Loading...
nl

“Stepping Stone in Time”

Lena
Lena jan 21 '11
boodschap van de tweede “Stepping Stone in Time”

nieuwsbrief PatChen januari 2011

Het nieuwe jaar is al weer vliegensvlug van start gegaan en een versnelde waarneming van tijd is goed voelbaar. Op 1 januari opende zich alweer een nieuwe activatiepoort en werden de energieën van de zonsverduistering op 4 januari goed voelbaar. We zijn een periode van schaduw in gegaan en Gaia zorgt hierdoor voor enorme opschudding. Wat betreft deze periode van schaduw wordt ons gevraagd om de schaduw in onszelf niet langer af te wijzen maar bereidt te zijn te doorvoelen en met je licht te omarmen. Meer hierover in de boodschap.
Op 5 januari zijn de magnetische polen van de Aarde verschoven en veel gevoelige mensen hebben hierdoor klachten gekregen als extreme hoofdpijn, desoriëntatie, spier en gewrichtspijn, misselijkheid en keelklachten. Ook de grote hoeveelheid vogels die dood uit de lucht vielen is hier een gedeeltelijke verklaring voor. Op 13 januari is er weer een galactische activeringspoort geopend en deze zet ons aan tot het onderzoeken van wat we uitnodigen in ons leven en of dat ons Ware Zijn reflecteert. De komende 14 dagen zal dit blijven doorwerken en worden we steeds dringender aangespoord tot het nemen van verantwoordelijkheid voor ons Zielenleven en het aanwenden van onze scheppingskracht.
In onderstaande boodschap waarin we de nieuwe Steppingstone krijgen aangereikt zal hierover meer duidelijk worden.
Dit jaar wordt een jaar van grote veranderingen. Omdat gebeurtenissen zich steeds sneller opvolgen is de behoefte aan informatie groot. De Ascention Circles en Satsangs bieden je gelegenheid om goed geïnformeerd mee te gaan op de Golf van Ascentie.
Er wordt hard gewerkt om de website interactiever te maken en binnenkort zullen er frequente korte updates van de energie van de dag/ periode worden geplaatst. Wanneer dit beschikbaar komt worden jullie hierover geïnformeerd in de nieuwsflits.

In lak’ech
PatChen

Openbaringen van de Maya’s Stepping Stones in Time
De Maya’s (Necturianen) zijn verheugd om de herkenning die jullie gevoeld hebben bij het openbaren van de Stepping Stones en Moganishu benadrukt nogmaals dat de Maya’s hier zijn voor jullie en dat ze graag met ons willen samenwerken om te leren spelen en scheppen in de 5e dimensie. Wanneer jij bereid bent werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor jouw Ware Zijn komen zij in actie. Ze trekken je echt uit het slachtofferbewustzijn en zetten je aan tot het nemen van verantwoordelijkheid voor het leven vanuit je ware zijn. Ik ben intens dankbaar voor de samenwerking met de Necturianen en de hulp die ze ons bieden.

Boodschap van de tweede “Stepping Stone in Time”
De bereidheid lijden los te laten en het licht te zijn
1-1-11
Op 1 januari de dag dat jullie het nieuwe jaar vieren heeft er grootse activatie van lichtcodes en de nieuwe paradigma’s plaatsgevonden. Er is een grootse verschuiving opgang gebracht om Gaia te ondersteunen in het loslaten van de schaduw energieën die opgeslagen zitten. Een sluier van duisternis leek de Aarde te omhullen door alle zwaarte die vrij komt en velen van jullie ervoeren de afwezigheid van licht. Dat het licht afwezig zou zijn is slechts illusie er is werkelijk nog nooit zoveel licht voor jullie beschikbaar geweest er zijn alleen een aantal spelregels veranderd en hierover willen wij jullie helderheid verschaffen.
Er vindt zich sindsdien een golf van gebeurtenissen plaats die mensen bang maakt maar ook bewust maakt van datgene dat op Aarde gecreëerd is. Gaia het wezen dat de Aarde belichaamd is Goddelijk net als jullie mensen dat ook zijn. In jullie allen huist je Goddelijke Vonk waarin je volle potentieel en scheppingskracht beschikbaar is.
De transitie die plaats vindt wakkert het verlangen aan niet langer op dezelfde manier te willen blijven doorgaan. De lichtcodes planten zaden om jullie diepe weten over de wetten van onvoorwaardelijke liefde en Eenheid te laten ontspruiten.
In ieder van jullie zit een diep geworteld verlangen naar Eenheid, naar thuis. Jullie herinneringen aan hoe het anders kan en hoe je werkelijk zou willen leven komen steeds meer aan de oppervlakte.
Het gevoel van schaduw en duisternis maakt dan ook dat er onvrede naar bovenkomt wanneer je geen gehoor geef aan je diepe zielenverlangens en jezelf niet aanzet tot het leven vanuit je hart en ziel.
Hier opent zich een kritisch keuze moment; ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw aandeel in de schepping of voel je je hierdoor slachtoffer en wijs je naar je geliefden, instellingen, overheden en anderen? Vind je dat zij moeten veranderen? Heb geen angst voor duistere krachten die zich buiten jezelf zouden bevinden. Geef je kracht en verantwoordelijkheid voor jouw geluk en jouw leven niet uit handen.
Wij zeggen jullie dat niets bestaat buiten jezelf het is de spiegel van de schaduw in jou die je afwijst, waar je voor vlucht en hard tegen vecht. Vanuit ons gezichtspunt bestaat er geen goed of fout, alleen dat wat is. Door het ontkennen van die wie je in wezen bent voel en ervaar je jezelf als afgescheiden van het geheel hierdoor identificeer je je met het lijden. Je bent gaan geloven dat jij slecht bent, dat jij pijn bent en dat het leven pijn is. Hierdoor creëren jullie steeds weer situaties die geen recht doen aan die wie je in wezen bent.
Het spel moest echter op deze manier uitgespeeld worden en was deel van de opdracht van dat wat jullie op Aarde wilden ervaren zonder enige herinnering te hebben aan je Goddelijke oorsprong en jullie potentieel.
Nu is het de tijd van de grote omslag. Door het ascentieproces hebben vele van jullie al veel bewustzijn ontwikkeld en herinneringen opgehaald van die wie jullie in wezen zijn. Vele dapperen hebben hun licht geankerd en gewacht op het signaal om “veilig” naar buiten te treden met hun licht en wijsheid.
Het is nu tijd om je niet langer te verstoppen. Je hoeft jezelf niet langer achter te houden en te verschuilen voor de zogenaamd harde wereld. Het is belangrijk om in deze tijd te beseffen dat alles buiten jezelf een spiegel is van dat wat in jou nog resoneert met lijden.
Stap door de spiegel van duisternis heen. Verbind je ten volle met het leven, met de liefde.
Kijk je geliefden aan en sta ze helemaal toe. Sta jezelf toe ze te zien voor de Goden die ze zijn, sta toe te voelen hoeveel er van je gehouden word. Sta toe jouw liefde te laten voelen en heb geen angst voor pijn en afwijzing. Maak je wereld zo stap voor stap groter en sta jezelf toe om je met steeds meer mensen te verbinden en aanwezig te ZIJN.

Het spel van Ascentie de tijd waarin jullie nu leven, het wakker worden en jezelf herinneren het is allemaal bij de aanvang van het spel op Aarde besloten. Nu is de tijd om het lijden los te laten en het licht te zijn. De vorm waarop is al vele malen veranderd en zeer recent (vanuit jullie gezichtspunt) zijn kosmisch de spelregels veranderd. Normaal gesproken zijn jullie het die met jullie oneindige creativiteit steeds de nieuwe paradigma’s maken. Ditmaal om te waarborgen dat de nieuwe funderingen van de Aarde en haar bewoners stevig gelegd zullen worden zijn er kosmisch nieuwe paradigma’s bepaald en mogen we Jullie spoedig nieuwe middelen en technologieën aanreiken.

4-1-11
Door de zonsverduistering is er veel gebeurd in jullie lichamen, de schaduw die in Gaia vrijkomt en word losgelaten wordt sindsdien ook door jullie lichaam aan de oppervlakte gebracht. Vele vragen komen in jullie bewustzijn en jullie worden aangezet tot het overdenken wat je met je leven wilt.
Onvrede komt naar boven en wat zich nog niet bewust is uit zich in desoriëntatie, hoofdpijn, keelklachten, opgeblazen buiken en vermoeidheidsklachten. Wederom zeggen wij sta het helemaal toe, sta je gedachten toe te gaan waar ze nooit gegaan zijn vind manieren om met je lichaam te communiceren en vraag welke pijn je vasthoud welke overtuiging jou dit gevoel geeft. Wees maar helemaal bereid om je identificatie met het lijden los te laten.
Zet de Tijd gerust Stop…. Tijd en scheppen op de oude manier gewoon maar doorgaan tegen de stroom in en tegen de verlangens van je ziel… het werkt gewoonweg niet meer en vele van jullie bereiken nu een punt dit ook echt niet meer te willen. Time for Change!
Om te zorgen dat je niet klakkeloos wegvlucht en een volgende herhaling begint zeggen wij Stop de tijd. Elke keer als je bemerkt dat je jezelf hebt uitgeput en dat je weer iets “moet” dat je niet wilt…
Stop… Haal adem en laat alles dat niet in waarheid is en je hoogste belang niet dient helemaal los.
Verbind je met je hart en ziel en verblijf in de stroom totdat je voelt dat je weer ruimte krijgt. Vraag vervolgens om een duidelijke impuls om je weer met je vreugde te verbinden. Je aandacht helemaal terughalen naar het hier en nu. Je aandacht richten op wat wezenlijk is. Wanneer je je niet kunt verbinden met wat zich in het Hier en Nu aandient ga je tegen de stroom in en raak je verder van je waarheid af. Waarheid gaat gepaard met moeiteloosheid en volle aanwezigheid. Oefen en speel maar met het stopzetten van de tijd en merk hoeveel je herwint door jezelf deze ruimte te gunnen.

13-1-11 Het Paradigma Wij en Samen
De betekenis die vele van jullie aan het begrip Wij en samen hebben gegeven is aan het veranderen.
Jullie beginnen je bewust te worden hoe vaak je jezelf achterhoudt, dingen ontzegd, groei tegenhoudt vanuit zogenaamd rekening houden met anderen.
Ook dit werkt niet langer meer omdat het indruist tegen de natuurlijke wetmatigheden van groei, overvloed en onvoorwaardelijke liefde. Jij mag nu de leiding gaan nemen en beseffen dat ook jij de ander bent. Dat wat je achterhoudt, niet durft te laten zien of delen een ander misgunt of kwalijk neemt…
Keer de spiegel maar terug naar jezelf en vraag jezelf waar je bang voor bent, wat je verstopt, wat je niet verdient of wat je jezelf kwalijk neemt en wees bereid om het eerlijk te aanschouwen… lief te hebben en te omarmen met je licht. Sta humor toe en wees verheugd want jij hebt de sleutel in handen tot het grootste geluk, tot jouw vrijheid. Het belangrijkste voor nu is dat je de erkenning van dat wat je als schaduw ziet toestaat. Door dit te doen, ondersteun je het hoogste belang van ”AL DAT IS”.
Er vindt op dit moment een grote herevaluatie en herdefinitie van al jullie relaties plaats. Het is belangrijk om eerlijk te gaan bepalen welk avontuur je voor jezelf wilt beleven op Aarde. Hoe je met jezelf om wilt gaan en hoe jij vanuit vrijheid jezelf met de ander wilt verbinden. Waar word jij wezenlijk blij van? Hoe geef je de liefde die jij bent vorm in relatie tot je kinderen, geliefde, familie, collega’s, werk enz. Hoe ziet jouw basis van bestaan in gezondheid eruit?

Veranderde waarneming van tijd
Tijd zoals jullie het kennen en op Aarde als lineair waarnemen is eindig. Sinds 1 januari is er weer een versnelling gekomen in jullie tijdswaarneming en vinden er vele dimensionele verschuivingen plaats. Je wordt mogelijk meerdere keren per nacht wakker. Of je bent net opgestaan en het is ineens al weer eind van de middag. Ook worden sommigen van jullie overdag “uitgeschakeld” en val je gewoon weg in slaap. Door deze ervaringen wordt je voorbereid op wat je de komende tijd te wachten staat en er worden zaden geplant om je scheppingskracht wakker te maken. Ga aan de gang met het stopzetten van Tijd wanneer het nodig is. Sta jezelf toe om in synchroniciteit te komen met je verlangens van je ziel dit alles zal de overgang voor jullie vergemakkelijken. Geniet van jezelf, het leven en van elkaar in deze wonderlijke dagen. Laat je dragen door moeder Aarde en wees bereid om Gods liefde volledig voor en door jou heen te laten werken.

Boodschap januari 2011 doorgegeven via PatChen kanaal voor de Eenheidsdienaars en de Ascention Codes.
Bron: PatChen Havenaar, Centrum Multi Dimensional Teachings.
www.multidimensionalteachings.nl
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki