Loading...
nl

els

admin
admin nov 22 '10
Als er iemand zin heeft om mijn foto te lezen
http://images.merudi.net/profile.php?uid=3214
Delen:
admin
admin nov 23 '10
nou,zo welkom voel ik mij hier niet,niet eens een reactie frown
Iverinn
Iverinn nov 23 '10
De site heeft er de hele dag uit gelegen vandaar dat je nog geen reactie gehad hebt, ik ben geen ervaren foto lezer maar ga je foto wel bekijken, het kan even duren voor je reactie hebt van mensen omdat het lezen van een foto even kan duren.

Je hoort zowieso nog van me,

Liefs Iverinn.
TamaraButterfly
TamaraButterfly nov 23 '10
Hey,

Het is niet zo dat als je je foto plaats dat je binnen 10 minuten een antwoord hebt.
Je hebt je foto gisteren pas geplaatst.
Geduld is een schone zaak wink
admin
admin nov 23 '10
Behoorlijk onvriendelijk bericht Els...
TamaraButterfly
TamaraButterfly nov 23 '10
Ik ga het even proberen. Doe dit nog niet zolang.

heb je last van astma of van je ademhaling
gevoelig
last van spanningshoofdpijn?
ben je soms 'verbitterd'? in de zin van.. gekwetst door mensen en daar nog mee zitten?
ik vind het moeilijk om dingen te voelen van je, misschien komt het omdat je best een gesloten persoon bent?
ook heb ik het idee dat je hoofd te vol zit dat die letterlijk leeg is. Dat dr niet veel meer bij kan, daar heb ik nu dus ook last van als ik je foto probeer te lezen, misschien slaat het op jou.

Ik laat het hier even bij misschien probeer ik het later verder, maar nu voel ik even niet veel meer.

liefs
admin
admin nov 23 '10
groene heks,tja,het was al eerder geplaatst he en niets reactie ook slechts twee bij het voorstellen van mezelf,voelt gewoon niet warm zo:-(

En tamara,ja ademhaling niet echt wel twee cistes in mijn schildklier die het doorslikken van voedsel moeilijk maken.Mogelijk een operatie,moet nog opnieuw naar de specialist gaan.Verbitterd,ja,gekwetst veel te veel en op deze moment mijn geloof even kwijt.En boven alles weet ik niet wat ik fout deed bij de mensen in kwestie.
Normaal ben ik heel open maar nu even heel gesloten,ik vraag me echt af wat er mis is met mij,een onbewoond eiland zou me even deugd doen.Er kan inderdaad niet veel meer bij en hoe vaak ik ook om 'hulp' vraag,die komt er gewoon niet.Er kan dus niets meer bij.Alvast bedankt tamara.Hoofdpijn ja,ik slaap hheel slecht enop de moment teveel negatieve gedachten.
Els
admin
admin nov 23 '10
Quote:
groene heks,tja,het was al eerder geplaatst he en niets reactie ook slechts twee bij het voorstellen van mezelf,voelt gewoon niet warm zo:-(


Was pas 1 dag Els.
En dat je weinig reactie krijgt bij het voorstellen is niet leuk, maar mijn ervaring is dat veel mensen die zich voorstellen daarna toch weer heel snel weg zijn.
Dus ik zal bij voorstellen alleen reageren als ik denk dat het iemand is die blijft.
Dat dat niet warm voelt snap ik, maar wat wil je nu na 1 dag?
Je voorstelbericht was voor mij in ieder geval niet uitnodigend om te reageren.
Veel mensen die foto lezen werken gewoon fulltime en daarbij was het forum vandaag de hele dag niet bereikbaar, misschien is het een idee om in de toekomst niet gelijk boos te worden maar eerst even af te wachten, heb ik ook moeten leren en het maakt je leven wel makkelijker smile
admin
admin nov 23 '10
ik ben helemazal niet boos,het zou alleen de zoveelste teleurstelling zijn maar goed,ik ben dus niet uitnodigend dat is dan maar zo,ben mijn weg kwijt dus ga ik geen hele toedracht geven omdat ik zelf aan alles twijfel.Maar genoeg energie erin gestoken.Jij kan niet voor mij praten,jij weet immers niet wat ik al heb doorstaan.Dat is niet weinig.Maar ik heb al begrepen dat ik geen antwoorden moet verwachten.
Els
karda
karda nov 23 '10
Hoi Els,

Je zou je verhaal kunnen doen, hier ook op het forum, het gewoon van je afschrijven, dan raak je ook al weer wat kwijt, mijn ervaring hier op dit forum is juist dat er veel meelevende en lieve mensen zijn, die je misschien ook verder zouden kunnen helpen,ik wil het ook graag proberen, als je het zelf ook een kans zou willen geven. ik heb ook je foto bekeken en voel ook dat je het heel erg moeilijk hebt met een hoop dingen.ik voel frustratie, ongeduld, ontevredenheid, vertrouwen weg in de mensen.misschien kunnen we je helpen.
liefs karda
Tinne
Tinne nov 23 '10
Origineel bericht van: els
ik ben helemazal niet boos,het zou alleen de zoveelste teleurstelling zijn maar goed,ik ben dus niet uitnodigend dat is dan maar zo,ben mijn weg kwijt dus ga ik geen hele toedracht geven omdat ik zelf aan alles twijfel.Maar genoeg energie erin gestoken.Jij kan niet voor mij praten,jij weet immers niet wat ik al heb doorstaan.Dat is niet weinig.Maar ik heb al begrepen dat ik geen antwoorden moet verwachten.
Els


Je bent je weg kwijt , en je twijfelt! en je hebt al zo veel doorstaan.
Het goeie is nu dat je wéét dat je ze kwijt bent. Dat betekent dat je wel eerst op die weg zat, toch?
Of dat je weet dat de weg die je wandelde niet de weg was die bij je paste...je schrijft ook "ben MIJN weg kwijt"
dus was je de weg van iemand anders aan het volgen, denk ik dan... wink
Dat is iets dat je stikke en stikke beu bent! En dat is juist heel goed!
want teleurstelling na teleurstelling, hoe rot ook, kan alleen maar zorgen dat je nu wél op Jouw juiste weg komt! volgens mij zit je daar trouwens al op..
Je hoeft alleen maar oude pijnen en situatie's loslaten.
Oudere herinneringen de rug toe keren, afscheid nemen van een berg verleden, en misschien zelfs een deel van jezelf die steeds maar weer in herhaling valt, hopende op ik weet niet wat!
Maar als je niet op je juiste weg bent, kan je blijven hopen en hopen.... en teleurgesteld zijn, want daar is het niet te vinden! Het geluk is alleen te vinden op jouw unieke weg!


veel liefs van me,
Tinne
admin
admin nov 23 '10
Karda,

Net dat is zo moeilijk geworden,delen.Als ik zou vertellen hoeveel mensen ik mijn verhaal heb toevertrouwd en net die mensen het zijn die me de rug toekeren,tja,wat verwachten ze dan van hierboven?frustratie zou ik het niet noemen,wel moedeloos,op zoek naar hulp,beetje opnieuw de juiste richting vinden.Ik ben zelf heldervoelend maar dat heb ik al even geleden afgesloten.Ik moest keuzes maken,ik ben alleenstaande moeder wat zwaar is,ik werk voltijds,huishouden...Er moest iets weg en het minst voldoening had ik aan de readings.Dus koos ik voor een stukje tijd voor mijn eigen 'ding' op te kuisen en dan krijg je te horen dat je egoist bent enzo meer.mijn familie daar ben ik boos om,maar mag ik?mijn dochter had vorig jaar een supergoed rapport en niemand die de moeite deed het te lezen.Daarom ben ik wel boos.Ik heb steeds zelf anderen geholpen en nu ik 'opkom' voor mezelf krijg ik steeds de deur tegen mijn gezicht.
Els
admin
admin nov 23 '10
Tinne,
Had het nog niet gelzen,sorry...
Ik heb steeds anderen onder andere mijn familieleden geholpen hun weg te beklimmen.Tot je dan onder ogen ziet dat je jezelf wegcijfert.
Die oude pijnen loslaten liggen nog te vers.Hopend,dat was ik en ik weet wel wat hoop betekent.En dan kan ik een heleboel vertellen maar fraai is het niet.En nu ben ik vooral bezig met gezond zijn,gelukkig zijn komt daarna wel,hopelijk.Ik zie mezelf op een rotonde en steeds maar draaien,welke weg nu...
Bedankt,Tinne
Els
Bedankt
karda
karda nov 23 '10
Hoi Els,

Ik zie dat je erg teleurgesteld bent in de mensen, probeer in ieder geval weer de juiste richting te vinden stapje voor stapje, het leven valt soms zwaar, maar het zijn periodes die weer voorbij gaan, wat mij altijd op de been hield was toch positief proberen te denken, ik heb veel aan affirmaties gedaan, gedachten zijn krachten, als je veel negatieve gedachten hebt dan blijf je in een negatieve cirkel zitten, je zegt nu ik op kom voor mezelf krijg ik steeds de deur tegen mijn gezicht,maar het ligt er aan op wat voor manier je opkomt voor jezelf, hoe breng je het naar buiten, op een manier dat het mensen van je afstoot? dat wil je toch ook niet, soms ben je je er misschien niet bewust van. je kan toch op een aardige manier voor jezelf opkomen als je dat nog niet deed, dan kan je het proberen en dan kijken hoe de mensen reageren.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

liefs karda
admin
admin nov 23 '10
Karda,
In ieder geval iets om over na te denken zover mijn geest dat nog toestaat...zit al overvol.
Je zegt het leven valt soms zwaar maar het zijn periodes die voorbij gaan,dan mag het na 35 jaar wel voorbij zijn.Ik weet niet wat ik mis doe,op mijn werk heb ik geen probleem daarmee,daar gaat alles ontzettend goed.Als ik iemand mijn persoonlijke dingen toevertrouw duurt het meestal niet lang,het is gewoon veel,kan ik niet zomaar op het net zetten maar bvb in mijn 'jeugd' jarenlang neergehaald door mijn stiefvader,pas enige tijd terug ging ik beseffen wat daar de gevolgen van zijn voor mezelf.
Els
TamaraButterfly
TamaraButterfly nov 23 '10
Hoi Els,

Wat heb je er zelf al aan gedaan om die delen van je leven af te sluiten?
Misschien zou je eens in je buurt kunnen zoeken naar een Energetisch therapeut, daar zit ik ook bij, en na vele therapeuten en psychologen, bevalt dit mij het meest en kom ik steeds meer in mijn eigen kracht.
Het is belangrijk dat je die boosheid in jou, over de teleurstellingen die je hebt in mensen, en wat jou is aangedaan, los kan laten voor je eigen groei, maar ik denk dat je dit zelf ook wel weet.
Het is sowieso erg belangrijk om positief te denken, je zou eens met zo'n therapeut kunnen opschrijven hoe jou gedachten eruit zien.
Het zal allemaal stapje voor stapje gaan maar dat kan ook niet anders. Je zit zoals je zegt 35 jaar in de shit, om het zo maar te zeggen, het word nu tijd dat je aan jezelf denkt en werkt, zodat je weer in liefde kan gaan leven.
Ik zelf ben ook een hele lange tijd depressief geweest, maar nu ik meer in mijn eigen kracht sta zal ik er niet snel meer in gaan terugvallen.
Probeer te kijken naar de positieve kanten van het leven en van de mensen om je heen die wel het beste met je voorhebben.
Hoe meer je je concentreer op de negatieve dingen hoe meer je die ook zal aantrekken en zal zien.

Liefs Tamara
Iverinn
Iverinn nov 23 '10
Ik vrees dat wat ik voor je kan doen niet iets is waar je nu bereikbaar voor bent, anderzijds ben ik wel bereid om een luisterend oor te zijn, maar ik kan me goed voorstellen dat je dat nu niet zomaar kan. Maar dat is aan jou de keus. Ik hoor t wel.
Tinne
Tinne nov 23 '10
Origineel bericht van: els
Tinne,
Had het nog niet gelzen,sorry...
Ik heb steeds anderen onder andere mijn familieleden geholpen hun weg te beklimmen.Tot je dan onder ogen ziet dat je jezelf wegcijfert.
Die oude pijnen loslaten liggen nog te vers.Hopend,dat was ik en ik weet wel wat hoop betekent.En dan kan ik een heleboel vertellen maar fraai is het niet.En nu ben ik vooral bezig met gezond zijn,gelukkig zijn komt daarna wel,hopelijk.Ik zie mezelf op een rotonde en steeds maar draaien,welke weg nu...
Bedankt,Tinne
Els
Bedankt


Is het mogelijk om op die rotonde in het midden te gaan staan? want ik heb het gevoel dat je meer aan de rand van die rotonde staat!
en als je steeds maar rond draait, niet wetende welke weg.. dan voelt dat heel erg naar! Maar als je in het midden van die rotonde gaat staan of zitten,
en naar binnen gaat bij jezelf..
dan zal je daar innerlijk bij jezelf een rustplek voelen! Die rustplek is een ontmoetingsplaats met jouw ziel!
Je ziel kent de weg, lieve Els!...
admin
admin nov 24 '10
Tinne,

Ik ben me net erg bewust van mijn ziel of het niveau/ontwikkeling daarvan.Ik kan zelf mijn chakra's voelen ervaren.Innerlijk ontbreekt het wel aan rust,moest ik kunnen zou ik me nu terugtrekken uit het dagelijkse leven.ik heb best wilskracht maar er komt een moment dat een mens niet meer alleen(wat ik nu al zeven jaar doe) kan dragen.Hoewel ik nu zover ben dat ik besef dat ik het kruis dat ik draag,dat ik dat niet nodig heb.Is alleen maar extra last.Ik ben je wel dankbaar voor je reactie,niet zoals velen denken dat ik een zwartkijker ben sta ik wel open voor kritiek,tips.

Iverinne,
Wat zou je voor me kunnen doen?je gaat op voorhand ervan uit dat ik daar niet voor bereikbaar ben,elke vorm van hulp is welkom maar het moet wel uitvoerbaar zijn.

Tamara,
Ik probeer best positief te zijn maar ik ben ook nuchter en de realiteit is niet zo positef.Ik ga dat dan niet ontkennen en doen alsof alles wel goed gaat.Het ding met die therapeuten is is dat ze onbetaalbaar zijn,toch voor mijn bankrekening.ik heb al wel bij een medium waar ik een goed gevoel bij heb geinformeerd maar dat kost dan zo'n 500 tot 700 euro,niet dat ik niet geholpen wil worden maar het moet kunnen,zeker met mogelijke operatie in zicht.Er is gewoon zoveel gebeurd,ik ben afgelopen twee jaar enorm bezig met verwerken.Nu vooral met gezondheid.En Tamara ik weet wel wat moeite het kost uit een depressie te geraken,ik heb daarvoor niet 1 pil genomen.Als ik er al uit ben(twijfel weeral) tijdens die depressie gestopt met roken dus ik heb best wat over voor mezelf maar het moet meezitten ook.k weet niet of ik alles wel alleen kan verwerekn,ik heb de indruk dat ik zelf heb gedaan wat ik kon.
Om me af te sluiten ben ik volledig gestopt met het geven van readings enzomeer.Tijdgebrek,het was het een of het ander.En net nu komen overledenen contact zoeken terwijl ik net niet wil/kan.Zo is het met alles.Zelfs hulp vragen is moeilijk...

Els
Tinne
Tinne nov 24 '10
Origineel bericht van: els
Tinne,

Ik ben me net erg bewust van mijn ziel of het niveau/ontwikkeling daarvan.
Ik.. schrijf je! Het is niet makkelijk om dan van die Ik los te komen en dan contakt te maken met je ziel! en van daaruit te spreken! Als je dat zou doen, je ziel laten spreken zou je meer los komen van al je beslommeringen en gaan kijken wat écht van belang is voor jouw groei en het vinden van je weg!

Ik kan zelf mijn chakra's voelen ervaren. ja, lieve Els, ik kan dat ook voelen, ook het proces dat met me gebeurd rond m'n aura, chakra's en zelfd DNA enz, enz.. voel ik, en dat komt dan omdat jij en ik, en anderen die dat kunnen Hoog sensitief zijn! We zijn meer dan alleen maar mens..

Innerlijk ontbreekt het wel aan rust,moest ik kunnen zou ik me nu terugtrekken uit het dagelijkse leven.ik heb best wilskracht maar er komt een moment dat een mens niet meer alleen(wat ik nu al zeven jaar doe) kan dragen.
Heb je enige idee waarom je denkt dat je moet dragen wat je draagt? Want het voelt meer als Slepen aan dan dragen wat je aan het doen bent! Dwz, je stapelt alles op een hoop en blijft het allemaal mee torsen. En dat hoeft niet.. de lijdensweg van Jezus is al eens door Jezus gedaan, dat hoeven we niet meer over te doen!

Hoewel ik nu zover ben dat ik besef dat ik het kruis dat ik draag,dat ik dat niet nodig heb. juist Is alleen maar extra last.Ik ben je wel dankbaar voor je reactie,niet zoals velen denken dat ik een zwartkijker ben sta ik wel open voor kritiek,tips.

Els

nee je bent geen zwart kijker, en wat je schrijft is deels ook herkenbaar,
trouwens als iedereen eerlijk is, herkent iedereen zich in jou want we hebben allemaal al heel wat meegeschouwt, tot vebijten toe.. terwijl ondertussen het leven zo fantastisch aangenaam en vrolijk is! Maw, we krijgen deze lessen allemaal. Het duurt zolang tot je doorhebt dat de elastiek om je middel je telkens weer terug katapulteert naar het middelpunt van de rotonde, om nu eens eindelijk je ware echte weg te kiezen!
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki