Loading...
nl

onderzoeken

Faith1988
Faith1988 jul 8 '10
Hallo, mensen ik zie altijd iederen een meldingen geven over dingen die in hun huis voorkomen, waar ze een vermoeden van hebben dat het miscchien een paranormale ervaring geweest zou kunnen zijn. Zijn er mensen die graag een profesoneel onderzoek in hun huis willen ? Zijn mensen daar geintreseerd in ?

Delen:
admin
admin jul 8 '10
Hallo Faith,

Ja ik heb daar wel intresse in, omdat ik merk dat ik in een bepaalde ruimte van mijn huis altijd hele rare dromen heb.

Misschien hangt er nog iets van een vorige bewoner.

groetjes van Bea
Faith1988
Faith1988 jul 8 '10
Bea mag ik vragen waar je woont en meer te vertellen erover.
de evaringen
Anke
Anke jul 9 '10
Wat houdt zo'n professioneel onderzoek in dan?
Faith1988
Faith1988 jul 9 '10
Hoi Anke

een team van ervaren mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van locaties waar men zegt dat het er spookt, of waar onverklaarbare verschijnselen plaatsvinden.

hun team beschikt over verschillende disciplines om te kunnen helpen met je paranormale problemen.
::::
ze gebruiken moderne technologie voor hun onderzoek naar paranormale activiteit. ze nemen opname apparatuur mee naar uw woning om paranormale activiteit vast te leggen, maar dit wordt alleen gebruikt met toestemming van de huiseigenaar. We zullen niets van de opgenomen media of details van een case delen of publiceren, anders dan met de onderzoekers van ons team. De meer gevoelige cases zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld door de organisatie van het team.

We zullen onze apparatuur opstellen en proberen uw persoonlijke ervaringen te hercrëeren en er een eventuele natuurlijke oorzaak voor te vinden (door ons ook wel debunken genoemd). Dit doen we in een poging met het vinden van goed bewijsmateriaal zowel voor als tegen paranormaal activiteit. Daarna zullen we onze bevindingen met u delen en komen tot een conclusie. Ons team van mediums helpen om ons de “Hotspots” in een locatie aan te wijzen, en helpen met het geven van een verklaring voor de reden achter de paranormale activiteit.

Onze diensten stoppen niet wanneer onze resultaten aan u zijn bekendgemaakt. We zullen u ook helpen te begrijpen wat er precies bij u thuis aan de hand is. Daarnaast zullen we ook een oplossing bieden voor uw paranormale probleem.

We doen alles zonder enige kosten in rekening te brengen. We zullen geen geld accepteren voor onze diensten. Maar een kopje koffie mag natuurlijk altijd.

Dus wanneer u problemen heeft met paranormale fenomenen in uw leven, neem dan contact met ons op en we zullen onze best doen om u te helpen.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki