Loading...
nl

Het oog van de hemel

niels
niels jun 6 '11
Ik ben nogal iemand die zeer rare dromen krijgt maar deze was toch voor mij de meest bijzonderste droom die ik in mijn hele leven nog niet heb gedroomd.

Ik kon die bewuste nacht maar niet in slaap geraken.
Ik zag elk uur voorbij tikken.
tegen halfvijf was ik het beu en pakte mijn boek waar ik een hoofdstuk uit las.
Daarna ondernam ik toch nog een poging om in slaap te vallen en deze keer lukte het van de eerste keer.

De kamer rondom mij werd zwart en plotseling zat ik in de sporthal van mijn school.
Ik zag daar 2 vrienden van mij praten tegen mensen die ik van haar of pluim kende.
Ik bleef eigenlijk bij hen staan en op het moment dat ze naar buiten gingen naar de speelplaats volgde ik hen.
Een van mijn vrienden ging de straat op weg van de school en ik probeerde achter haar aan te gaan maar er was een soort onzichtbare kracht die mij dwong om naar de speelplaats te lopen.

Ik gaf gehoor aan die kracht .
Ik ging de speelplaats op , ging het schoolgebouw in naar de ruimte die speciaal was ingericht voor de 6de jaars maar er was veranderd op de muren van het lokaaltje waren prachtige hawaiaanse bloemen geschilderd en op de muur hadden ze met graffiti gespoten.
Ik verbaasde mij hierover en dacht de hele tijd dat dit niet kon .
Uiteindelijk besloot ik om het lokaaltje te verlaten en door was die gheimzinnige kracht weer.
Maar deze keer liet ik mij niet doen ik wandelde de trap op ( heel langzaam natuurlijk want er werd precies aan mij getrokken) en in plaats van uit te komen op de speelplaats kwam ik uit in een luxe restaurant waar aan de ene kant grote kermisattracties stonden voor kleine kinderen.
Toen ik dit zag dacht ik :" hier ben ik eerder geweest, vanwaar ken ik die plaats?" plotseling kwam ik tot het besef dat ik ooit op die plaats was geweest in een droom toen ik nog klein was.
Toen ik mij dit realiseerde verdween te kracht en had ik de macht om te staan en gaan waar ik wilde.
Ik liep vooruit en zoals ik al wist ging het restaurant over naar een zwembadcomplex met enorm indrukwekkende glijbanen.
Op een bepaald moment stond in onder een glijbaan waaruit een stuk was weg gehaald om een gevoel van een vrije val te creeren.
Plotsklaps kwam er een band uit de glijbaan geschoten di mij de de glijbaan invoerde.
Het was een enorm snelle en ging als draainend en kronkelend als een slang naar beneden om dan met enorme snelheden naar boven terug te komen.
Toen ik bij het ogenblik kwam dat ik kon uitstappen ging dit zo snel dat voor ik besefte dat ik kon uitstappen ik al onderweg was om een nieuw ritje te maken.
Ik realiseerde mij dat ik mijn kleren aan had en geenzin had om volledig nat te worden dus sprong ik er zo snel als ik kon uit de glijbaan.
Ik kwam heel vanboven uit op een helling waar een groene draad hing om het wildwaterpark af te sluiten.
Ik had weinig plaats om te staan want naast de glijbaan keek uit op een ingewikkeld patroon van buizen en andere soorten glijbanen die stijl naar beneden gingen tot op de grond.
Ik wist niet wat ik moest doen maar ik wist wel dat ik van die helling moest zien af te geraken.
op dat moment viel mij een afvoerbuis op die mij eerder niet was opgevallen op die helling.
Uit die afvoerbuis weerklonken rare geluiden en ik zag dat die afvoerbuis groter werd .
Uit die afvoerbuis kropen er een jonge en een meisje uit van rond de 6 jaar.
Beide waren ze akelig mager, hadden lelijk zwart en lag haar met een ongezond witte huid.
Ik merkte dat het meisje een hand droeg (die er akelig echt uit zag) die aan een van de vingers een zwarte ring droeg.
" Heeft u hier ergens een ring gezien" vroegen de 2 kinderen aan mij.
Ik antwoordde spontaan nee want deze 2 kinderen bozemde mij angst in en ik had liever dat ze zo snel weer terug gingen vanwaar ze vandaan kwamen.
Ik heb hen zelfs nog aangemaand dat ze zo snel mogelijk naar beneden moesten gaan voordat iemand hen zag.
Verveeld gingen de 2 kinderen op dezelfde rare manier naar beneden als dat ze naar boven warzn gekomen.
Daar zat ik weer alleen en zocht naar een veilige manier om benden te komen.
Op dat moment voelde ik een stoot in mijn rug waarop ik mij boos omdraaide.
Daar stond aldof hij uit het niets kwam een jongetje van 6 jaar met prachtig blonde haar een mooie witte huid( wat ik vergat te zeggen dat beide kinderen in zwemkleding waren gekleed) het leek zelfs alsof een witte gloed hem omgaf.
Hij duwde mij nogeens en ik viel naar beneden op een platform dat een meter of 2 lager lag vanwaar ik stond.
De jongen ging op de plaats staan waar ik eerst stond en uit angst dat de jongen mij nog verder naar beneden zou duwen riep ik om hulp.
Na 3 keer hulp te hebben geroepen kwam er een brandweerwagen langs.
De brandweerman riep tegen mij dat ik niet moest verschrikken en om de een of andere reden spoot hij me vol met een wite schuim.
Hij stapte weer in zin auto waarop het platform waar ik stond naar omlaag ging en deel uitmaakte van de brandweerauto.
De brandweer reed doorheen een prachtig mooie stad waar het plotseling in een straat stopte.
De man stapte uit en nieuwsgierig volgde ik hem.
De man stapte een winkeltje binnen dat gespecialiseerd was in het decoreren van een huis.
De man liep naar de toonbank waar een deur stond en ging sie binnen.
Natuurlijk volgde ik hem en ik kwam uit een zwarte kamer waar tegen de muur een groot venster stond waar lat gordijen voor hingen als washet een kantoor.
onder het venster stond een lage tafel waarop folders en doosjes waren uitgestald.
Aan dat tafeltje stond een vrouw die mij riep naar haar te komen en ze toonde mij een folder waarin de nieuwste collecties die zij in haar winkel verkocht te zien waren.
Toen ik naar de tafel keek zag ik dat er veel doosjes lagen en een in het bijzonder had ik in het oog.

Het was een zwart doosje waarop een witte zwanenvleugel was getekend met daaronder in bloedrood gedrukte letters:"profetie".
Toen ik dit had gezien ging de deur terug open en de brandweerman kwam terug de zwarte binnen met een oude vrouw aan zijn zij.
De pude vrouw sprak tot mij op een vriendelijke toon:" Ik had graag gehad dat jij van dit gebeuren een verslagje zou maken en er mij morgen iets van zou willen laten weten."
Het laatste gedeelte had ik niet verstaan en ik vroeg of ze het wilde herhalen.
Het leek alsof de oude vrouw niet meer wist wat ze had gezegd dus ging ik naar dichter bij haar staan lagde mijn arm om haar schouder en sprak:" Dit is wat ik heb verstaan : Ik moet van dit gebeuren een verslag maken en..." toen ik terug opkeek herkende ik de oude vrouw.
Het was niemand minder dan mijn vorig jaar overleden grootmoeder( dit was de 3de keer dat ze in een droom naar mij toekomt).
Ik was zo blij want natuurlijk wist ik dat ik aan het dromen was dat ik haar zo innig omhelsde dat ze omviel.
Uit angst dat ik haar had pijn gedaan hielp ik haar terug recht en zij liep terug haar kantoor in.
Natuurlijk volgde ik haar naar binnen en ik kwam uit in een grote kamer waar de ene antieke eetkamer naast de andere stond en ik zag mijn grootmoeder de eetkamers afstoffen.
Op dat moment zette ik alles voor mij zelf op een rijtje.
Ik wist dat ik droomde en dat ik elk moment kon wakker worden en nu ik mij volledig bewust was dat ik doen en laten wat ik wilde kreeg ik het idee om mijn grootmoeder vragen te stellen over de hemel.
" Vertel mij eens mamy ( zo noemde ik haar) is er een hemel?" uit haar bewegingen leek het alsof ze die vraag niet mocht beantwoorden maar ze antwoorde "ja er is een hemel."
Mijn daarop volgende vraag was:" Dus als er een hemel bestaat bestaat er dan ook zo iets als een hel?" deze vraag beantwoordde ze niet maar aan de hand dat ze bewoog kreeg ik het gevoel dat ze wou zeggen dat er geen hel bestond maar dat dat niet betekende dat in de wereld van zielen alleen mensen met goede bedoelingen rondliepen.
Mijn volgende vraag was:" Wat doen jullie eigenlijk daar in de hemel?"
" films kijken." antwoordde Mamy mij.
Dit vond ik een raar antwoord want ik wist dat Mamy niet zoveel hield van films dus antwoordde ik " Films?"
" Ja", sprak Mamy" we kijken naar de relaties op aarde." Met dit antwoord kon ik leven.
Ik draaide mij om en wanneer ik terug een vraag wou stellen stond op de plaats waar mijn grootmoeder stond mijn eigen moeder' die gelukkig nig wel in leven is :))
Maar ik antwoorde:" aaah, Mamy ik weet wel dat jij het bent jij hebt de gedaante van mijn mama aangenomen zodat ik zou ophouden met vragen te stellen."
Mamy lachte en ging de zwarte kamer weer terug in waar een fuif aan de gang kwam ( de tijd verstreek precies snel want toen ik de kamer verliep en de zwarte kamer in ging was het in de antieke kamer nog volop daglicht).
Op dat feestje kwam ik mijn echte mama tegen en zij zei tegen mij:" Hey ,schat carlo( is de nieuwe echtgenoot van mijn mama -ouders gescheiden) is echt trots op u met uw wielrennerprestatie."
" doe ik dan aan sport?" voroeg ik zeer verbaasd wnat ik kon mij niet herinneren dat ik ooit aan sport heb gedaan. " Nee schat maar je drinkt wel zoveel."
Toen was de maat vol ( want als er iets is waaar ik niet tegen kan is als iemand tegen mij zegt dat ik zatlap ben wat ik niet wil zijn." Ik dacht bij mijzelf oke ik ben omstreeks halfvijf in slaap gevallen het kan goed zijn dat ald ik wakker word het als 7 uur of later is en dan ben ik te laat voor mijn bus.
Ik wandelde naar de uitgang hopend dat ik niemand zou tegen komen want anders was ik weer vertrokken en ik liep de deur uit waar ik terug in dezelde straat uitkwam maar nu bij nacht.
Ik keek naar boven en ik zag het mooiste wat ik ooit had gezien.
De nachtelijke lucht had niet de donkerblauwe kleur die wij hier kennen maar was eerder een lichterblauw maar het was nog altijd donker blauw.
De hemel was bezaaid met sterren alleen waren er 2 gaten.
In een van de gaten stond de maan waarrond nog een tweede maan cirkelde.
In het andere gat scheen 1 ster tussen een mooie witblauwige nevel ( die ik sindsdien het oog van de hemel noem vandaar de titel.)
Toen ik dat had gezien zag ik pas dat ik niet vanzelf wakker zou worden zoals meestal gebruikelijk was.
Ik raakte in paniek en vreesde dat ik vooraltijd in die wondere wereld zat opgesloten .
Plotseling kreeg ik een ingeving . Ik ging op de grond ligeen en sloeg mijn linkerhand tegen de koude harde grond terwijl ik de volgende woorden sprak:" Niels word wakker."
Ik stond terug op en herhaalde het ritueel voor een tweede keer.
Toen ik dit voor een derde keer mijn linkerhand tegen de grond sloeg voelde ik dat de grond zachter werd zodat ik er met gemak in kon knijpen.
Op dat moment werd het inktzwart voor mijn ogen waarna ik mijn zicht terug kreeg en ik stond rechtzittend op mijn eigen bed in mijn eigen kamer mij zelf aan het verwonderen over de bijzondere droom die ik had en ik had echt spijt dat de droom voorbij was.
Toen ik een dag later deze droom vertelde aan mijn tante ( zij is ook bezig met het spirituele ) vroeg ik haar wat zij dacht dat het zou betekenen omdat ik er helemaal geen idee had wat het betekende maar spijtig genoeg kon zij ook geen verklaring geven.
Wel vertelde ze me dat in de nacht dat ik die droom had dat het volle maan was en zei dacht dat het misschien daar iets mee had te maken.
Dus nu leg ik het aan jullie voor en hopelijk geraken jullie er uit wijs grin
Delen:
Serenity
Serenity jun 6 '11
Een hele hele hele hele bizarre en zeer zekere bijzondere droom en OMG wat goed van jouw dat je dit alles nog kan herinneren en dat je zo bewust aan het dromen was.
Mijn mond viel open van verbazing, je hebt het ook zo gedetailleerd beschreven, echt ongelofelijk mooi gewoon!

Mijn dromen overkomen mij meestal en ik heb geen inbreng tot zover ik mij dat kan herinneren.

Denk je dat je op een zielenreis was naar een andere wereld in een andere universum?

En weet je zeker dat je niet over het Tiki bad gedroomd had hahahaha! ^^
landa
landa jun 6 '11
T klinkt voor mij alsof je droom toch echter meer betekend....ik krijg bij het lezen van je verhaal het gevoel dat je mamy je begeleid in je spirituele reis ....sorry ik voel heel veel maar krijg het niet opgeschreven....ik krijg een gevoel van een ongeboren kindje of doodgeboren kindje ...vergeef me ook ik begin nog maar net en ben dus voorzichtig met wat ik zeg maar kan het zijn dat iemand in je naaste omgeving ooit een kindje heeft verloren of een miskraam heeft gekregen?want ook ongeboren kindjes groeien verder op in de geestenwereld..en voel duidelijk een onthulling...en dat je heel snel groeit in je spirituele .

Groetjes Lanneke
MoonFlowertje
MoonFlowertje jun 6 '11
tja... ik zal strax proberen een uitleg te geven! wat een lange droom btw wink
wat je waarschijnlijk wel zal weten is dat een droom, eigenlijk een boodschap is aan jezelf,
waarschijnlijk heb je een heel druk leventje, en maakt een heleboel mee op een dag!
waardoor je de dingen niet rustig kan overdenken voordat je in slaap valt ( te moe)
daardoor komen zulke dromen, die je bewust willen maken van de dingen die er in je dagelijkse dingen gebeuren, die je ontgaan zijn, en wel erg belangrijk voor je zijn wink
groetjes moonflowertje
admin
admin jun 6 '11
Ik kan alleen maar zeggen...Wooh wat onthoud jij goed je dromen. Het mooie stukje er van vindt ik dat je oma "films" kijkt. Dat idee had ik zelf ook over de mensen die overgaan zijn gegaan.

Wat die 2 kinderen betreft, ze zijn opzoek naar een ring. Zoeken zij verbinding met iemand? Iemand die hen vergeten is.
En hoe zit het met het drinken? Je vindt het erg als men je als zatlap ziet. Maar waarom zegt men dit dan. Waarom raakte dat je! Ben je makkelijk uit je evenwicht te brengen wat een ander over je denkt? Of is Carlo degene die veel drinkt. Het kleine blonde jongetje, kon je ook zo van je plek verdrijven. Of ben jij dat kleine blonde jongetje dat eindelijk zijn plaats in deze wereld inneemt? confused

Ik kan begrijpen dat deze droom bij jouw veel vragen oproept. smirkIn iedergeval bij mij wel! Heel veel succes en ik hoop dat iemand je wegwijs kan maken. Ik kijk uit naar de vertaling/uitleg van deze zeer boeiende droom.
niels
niels jun 6 '11
Hey lilly Beau
ik ben meestal goed in het onthouden van mijn dromen omdat ik het meestal nadat ik wakker word de droom een paar keer aan mijzelf vertel en dan zie ik eigenlijk weer de beelden van die droom weer voor mijn ogen afspelen ( ik heb een heeel levendige fantasie :)) maar ik heb ook al vaak gehad dat ik wakker werd en niet meer wist wat ik had gedroomd smile
Ik zou niet weten of ik een reis heb gemaakt die nacht maar toen ik wakker werd dacht ik daar wel aan door de bizarre wijze dat ik me heb wakker gemaakt.
ma wa is eigenlijk het tiki bad? smile

groetjes
Niels
niels
niels jun 6 '11
Origineel bericht van: landa
T klinkt voor mij alsof je droom toch echter meer betekend…
.ik krijg bij het lezen van je verhaal het gevoel dat je mamy je begeleid in je spirituele reis ….
sorry ik voel heel veel maar krijg het niet opgeschreven….
ik krijg een gevoel van een ongeboren kindje of doodgeboren kindje …
vergeef me ook ik begin nog maar net en ben dus voorzichtig met wat ik zeg maar kan het zijn dat iemand in je naaste omgeving ooit een kindje heeft verloren of een miskraam heeft gekregen?
want ook ongeboren kindjes groeien verder op in de geestenwereld..
en voel duidelijk een onthulling…
en dat je heel snel groeit in je spirituele .

Groetjes Lanneke


hey Landa
Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben van wat je hebt aangevoeld smile
Inderdaad voordat er ook sprake was van mij had mijn een miskraam gehad en een paar weken daarna was ze in verwachting van mij smile
Als kind was ik vrij angstig en terug getrokken door de echtscheiding van mijn ouders en nog andere zaken.
In die tijd had ik een wat je een denkbeeldig vriendinnetje kunt noemen waar ik altijd meespeelde en zij beschermde mij ook .
later toen ik ouder werd vertelde mijn mama dat ze een miskraam heeft gehad en onbewust legde ik de link met mijn vriendinnetje en heb ik haar sindsdien Valerie genoemd omdat mijn mama altijd zij dat als ik een meisje was geweest dat ze mij dan Valerie had genoemd.
Om de zoveel tijd vertelde ik aan mijn mama over Valerie ( ik denk heel vaak aan haar maar minder als vroeger) en vertelde haar ook hoe ze eruit zag.
Een paar jaar geleden zijn we van ons akelig oud huis in de stad verhuist naar een ons nieuw gebouwde huis op het platteland.
Mijn ouders hebben vrienden die zich ook met het spirituele bezig houden en hadden we gevraagd of dat zij ons niet wilde komen zuiveren van mogelijke zielen die nog aan die plaats verbonden zouden zijn .
De man die dat kwam doen kwam op mijn kamer ( tussen haakjes ik was toen niet thuis toen dit gebeurde) en werd hij niets gewaar maar op het moment dat hij de kamer wou verlaten zag hij een flits van een meisje die op mijn bureau zat en volledig voldeed aan de beschrijving die ik mijn had gegeven van Valerie.
Die man probeerde haar om haar naar het witte licht te brengen maar ze zou aan hem kenbaar hebben gemaakt dat het nog niet de tijd voor haar was om naar het witte licht te gaan.
Dus je had het volkomen juist aangevoeld smile
Serenity
Serenity jun 6 '11
Ohw wat leuk zeg, ondanks dat je jezelf dan uit je slaap moet halen om het je jezelf te vertellen?
Ik weet het echt niet meer maar ik slaap (onder omstandigheden) heel zwaar maar kan ook weer heel moeilijk in slaap komen en waneer ik dus slaap wil ik ook echt doorslapen anders krijg ik het de volgende dag zwaar te verduren namelijk. ^^

Dat is een mega groot en vooral leuk zwembad in Wasenaar vlakbij Den Haag het zit in een amusement park dat Duinerel heet je kan er ook kamperen trouwens echt ideaal voor kids!… oke ook grote mensen want die blijven kids!^^
niels
niels jun 6 '11
Origineel bericht van: MoonFlowertje
tja... ik zal strax proberen een uitleg te geven! wat een lange droom btw wink
wat je waarschijnlijk wel zal weten is dat een droom, eigenlijk een boodschap is aan jezelf,
waarschijnlijk heb je een heel druk leventje, en maakt een heleboel mee op een dag!
waardoor je de dingen niet rustig kan overdenken voordat je in slaap valt ( te moe)
daardoor komen zulke dromen, die je bewust willen maken van de dingen die er in je dagelijkse dingen gebeuren, die je ontgaan zijn, en wel erg belangrijk voor je zijn wink
groetjes moonflowertje


Hey MoonFlowertje
van dat druk leventje weet ik niet zo hoor. Natuurlijk ik ga naar school je komt daar ik weet niet hoeveel mensen tegen met allemaal met hun eigen persoontje en ja soms kan ik na een dag school me erg moe en soms futloos voelen van al die indrukken. Maar ik wel heel benieuwd naar jouw uitleg smile
MoonFlowertje
MoonFlowertje jun 6 '11
ik kom er niet goed uit eerlijk gezegt...
http://www.droominfo.nl/
misschien kun je hier iets mee??
daar staan een hoop droom verklaringen op, die vaak wel kloppen
groetjes moonflowertje
niels
niels jun 6 '11
Origineel bericht van: JustLove
Ik kan alleen maar zeggen...Wooh wat onthoud jij goed je dromen. Het mooie stukje er van vindt ik dat je oma "films" kijkt. Dat idee had ik zelf ook over de mensen die overgaan zijn gegaan.

Wat die 2 kinderen betreft, ze zijn opzoek naar een ring.
Zoeken zij verbinding met iemand?
Iemand die hen vergeten is.
En hoe zit het met het drinken?
Je vindt het erg als men je als zatlap ziet.
Maar waarom zegt men dit dan. Waarom raakte dat je!
Ben je makkelijk uit je evenwicht te brengen wat een ander over je denkt? Of is Carlo degene die veel drinkt.
Het kleine blonde jongetje, kon je ook zo van je plek verdrijven.
Of ben jij dat kleine blonde jongetje dat eindelijk zijn plaats in deze wereld inneemt? confused

Ik kan begrijpen dat deze droom bij jouw veel vragen oproept. smirk
In iedergeval bij mij wel!

Heel veel succes en ik hoop dat iemand je wegwijs kan maken.
Ik kijk uit naar de vertaling/uitleg van deze zeer boeiende droom.


Hey JustLove

Wel toen ik wakker werd en over het stukje met de kinderen nadacht dacht ik er zo over.
Ik zelf ben iemand die als je in het dagelijkse leven zou ontmoeten heel stil en verlegen is .
Ik durf anders iets te zeggen tegen mensen die ik niet ken .
Hier wel omdat je hier niet de barriere hebt dat je de persoon recht in de ogen kunt kijken.
Ook krijg ik vaak van mijn ouders te horen dat ik niet altijd heel stevig met mijn voeten op de grond sta wat ik denk vaak klopt want ik denk na over heel veel dingen .
Dus denk ik dat de helling waar ik op sta meer symbool staat voor hoe ver ik verwijderd ben van de werkelijkheid alsof ik in een ivoren toren zit.
Ik denk dat die 2 kinderen met het zwarte haar en de ongezonde witte huid mijn angst om in het leven te staan ,om open te bloeien voor andere mensen die ik niet ken want daar ben ik bang voor.
Ik bang dat ik gekwetst ga worden omdat ik zo snel gekwetst kan worden. bv bij mijn vrienden zeggen ze snel iets om mee te lachen maar als het ver mij gaat neem ik dat te vaak te serieus op en voel ik mij gekwetst.
Over dat blonde jongetje denk ik dat het mijn eigen en wil symboliseert om mijn plaats in het leven te nemen wat ik ook wil omdat ik ook besef dat het leven wat ik nu leid me ongelukkig maakt en dat die wil , die kracht uiteindelijk de overmacht gaat krijgen .
Dat idee had ik toen ik erover nadacht en het is ook verbeterd , mijn ouders en ik zijn naar verschillende mensen toegestapt zowel spirituele als niet-spirituele zal ik het noemen om me daarbij te kunnen helpen en het is al verbeterd maar er is natuurlijk nig genoeg werk aan de winkel smile
wat dat zatlap betreft ik trek heel erg fel aan wat mensen over mij denken en ik ben zo iemand die telkens keer hoopt dat ik niets verkeerd doe waardoor niemand meer graag mag.
Ja Carlo kan soms op een feestje goed drinken maar het is wel niet zo dat hij verslaafd is aan de drank helemaal niet.
landa
landa jun 6 '11
Hoi Niels ik vindt het heel lief en dank je voor je feedback....
dit was mijn gevoel van een soort boodschap ….
ik denk dat de twee kinderen met de vraag naar de ring ook een boodschap voor je betekent Ik krijg weer loslaten….
en bij de ring denk ik zoals je zelf al schreef van de scheiding …
ik krijg ook t gevoel dat je onbewust toch niet echt alles losgelaten heb betreft die scheiding en krijg het gevoel dat de jongen en het meisje in je droom je symbool zijn met oud zeer met de ring symbool van de scheiding wat je mee gedragen heb op je spirituele pad waar ik t gevoel van loslaten of wel verwerking genoemd van je oude ik…
ik voel hierbij dat je ook hulp krijgt van laat ik haar valerie noemen omdat ik je geen pijn gevoel mee wil geven ..
Ik krijg het hierbij t liedje van amy winehouse en stuit ik op rehab wat ik dus associeer met dat in jou woorden beschreef zatlap ,dronkenschap….
alcholist…
ik weet echter niet hoe ik dit plaatsen moet….
bij het lezen op je feedback van t moment dat je over de man spreekt die bij de zuivering van het huis niks zag krijg ik je regel akelig oud huis te zien…
ik voel ook dat die verhuising voor jou een heleboel rust gegeven heeft omdat kom ik terug op het jongetje en meisje met de vraag om de ring symbool staat voor t pijnlijke scheiding van jongen
voel ik jou en meisje jou…
en ik denk dat mijn gevoel duidelijk maakt dat ze heel dicht bij je zijn en je helpen bij oud zeer en Valerie het meisje wat verlicht is (het ongeboren kindje) jou hierin begeleid als haar taak en jij wanneer je er klaar voor bent om t los te laten …
je mamy haar opwacht en begeleid mischien als je er klaar voor bent dat je haar samen met een paragnost of in ondersteuning van iemand die ervaren mee haar naar het licht mag sturen….
ik voel dat valerie ook idd je zusje is en niet een denkbeeldig vriendinntje …
maar dat je je zusje echt wel bij je is geweest al die tijd en je beschermde als je gids…
.Ik krijg ook een gevoel de beschrijving van je moeder in je droom dat je moeder ook begeleid wordt net als jij omdat je moeder het geen plekje heeft kunnen geven en t niet echt verwerkt heeft.
En ik zal de rest van de leden zeer zeker niet tegen spreken je dromen vertellen iets over jezelf wat je idd op kan zoeken op internet….
ik voel me aangetrokken heb ik gemerkt tot bepaalde personen op deze site waar ik een sterk gevoel bij krijg dat ik mn wat mn gevoelens vertellen te laten leiden door mijn handen omdat de boodschap voor diegene op dit moment voor mensen die ergens vast in zitten of niet veder mee kunnen van belang is.
Ik laat mn gevoel spreken ,maar zoals ik al aangeef ik ben er erg voorzichtig mee omdat ik dit pas sinds kort ervaar bij mezelf,daarom vraag ik ook het mij niet kwalijk te nemen als je je er niet in kan plaatsen…
maar zoals ik al tegen meerdere mensen heb gezegd ….
ik faal liever dan dat ik een boodchap die ik mag ontvangen die voor iemand van belang kan zijn te negeren.

lieve groetjes Lanneke
niels
niels jun 6 '11
Origineel bericht van: landa
Hoi Niels ik vindt het heel lief en dank je voor je feedback....
dit was mijn gevoel van een soort boodschap ....ik denk dat de twee kinderen met de vraag naar de ring ook een boodschap voor je betekent Ik krijg weer loslaten....en bij de ring denk ik zoals je zelf al schreef van de scheiding ...ik krijg ook t gevoel dat je onbewust toch niet echt alles losgelaten heb betreft die scheiding en krijg het gevoel dat de jongen en het meisje in je droom je symbool zijn met oud zeer met de ring symbool van de scheiding wat je mee gedragen heb op je spirituele pad waar ik t gevoel van loslaten of wel verwerking genoemd van je oude ik...ik voel hierbij dat je ook hulp krijgt van laat ik haar valerie noemen omdat ik je geen pijn gevoel mee wil geven ..Ik krijg het hierbij t liedje van amy winehouse en stuit ik op rehab wat ik dus associeer met dat in jou woorden beschreef zatlap ,dronkenschap....alcholist...ik weet echter niet hoe ik dit plaatsen moet....bij het lezen op je feedback van t moment dat je over de man spreekt die bij de zuivering van het huis niks zag krijg ik je regel akelig oud huis te zien...ik voel ook dat die verhuising voor jou een heleboel rust gegeven heeft omdat kom ik terug op het jongetje en meisje met de vraag om de ring symbool staat voor t pijnlijke scheiding van jongen
voel ik jou en meisje jou...en ik denk dat mijn gevoel duidelijk maakt dat ze heel dicht bij je zijn en je helpen bij oud zeer en Valerie het meisje wat verlicht is (het ongeboren kindje) jou hierin begeleid als haar taak en jij wanneer je er klaar voor bent om t los te laten ...je mamy haar opwacht en begeleid mischien als je er klaar voor bent dat je haar samen met een paragnost of in ondersteuning van iemand die ervaren mee haar naar het licht mag sturen....ik voel dat valerie ook idd je zusje is en niet een denkbeeldig vriendinntje ...maar dat je je zusje echt wel bij je is geweest al die tijd en je beschermde als je gids....Ik krijg ook een gevoel de beschrijving van je moeder in je droom dat je moeder ook begeleid wordt net als jij omdat je moeder het geen plekje heeft kunnen geven en t niet echt verwerkt heeft.
En ik zal de rest van de leden zeer zeker niet tegen spreken je dromen vertellen iets over jezelf wat je idd op kan zoeken op internet....ik voel me aangetrokken heb ik gemerkt tot bepaalde personen op deze site waar ik een sterk gevoel bij krijg dat ik mn wat mn gevoelens vertellen te laten leiden door mijn handen omdat de boodschap voor diegene op dit moment voor mensen die ergens vast in zitten of niet veder mee kunnen van belang is.
Ik laat mn gevoel spreken ,maar zoals ik al aangeef ik ben er erg voorzichtig mee omdat ik dit pas sinds kort ervaar bij mezelf,daarom vraag ik ook het mij niet kwalijk te nemen als je je er niet in kan plaatsen...maar zoals ik al tegen meerdere mensen heb gezegd ....ik faal liever dan dat ik een boodchap die ik mag ontvangen die voor iemand van belang kan zijn te negeren.

lieve groetjes Lanneke


Lieve Lanneke

Als ik jouw bericht lees voel ik een warme gloed over mij heen alsof iemand mij een knuffel geeft smile
Nu wat je zegt over dat loslaten daar kan ik mij in vinden omdat het samen met de rest die in die tijd gebeurd toch zijn sporen heeft nagelaten.
Met de verwerking van mijn oude ik ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat ik mijzelf verborg achter een beeld van mijzelf om maar niet gekwetst te worden en ik voel dat dat beeld nutteloos voor mij is geworden en mij meer last bezorgd .
Ik heb de laatste tijd ook het gevoel alsof ik wakker word uit een jarenlange slaap en daar nu nog mee bezig ben met wakker worden.
Een moment waarnaar ik altijd heb verlangd ( veel beelden die ik zie wanneer ik naar muziek luister gaan telkens over een spectacuaire transformatie). Ik heb zo het gevoel dat ik nu op een keerpunt sta.
Ik zie achter mij de donkere schaduw van mijn verleden en ik zie recht voor mij een wit licht waarvan ik alleen maar een geluksgevoel van krijg smile
wat her Amy Winehouse gedeelte betreft weet ik ook niet goed hoe ik het moet plaatsen .
Wat de verhuizing betreft die heeft mij zeker veel rust gegeven.
Ik mij daar ook nooit gelukkig gevoeld.
Als kind durfde ik daar geen een seconde in het donker te blijven alleen als het licht was voelde ik mij een beetje veilig.
Ik had altijd het gevoel dat er in dat huis iets was wat daar eigenlijk niet thuis hoorde.
Zo heb ik daar als ik klein was bij een onweer mijn deur vanzelf open zien gaan en met een klap zien en horen dichtgaan terwijl dat anders en later ook nooit meer is gebeurd bij een onweer of stemmen in een kamer horen dat ik dacht dat de tv aanstond en wanneer ik in die kamer aankwam het bleek dat de televisie in de kamer niet aanstond.
Het moment dat ik voor de laatste keer in dat huis was zal in waarschijnlijk nooit meer vergeten frown
Dat ook mijn moeder wordt begeleidt is ook iets waar ik denk dat je juist zit want hoewel er niet vaak over praten denk toch hoe het met haar zou zijn.
Ik voel mij zelf zeer vereerd dat ik een van die personen ben waarmme jij zo'n sterk gevoel krijgt:)
en je hebt gelijk je kunt beter falen dan een boodschap voor iemand achter te houden smile
landa
landa jun 7 '11
Dank je wel voor je feedback….
en mag hier ook van leren…
Ik ben net zo vereerd dat jij een van die personen bent waarvamn ik een boodschap aan door mag geven…..
wat ik tydens dit bericht doorkrijg en mn gevoel bij deze alinea….
mijn gevoel vertelt me dat je hier op merudi niet voor niets terecht bent gekomen….
Ik voel duidelijk dat je zelfs een hogere trilling heb als ik zo zal het benoemen dat je hoger getild ben ik....

In jou eerste alinea schrijf je : Met de verwerking van mijn oude ik ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat ik mijzelf verborg achter een beeld van mijzelf om maar niet gekwetst te worden en ik voel dat dat beeld nutteloos voor mij is geworden en mij meer last bezorgd .
Ik heb de laatste tijd ook het gevoel alsof ik wakker word uit een jarenlange slaap en daar nu nog mee bezig ben met wakker worden.
Een moment waarnaar ik altijd heb verlangd ( veel beelden die ik zie wanneer ik naar muziek luister gaan telkens over een spectacuaire transformatie).
Ik heb zo het gevoel dat ik nu op een keerpunt sta.
Ik zie achter mij de donkere schaduw van mijn verleden en ik zie recht voor mij een wit licht waarvan ik alleen maar een geluksgevoel van krijg ,
Dit gevoel herken ik en deze fase van mijn leer voelde ik mezelf precies het zelfde alsof ik vast liep stukje vooruit het proberen los te laten als of je je huid afdoet waar een nieuwere onder bevindt.
In deze fase kwam ik door een engelen orakelkaart trekking terecht om geholpen worden holistche geneeswijze op deze site van merudi tercht in de hoop een stukje verlichting in vastgelopen gevoel te krijgen om verder te kunnen .
Ik had t gevoel dat ik in een versnelde stroom versnelling heen moest en dat ik t nauwlijks bij kon houden ….
en dat was in Nov 2010 en idd ik ging ineens in een stroomversnelling..en mocht idd genezing in mezelf ervaren door lieve woorden, readings, fotolezen en edelstenen en lieve mensen die me warm onthaalde en me thuis lieven voelen,,,,
ze maakte tyd en energie voor me vrij om mij te willen genezen en mn pad verlichten zodat ik de juiste richting zag….
zonder dat ze me kendde of wisten wie ik was ik herken elk stukje wat je omschrijft in t gevoel van anst voor donker en veilig bij licht.

bij dit schrijven van je:Als kind durfde ik daar geen een seconde in het donker te blijven alleen als het licht was voelde ik mij een beetje veilig.
Ik had altijd het gevoel dat er in dat huis iets was wat daar eigenlijk niet thuis hoorde.
Zo heb ik daar als ik klein was bij een onweer mijn deur vanzelf open zien gaan en met een klap zien en horen dichtgaan terwijl dat anders en later ook nooit meer is gebeurd bij een onweer of stemmen in een kamer horen dat ik dacht dat de tv aanstond en wanneer ik in die kamer aankwam het bleek dat de televisie in de kamer niet aanstond.

zo heb ik ook t gevoel dat er dingen waren die thuis niet thuis voeldde…
Ook heb ik mijn deur met een klap vanzelf dicht zien gaan terwijl het hartstikke warm was en alle ramen gesloten,maar nu dat stukje van de televisie had na t overlijden van mijn tweelingzus…
Ja ik had een tweelingzus die eigenlijk mn tante was van baby af aan waren we een sliepen toy we op onss eigen gingen ineen bed gingen samen naar school,indezelfde klas en later op hetzelfde werk…
als kind voeldde ik me anders ,onzeker,onderdanig en onwaardig en was weleens boos op me zus en dan voeldde ik en riep dan Jij zal latere kinderen krijgen..
Ik niet….
jij zal later trouwen….
Ik niet….
Jij wordt later oud…
Ik niet!
we werden heel streng opgevoed en jongens was uit den boze….
toch voerdde wij hele gesprekken samen met alleen onze ogen en gedachten,kreeg de een een pak rammel kreeg ging de ander er voor staan…
zelfs toen we t huis uit waren voeldde we elkaar aan …
beldde de een op om te vragen wat er was ,had de ander verdriet,we voeldden op afstand in welke situatie de een was ,verdrietig,boos,gtelukkig ,gekwetst.
Ik heb van haar geen afscheid kunnen nemen omdat haar vriend daar tussen zat en ze wist een jaar lang dat ze niet lang had en ik denk dat ze toen omdat ze niks verteld had bewust ervoor gezorgd dat we elkaar niet meer zagen …
tot ik 3 weken voor ze stierf ook een droom kreeg met mijn overleden oma wat de echte moeder van mn zus was maar ook van me moeder die mn zus kreeg op 48 jarige leeftyd en mn opa alcholist was en30 jaar later pas gescheiden waren heeft mn moeder dr zusje geadopteerd en 2 jaar later kwam
ik.alleen ik was overdag altyd bij mn oma en mnomas kind nij me ma en ik had een sterke band met haar en zie haar vaak bij maar ook in me dromen.
ook zei was in die droom ik droomdde dat ik met mn zus in de stads was en ineen was mn ma die gelukkig nog leeft er bij en ineens stond ik in een roestvrij staal lift met mn zus en mn oma en lig mn pa met een open jas en blauw shirt op de grond en we dachtten dat die dood was en begonnen te huilen en ineens zag ik een man en vrouw in een schim aan haar rechter kant staan en mn zus met een mes in dr zij …
en ze wees ernaar in een donkere lift met een mooi wit lichtachter haar heen maar ook een stukje donker.en ze praatte samen met haar ,oma en mn. moeder…
en toen schoot ik wakker omdat ik dat ook pas op een bepaald energie niveau kon via de grond terug en kon die nacht ook niet in slaap komen en bij t ontwaken wist ik dat ik ze echt gevoeld had en aanwezig was geweest..
3 weken later hoordde ik via mn vriendin dat ze was overleden op 37 jaar en nu een paar jaar later zijn ze via dromen nog steeds bij me dat het ook echt de energie aanvoelt soms zijn er nachten dat ik haar bij me heb in me droom en ik gillend haar naam roep LAAnda ja we hadden zelfs dezelfde namen…
DE DAG DAT HAAR CREMATIE WAS HEB IK ONS LIEDJE GEDRAAID en een kaars gebrand en zo afscheid genomen en mezelf leeggehuild want er was een stukje van mezelf overleden.
en een paar dagen na haar crematie had ik in de aanbouw een tv staan en als ik aan t stofzuigen was hoordde ik keihard gepraat of sneeuwend beeld en als ik ging kijken stond de tv keihard aan en voeldde ik haar lachen en voeldde haar aanwezigheid want ze keek graag tv dit gebeurdde nog 2 of 3 keer en daarna had ik er vrede mee en is de tv niet meer uitzichzelf aangegaan.
Ik weet zeker binnen een half jaar zie je met volle besef en vredige overeenstemming met jezelf dat je dit nooit had verwacht en mag je net als ik misschien met een mooi gevoel dat lichtje op de juiste plaats gestuurd te zijn door het universum…..
zou bijna zeggen welkom thuis om je gave die je geschonken hebt gekregen te lerenherkennen en te mogen gebruiken.
Lieve groet
landa
landa jun 7 '11

snap nu dat stukje van amy met rehab sorry....moest t ff kwijt
smileOrigineel bericht van: landa
Dank je wel voor je feedback....en mag hier ook van leren...Ik ben net zo vereerd dat jij een van die personen bent waarvamn ik een boodschap aan door mag geven.....wat ik tydens dit bericht doorkrijg en mn gevoel bij deze alinea....mijn gevoel vertelt me dat je hier op merudi niet voor niets terecht bent gekomen....Ik voel duidelijk dat je zelfs een hogere trilling heb als ik zo zal het benoemen dat je hoger getild ben ik....

In jou eerste alinea schrijf je : Met de verwerking van mijn oude ik ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat ik mijzelf verborg achter een beeld van mijzelf om maar niet gekwetst te worden en ik voel dat dat beeld nutteloos voor mij is geworden en mij meer last bezorgd . Ik heb de laatste tijd ook het gevoel alsof ik wakker word uit een jarenlange slaap en daar nu nog mee bezig ben met wakker worden. Een moment waarnaar ik altijd heb verlangd ( veel beelden die ik zie wanneer ik naar muziek luister gaan telkens over een spectacuaire transformatie). Ik heb zo het gevoel dat ik nu op een keerpunt sta. Ik zie achter mij de donkere schaduw van mijn verleden en ik zie recht voor mij een wit licht waarvan ik alleen maar een geluksgevoel van krijg ,
Dit gevoel herken ik en deze fase van mijn leer voelde ik mezelf precies het zelfde alsof ik vast liep stukje vooruit het proberen los te laten als of je je huid afdoet waar een nieuwere onder bevindt. In deze fase kwam ik door een engelen orakelkaart trekking terecht om geholpen worden holistche geneeswijze op deze site van merudi tercht in de hoop een stukje verlichting in vastgelopen gevoel te krijgen om verder te kunnen .
Ik had t gevoel dat ik in een versnelde stroom versnelling heen moest en dat ik t nauwlijks bij kon houden ....en dat was in Nov 2010 en idd ik ging ineens in een stroomversnelling..en mocht idd genezing in mezelf ervaren door lieve woorden,readings,fotolezen en edelstenen en lieve mensen die me warm onthaalde en me thuis lieven voelen,,,,ze maakte tyd en energie voor me vrij om mij te willen genezen en mn pad verlichten zodat ik de juiste richting zag....zonder dat ze me kendde of wisten wie ik was
ik herken elk stukje wat je omschrijft in t gevoel van anst voor donker en veilig bij licht.

bij dit schrijven van je:Als kind durfde ik daar geen een seconde in het donker te blijven alleen als het licht was voelde ik mij een beetje veilig. Ik had altijd het gevoel dat er in dat huis iets was wat daar eigenlijk niet thuis hoorde. Zo heb ik daar als ik klein was bij een onweer mijn deur vanzelf open zien gaan en met een klap zien en horen dichtgaan terwijl dat anders en later ook nooit meer is gebeurd bij een onweer of stemmen in een kamer horen dat ik dacht dat de tv aanstond en wanneer ik in die kamer aankwam het bleek dat de televisie in de kamer niet aanstond.

zo heb ik ook t gevoel dat er dingen waren die thuis niet thuis voeldde...Ook heb ik mijn deur met een klap vanzelf dicht zien gaan terwijl het hartstikke warm was en alle ramen gesloten,maar nu dat stukje van de televisie had na t overlijden van mijn tweelingzus...Ja ik had een tweelingzus die eigenlijk mn tante was van baby af aan waren we een sliepen toy we op onss eigen gingen ineen bed gingen samen naar school,indezelfde klas en later op hetzelfde werk...als kind voeldde ik me anders ,onzeker,onderdanig en onwaardig en was weleens boos op me zus en dan voeldde ik en riep dan Jij zal latere kinderen krijgen..Ik niet....jij zal later trouwen....Ik niet....Jij wordt later oud...Ik niet! we werden heel streng opgevoed en jongens was uit den boze....toch voerdde wij hele gesprekken samen met alleen onze ogen en gedachten,kreeg de een een pak rammel kreeg ging de ander er voor staan...zelfs toen we t huis uit waren voeldde we elkaar aan ...beldde de een op om te vragen wat er was ,had de ander verdriet,we voeldden op afstand in welke situatie de een was ,verdrietig,boos,gtelukkig ,gekwetst.Ik heb van haar geen afscheid kunnen nemen omdat haar vriend daar tussen zat en ze wist een jaar lang dat ze niet lang had en ik denk dat ze toen omdat ze niks verteld had bewust ervoor gezorgd dat we elkaar niet meer zagen ...tot ik 3 weken voor ze stierf ook een droom kreeg met mijn overleden oma wat de echte moeder van mn zus was maar ook van me moeder die mn zus kreeg op 48 jarige leeftyd en mn opa alcholist was en30 jaar later pas gescheiden waren heeft mn moeder dr zusje geadopteerd en 2 jaar later kwam ik.alleen ik was overdag altyd bij mn oma en mnomas kind nij me ma en ik had een sterke band met haar en zie haar vaak bij maar ook in me dromen.ook zei was in die droom ik droomdde dat ik met mn zus in de stads was en ineen was mn ma die gelukkig nog leeft er bij en ineens stond ik in een roestvrij staal lift met mn zus en mn oma en lig mn pa met een open jas en blauw shirt op de grond en we dachtten dat die dood was en begonnen te huilen en ineens zag ik een man en vrouw in een schim aan haar rechter kant staan en mn zus met een mes in dr zij ...en ze wees ernaar in een donkere lift met een mooi wit lichtachter haar heen maar ook een stukje donker.en ze praatte samen met haar ,oma en mn. moeder...en toen schoot ik wakker omdat ik dat ook pas op een bepaald energie niveau kon via de grond terug en kon die nacht ook niet in slaap komen en bij t ontwaken wist ik dat ik ze echt gevoeld had en aanwezig was geweest..3 weken later hoordde ik via mn vriendin dat ze was overleden op 37 jaar en nu een paar jaar later zijn ze via dromen nog steeds bij me dat het ook echt de energie aanvoelt soms zijn er nachten dat ik haar bij me heb in me droom en ik gillend haar naam roep LAAnda ja we hadden zelfs dezelfde namen...DE DAG DAT HAAR CREMATIE WAS HEB IK ONS LIEDJE GEDRAAID en een kaars gebrand en zo afscheid genomen en mezelf leeggehuild want er was een stukje van mezelf overleden. en een paar dagen na haar crematie had ik in de aanbouw een tv staan en als ik aan t stofzuigen was hoordde ik keihard gepraat of sneeuwend beeld en als ik ging kijken stond de tv keihard aan en voeldde ik haar lachen en voeldde haar aanwezigheid want ze keek graag tv dit gebeurdde nog 2 of 3 keer en daarna had ik er vrede mee en is de tv niet meer uitzichzelf aangegaan. Ik weet zeker binnen een half jaar zie je met volle besef en vredige overeenstemming met jezelf dat je dit nooit had verwacht en mag je net als ik misschien met een mooi gevoel dat lichtje op de juiste plaats gestuurd te zijn door het universum.....zou bijna zeggen welkom thuis om je gave die je geschonken hebt gekregen te lerenherkennen en te mogen gebruiken.
Lieve groet
admin
admin jun 7 '11
Hi Niels, zo te lezen weet je wel wat de droom inhoudt. Maar zoek je bevestiging. smirk
niels
niels jun 7 '11
Hi JustLove van het deel over die kinderen had ik een idee van wat het zou kunnen betekenen maar echt zeker wist ik het niet smile
admin
admin jun 7 '11
Daarom de bevestiging! Heel veel succes bij het uitpluizen! wink
niels
niels jun 7 '11
dank je smile
niels
niels jun 8 '11
Origineel bericht van: landa
Dank je wel voor je feedback….
en mag hier ook van leren…
Ik ben net zo vereerd dat jij een van die personen bent waarvamn ik een boodschap aan door mag geven…..
wat ik tydens dit bericht doorkrijg en mn gevoel bij deze alinea….
mijn gevoel vertelt me dat je hier op merudi niet voor niets terecht bent gekomen….
Ik voel duidelijk dat je zelfs een hogere trilling heb als ik zo zal het benoemen dat je hoger getild ben ik....

In jou eerste alinea schrijf je : Met de verwerking van mijn oude ik ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat ik mijzelf verborg achter een beeld van mijzelf om maar niet gekwetst te worden en ik voel dat dat beeld nutteloos voor mij is geworden en mij meer last bezorgd .
Ik heb de laatste tijd ook het gevoel alsof ik wakker word uit een jarenlange slaap en daar nu nog mee bezig ben met wakker worden.
Een moment waarnaar ik altijd heb verlangd ( veel beelden die ik zie wanneer ik naar muziek luister gaan telkens over een spectacuaire transformatie).
Ik heb zo het gevoel dat ik nu op een keerpunt sta.
Ik zie achter mij de donkere schaduw van mijn verleden en ik zie recht voor mij een wit licht waarvan ik alleen maar een geluksgevoel van krijg ,
Dit gevoel herken ik en deze fase van mijn leer voelde ik mezelf precies het zelfde alsof ik vast liep stukje vooruit het proberen los te laten als of je je huid afdoet waar een nieuwere onder bevindt.
In deze fase kwam ik door een engelen orakelkaart trekking terecht om geholpen worden holistche geneeswijze op deze site van merudi tercht in de hoop een stukje verlichting in vastgelopen gevoel te krijgen om verder te kunnen .
Ik had t gevoel dat ik in een versnelde stroom versnelling heen moest en dat ik t nauwlijks bij kon houden ….
en dat was in Nov 2010 en idd ik ging ineens in een stroomversnelling..en mocht idd genezing in mezelf ervaren door lieve woorden, readings, fotolezen en edelstenen en lieve mensen die me warm onthaalde en me thuis lieven voelen,,,,
ze maakte tyd en energie voor me vrij om mij te willen genezen en mn pad verlichten zodat ik de juiste richting zag….
zonder dat ze me kendde of wisten wie ik was ik herken elk stukje wat je omschrijft in t gevoel van anst voor donker en veilig bij licht.

bij dit schrijven van je:Als kind durfde ik daar geen een seconde in het donker te blijven alleen als het licht was voelde ik mij een beetje veilig.
Ik had altijd het gevoel dat er in dat huis iets was wat daar eigenlijk niet thuis hoorde.
Zo heb ik daar als ik klein was bij een onweer mijn deur vanzelf open zien gaan en met een klap zien en horen dichtgaan terwijl dat anders en later ook nooit meer is gebeurd bij een onweer of stemmen in een kamer horen dat ik dacht dat de tv aanstond en wanneer ik in die kamer aankwam het bleek dat de televisie in de kamer niet aanstond.

zo heb ik ook t gevoel dat er dingen waren die thuis niet thuis voeldde…
Ook heb ik mijn deur met een klap vanzelf dicht zien gaan terwijl het hartstikke warm was en alle ramen gesloten,maar nu dat stukje van de televisie had na t overlijden van mijn tweelingzus…
Ja ik had een tweelingzus die eigenlijk mn tante was van baby af aan waren we een sliepen toy we op onss eigen gingen ineen bed gingen samen naar school,indezelfde klas en later op hetzelfde werk…
als kind voeldde ik me anders ,onzeker,onderdanig en onwaardig en was weleens boos op me zus en dan voeldde ik en riep dan Jij zal latere kinderen krijgen..
Ik niet….
jij zal later trouwen….
Ik niet….
Jij wordt later oud…
Ik niet!
we werden heel streng opgevoed en jongens was uit den boze….
toch voerdde wij hele gesprekken samen met alleen onze ogen en gedachten,kreeg de een een pak rammel kreeg ging de ander er voor staan…
zelfs toen we t huis uit waren voeldde we elkaar aan …
beldde de een op om te vragen wat er was ,had de ander verdriet,we voeldden op afstand in welke situatie de een was ,verdrietig,boos,gtelukkig ,gekwetst.
Ik heb van haar geen afscheid kunnen nemen omdat haar vriend daar tussen zat en ze wist een jaar lang dat ze niet lang had en ik denk dat ze toen omdat ze niks verteld had bewust ervoor gezorgd dat we elkaar niet meer zagen …
tot ik 3 weken voor ze stierf ook een droom kreeg met mijn overleden oma wat de echte moeder van mn zus was maar ook van me moeder die mn zus kreeg op 48 jarige leeftyd en mn opa alcholist was en30 jaar later pas gescheiden waren heeft mn moeder dr zusje geadopteerd en 2 jaar later kwam
ik.alleen ik was overdag altyd bij mn oma en mnomas kind nij me ma en ik had een sterke band met haar en zie haar vaak bij maar ook in me dromen.
ook zei was in die droom ik droomdde dat ik met mn zus in de stads was en ineen was mn ma die gelukkig nog leeft er bij en ineens stond ik in een roestvrij staal lift met mn zus en mn oma en lig mn pa met een open jas en blauw shirt op de grond en we dachtten dat die dood was en begonnen te huilen en ineens zag ik een man en vrouw in een schim aan haar rechter kant staan en mn zus met een mes in dr zij …
en ze wees ernaar in een donkere lift met een mooi wit lichtachter haar heen maar ook een stukje donker.en ze praatte samen met haar ,oma en mn. moeder…
en toen schoot ik wakker omdat ik dat ook pas op een bepaald energie niveau kon via de grond terug en kon die nacht ook niet in slaap komen en bij t ontwaken wist ik dat ik ze echt gevoeld had en aanwezig was geweest..
3 weken later hoordde ik via mn vriendin dat ze was overleden op 37 jaar en nu een paar jaar later zijn ze via dromen nog steeds bij me dat het ook echt de energie aanvoelt soms zijn er nachten dat ik haar bij me heb in me droom en ik gillend haar naam roep LAAnda ja we hadden zelfs dezelfde namen…
DE DAG DAT HAAR CREMATIE WAS HEB IK ONS LIEDJE GEDRAAID en een kaars gebrand en zo afscheid genomen en mezelf leeggehuild want er was een stukje van mezelf overleden.
en een paar dagen na haar crematie had ik in de aanbouw een tv staan en als ik aan t stofzuigen was hoordde ik keihard gepraat of sneeuwend beeld en als ik ging kijken stond de tv keihard aan en voeldde ik haar lachen en voeldde haar aanwezigheid want ze keek graag tv dit gebeurdde nog 2 of 3 keer en daarna had ik er vrede mee en is de tv niet meer uitzichzelf aangegaan.
Ik weet zeker binnen een half jaar zie je met volle besef en vredige overeenstemming met jezelf dat je dit nooit had verwacht en mag je net als ik misschien met een mooi gevoel dat lichtje op de juiste plaats gestuurd te zijn door het universum…..
zou bijna zeggen welkom thuis om je gave die je geschonken hebt gekregen te lerenherkennen en te mogen gebruiken.
Lieve groet


Lieve Lanneke

sorry dat ik er zoveel tijd heb tussen laten gaan om te antwoorden maar ik zit nu volop in de examens ( die overgens vrij goed gaan buiten Grieks,dat was toch een teleurstelling :()
Maar het is fijn om te horen dat er nog andere zijn die gelijkaardige dingen hebben meegemaakt. Ik moet eerlaijk zijn ik vindt jouw verhaal over jouw zus wel een heel speciaal en ontroerend verhaal. Wat ik vooral zo mooi vindt aan jouw verhaal is dat jullie elkaar zo goed aanvoelen ook al zaten jullie zo ver van elkaar af. Ook het mooie eraan is de manier waarop jouw zus je duidelijk maakte dat ze er nog altijd was en dat je daardoor vrede hebt gekregen. Een ervaring om te koesteren:)
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki