Loading...
nl

With you, Friends

Richie Richard
Richie Richard apr 22 '11
Zoals het al duidelijk is, ben ik helemaal in de muziekwereld. Dus ook Dubstep (of Drumstep) gaat niet aan mijn neus voorbij. Al houd ik er niet zo super veel van. (Daarvan is het een variatie op Drum 'n Bass, wat ik wel weer leuk vind.) Alleen Sonny Moore (Beter bekent als Skrillex in de Dubstep wereld) heeft een apparte style, waardoor het dubstep is, dat niet draait om de beat, maar om de geluiden er om heen en de melodie.

Nu heeft hij een prachtig nummer (Al zijn nummers zijn echt gewoon mooi, en totaal door zich eigen gemaakt) Skrillex - With You, Friends.
En Skrillex - With your friends (long-drive).
Beide bijna het zelfde. De melodie is super mooi. (Youtube het maar smile)

Nu ben ik deze natuurlijk weer aan het coveren. Helaas was er niets over te vinden qua sheets op het net. Dus ik heb een klasgenoot (Leon van der Stadt) gevraagd om mij te helpen. Hij is een GENIE met muzieknoten en GEWELDIG met piano improvisatie. In 1 dag had hij een volledig muziek blad voor mij klaar liggen van With You, Friends.

Hiermee ben ik nu aan de slag gegaan, daarvan de tabs geschreven, basslijnen gemaakt, drum beats gemaakt, Melodie hier en daar aangepast voor een mooiere flow. Akkoord gitaar gemaakt en een rythm gitaar. Het is nog een "Work in progress" Maar ik heb alvast een preview geplaatst op mijn SoundCloud account.

Dat is hier te vinden:
http://soundcloud.com/richiekh/with-you-friends-skrillex

Mijn volledige soundcloud is hier te vinden:
http://soundcloud.com/richiekh
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki