, begeleiding en inspiratie.
* Bepaal wat je volgende grote stap is. En neem het.
*"Een golf van evolutie raakt alle gebieden van onze wereld en ons leven, van klimaatverandering en de economische vrije val naar de politiek, het bedrijfsleven, geneeskunde, kunst, religie, onderwijs en wetenschap. Dit magische moment in de geschiedenis van de aarde is een keerpunt, een tijd van het verschuiven van het bewustzijn gevuld met mogelijkheden voor het transformeren van ons leven en onze wereld "
* Zoek uit wat er gebeurt op de planeet en in de kosmos, waarom het nu gebeurt, mogelijkheden en mogelijkheden van de Shift, en hoe jouw veranderingen te navigeren. http://heyallie.com/shift/cosmic-time/
Delen:
Loaded Colours
Loaded Colours jul 30 '11

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki