Loading...
nl

een droom die levensecht aanvoelde

Nyssa
Nyssa sep 16 '10
Deze droom blijft hangen:

Ik bevind me in een groot appartement dat blijkbaar mijn thuis is. In de living staat een grote zetel waarop ik lig, verder is er niks.
Ik lig op de zetel te slapen en wordt wakker. Er is een groot raam waardoor het zonlicht valt. Voor het raam staat mijn moeder naar buiten te kijken. Ik besef dat ik droom en wil wakker worden. Ik denk dat dit lukt, maar ik zit nog steeds in dezelfde droom. Als ik me dit realiseer, probeer ik nog eens wakker te worden. Ik denk weer dat dit lukt, maar besef even later dat ik nog steeds slaap. Even later wordt ik verward wakker. Echt deze keer. De droom voelde levensecht aan.

Groetjes!
Delen:
Nyssa
Nyssa sep 17 '10
Ha! Ik denk dat ik het zelf al begrijp!

Zou het 'ontwaken' betekenen?

Ik weet alleen nog niet waarom mijn moeder naar buiten stond te kijken. Of zou het mijn gids geweest kunnen zijn in de vorm van mijn moeder? Het leek erop dat ze geduldig aan het wachten was.

Wat dat toch kan doen he: het eens even opschrijven. smile
Emuca
Emuca sep 17 '10
Ik denk dat het feit dat je perse wakker wilde worden je ook heel veel kan vertellen. Misschien is er iets wat je niet onder ogen wil zien, of met ongeduld afwacht?

Je vraagt je af of het je gids was, die heel geduldig stond te wachten, wellicht is dat (geduld) iets wat je nodig hebt om een boodschap te ontvangen of te bevatten. Ik krijg bij deze droom het gevoel alsof je juist niet moet proberen te ontwaken, maar het moet laten stromen. smile
Nyssa
Nyssa sep 17 '10
Goeie tip, angel of death. Het is een eigenschap van me om ergens vaart achter te willen zetten.

Relaxen en over me laten komen, is de boodschap dus.

Ok, sta weer met beide beentjes op de grond smile
aquarel
aquarel okt 13 '10
toevallig exeption gezien van leonardo di caprio...? :-)
gast
gast okt 13 '10
Inception bedoel je ws wink
torch
torch okt 13 '10
Ken het gevoel. Kzou een droomspecialist kunnen zijn maar kweet der zelf geen weg mee tonguekdroom zo elke dag meerdere hyperrealistiche dromen en begin het stilletjes aan toch wel kotsbeu te worden! daarmee dat ik me hier heb geregistreerd. Need help!

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki