Loading...
nl

carin vissenberg

Farah
Farah mrt 21 '10
Iemand ervaringen mee, wat vind je van haar..?

Had net voorspelling gelezen van haar, van 2010...

Vond wel interessant maar kan haar eigen site niet vinden..
Delen:
admin
admin mrt 21 '10
Nooit van haar gehoord? Wie is het en wat doet ze??

Groetjes
Marjan
Farah
Farah mrt 21 '10
hey hey Marjan!

Ze had veel voorspelt over 2010.

Kijk maar eens op:http://paranormaal.blog.nl/...n-vissenberg-lezeres

liefs
Cialara
Cialara mrt 21 '10
Ik heb haar voorspelling gelezen, maar daar wordt ik niet echt vrolijk van zeg frown

En het blijven natuurlijk voorspellingen. Niet alles hoeft uit te komen. Daar hebben wij als mensen ook zelf de hand in. Door positief te blijven denken kunnen we de gebeurtenissen die op stapel zijn nog positief beïnvloeden.

Liefs Jorine
gast
gast mrt 21 '10
Ik geloof er niet in dat je gebeurtenissen die moeten gebeuren (natuurfenomenen) kunt beinvloeden. Je kunt alleen de manier hoe je er mee omgaat beinvloeden. En een gewaarschuwd mens kan voorzorgsmaatregelen nemen en zich er geestelijk op voor bereiden.
admin
admin mrt 21 '10
Hmmm....ben nooit zo op voorspellingen van een heel jaar. Ik wacht het liever af en ben het verder eens met Jorine en Gast.
Farah
Farah mrt 21 '10
Ik was gewoon benieuwd, ik heb niet alles van haar gelezen hoor, behoorlijke waslijst...
Maar juist ja, met zo een voorspelling van heel jaar wel erg heftig
Serenity
Serenity jan 13 '11
Nu is het 2011 in hoever dat jullie weten zijn haar voorspellingen waarheid geworden.....
Serenity
Serenity jan 16 '11
Gevonden!!
Op: isabelblanco1.web-log.nl-->blog-->...rin-vissenberg.

Quote:
12/23/2010
Jaarvoorspelling 2011 Carin Vissenberg
Voorspellingen voor het jaar 2011 van Carin Vissenberg.

De Elf van 2011, is het getal net boven de 10 en het staat voor chaos en wanorde. Elf is het gekkengetal. Het wijst op begrenzingen en grensverleggingen en beperkingen, een jaar met hindernissen richting 2012, het jaar voor de erfenis van de Maya’s. Voorspellingen van de Maya’s toen, worden ontcijferd door een realistische, normale kijk op de wereld nu en haar nieuws. Een spraakmakend jaar, op weg naar nieuwe ideeën, meer creativiteit en rechtvaardigheid en hopelijk wat meer eerlijkheid.



NATUUR EN KLIMAAT.



In Nederland ontdekt men een toename van bruinwordende dennen en coniferen.(een ziekte).

Turbulentie van het klimaat, modderstromen in Peru, aardverschuivingen in Mexico, de aarde schudt op zijn grondvesten, veel aardbevingen, maar ook buiten the ring of fire, een zeer heftige. Italië mag er ook weer een beleven met veel schade aan oude gebouwen, en Limburg, een herhaling 13 april 1992. Maar ik stop met natuurgeweld voorspellen, wie het wereldnieuws volgt, ziet de ellende wel Veel natuurgeweld is voor de tweede keer (dubbele pech). In Egypte lopen velen met de wens, een dag regen te mogen meemaken, gewoon even regen zien en hopelijk gaat die wens in de omgeving van Luxor tot het Nassermeer in vervulling. De vijftiende Elfstedentocht komt er in 2011, tussen 17 februari en 28 februari2011. In Limburg gaat een toename plaatsvinden in paranormale waarnemingen, visioenen en dromen die uitkomen, net zoals eerder al eens met *die huilende Maria beeldjes *, komen er steeds meer verhalen van *het zien van *, rare gewaarwordingen, voor.

Paranormale activiteiten beginnen op te vallen en besprekbaar te worden, knipperende lampen en signs, orbs enzovoort. Verdieping in het voor velen, onbekende.



ECONOMIE.



Men suggereert dat het beter gaat, de economie groeit, de consument besteed meer, maar de al minderbedeelde wordt steeds armer, gemeentelasten stijgen weer, ziektekosten rijzen de pan uit, eigen risico omhoog en steeds meer medicatie met eigen bijdrage en de huisarts mag collectant spelen in de praktijk, zoals eerder pastoor in de kerk. De vaste lasten voor de mens stijgen, geregeld vanuit Den Haag en wij, de burger heeft zo ook een gedoogbeleid. Velen voelen het kaalplukken, en elk dubbeltje moet op zijn kant. Ongenoegen wordt geuit. Er ontstaat een tweedeling, zowel in het kabinet(waar de nodige strijd gestreden gaat worden omdat partijen haaks op elkaar staan), als bij de mens en zijn omgeving.

Mensen willen huizen verkopen en liever gaan huren, want het kan niet meer zo, ze hebben anders niet veel meer te besteden. De zure appel van de mooie praatjes van banken en het goede vertrouwen in de economie van toen, stoot velen nu op. Vegen voor de eigen deur en eigen kastanjes uit het vuur halen, wordt een opgave voor velen en dan nog kijken of je voor diegene die het slechter gaat, ook nog iets voor kan betekenen.



HET NIEUWE KABINET.



Als dit kabinet al standhoud tot in 2011, dan staat Nederland ervoor. Er loopt er een bij, die schaadt de reputatie van Nederland dusdanig, dat andere landen terug reageren, ook onvriendelijk dus. Die landen hebben namelijk ook het recht van vrijheid van meningsuiting. Egaal welke religie je aanhangt, discriminatie hoort nergens thuis, het respect naar elkaar toe wordt steeds lager, en ons kabinet heeft een voorbeeldfunctie? Dat zie je nu al aan de krantenkoppen. Het kabinet *struikelt* vaak en veel, of het valt, dat is te bezien, water bij de wijn doen kan of kan niet. Zullen we weer naar de stembus mogen in 2011?



ONS KONINGSHUIS.



De beveiliging van Koninginnendag in Thorn ( Limburg) gaat veel geld kosten en de Limburger, brengt daar reportages over, mensen klagen erover, dat veel nu wel kan.

Koningin Beatrix loopt een depressie tegemoet. De overgang…..wel te verstaan, die van de troonopvolging dus, daar loopt ze steeds tegen aan, een tijd van komen en een tijd van gaan.

Ze ziet letterlijk het verval in Nederland, geweld, moorden, wanbeleid overal, het gemis aan respect, discriminatie , enz., daar wordt ze moedeloos van.

AANLOOP 2012, EINDE MAYA KALENDER.

Vanaf de Maya kalender is de tijd een bondgenoot van elk mens. Velen hebben geen tijd meer. Hectisch en gehaast gaan er velen, richting 2012.

De Y in het woord Maya staat voor een symbool. De Y is voor de spirituele zoektocht, voor het verenigen van tegenstrijdigheden. Yin en Yang, het symbool uit het Verre Oosten, staat voor evenwicht tussen tegenpolen.

We krijgen veel wind, wat symbool staat voor het intellect, de wind brengt nieuwe ideeën, lichtheid en plezier, maar veel wind groeit ook uit tot stormen en geweld.

De Maya’s laten de wetenschappers van nu, via hun voorspellingen van toen, zien, dat de wetenschap nu aan ontwikkeling toe is, net als de individuele mens trouwens (trancedentie). Met beter kijken en vergelijken had dat al gekund. Leren uit *de vloek van de farao’s*, een onverklaarbaar raadsel en het zoeken naar een oorzaak waarom een vliegtuig van Egypt-Air op 31 oktober 1999 neerstortte, voor de vierde maal op dezelfde plaats, net als het vliegtuig van J. Kennedy”s zoon, een Zwitsers vliegtuig en een TWA-toestel. Hoe deze wereld spiritueel geregeld, voorbestemd gedraaid heeft tot 12-12-1988, en die draaiing zich herhaalt en veel voor de tweede keer zich herhaald, roept veel vragen op. De Bermuda-driehoek was ook zo een denkertje, daar gebeuren ook weer meer Onverklaarbare zaken. Het denkvermogen gaat eindelijk groeien, door rare voorvallen, die opvallen.

DOORBRAKEN/SPRAAKMAKENDE ZAKEN.



Doorbraak moordzaak Nicky Verstappen Heibloem, naar aanleiding van het spraakmakende boek van Simon Vuyk?

RELIGIE EN SPIRITUALITEIT.



Religies waren spraakzame verhalen door de eeuwen heen. In alle religies over de gehele wereld, zaten mooie doelen en een leer voor menigeen. Religies zijn door de jaren heen, tevens de basis van conflicten. Van al die inspirerende wijsheden, kan een grote wijsheid gemaakt worden, door de religies in elkaar te laten overstromen. Het leven is een groot avontuur naar een ongekend Universum, waar alle wijsheden Vrede hebben, met elk geloof. De ontwikkeling, de spirituele wending, komt stap voor stap, vanzelf.



BNN’ERS BINNEN- EN BUITENLAND.

Veel BNNers komen in het nieuws dit jaar,zoals Emile Ratelband in 2010, met echtscheidingen,tijdelijke scheidingen van tafel en bed zoals Marijn Krabbe in 2010, rechtszaken omtrent alimentaties en *dubbel* meemaken voor de tweede keer. De scheidingen nemen toe, maar bij BNNers meer. Ronald de Boer maakt de start. Welke voetballers nog meer?



Rob de Nijs (67) gaat zingen, een nieuwe trend, de country-style, gelijk John Denver van 1975 tot 1990, protestsongs over de mens, die de natuur moet leren herontdekken en waarderen, songs met waardevolle tekst inhoud. Dolly Parton komt weer naar Nederland.

Lee Towers gaat het nieuws halen, met ziekenhuisopname/ziekenhuisbezoeken.

Thomas Berger, is voor de tweede keer een ezel, helaas, maar hij belooft beterschap en mag op herhaling naar Amsterdam afkicken.

Koert Jan de Bruijn, gaat iets spraakmakends doen op TV.



SCHANDALEN.



Hadden we die niet al genoeg?

VERWACHTINGEN.

- De 8e wet van de magie. Het zien van een lichtraadsel in de lucht,via Mercurius,Venus ,Aarde,Mars, Jupiter ,Saturnus , Uranus en Neptunus.

- Mayon inAlbay: vulkaan- uitbarsting Philipijnen. Magisch 8 dorpen?

- De voorspellingen van 2010 lopen gewoon over naar 2011.



SHAMANISME.

- Zoönose, een infectieziekte die kan worden overgedragen van dier op de mens en die een heftige reactie op het immuunsysteem teweeg brengt,komt riant in het nieuws.

- Microscopische fungae en schimmels, die pathogenen in het menselijk lijf *veranderen*, zorgen ervoor dat mensen symptomen vertonen, die onverklaarbaar zijn en medisch voor verwarring zorgen.

- Polyomeylitis, polio-ontsteking van het grijze ruggenmerg,komt weer voor, net als de bof (op retour).

- Transgenen van dier naar mens, versneld Darwinisme,zoals varkensgriep, vogelgriep,Q-koorts, Zoönose,slaan de mens niet over tot 2014.Dan een herstart op een pandemie,in 2009 klein en nu 2014 in het groot.

- Kankerexplosie in Midden-Limburg (Roermond en omstreken) net als jaren geleden in Bergen op Zoom, al eens door de wetenschap bemerkt is.

- Enorme stijging anorexia-bolemia patiënten, een verdubbeling, een steeds groter wordend probleem. Extreem eetgedrag wordt als een ziekte behandeld, nieuwe aanpakken erbij.

- Toename huidproblemen, eczeem, psorisiasis en moedervlekken en huiskanker.(nieuws)

- Toename zelfmoorden (het Antonie Kamerling syndroom genoemd), eerst depressies en dan de gevolgen.

- Lassakoorts is een virale hemorragische koorts, die wordt overgedragen door knaagdiersoorten (ratten en muizen) en die komt uitsluitend voor in West-Afrika tot 2010, die wordt plotsklaps *elders* gesignaleerd. Opvallend nieuws.

- Steeds meer kinderen melden dromen, nachtmerries en gaan veranderd gedrag vertonen en angst. Liesbeth van Dijk maakte een start, die door veel psychologen wordt doorgezet, kinderen geloven met *wat ze zien*.

- tandproblemen, zoals de wolf in de tanden, manifesteert zich bij jongeren vanaf 23-33 jaar, onverklaarbaar.

- De psychiater ontwikkelt zich, door een vreemd iets in hun wereld, vele psychisch gestoorden beweerden al jaren, God te zijn, nu komen er mensen die beweren Boeddha te zijn.(ben zelf benieuwd of dit nieuws komt, want dat was een raar visioen).

- NDM-1: New Delhi Metallo beta lactamasa, onbehandelbare ziekteverwekker, de superbacterie, die Europa al bereikt had, komt dichterbij en vaker voor.

- Door resistente infecties, komt de behandeling met antibiotica ter discussie te staan.

De mutaties van genen in de mens, verandert spontaan en onverklaarbaar.

- Er wordt ondanks alle voorzorgsmaatregelen die er zijn, een stijging in tienerzwangerschappen waargenomen in Nederland.

- De mens wordt een genetische hybride, een trancedente persoonlijkheid (2014), de denkende denker.



2011, EEN ROERIG JAAR MET DE VOLGENDE TIPS.



De Aarde is onze moeder, zorg goed voor haar.
Koester je relaties.
Open je hart en ziel voor de Grote Geest.
Alle leven is waardevol, kwetsbaar, behandel met respect.
Neem van de Aarde wat nodig is en niet meer.
Doe wat nodig is, voor het Goede van alles.
dank de Grote Geest voor elke nieuwe dag.
Spreek de waarheid en wees goed voor de ander.
Volg het ritme van de natuur, sta op en rust met de zon.
Geniet van je reis op Aarde, maar laat geen sporen achter.
Ik wens iedereen fantastische feestdagen en een voorspoedig 2011.



Carin.
[quote]
Nog meer leuke en fascinerende info over dit onderwerp kunt u vinden op : www.carinvissenberg.nl-->Over-mij.
Serenity
Serenity jan 16 '11
Ik heb het gelezen en ik denk te zien een samenhang;
van depressieve mensen die vatbaarder worden voor ziekte, het zei psychisch als lichamelijk. wikipedia-->Depressie_(klinisch)
Die depressie komen ook door de verandering in genen en dus lichaam, de stof werking in je lichaam werkt anders en je lichaam moet aanpassen kan dat niet dan tja..... word je zieker dan de rest.
Er komt een natuurlijke balans in de leefgroep 'de mens' doormiddel natuurlijke selectie .
De trillingen worden anders zo ook het klimaat door die trilling en verandering van lucht stromingen , aardkorst stroming/ wikipedia.-->Platentektoniek , magma stroming, water stroming zowel in de atmosfeer als in het grondwater dus ook de energie stroming kosmische energie zo ook levens energie in de mens en dat kan ook weer voor storingen in het lichaam en psyche brengen en dan zijn we weer rond.

Balanseer de stroming in lichaam en geest dan verloopt alles vloeiender.
Waneer de mens voortvloeit in het leven op aarden zult men de aarde moeten helpen om die goed te door stomen.
Die door stroming werkt goed voor het mens zijn.

Een stroming kan lekken, breuken en aangelegde kanalen zorgen voor verandering.
Verandering wil niet zeggen dat het negatief van aard is maar het is een manier vinden om jezelf aan te passen aan die verandering en je voordeel eruit kan leren halen.
Net zoals je door bewuste verandering van stroming een doel kan bereiken.
Maar ieder doel zowel voor wat je wilt als voor wat je nog leren begrijpen moest komt met strubbelingen die vang je weer soepel op door vloeiende bewegingen het zei lichamelijk als psychisch en spiritueel zodat het een vloeiende handeling vanuit het verstandig hart word .
Het één loopt over in het ander en het ander staat in contact met weer wat anders en het stroomt op die manier alle richtingen op op wat voor manier dan ook.

Alles staat door die stromingen in contact met elkaar zorg dat het vloeiend verloopt dan krijg je ook geen verstoppingen.

De aarde is rond zodat alles vloeiend verloopt en het houd zichzelf daarmee instant.

Een verandering is onoverkomelijk de manier hoe we meestromen hebben we vaak zelf in de hand.

Hoe vloeiender hoe beter.

En zo kom ik weer op de natuurlijke selectie neer...

Nou dat was mijn idee van samenhang die ik dacht opgemerkt te hebben.
Corrigeer me als ik het fout inzag. ^^
Of voeg in ieder geval jouw idee of visie hieraan toe dat lijkt me leuk om te weten....ben nieuwsgierig ernaar! ^^

Gegroet!

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki