Loading...
nl

hulp gevraagd bij zoon van Suus

admin
admin mrt 7 '10
Ik ben Suus moeder van 26 met een zoontje van 5 jaar oud.
En eigenlijk ben ik op zoek naar hulp en begeleiding en informatie.Ik zal even bij mij zelf beginnen in mijn eerste levensjaar heb ik een geest in mijn kamer gehad volgens mij moeder.Zei was dat al gewent en vond het niet eng of zo.
In mijn 2de levenjaar zijn wij gaan verhuizen naar scheveningen.Waar ik toch paa nare dingen heb meegemaakt tot een jaar of 6 onder andere dat ik lichtbollen zag zweven in me kamer ik kon ze zien maar mijn moeder niet.ik stond op een goede middag als kind voor de tv toen ik uit het niets een klap op me rug kreeg ik weet dat mijn moeder toen heel erg geschrokken is omdat de afdruk nog op mijn rug stond vanaf dat moment ben ik er heeeeeeeeeeel erg bang voor geworden zo erg dat ik niet meer kon en wilde slapen.Via medicatie hebben ze mij toen in slaap gekregen.Vanaf dat moment heb ik me er denk ik voor afgesloten.maar toch heb ik mij altijd anders gevoelt ik voel wat andere voelen,ik voel of merk dat er energie om me heen veranderd,in het donker voel ik me vaak bekeken,ik kan ellende 2 dagen van te voren voelen aankomen,ben ik helemaal gespannen,angstaanvallen die ik redelijk onder controlle heb.
Zo kan ik nog heel veel over mij zelf vertellen ik wil mij nu hier helemaal in gaan verdiepen ik wil er alles uithalen wat er in mij zit omdat........
Mijn zoontje van 5 is door de buitenwereld constateerde als autistische en hooggevoelig adhd hij zit daar door nu op het MKD (medische dagopvang)het is bij hem begonnen of het is bij mij toen pas opgevallen toen hij een jaar of 2 was.Hij had af en toe hele volwassen uitspraken midden in de nacht dan wordt hij wakker en leek dan een totaal een ander kind.Maar waar ik het MEEST MEE ZIT is dat hij s nachts doodsbang wakker wordt en heeeeel koud en trilt heel erg en wijst dan naar bepaalde plaatsen in zijn slaapkamer en begint dan heel angstig te gillen van cry "neeeeeee ga weg" cry neeee weg lat me met rust en ik en zijn vader konden dan geen contact met hem maken in het begin kon dat best 15 min duren en dan moest ik hem echt uit zijn wereldje halen en uit zijn kamer.Als die momenten voor doen voel ik zelf ook een hele negatieve energie hangen...maar nu ben ik bang dat dat ook kan zijn omdat me zoontje zo in paniek is.Hij heeft ook verteld over een mevrouw die langs was gekomen 1x.En dan nu iets van het laast is dat hij zegt dat het zo druk is in zijn hoofd en dat ze verdrietig zijn en hij er niks aan kan doen.Ik ben hier helemaal nog niet in thuis maar ik kan ongeveer inschatten waneer die periodes voor doen als hij meer als 2 dagen heeel veel indrukken heeft mee gemaakt en zijn zintuigen op scherp staan.Ik hoop dat jullei ideeen hebben of advies want ik ben zo bag dat ik niet serieus wordt genomen of dat ik bij kwakzalvers eindig.Ik weet het is een lang verhaal maar ik heb nog een heleboel dingen niet verteld maar laten we hier eerst maar mee beginnen

Ik hoop op reacties van jullie
Veel liefs van Ons
Delen:
admin
admin mrt 7 '10
Ehm...vraagt die Suus hulp via jou of hoe moet ik dit zien?
admin
admin mrt 7 '10
Nee lieverd, het is haar voorstelmailtje, en ik zou het hier plaatsen, omdat ze hulp zoekt voor haar zoontje. Heb haar een beetje geholpen eek
Er gaat niks via mij hoor, en dit is Suus haar topic. Wist even niet hoe ik het anders moest doen, sorry!!
admin
admin mrt 7 '10
Ah oké smile

Daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen guppie smile
Soms ben ik een beetje traag van begrip..
admin
admin mrt 7 '10
Hihihhi, heb Belle zelfs moeten beloven nooit meer sorry te zeggen ... of dat blozende poppetje te gebruiken. Hahaha....betrapt!! smile
admin
admin mrt 7 '10
Owh? niemand "moet" van mij toch niets "beloven?" laugh

maar sorry, hoeft zeker niet lieverd,
en blozen ook nie,
je bent een kracht! en dat straal je uit. zo is dat wink
admin
admin mrt 7 '10
Hahaha, nee, gelukkig moet het niet!!! laugh
admin
admin mrt 8 '10
Het eerste dat bij mij opkwam was aura afsluiten maar zag dat dit al behandeld was bij "even voorstellen". Misschien is het handig om te weten of de kleine man medicijnen gebruikt omdat ik zelf denk aan een bachbloesemremedie. Ikzelf heb absoluut geen verstand van bachbloesemremedies,vanuit mijn "helderweten zijn" popt dit op. Zie wel graag julie mening hierover tegemoet. Sterkte Suus
admin
admin mrt 8 '10
Ik denk dat het eerste is dat mams van haar eigen angst afkomt, dan krijgt haar zoontje de kans om de angst van mamma ook los te laten.
Mamma brengt haar angst over op haar zoon en met HSP zal hij dat goed merken.
admin
admin mrt 8 '10
ohja karin, hierin kan je best wel eens gelijk hebben,
kinderen die Hooggevoelig zijn vangen alles op van de omgeving,
maar dan ook eens letterlijk alles.
Had ik als kind ook. en s'avonds komt het er uit, doch blijft er ook een deel zitten en dat stapelt het zich op.
Je kan het als kind geen plekje geven, weet niet waar het allemaal vandaan komt, en bent heel erg open voor de andere wereld,
Ik had het echt ook hoor, als kind.
En het kwam inderdaad het meeste van de nabije mensen in de omgeving.
Omdat ondanks de jonge leeftijd, je als kind een katalisator bent.
die Tip van Robbert vond ik wel goed,
en niet vlak na het eten direct gaan slapen, even nog iets rustigs doen.
Marenubium
Marenubium mrt 8 '10
Hmz.
Het valt me op, dat steeds meer kinderen 'entiteiten' in hun omgeving ervaren (ook mijn bloedverwanten). Of is het, omdat het wat meer onder de aandacht gebracht wordt?
1 ding, die ik Suus op haar hart wil drukken...sta niet toe dat je kind nu met medicijnen 'verdoofd' wordt. Wat hij meemaakt, is namelijk HEEL NORMAAL. Ook al kan de reguliere geneeskunst er niets mee op het moment...Als zij iets niet begrijpen, schrijven ze meteen de standaard pilletjes voor. Doe je zoon dat niet aan, svp. Gezien het feit, hoe jij je daarna hebt gevoeld en nog voelt...Rond de puberteit komt namelijk een natuurlijk afsluitingsproces bij kinderen voor, en dat wordt tegengehouden door medicijnen die op eerdere leeftijd zijn voorgeschreven.

Over de diagnose die gesteld is over je zoontje, sja...daar zijn meerdere topics en artikelen over verschenen, zelfs boeken.
Heb ik zo mijn mening over, en die loopt niet parallel aan de mening van de 'specialisten'.

Hier is sprake van een entiteit (of meerdere), die zich aan mams heeft vastgeklampt. Mams heeft daar nooit wat aan kunnen doen, en die entiteit vindt nu zijn heil in de kleine.
Het is een krampachtig vasthouden aan iets, wat ooit heeft bestaan voor die entiteit, maar er nu niet meer is. De entiteit ziet de aanwezige energie, en denkt hierdoor 'verder' te kunnen. Kinderen staan nu eenmaal in directe verbinding met boven, ook omdat hun pijnappelklier meer ontwikkeld is dan die van volwassenen.

Het is zaak, deze kleine man smilete leren, dat het niet eng is. Hij weet dat best wel, maar zijn omgeving reageert in zijn ogen een beetje panisch (hij voelt echt wel zijn moeders gemoedsgesteldheid).

3 woorden: reiniging, duidelijkheid, loslaten.
Reiniging van het huis, en kamers, dmv. het verbranden van witte salie.

Duidelijkheid verschaffen aan de entiteit(en), dat deze niet welkom zijn/is, overleden zijn (dat weten ze vaak niet, namelijk!), en het licht moeten zoeken. Dit kan in gedachten, maar hardnekkige entiteiten moeten gewoon echt letterlijk het huis uitgeveegd worden. Een raam openen en hardop zeggen: hier ga je naar buiten, naar het licht. Je weet heel goed waar je dat moet vinden. Dit raam is jouw licht, ga nu.

Loslaten van mams haar angsten.
Mams blijft angstig, en dat pikt zoonlief op.

Daarbij de kleine man helpen en leren hoe deze zich kan 'afsluiten' voor dit soort flauwekul. Niemand is hier bij gebaat namelijk smile
Hier kan een energetisch therapeut bij helpen. Ik ken de situatie niet, mams niet, en de kleine man ook niet.
Probeer zo'n iemand in jullie omgeving te zoeken, want deze kan zowel mams als haar zoontje helpen niet meer angstig te zijn!
Het is namelijk niets anders dan achtergebleven energieën, die niet weten waar ze zijn, en waarom ze er zijn. Ze reageren zoals een motje die naar een lichtje in donker aangetrokken wordt, en snappen er maar weinig van.
admin
admin mrt 8 '10
Kinderen van vijf krijgen geen medicijnen van de huisarts waar ze van plat gaan lijkt mij.

Het is helemaal niet duidelijk of deze entiteit aan deze mamma *vastplakt*, ik zou dat zo niet neerleggen, zeker niet bij iemand die bang is.
En het woord flauwekul is hier zeker niet gepast smile

Het kan een vriendelijke entiteit zijn waar dit manneke bang van is, het is niet duidelijk of deze echt iets kwaads in de zin heeft.
Ik krijg nog regelmatig een duw of pets op mijn rug, ik weet dat het mijn gids/leraar is die me even bij de les wil halen met zo'n tik.

Echter ik heb nooit een handafdruk gehad op mijn rug, dat is wel heftig..

Reiniging werkt echt niet altijd en is meestal maar tijdelijk.

Duidelijkheid verschaffen aan de entiteit kan pas nadat de angst is losgelaten.
Moeder kan haar kind afsluiten zonder uitleg, zonder dat hij iets merkt, ik denk dat dat voor een vijfjarige met angst heftig is om uit te leggen, waarschijnlijk benadruk je alleen maar de angst, want je moet je immers afsluiten.

Entiteiten zijn echt niet alleen achtergebleven energiën die de weg kwijt zijn en niet weten waarom ze er zijn.

Het is niet zo dat de reguliere artsen gelijk pillen uitschrijven, er zullen er beslist zijn die dat wel eens doen maar om gelijk alle artsen maar te veroordelen is een beetje jammer.

De diagnose die is gesteld kan best wel waar zijn, was jij bij de onderzoeken? Ken jij het kind? Ken jij de moeder?
Natuurlijk mag iedereen daar een mening over hebben echter conclusies trekken zonder erbij geweest te zijn dat gaat in mijn ogen eigenlijk niet smile

Ik raad jullie aan naar een goede therapeut te gaan (op spiritueel gebied).

Je krijgt van alle kanten goede raad, soms ook niet, maar ieder gaat met deze dingen om op zijn of haar eigen manier.
Luister naar iemand die weet wat hij/zij zegt en gebruik wat voor jou goed voelt.

Ga niet modderen smile

( Ik hoop niemand op de teentjes te zijn gaan staan, zo is dit niet bedoelt smile)
Marenubium
Marenubium mrt 8 '10
Eheh...strong reaction, Karin! Maar niks verkeerds mee.

Quote:
Kinderen van vijf krijgen geen medicijnen van de huisarts waar ze van plat gaan lijkt mij.

shocked
Heb daar zo mijn eigen ervaringen dan wel mening over. En idd, vaak willen ze ook niet zomaar 'platspuiten', en wordt de diagnose ADHD, Hypertensie, allergie of autisme gesteld. En daar horen volgens het boekje WEL weer de standaard (!!!) medicijnen bij...

Quote:
Het is helemaal niet duidelijk of deze entiteit aan deze mamma *vastplakt*, ik zou dat zo niet neerleggen, zeker niet bij iemand die bang is.


Zeker weten? Wat zoonlief meemaakt, heeft mams meegemaakt. Mams heeft het nooit goed een plekje kunnen geven, en is er steeds angstiger van geworden. Die entiteit heeft bij haar OOIT (en ik zeg echt OOIT) een bepaalde energie waargenomen, waar deze door is aangetrokken. Ach, en hoe makkelijk is het, je weer te richten tot een bepaalde energie in de directe omgeving van mams? Hierbij ook refererend aan de opmerking van Bellefleur (letterlijk 'opvangen van alles' en 'katalysator').
Komt op hetzelfde neer.
En daar reageer je dan niet op...eheh. Wellicht ben ik iets directer.

Quote:
En het woord flauwekul is hier zeker niet gepast smile

WTF? Vind ik wel. Het is klinkklare onzin dat zo'n entiteit 'vindt' dat deze zich aan levende mensen moet vastklampen, om iets wat er niet meer is. Dat is flauwekul!

Quote:
Het kan een vriendelijke entiteit zijn waar dit manneke bang van is, het is niet duidelijk of deze echt iets kwaads in de zin heeft.
Ik krijg nog regelmatig een duw of pets op mijn rug, ik weet dat het mijn gids/leraar is die me even bij de les wil halen met zo'n tik.


Het is ONVRIENDELIJK wanneer het ONGEWENST is! PUNT!
Ik schrik ervan, dat jij dit ervaart met jouw gids! Is dat fijn voor je, of heb jij er om gevraagd, die pets? Anders heb ik niks gezegd...

Quote:
Echter ik heb nooit een handafdruk gehad op mijn rug, dat is wel heftig..


Rest my case...hier is een entiteit bezig, die iets terug wil, wat er niet meer is. En dat zal hem/haar toch wel even duidelijk gemaakt moeten worden...

Quote:
Reiniging werkt echt niet altijd en is meestal maar tijdelijk.


Niet mijn ervaring, mits het door iemand gedaan wordt, die weet waar hij/zij mee te maken heeft.

Quote:
Duidelijkheid verschaffen aan de entiteit kan pas nadat de angst is losgelaten.
Moeder kan haar kind afsluiten zonder uitleg, zonder dat hij iets merkt, ik denk dat dat voor een vijfjarige met angst heftig is om uit te leggen, waarschijnlijk benadruk je alleen maar de angst, want je moet je immers afsluiten.


Yeah...en dat kan alleen maar wanneer mams haar angst loslaat, right winkDaar zijn we het dan wel over eens geloof ik, haha.

Quote:
Entiteiten zijn echt niet alleen achtergebleven energiën die de weg kwijt zijn en niet weten waarom ze er zijn.


WEL als ze zich ongewenst opstellen. IMHO.

Quote:
Het is niet zo dat de reguliere artsen gelijk pillen uitschrijven, er zullen er beslist zijn die dat wel eens doen maar om gelijk alle artsen maar te veroordelen is een beetje jammer.


Zie mijn eerste opmerkingen hierover.

Quote:
De diagnose die is gesteld kan best wel waar zijn, was jij bij de onderzoeken? Ken jij het kind? Ken jij de moeder?
Natuurlijk mag iedereen daar een mening over hebben echter conclusies trekken zonder erbij geweest te zijn dat gaat in mijn ogen eigenlijk niet smile


Dit was mijn opmerking:
"Ik ken de situatie niet, mams niet, en de kleine man ook niet."


Quote:
Ik raad jullie aan naar een goede therapeut te gaan (op spiritueel gebied).


Zijn we het daar ook weer over eens...

Quote:
Je krijgt van alle kanten goede raad, soms ook niet, maar ieder gaat met deze dingen om op zijn of haar eigen manier.
Luister naar iemand die weet wat hij/zij zegt en gebruik wat voor jou goed voelt.


True smile

Quote:
Ga niet modderen smile


Ik krijg de indruk van Suus, dat ze way beyond 'modderen' is, en doorheeft dat de reguliere geneeskunde niet de weg is voor zaken als dit. Lijkt mij eerder zoeken naar andere mogelijkheden, via een forum als dit. Want wat niet baadt, schaadt niet. Persoonlijk vind ik dat een hele mooie instelling.

Quote:
( Ik hoop niemand op de teentjes te zijn gaan staan, zo is dit niet bedoelt smile )


Mij niet, alleen heb je niet alles even duidelijk gelezen/opgepikt van wat ik getypt heb. Macht auch nichts.

Ik hoop dat Suus er uit kan komen voor zichzelf, en daarmee voor haar kleine man.
Als het niet te ver weg is, kom ik graag langs tegen een kleine kilometervergoeding en een kopje thee.
Baadt het niet, dan schaadt het niet, right? Tegen die vervelende entiteiten kan ik wel wat doen smile
De rest...zou ook wel kunnen, maar prettiger voor hen, is een energetisch therapeut in de buurt te zoeken. As already recommended.
admin
admin mrt 9 '10
Hallo mensen Suus en haar zoon moeten verder okee
admin
admin mrt 9 '10
Er is niemand schuld aan en zeker Suus niet. Zij hebben beiden last van dingen kom op Verenig en Gaan met die banaan
Islandlady
Islandlady mrt 9 '10
Het advies van karin en eva is meer dan duidelijk en hier zijn er ook zeker lieve mensen die kunnen helpen.
admin
admin mrt 9 '10
Ik las het geschrevene tussen Karin en Marenubium;
en ik vind het zeer goed dat dit gesprek naar elkaar toe plaats vind, want zo kom je tot inzichten..

beiden teksten zijn geschreven vanuit ieders persoonlijkheid.
En als je die persoonlijkheid achterwegen kunt laten op crusiale momenten, komt er een neutraal advies , waar mensen iets kunnen uithalen voor henzelf, indien ze dit wensen.

Dus zoals nougnag het zegt : "laat gaan die banaaaaaaan :D"

liefs,
Bellefleur
Islandlady
Islandlady mrt 9 '10
Belle je verwoordt precies wat ik eigenlijk wilde zeggen.
admin
admin mrt 9 '10
Mijn excuus voor de lompe reactie.
Ik kwam over als een zuur appeltje i.p.v. een zoete banaan.
Natuurlijk zijn hier heel veel lieve mensen die willen en kunnen helpen,en dient de wisselwerking om tot inzichten te komen.
Mijn reactie kwam voort uit het gevoel dat ik kreeg,alsof "het" allemaal aan Suus zou liggen.
Nogmaals sorry.
Het was niet zo hard bedoeld als het overkwam.
Marenubium
Marenubium mrt 9 '10
Het was zeker niet mijn bedoeling om het over te laten komen, dat 'het' aan Suus zou liggen. Ze is zoekende. En ze heeft vroeger enge zaken meegemaakt die nu haar zoontje ervaart...das butt.
Niemand wil bang zijn, en is express bang.
En niemand kan er wat aan doen als zo'n ongewenst figuur meelift.
Er is in mijn ogen een wisselwerking tussen moeder en zoon; "oh oh, als mama bang is, dan zal het inderdaad wel eng zijn".
Zoiets.
Als mams zich dat kan realiseren, is ze veel beter in staat de angst bij de kleine man weg te nemen smile
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki