Loading...
nl

uitleg van de 5de dimensie

aquarel
aquarel okt 13 '10
Het betekent voor mensen dat er een groter geheel van hun hersenen mee mag doen. Jullie slapen voor drie kwart omdat jullie het niet aankunnen om het grotere geheel te zien. En weet dat er mensen bij zijn die nog voor een veel groter deel slapen.
Het vraagt een enorme verantwoordelijkheid. Elke kracht waarvan jij in staat bent om ze te gebruiken en te ontvangen, vergt gelijkmatige verantwoordelijkheid. Als jullie in staat zouden zijn om huizen met je gedachten af te breken, kun je je dus voorstellen wat een verantwoordelijkheid je hebt. Alles komt neer op een enorme beheersing. Iedereen die hogere frequenties ter beschikking krijgt, gaat door testen van beheersing. Als je niet in staat bent om deze kracht te beheersen, worden ze voor je eigen bescherming en voor de bescherming van velen, van je afgenomen of ontoegankelijk gemaakt. Elk van jullie is beschermd omdat je nog niet in staat bent om deze enorme krachten te gebruiken. Jullie denken is nog te beperkt en vele emoties van oude herinneringen zouden jullie als het ware beïnvloeden om deze enorme krachten te misbruiken. Vandaar dat die krachten zeer veilig en beschermd bewaard worden en iedereen die deze krachten of een beetje daarvan mag gebruiken, wordt getest door meerdere examens. Want de verantwoordelijkheid voor deze energie krijg je dan zelf als mens als individu op je schouders.
De vijfde dimensie wil dus zeggen dat op dat moment drie kwart van de mensen in staat is om een groter gedeelte van hun hersenen moeiteloos te gebruiken.
Vandaar de problemen met je geheugen, met je denken. Vandaar de enorme diepe slaap. Dan worden jullie hersengolven langzaam maar zeker aangepast op een hogere frequentie. Dit is bij vele mensen het geval en het gaat stap voor stap.
De beleving van tijd is anders in de vijfde dimensie dan in de derde. De vierde is een overgangsdimensie die niets met concrete materie te maken heeft. Het is een tussenschakel van onduidelijke zeer subtiele energie. Hier zijn jullie al doorheen en dat waren al die hoge luchtkastelen, dat waren al die ideeën, waar je alleen maar bij kon in diepe meditatie of in dromen. Je kon ze nooit verwoorden, je kon ze nooit uitbeelden, niet in kunst, niet in muziek, omdat bepaalde frequenties ontbraken. In je diepe slaap kun je je afstemmen op deze frequenties.
Maar het verwoorden, is nog iets anders. Je komt als het ware woorden tekort. Je denken, je persoonlijke dagdagelijkse denken is niet in staat om het allemaal te registreren. In de vijfde dimensie wordt je dagelijks registratievermogen ruimer en ruimer en zeer vele zaken, zoals Einstein het kon, kun je dan begrijpen en verwoorden. Dan zullen vele oude geschriften duidelijk worden. Je zult er meer informatie uit kunnen halen. Maar nu zijn jullie nog beperkt. Geef toe aan diepe slapen, want weet dat je dan aan het bijstellen bent en je zult merken dat je sommige dingen glashelder kunt onthouden en andere onmiddellijk vergeet. Dat is een overgangsfase. Het is een bijstellen van je brein en van je dagelijkse geheugen. Denk niet dat je dement aan het worden bent. Zo erg is het gelukkig niet. Het is een overgangsfase die zeker nog drie jaar duurt.
Houd rekening met meer en meer elektriciteitstoringen, want die hebben ook te maken met de vijfde dimensie. Er komen frequenties naar de Aarde die storend zijn op jullie polariteit van elektriciteit.
Vele dieren zijn in de war. Alle dieren die vliegen of zwemmen op hun sonar, kunnen verdwalen. Het zal meer en meer gebeuren. Als het met hen gebeurt, gebeurt het ook bij jullie. Elk van jullie is zich opnieuw aan het afstemmen en het gaat een beetje schoksgewijs.
Maar in september komt er voor jullie een rustperiode. Dan zijn jullie in staat om gedurende minstens drie maanden al de informatie die jullie kregen in die diepe slaap te integreren en dan zul je er beetje bij beetje bij kunnen. Bij al die informatie die je tijdens die diepe slaap opslaat in je geheugen. Dat is een geheugen in je hersenen wat nog niet actief gebruikt werd. Meer en zullen jullie in staat zijn om dit werkelijk te gaan gebruiken en weet dat het dan nog altijd maar een klein deel van jullie brein is wat je kunt gebruiken.
Het zal jullie doen beseffen dat je als mens nog lang niet in de topevolutie zit. Dat zal pas zo zijn als het volledige brein weer gebruikt wordt. Dus de planeet Aarde gaat zeker nog niet ten onder. Het mensenras gaat zeker nog niet ten onder. Er komen nog periodes van hoogconjunctuur. En het zal een grotere samenwerking zijn. Het zal een grotere gevoeligheid zijn voor wat mensen denken, voelen en weten. Het zal meer en meer aankomen op een innerlijk weten.
Ook dit heeft te maken met je vijfde dimensie. Je bereik, je ontvangst, wordt zoveel maal groter, zodat je bij ruimere wetten, bij een ruimere kennis kunt en deze informatie kunt integreren.
Binnen nu en dertig jaar is de planeet Aarde niet meer te vergelijken. De kansen zijn groot, de verruiming is groot en alles gaat zoveel sneller. Als mensen die honderd jaar geleden leefden op de planeet Aarde, nu als het ware wakker werden, zouden ze knettergek worden. Ze zouden de Aarde niet meer herkennen en toch is de Aarde niet vergaan. Zo zal er over dertig jaar zoveel nieuwe wetenschap, zoveel nieuwe energieën op de planeet Aarde beschikbaar zijn dat die voor jullie nu onherkenbaar zou zijn.
Het geeft een enorme verschuiving van machten. Want vele machten gingen om water of om energie. Hier komt een einde aan. Wij beloven het jullie. En wij weten het zelfs zeker. Geniet van deze tijd die steeds meer mogelijkheden biedt voor jullie mensen.
Stel je open voor je eigen zielsgroep en er komt informatie naar je toe, waarvan je nu nauwelijks kunt beseffen dat het mogelijk is. Simpele oplossingen, simpele remedies, die boven de medische wetenschap uitstijgen. Simpele wetten, simpele kennis die jullie in staat stelt om andere energie op te wekken die niet meer ten koste gaat van de planeet Aarde. Dit alles gaat gebeuren. Houd vol, tune in en wordt blij van de enorme begeleiding die jullie allen hebben.
Tune in, stem af op je hogere doelen, want dat is de enige manier om mee te drijven – moeiteloos. Al de rest zal struggelen zijn.

bron : oth-channeling.com
Delen:
aquarel
aquarel okt 19 '10
ja prachtige tekst hé ETH, ik vond het fantastisch en wou dit met jullie zeker delen !

:-)

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki