Loading...
nl

Dreamwalking

Pegasus
Pegasus jun 19 '10
Dit wil ik graag met jullie delen, van www.pathtoheaven.nl:

OVER DREAMWALKING

We weten dat we allemaal sterven.

Niettegenstaande dit feit is er vaak onbekendheid met de dood.
Sterven is niet bespreekbaar: er rust een taboe op.

Dit kan een eenzame en moeilijke tijd zijn
voor hen die bezig zijn met hun reis naar Huis.

Zieken en ouderen slijten hun laatste dagen in verzorgingshuizen
waar aandacht terug is gebracht tot medische voorschriften;
over het algemeen is er weinig aandacht voor de psycho-spirituele mens.

De dood is het einde van het fysieke bestaan,
maar tegelijkertijd is ook het begin
van een nieuwe reis door de zojuist overledene naar de niet-fysieke rijken.

Gelukkig zijn er mensen die opgeleid zijn om de overgang te begeleiden.

DreamWalkers zijn gecertificeerde gidsen
die een stervende - op hun verzoek - begeleiden
op het pad van leven voorbij de dood:
Ze troosten hun cliënt en stellen ze gerust.
Zij bieden veiligheid en balans tijdens de overgang.

Als de cliënt dat wil begeleidt de DreamWalker
hem/haar naar de Bloemenbrug,
een oversteekplaats naar de Engelenrijken
waar de Hoge Engelen hen begroeten bij hun thuiskomst.

Dit is geen religieus proces. DreamWalkers zijn niet verwikkeld
in een of ander geloofsysteem. Of je nu Christen bent, Jood, Moslim,
Mohammedaan of niet-gelovig, de DreamWalker is er als gids en punt van rust.
Zij zijn een baken van licht in een vaak verwarrend en eenzaam moment.
Delen:
Pegasus
Pegasus jun 19 '10
En ook deze:

WAT IS EEN DREAMWALKER

Een DreamWalker is een gids die een mens die gaat sterven begeleidt als ze naar de Andere Zijde gaan; een gids die als een goede vriend luistert, die niet praat over religieuze filosofieën of over geloofsystemen maar die de stervende liefdevol brengt naar de plek die we de Bloemenbrug noemen, de plek waar de overgang is naar de Engelenrijken. Daar laat de DreamWalker de ziel gaan en die wordt ontvangen door de werkelijke familie: de Engelen van de hoogste orde die de ziel ervaart als engelen.

De DreamWalker laat de ziel bij hen achter en keert zelf terug naar de Aarde. Het potentieel dat de DreamWalker vanuit zijn dreamwalker-bewustzijn uitzendt helpt om de angst voor de dood los te laten; de angst voor de dood is de grootste angst die een mens heeft. Door het ding dat we "de sluier" of de doorgang noemen heeft de mens vergeten wat de dood werkelijk is: een spiritueel orgasme die ervaren kan worden in het sterven-zelf. Het is het loslaten van de menselijke en Aardse beperkingen .Het is een beweging die de ziel omhoog laat vliegen in de dimensies terwijl het lichaam de fysieke en menselijke zaken loslaat en een vorm van "thuiskomen" bij zichzelf ervaart.

De DreamWalker blijft in zijn totale gevoel van in-balans zijn: zelfs wanneer de ziel verward raakt en van het pad, het Anasasi-pad, afdwaalt weet hij dat de DreamWalker de enige steun en toeverlaat is tijdens de transformatie terug naar de Engelenrijken.

Dreamwalken is niet nieuw; het werd in vorige levens gedaan, onder een andere naam. In Atlantis werd het op grote schaal toegepast en ook in Egypte werd het intensief gebruikt. De inlanders in Amerika, Afrika, Australie hebben allemaal op de een of andere manier dreamwalken in praktijk gebracht of doen dat nog.

Na de kennismaking tussen stervende en de DreamWalker komt hij/zij een paar keer per week op bezoek en het belangrijkste is: luisteren, met de cliënt ademen en hun hand vasthouden waardoor de totale energetische-dynamische energie verandert en er een relatie ontstaat en een geruststelling voor degene die aan het overgaan is.

Ook voor de famileleden is dit een moeilijke en verdrietige tijd en de aanwezigheid van een steun en toeverlaat die niet alleen in de periode voor de dood aanwezig is maar ook door de dood heen en na de dood een belangrijke rol kan spelen, kan een enorme geruststelling voor hen betekenen.

Wanneer de cliënt overlijdt en aan de reis door de sferen begint is de DreamWalker aanwezig: de energetische connectie tussen hen beiden is voelbaar voor de zojuist overledene zodat zij elkaar moeiteloos treffen.
De ware reis, de Dreamwalk, gaat nu van start; het leidt door de diverse dimensies heen om tenslotte uit te komen bij de Bloemenbrug, Thuis.

De hele reis over het Anasasipad staat in het teken van respect en verering voor elke keuze die de overledene maakt: er is geen enkele dwang of boodschap van de Dreamwalker aan de overledene. Zelfs de beslissing om niet helemaal terug te keren naar Thuis maar te blijven ontdekken of studeren in één van de sferen waar men langs komt zal worden gerespecteerd. De overledene blijft stap voor stap zelf bepalen wat hij doet. De DreamWalker is het vaste lichtbaken, een rots in de branding, zonder oordeel, boodschap of overtuigingsdrang.

Hij/zij is een menselijke gids. Het is uitzonderlijk dat dit werk door mensen kan worden gedaan; vooralsnog werd dit werk gedaan door speciaal opgeleide entiteiten aan de andere kant van de sluier.

Wat de DreamWalker vooral leert is een enorme liefde en waardering voor het leven. De waarachtige keuze om het leven te leven leidt immers tot een goede manier van sterven. Voor iedereen die ooit een DreamWalk heeft gemaakt en geleerd heeft over de sferen en de dimensies en het energetische pad terug naar Thuis heeft gelopen zal het leven zowel als de dood nooit meer hetzelfde zijn.

Van: www.pathtoheaven.nl
Cialara
Cialara jun 19 '10
Mooi zeg, dit onderwerp smilelijkt me heel bijzonder en mooi om te mogen doen.
admin
admin jun 19 '10
Ik vind het ook een erg mooi onderwerp en het lijkt me een zeer dankbare manier van werk. dank voor het plaatsen smile
New Moon
New Moon jul 7 '10
Lieve Pegasus,

Iemand die heel dicht bij me staat kan veel met deze informatie.
Ik wil je daarvoor ontzettend bedanken.

liefs the moon

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki