Loading...
nl

De stroom van verandering

Lena
Lena mrt 31 '11
soms vind ik het wel jammer dat deze berichten vaak worden geplaatst na een gebeurtenis..dan lijkt het net of het een mooi verhaal wordt...hoe zien jullie deze berichten? smirk

30 maart 2011

De stroom van verandering

Nieuwsbrief van PatChen voor april 2011



Stepping Stones in Time

Openen van het Aarde lichaam
Met zuivere intentie en compassie betuigen wij onze diepe dankbaarheid en medeleven aan de dappere zielen die getroffen zijn door de gebeurtenissen in Japan, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
De gebeurtenissen van dit moment in tijd hebben als doel jullie evolutie te bewerkstelligen.
Zonder grote opschudding en de noodzaak om opnieuw te moeten funderen en opbouwen zou dit oude systeem zichzelf in stand blijven houden.
Op 11 maart vond er in de ring van vuur een enorme verschuiving van de tektonische platen plaats wat onder andere een krachtige aardbeving en tsunami heeft veroorzaakt. Ook werd er een opening in de aarde gemaakt wat een verschuiving van landmassa ten gevolg heeft en de polen verder heeft doen kantelen.
De reis van jullie planeet door de fotonengordel gaat snel en jullie kruisen zo nu dan belangrijke stations waarop er telkens een krachtige uitlijning plaats vind met het Galactisch centrum. Op 11 maart was dit ook het geval. Deze uitlijning heeft in jullie allemaal plaatsgevonden, dit geldt voor elk wezen op dit moment op aarde.
De basis gefundeerd in het 3D bewustzijn wordt letterlijk onder jullie weggeslagen, dit gebeurd op alle lagen en niveaus om jullie te ondersteunen in het aanleggen van een gezonde basis in overeenstemming met de wetmatigheden van de 5e dimensie.
Hoewel er nog steeds getracht word de oude structuren in stand te houden zal dit steeds minder geaccepteerd worden. Alles wat niet in waarheid is kan niet langer blijven bestaan en komt aan het licht.
De verstikking en het onrecht worden steeds duidelijker waardoor meer en meer mensen krachten gaan bundelen en zullen gaan staan voor vrijheid en gelijkheid.

Hernieuwen van de basis en aarden in 5D:
Er is grote beweging gaande in de tektonische platen van de aarde het is nodig voor Gaia om haar Aarde lichaam verder te openen. Ze vraagt jullie onophoudelijk om je met haar te verbinden en bij haar thuis te komen. Met dit thuiskomen, wordt bedoeld je verbinden met de realiteit van de 5e dimensie en hierin ook te aarden en te leren spelen.

Op persoonlijk nivo:
Wij van Nectura hebben middelen vrijgegeven om jullie te ondersteunen in het openen van je Aarde lichaam en het aanleggen van de nieuwe structuren. Wij zeggen jullie dat de 5e dimensie van de aarde enorm vruchtbaar is en wij ondersteunen jullie in het aanleggen van een gezonde basis in de 5D scheppingsmatrix van moeder Aarde.

Op maatschappelijk nivo:
Er wordt een beroep worden gedaan op mensen die het eenheidsbewustzijn geankerd hebben en die de wetmatigheden van de 5e dimensie begrijpen. Voor deze nieuwe samenwerkingsverbanden is krachtig leiderschap nodig, leiders die zelfgerealiseerd zijn, aansturen vanuit het hart, duidelijk en open communiceren en zonder enige terughouding van de waarheid, verantwoordelijkheid nemen en durven delegeren.

Op eigen benen staan
Op eigen benen gaan staan en loslaten van wat sinds mensenheugenis vertrouwd is geweest vraagt om diep vertrouwen en moed. De nieuwe wereld vraagt om krachtige leiders en om meesterschap. Aanvaard daarom je persoonlijk leiderschap. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor wat je uitnodigt in je leven dat wat je wenst te ervaren en te creëren. Het werkt niet langer meer te denken dat een ander of de maatschappij verantwoordelijk is voor jouw leven en jouw bestemming.

Mensen zijn gewend om de massa te volgen, te kijken naar het journaal en aan de hand hiervan waarheid en richting te bepalen. Hierdoor vergeet je wie je werkelijk bent vanuit je Ware zijn.

Je bent geschapen naar het evenbeeld van God en beschikt over onvoorwaardelijke toegang tot liefde. Je scheppend vermogen kun je gaan toepassen wanneer je bereid bent je met die liefde te verbinden en te ontvangen. We vragen je daarom nu je blik naar binnen te keren om je antwoorden te vinden en je richting te bepalen. Onderzoek waar je jezelf niet vrij en afhankelijk voelt, waar je jouw kracht weggeeft.
Neem dan je kracht terug en kies opnieuw.

Spreek je Ware Zijn aan en de bereidheid uit om je leven in waarheid en vrijheid te brengen in overeenstemming met de verlangens van je ziel.

In beweging gaan, meegaan op de stroom van verandering
I surrender now, overgave aan het licht.

De ziel geeft steeds dringender aan in vrijheid en waarheid te willen leven. Elke onderdrukking van je Ware Zijn wordt steeds sneller vertaald in fysiek en emotioneel onbehagen. De tsunami blijft innerlijk voortrazen tot het moment waarop je de verantwoordelijkheid neemt en je onvrede en onmacht leert omzetten. Spreek je uit, geef aan wat je nodig hebt en wenst te ontvangen. Hoe wil je met jezelf en met elkaar omgaan? Waarin voel je jezelf niet vrij of onderdrukt? Ga het aan, geef het stem en neem stappen om de situatie te veranderen. De verandering begint bij jou, daarin ben je niet afhankelijk van een ander.
Wanneer je er echt genoeg van hebt om tegen de stroom in te zwemmen kun je opnieuw kiezen en een nieuwe realiteit scheppen.

Wellicht is het sommige van jullie opgevallen dat er een plotselinge vertraging in de tijd is opgetreden.
Alsof je een week terug bent gezet in de tijd. Ondanks dat de gebeurtenissen zich snel opvolgen zijn er voor jullie nieuwe keuze momenten gecreëerd, soms meerdere malen achter elkaar om je te helpen herpositioneren. Gebruik deze momenten goed om te leren meegaan op de stroom en te stromen naar je Ware bestemming.
Geniet van jezelf, het leven en van elkaar in deze wonderlijke dagen. Laat je dragen door moeder Aarde en wees bereid om Gods liefde volledig voor en door jou heen te laten werken.

Boodschap maart 2011 doorgegeven via PatChen, kanaal voor de Eenheidsdienaars en de Ascention Codes.

Bron: PatChen Havenaar, Centrum Multi Dimensional Teachings.
www.multidimensionalteachings.nl
Delen:
Groene_heks
Groene_heks mrt 31 '11
Laat ik het zo zeggen: Ik ben meer onder de indruk als zoiets voor een gebeurtenis word gechanneld smileniet erna...

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki