Loading...
nl

effe voorstellen

1159
1159 jun 4 '11
Ik zit met heel wat vragen i.v.m. stemmen! Zijn ze er echt of bestaat het gewoon niet? Ik heb er enorm veel last van zowel goede als minder goede momenten met m'n stemmen. Als je me kan helpen, graag!
groetjes jennifer
Delen:
MoonFlowertje
MoonFlowertje jun 5 '11
hallo Jennifer,

allereerst, welkom hier op merudi wink
en over stemmen zijn de meningen nogal verdeeld, waarschijnlijk!
wat voor stemmen bedoel je?
je eigen stem in je hoofd, of stemmen die je lijkt te horen, alsof iemand die je kent je roept, of hoor je vreemde stemmen, wat kan duiden op schizofrenie?
kijk ik kan wel zeggen dat de stemmen er niet zijn, maar jij hoort ze duidelijk, toch? dus voor jou bestaan ze zeker wel!
en in dit geval gaat het om jou, dus ja...
ik denk dat het in dit geval, geen kwaad kan, om ff een afspraak te maken met de huisarts... hij/ zij heeft er voor geleerd, om te kunnen bepalen, of het handig is om je door te sturen naar een psycholoog, welke gespecialiseert zijn in het horen van stemmen...

heel veel suc6 toegewenst alvast wink
en nogmaals welkom smile
groetjes moonflowertje
1159
1159 jun 6 '11
IK ben idd schizofreen verklaard. Maar ik vraag me af of dat komt omdat ik in een ander bewustzijnstoestand verkeer. (?)
Ik hoop hier wat extra informatie te krijgen. De stemmen zijn niet altijd aanwezig. Men linkt drugs dikwijls met psychose, maar ik heb nooit drugs aangeraakt. ja ik ben helemaal in mezelf geraakt en kan er enkel over schrijven. praten gaat niet.
New Moon
New Moon jun 6 '11
Hoi Jennifer,

Van harte welkom op dit forum.
Goed idee van je om in de spirituele hoek te onderzoeken waar je schizofrenie vandaan komt.
Ik denk zeker dat schizofrenen in een andere bewustzijnstoestand (dimensie) verkeren, en daarom zoveel stemmen horen.
Er zijn zoals je misschien ervaren hebt vervelende stemmen maar ook fijne stemmen.
Omdat je in principe gewoon op aarde leeft, lijkt het me ontzettend lastig om al die stemmen een plek te geven in je leven.
Je hebt ook nog je eigen stem die als het ware overstemd wordt door die anderen... het lijkt me supernaar om jezelf te verliezen in een zee van stemmen.
Aangezien veel psychiaters en psychologen gewoon in de 3d dimensie ("dagelijks leven") leven, en vanuit het materiele schizofrenie proberen te benaderen, is het voor hen vaak erg lastig om jouw bewustzijnsstaat te begrijpen.
Bewezen is wel, dat antipsychotica goed kan helpen de stemmen tot zwijgen te brengen,maar ik kan me voorstellen dat je eerst graag wil weten of er een verband is tussen spiritualiteit en schizofrenie smile

- energiezuigers (auralifters)
- helderhorendheid
- entiteiten

- aarden
- natuur
- dimensie
- afschermen (afschermingstechnieken)

Dit zijn enkele kernwoorden waar je voor mijn gevoel informatie kan vinden over jouw bewustzijnstoestand, en ook wat technieken die je misschien kunnen helpen prettiger te voelen.

Liefs en veel plezier hier,
The moon

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki