Loading...
nl

Aartsengel Michaël via Ronna Herman maart 2010

Cialara
Cialara mrt 5 '10
Geliefde meesters, stel je even voor dat je NU volkomen bewust bent van je afkomst, en dat je altijd naar je persoonlijke kosmische geschiedenis kunt surfen.

Stel je voor dat je in staat bent om in de geest, zonder woorden, met je omgeving te communiceren.



Stel je voor dat je het natuurlijke vermogen hebt om ieders aura waar te nemen, en zo op elk moment de staat van (bewust)zijn van de ander leest en begrijpt. Stel je voor dat je duidelijk kunt voorzien wat je wil manifesteren, en dat het slechts weinig tijd en moeite kost om je dromen waar te maken.



Stel je voor dat je het vermogen hebt om te communiceren met, en te reageren op de aartsengelen en het enorme Engelenrijk, alsook met de Verrezen Meesters en de Grote Lichtwezens. Al deze eigenschappen en vermogens maken deel uit van jullie natuurlijke staat van zijn in de hogere dimensies, en jullie zijn op weg om deze door god geschonken talenten weer op te pakken, evenals het vermogen om het evolutieproces van de mensheid en de Aarde bij te staan.



Wij hebben vaak en op vele wijzen uitgelegd hoe jullie je GodZelf opdeelden in een mannelijke GodsVonk, met de kenmerken en de kwaliteiten van onze VaderGod, en een vrouwelijke GodsVonk met de deugden en eigenschappen van onze MoederGod.



Sinds die eerste afscheiding/opdeling, is elk facet van je ZELF versplinterd in een meervoud van kleinere GodsVonken, en jullie hebben myriaden vormen aangenomen, plus talloze opdrachten voor al je universele ervaringen. De volgende fase van Universele Expansie en de evolutie van alle Bewuste Wezens staat voor de deur, en jullie hebben allemaal een integrale rol te spelen als SterrenZaad en dragers van GodLicht.



Het VerLichtingsproces vereist het loslaten van alles wat jullie in de verstikkende, beperkte werkelijkheid van de derde en vierde dimensie vasthield. Het impliceert de terugkeer in balans en eenheid met alle facetten van je Aardse Wezen, met als gevolg het zuiveren van alle onharmonieuze energieën en/of gebeurtenissen van je rijke en gevarieerde verleden, uit je cellulaire geheugen



Alles wat rest is het wonder, de vreugde en alle succesvolle inspanningen die jullie hebben verkregen als medeschepper in de rijken van materie. Terwijl jullie het Pad van verLichting treden, eisen jullie opnieuw de wijsheid op die bewaard is in je Heilige Geest/Derde Oog, en zijn jullie je afgestemd op het goed gevulde warenhuis van SchepperLicht dat ook wel Adamantine Partikels wordt genoemd.



Jullie beginnen vele latente vermogens, die in reserve werden gehouden tot je klaar was om ze weer op te eisen, te demonstreren en te benutten. Jullie waren ontworpen om een Lichtdrager te zijn in een wereld van illusie en schaduwen. Jullie zijn op Aarde om Meestervoertuig van energie te worden.



Jullie ademhaling is het mechanisme waarmee jullie de Oorspronkelijke Levens Kracht Substantie van de Schepping tot je nemen, terwijl jullie in een 3D/4D werkelijkheid functioneren. Echter, wanneer jullie je Hartchakra en je Derde Oog openen en activeren. Krijgen jullie toegang tot het VolSpectrale Licht van dit Universum, en de Goddelijke alchemistische/transformerende eigenschappen van het violette Vuur zullen ten volle voor je beschikbaar zijn. (Daar is wel een initiatie voor nodig – ArjunA)

De Wet van de Cirkel (Oorzaak & Gevolg) garandeert dat de frequenties die jullie uitsturen, ook terug zullen keren met een vermeerderde hoeveelheid van de energie die je uitzond. Wie zaait, zal oogsten.



Jullie bevinden je in het centrum van een energievortex die is opgebouwd uit circulaire frequenties, die jullie via je Zonnevlecht geprojecteerd hebben. De naam Zonnevlecht is juist gekozen, want net zoals de Aarde energie ontvangt van de Zon van jullie zonnestelsel, zo stralen jullie allemaal Levens Kracht Energie van je eigen Zonnevlecht uit.



Zie je Zelf voor even als het centrale focuspunt van jullie wereld. Jullie zijn de krachtbron, en je gedachten, daden en intenties stralen van je uit in een energie circuit dat zich verbindt met identieke energie. Die energie wordt in de wereld van Oorzaak & Gevolg versterkt en gemanifesteerd, en komt vervolgens naar jullie terug, waarbij jullie perceptie van de werkelijkheid bevestigd en vergroot wordt.



Jullie lichaam absorbeert een deel van die energie, en creëer pijn en lijden of vreugde en zegeningen al naar gelang de frequenties die je uitzond. De rest van die energie stroomt achter je naar buiten, en schept de andere lus van jullie Lemniscaat of Oneindigheidssymbool, en het residu vloeit geleidelijk aan naar je persoonlijke Wiel van Creatie



Jullie voegen steeds meer (energie) toe aan jullie individuele energetische gevangenis of aan jullie Voertuig van Licht en je persoonlijke werkelijkheid op Aarde. We hebben jullie toch al gezegd dat je op Aarde indaalde als co-creators met de God Kracht!



Terug komen in balans en eenheid is een eerste vereiste om binnen je Hartchakra gecentreerd te blijven. Om dit te bereiken dienen jullie voortdurend je bewustzijn van het Zelf te evalueren en op te waarderen. Jullie emoties worden beïnvloed door je overtuigingen, en jullie intenties worden beïnvloed door je emoties.



Het luisteren naar de signalen van je Ziel, de wijsheid van je Derde Oog, en de emoties van je Hartchakra zullen jullie helpen je onderscheidingsvermogen fijn te slijpen, opdat jullie altijd de juiste beslissing nemen en het hoogste pad kiezen.

Eerbied voor Al dat Is en godgeïnspireerde keuzes leiden naar ZelfMeesterschap.



Een van de belangrijkste zaken die jullie kunnen doen om, binnen de werkelijkheid die jullie hebben gecreëerd, weer te keren in balans & eenheid, is de Wet van Vergeving toe te passen op al jullie miscreaties tegen, en reacties op anderen.



Hiermee zal onmiddellijk het omkeerproces naar het centrum versneld worden, want het wist of onthecht alle energetische koorden die jullie aan andermans zonnevlecht hebben vastgemaakt. Het zal bovendien alle stralingen van en naar negatieve collectieve overtuigingen die jullie als van je zelf hebben beschouwd, afsluiten.



Jullie nemen de frequenties terug die jullie hebben uitgewisseld, toegevoegd, of aan deelgenomen hebben, waardoor jullie jezelf nu toestaan naar een staat van genade te gaan. Besef dat terwijl het gebeurt, jullie de transformerende zuivering en alles wat dat inhoudt zullen ervaren.



Maar het zal niet zo traumatisch of overdreven zijn, als wanneer jullie niet vrijwillig en met heel je hart er in toegestemd hebben dit op eigen initiatief te doen.

De Wet van Vergeving omvat het afstemmen van jullie wil op de hogere Wil van Onze Vader/Moeder God voor het Hoogste Goed van Allen.



Het Goddelijke Plan voor dit Universum bevindt zich in een kritiek stadium van haar evolutie, en tijd is hierin essentieel. Een actief lid van de Legioenen van Licht en een Dienaar van de Nieuwe Wereld worden, zal een Poort van nieuwe mogelijkheden openen.



Diegenen die toegewijd op hun spirituele koers zijn gebleven, zullen de beloningen oogsten van ZelfMeesterschap en discipelschap. Wanneer jullie naar het Rijk van ZelfMeesterschap gaan, beginnen jullie automatisch je leven en de wereld van een hoger standpunt, en veel meer wijsheid/inzicht te bekijken. Jullie beginnen dan je werkelijkheid via een filter van Liefde/Licht te omarmen; niet oordelen en onderscheidingsvermogen worden dan een natuurlijk deel van je bewustzijn.



Een goede affirmatie om te herinneren en te gebruiken is: “IK OMARM DE HEELHEID VAN MIJN GODDELIJKE WERKELIJKHEID.”



Er schuilt kracht in deemoed. Er schuilt kracht in vergeving. Er schuilt kracht in dankbaarheid. Liefde is de kracht die alle kenmerken en kwaliteiten van God Bewustzijn omvat. Vele van jullie beseffen dat er in de aanvang van het inwijdingsproces zich een crisis voordoet als de strijd om alleenheerschappij tussen het ego en de Ziel begint.



Elk mens dient zich inspannen om zijn/haar illusionaire, vervormde werkelijkheid van de astrale werelden te zuiveren. Het ego-wenslichaam wordt beheerst door de energieën en impulsen van de drie lagere chakra’s, en deze onevenwichtige neigingen moeten weer eens beheerst worden door het ZieleZelf.



Deze periode wordt vaak de Duistere Nacht van de Ziel, of het oversteken van de Vallei der Schaduwen genoemd. Wanneer jullie midden in dat proces bevinden is het van belang dat je inziet dat et geen straf is. Wanneer je eenmaal met succes door de Schaduwlanden bent gegaan en triomfantelijk tevoorschijn komt, zul je terugkijken en beseffen dat je juist een geweldige kans hebt gekregen!



Een spirituele aspirant is een bewust (ontwaakt) menselijk wezen, dat Verlichting en ZelfMeesterschap zoekt. Hij/zij zal aanvankelijk ietwat zelfgericht zijn, vaak geneigd tot humeurigheid en irritaties, en kan bij vlagen zelftwijfel en depressies ervaren. Een spirituele aspirant moet sensitiviteit ontwikkelen en een liefdevolle, begrijpende aard.



Het levensdoel van de aspirant zal geleidelijk van persoonlijke ambities afzien, en de zucht naar macht transformeert in een verlangen om de mensheid te dienen. Het verlangen om anderen te dienen is een Ziele instinct. Een aspirant gaat langzaam aan af van het ‘Ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikke…’ concept, omdat het naar buiten gerichte aandacht langzaam verdwijnt.



Er is een graduele inkeer en het belangrijkste focuspunt wordt het Solaire Kracht Centrum, dat bestaat uit Hart -, Thymus - en Keelchakra. Wanneer dit gebeid wordt gedrenkt in de hogere Lichtfrequenties, begint de Drievoudige Vlam in de borstkas weer te gloeien ter voorbereiding op de opening van de poort van het Hartchakra.



Vergun het ons jullie nog enkele belangrijke sleutelbegrippen te geven, om jullie te helpen de wijsheid te integreren die nodig is om een volleerde spirituele aspirant te worden op het Pad van VerLichting.

Het emotionele lichaam is een reflector. Het reageert op externe stimuli, zoals emotionele verbindingen en/of verslavingen, gebeurtenissen en andere mensen.


Wandel het Levenspad zachtmoedig en eerbiedig. Spreek zacht met en scherpzinnig. Let er op dat je handelingen de zuiverheid van je GodZelf weerspiegelen, en laat voetstappen van Licht achter opdat andere volgen.


De cycli van de ziel kennen eb en vloed, zoals die ook in de Kosmos zijn.


De Ziel ontrent de Essentie van het Leven aan haar IK BEN Aanwezigheid ter voorbereiding op een nieuwe levenscyclus van ervaringen. Als die cyclus eindigt, wordt de Essentie van het Leven langzaam terug getrokken, met als gevolg een fysieke dood. De werkelijke JIJ in Spirit echter, blijft bestaan, want jullie zijn onsterfelijk.


De impulsen en invloed van de Ziel zijn veel krachtiger in een Wezen dat op het Pad van Bewustzijn is gestapt, dan in een niet ontwaakte persoon die nog steeds verstrikt is in de illusies van het 3D/4D bestaan.


Jullie dienen er naar te streven een alsmaar uitdijende staat van Ziels Bewustzijn te handhaven, om vooruit te komen op de opwaartse Spiraal van VerLichting. Het is tijd dat zij die de Dienaren zijn van de Nieuwe Wereld zich bewust worden van de anderen.


Kritiek is een functie van het ego en de lagere geest. Kritiek of gebreken vinden bij je zelf en anderen is uiterst schadelijk. Je geeft energie aan wat je aandacht schenkt, daarom is het van het hoogste belang dat jullie uitzien naar het goede in alles en iedereen.


Opbouwende kritiek is soms noodzakelijk. Maar het zou slechts gebruikt moeten worden om iemand te helpen schadelijk gedrag te corrigeren. Handel rechtvaardig en kies de juiste aanpak.


Jullie kunnen alleen falen als je ophoudt met ‘proberen’. (Dit is de letterlijke vertaling; ik vind ‘proberen’ een negatief werkwoord. ArjunA) Je zult misschien wat tijd verliezen, maar bedenk dat je van elk falen iets leert.


Groeien en wijsheid komen voort uit leren hoe je het niet moet doen, en uit het perfectioneren van de vaardigheden die je zullen helpen op het door jou gekozen werkterrein meester te worden.


Lagere frequenties scheppen onharmonische trillingen in je ZieleLied. De niet harmonische vibraties veroorzaken ongemak in het gebeid waar ze uit voortkomen, of waar het is gefocust in het fysieke voertuig. Wanneer de negatieve energieën sterk genoeg zijn kunnen ze ziekte creëren, en uiteindelijk het ganse lichaam besmetten.


Jullie moesten je emotionele lichaam temmen en beheersen via je Hoger Zelf, je gidsen en Engelenhelpers om vatbaar te worden voor de zuivere frequenties van Kosmische Waarheid. Jullie moesten je geest bevrijden van vervormde, negatieve, destructieve gedachten.


Slechts een zuiver voertuig kan de wijsheidsleringen uit de Kosmische bibliotheek van Godbewustzijn ontvangen en doorgeven.


Een spiritueel zoekende schenkt geen aandacht aan publieke opinie, oordeel of mislukking. Spiranten worden herkend door hun trillingsgetal frequenties of Lichtquotiënt, en niet aan hun kennis of daden.


Weet, geliefden, dat de oproep van je ZieleZelf zal blijven klinken totdat je er gehoor aan geeft. Vele van jullie zijn al begonnen, of zijn bereid aan hun ware opdracht te beginnen, wat dat ook moge zijn. Maar vergeet nimmer dat het ultieme doel is om een Drager van Schepper Liefde/Licht te zijn.



Wij beseffen dat de toekomst onzeker is, en iedereen ervaart pijn en ongemak in verschillende mate. Wij vragen jullie aandacht te schenken aan de wonderen en de vorderingen die jullie maken, en om niet in te gaan op de angstscenario’s van de massa’s terwijl jullie door en voorbij alle enorme veranderingen gaan die in jullie wereld plaatsvinden.



Besef dat wij samen alle tegenstand zullen overwinnen. Het is onze missie om de weg te openen voor elke dierbare ziel die de wens heeft om in eenheid en afstemming te komen met hun GodZelf. Geliefden, wanneer jullie je eenzaam voelen, of in twijfel en wanhoop verkeren, ga dan naar je 5D Piramide van Licht, en wij schenken je moed, verheffing en inspiratie.



Wanneer jullie je alleen voelen of niet geliefd, ga naar je Hartchakra, en wij zullen daar zijn, wachtend om je te vervullen met de stralende Liefde van onze vader/Moeder God. IK BEN jullie constante metgezel.



IK BEN AARTSENGEL MICHAEL.

Bron: ArjunA – www.assayya.com
Delen:
Cialara
Cialara mrt 5 '10
Lieve allemaal,

Dit is wederom een prachtige tekst van Aartsengel Michaël. Ik hoop dat jullie hem met net zoveel plezier lezen als ik heb gedaan.
admin
admin mei 31 '11
BERICHT VAN AARTSENGEL MICHAËL
LM-1-2011


"WIJ BIEDEN JULLIE EEN GOUDEN KANS"
DOORGEGEVEN VIA RONNA HERMAN

Geliefde meesters, wederom laten wij, de boodschappers en dienaren van onze Vader/Moeder God het Klaroengeschal klinken voor alle grote krachten die de Legioenen van Licht vormen, om naar voren te treden en samen te werken. Jullie, die zijn verspreid over het hele universum gedurende de vele vroegere Tijdperken, zijn nu samengekomen op deze gezegende planeet Aarde om te helpen met de geboorte van een Nieuw Tijdperk en een nieuwe werkelijkheid.

Jullie hebben een gevoel afscheiding gecreëerd en opgebouwd, en jullie macht weggegeven aan diegenen die sterk zijn geworden door tweedracht te zaaien en te veroveren. DIE TIJD IS VOORBIJ, geliefden! Het moment is daar om je meesterschap op te eisen over je lagere aard, en vervolgens te beginnen met het proces van hereniging met alle myriaden deeltjes van jezelf als een harmonieus, liefdevol voertuig van Licht. Jullie moeten de communicatie herstellen met de harmonie van jullie mentale lichaam. Jullie moeten terugkeren naar het besef dat in jullie hersenstructuur een volledig functionerende, perfecte kern van wijsheid en macht ligt opgeslagen die jullie Heilige Geest wordt genoemd. Jullie moeten jullie emotionele aard tot rust brengen en herstellen zodat het gecentreerd is in jullie Solaire Hartcentrum. Jullie moeten niet langer buiten jullie zelf op zoek gaan naar de bevestiging van eigenwaarde, liefde, succes en waarheid. Jullie dragen in jullie alles wat nodig is voor spiritueel bewustzijn, geluk, overvloed en, ja, ascensie. Jullie dragen in jullie jullie eigen Goddelijke IK BEN Aanwezigheid, en jullie eigen geïndividualiseerde Godsbewustzijn. Het is niet daarbuiten; het is in jullie.

Door het verlangen van jullie ego-begeertelichaam zijn velen van jullie dol geworden op het gevoel van macht en verrijking. Natuurlijk kwamen jullie als medescheppers om het materiële domein op de prachtige planeet Aarde te creëren, te perfectioneren en ervan te genieten. Maar op een gegeven moment gingen jullie zozeer op in jullie vaardigheden – het toe-eigenen, bezitten en oppotten – dat dit jullie maatstaf werd voor liefde en succes: als je voldoende macht en invloed had, zou je liefde verdienen, of als je de grootste opslagplaats zou hebben van rijkdommen en bezittingen, dan zou je worden bewonderd en gerespecteerd.

Al je energieën richten op deze uiterlijke manifestaties geeft slechts tijdelijke voldoening, alsmede voortdurende frustratie en ontevredenheid. Wat gebeurt er als je rijkdommen en macht van je worden weggenomen? Wat gebeurt er als je je bezittingen verliest? Waar identificeer je je dan mee? Het is alsof je alles hebt verloren wat staat voor wie en wat je bent. Dit is de reden waarom zo velen alle vreugde voor het leven verliezen, waarbij sommigen zelfs zo ver gaan dat zij hun eigen leven nemen omdat, vanuit hun gezichtspunt, alles wat zij liefhadden en koesterden, is weggenomen, samen met hun gevoel van liefde en respect verdienen.

Jullie moeten je leren focussen op jullie innerlijke wereld ofwel het Heiligdom van de Ziel. De Ziel, het fysieke voertuig en in het bijzonder het brein hebben hun eigen ritmische cycli en agenda’s. Het verlangen van de Ziel is gericht op Verlicht worden. Het brein is gericht op het verkrijgen en vasthouden van informatie. Het fysieke voertuig is gericht op het ervaren via de zintuigen. De Mensheid ervaart voortdurend cycli van groei, stagnatie en verval, wat plaatsmaakt voor een nieuwe cyclus van groei en expansie. De meester keert zich naar binnen en streeft naar een hogere kwaliteit van het leven, terwijl de niet-ontwaakte zielen buiten zichzelf zoeken naar prikkels en voldoening middels aangename, fysieke sensatie en materiële bezittingen. Liefde als een uiterlijke focus, buiten jezelf, zal altijd een gevoel geven van kwetsbaarheid, waarbij je voortdurend een bevestiging nodig hebt van iets of iemand. Liefde als een innerlijke focus die naar buiten wordt geprojecteerd, is een voortdurende stroom van zelfverzekerdheid, van zelfaanvaarding, waarbij je er altijd naar streeft om meer van dit zalige gevoel van eenheid en harmonie met de ganse schepping te belichamen en uit te stralen.


Liefde is de Essentie van de hele Schepping. Liefde is vervat in de Adamanten Deeltjes van Licht die voortstromen uit het hart van de Opperste Schepper in grote stromen van Kosmische Levenskrachtsubstantie in ZIJN nimmer eindigende verlangen om meer van ZICHZELF te ervaren. Het is een gezegend geschenk om door de hele Schepping te worden gebruikt – op alle niveau’s, van het hoogste, meest machtige, tot het laagste, meest afgezwakte; echter, er zijn voorwaarden. Het is je geboorterecht om je eigen, unieke zelfexpressie te manifesteren middels liefdevolle co-creatie in harmonie met de Goddelijke Blauwdruk, die altijd perfect overeenstemt met het grote ontwerp van de Schepper. Hoe liefdevol zijn jullie creaties, geliefden? Wat voor een tempel hebben jullie gecreëerd voor jullie Ziel? Identificeer je je alleen maar met je lichaam om vervolgens, door steeds te oordelen en te focussen op je imperfecties en jezelf te vergelijken met anderen, een voortdurende strijd te leveren die onvermijdelijk leidt tot falen en een bevestiging van je verkeerde gezichtspunt (een liefde-/haatverhouding met jezelf waardoor je gefrustreerd blijft en vast zit in zelf veroorzaakte ellende)? Wat voor wereld heb je opgebouwd met je voortdurende gedachtevormen? Wat voor een voorbeeld ben je geweest voor je partner, je kinderen en geliefden? Projecteer je een gevoel van eigenwaarde, een besef van hoe waardevol het geschenk van leven is? Ben je een voorbeeld door ernaar te streven de vele facetten in jezelf te perfectioneren?

Er is voor ieder van jullie een pad open om te volgen, ongeacht het stadium of de omstandigheden waarin je je bevindt, een gouden kans wachtend om je de mogelijkheid te geven in je kracht te gaan staan, je creativiteit te gebruiken, de vele latente vermogens te gaan gebruiken die je diep in je geheugenbanken hebt opgeslagen. En nu, als nooit tevoren, zijn wij dichtbij en observeren wij, wachtend om te helpen, aan te moedigen, de wonderen te scheppen, de weg te bereiden en jullie te helpen om voorwaarts en opwaarts te gaan.

De tijd is daar voor jullie, als moedige Dragers van Licht, om de grenzen van discriminatie, machteloosheid en beperking te doorbreken en over te steken. Wij dagen jullie, als vrouwen van de Geest uit om bakens en voorbeelden te worden als meesterlijke vrouwen onder de mannen. Wij verzoeken jullie, als mannen van moed en integriteit, om meedogende mannen te worden onder de vrouwen. Hiermee bedoelen wij het verwijderen en uitbannen van de lijnen en barrières tussen jullie, en de gaven en attributen van elkaar aanbieden en aanvaarden terwijl jullie deze broodnodige energieën integreren in jullie mentale en emotionele lichamen. Jullie waarheid ligt in jullie niveau van bewustzijn, jullie assimilatie van de kosmische geschenken van Godsbewustzijn. Jullie moeten de kennis integreren die jullie ontvangen, en vervolgens moeten jullie laten zien dat jullie het vermogen hebben om te leven volgens dat nieuwe niveau van wijsheid. Jullie worden beoordeeld door jullie eigen Hogere Zelf en jullie Goddelijke Aanwezigheid in hoeverre jullie klaar zijn om voort te gaan langs de spiraal van inwijding. Wij hebben jullie verteld dat het pad van ascensie een zeer solitair, seculier proces is. Jouw inwijdingen zijn speciaal voor jou, en voor jou alleen ontworpen, want jij bent als geen ander. En toch, geliefden, elke vordering die je maakt die je weer een fractie verheft, of een stap op het smalle pad van meesterschap, verheft ook de mensheid als geheel. Jullie zijn bezig om in de Ene in Essentie te worden, maar Eén met Allen.

Een van de meest prachtige geschenken die jullie ter beschikking staan wanneer je het pad van ascensie betreedt, is het beleven van de zalige staat van de hogere dimensies. Heb je eenmaal dat doel bereikt, zul je het voor altijd blijven zoeken, want je hebt een glimp opgevangen van jullie ware staat van Zijn. Geliefden, naarmate jullie meer Adamanten Deeltjes van Godsbewustzijn integreren in jullie Heilige Hart, zullen jullie steeds meer een staat van zaligheid gaan voelen. Jullie zullen de volheid en expansieve kracht van Liefde gaan voelen, en nu en dan zal het voelen alsof je hart overstroomt van dit Goddelijke Elixer der Levens. Je kunt de rijken van zaligheid ervaren in je meditatie, vooral wanneer je mediteert in je kristallen piramide; echter, jullie uiteindelijke doel is het ervaren van deze staat van zaligheid in jullie dagelijkse leven. Men noemt dat in deze wereld zijn, maar niet van deze wereld. Visualiseer je beschermengel die op je schouder zit terwijl je je dagelijkse taken vervult, en blijf gecentreerd in je Heilige Hart opdat je je voortdurend bewust bent van de Vonk van Goddelijke Liefde/Licht dat binnenin brandt. Als je dat kunt, ben je goed op weg je eigen Hemel op Aarde te creëren.

De Wet van de Cirkel stelt dat de trillingspatronen die je uitstraalt bij je terug worden gebracht samen met een toegenomen hoeveelheid van dezelfde energie (of trillingen van dezelfde frequentiepatronen). Jij bent het middelpunt van een energiespiraal die is opgebouwd uit een cirkel/lus van trillingspatronen die je de wereld van de materie in hebt geprojecteerd via je Zonnekrachtcentrum. Je solar plexus heeft een treffende naam, want net zoals de Aarde en de mensheid kosmische energie ontvangen van de zon van jullie zonnestelsel, straalt ieder van jullie ook Levenskrachtenergie uit vanuit jullie eigen Zonnekrachtcentrum. Visualiseer een moment jezelf als het centrale punt van jullie wereld. Jij bent de krachtbron, en je gedachten, handelingen en intenties gaan van je uit in een lus van energie die zich verbindt met overeenkomstige energie. Die energie wordt versterkt en manifesteert zich in de wereld van oorzaak en gevolg en komt dan bij je terug om jouw beeld van de werkelijkheid te versterken. Je lichaam absorbeert een deel van die energie en creëert pijn en lijden, of vreugde en zaligheid, afhankelijk van de frequenties. Het restant stroomt achter je weg en creëert de andere lus van je Oneindigheidspatroon, terwijl de resterende hoger trillende energie geleidelijk aan naar je persoonlijke Schepperswiel stroomt. Je voedt voortdurend je persoonlijke gevangenis van negatieve, gestagneerde energie, of je voertuig van Licht en je altijd groeiende Zelfbewustzijn. Hebben wij jullie niet gezegd dat jullie naar de Aarde kwamen als medescheppers met de Goddelijke Kracht?

Ieder van jullie heeft het vermogen om iets persoonlijks en unieks bij te dragen aan de Goddelijke Blauwdruk die nu wordt ontworpen voor de toekomst van de mensheid en de Aarde. Jullie hebben een uitzonderlijk geschenk ontvangen van de Schepper, het ongekende voorrecht van bijdragen aan de schepping van jullie eigen bestemming. Ieder van jullie heeft het potentieel om een eerbiedwaardige sterveling te worden. Jullie worden door de Geest voortgedreven stervelingen, wat jullie onsterfelijke status verzekert. Jullie zijn multi-gefacetteerd en hebben bewustzijn op veel meer niveau’s dan jullie op dit moment kunnen bevatten. Jullie zijn een Onsterfelijke Ziel met een sterfelijk brein en lichaam. Jullie zijn in proces van Zielsuitbreiding en Lichtinfusie.



Het is voor ieder van jullie tijd om naar voren te treden, stelling te nemen en gehoord te worden. Begin waar je bent, op je hoogste niveau van bewustzijn, kijkend door ogen die worden gefilterd door liefde, voelend met een hart gevuld met compassie en handelend met een geest die niet vertroebeld door schuld, angst of oordeel. Zo zullen jullie je waarheid vinden, geliefden. Zo zal jullie wereld en realiteit worden gevuld om over te stromen van liefde, vreugde en overvloed. Dat is de weg van de meester, de weg van de waarheid, de weg terug naar huis.

Geliefde bakens van Licht, jullie kunnen niet bevatten hoe machtig jullie aan het worden zijn. Jullie, de nieuwe Werelddienaren, creëren een meesterbrein, massabewustzijn dat geleidelijk aan de oude drie- en vierdimensionale collectieve bewustzijnspatronen infiltreert en verandert, en daarmee anderen helpt om hun diepgewortelde angsten, gevoel van schaamte, onwaardigheid, schuld en verarming los te laten. Wanneer je je bewustzijn verruimt en gebruik maakt van de hoger dimensionale frequenties, en vervolgens een belofte doet om te leven naar je waarheid zoals je die kent, begin je een massabewustzijnsstructuur te creëren van hogere, verfijnde frequenties die zich zullen verenigen met de door Licht bezielde patronen van anderen, waardoor je de trillingen van Liefde/Licht de wereld van oorzaak instuurt. En wanneer je je verenigt met andere gelijkgestemden, creëer je een synergie die exponentieel uitgroeit tot een steeds groter wordende cirkel van verfijnd groepsbewustzijn.

Wij eren jullie om jullie moed. Wij weten dat jullie reis lang en moeilijk is geweest; echter, wij zeggen jullie dit, lieve vrienden: jullie tijd van pijn en lijden zal geleidelijk aan tot het verleden behoren – een herinnering die langzaam zal vervagen. De tijd van wonderen is aanstaande. Iedere dag verwijderen wij meer van de beperkende energieën tussen ons doordat we meer van de negativiteit oplossen die in de ether kolkt. Wij geven jullie onze verzekering dat jullie spoedig jullie bevestiging zullen hebben van hoe het komende Tijdperk van grootsheid eruit zal zien. En jullie zullen zonder enige twijfel weet hebben van de integrale rol die jullie hebben gespeeld. Ik was bij je toen je lang geleden voor het eerst naar de Aarde kwam, en ik zal je blijven leiden, inspireren en ondersteunen totdat je er klaar voor bent om terug te keren naar je ware woonoord in de glorieuze rijken van onze Vader/Moeder God. IK BEN voor altijd jullie vriend, beschermer en metgezel in de Geest.

IK BEN Aartsengel Michaël

admin
admin mei 31 '11
BERICHT VAN AARTSENGEL MICHAËL
LM-2-2011


"JULLIE ZIJN JULLIE INDIVIDUELE ZONLICHT AAN HET ONTWIKKELEN"
DOORGEGEVEN VIA RONNA HERMAN

Geliefde meesters, de adem van de Schepper is het voedsel van het bestaan en jullie zijn de vlam die hij voedt. Het is belangrijk om te begrijpen dat jullie je individuele ZONLICHT aan het ontwikkelen zijn, dat een reflectie is van jullie eigen Goddelijke Essentie. Het menselijke intellectuele gedachteproces moet zich verder ontwikkelen dan de beperkingen van taal. Er is een enorme hoeveelheid informatie die de mensheid via inspiratie kan ontvangen. Jullie moeten je intuïtieve vermogens ontwikkelen om de wijsheid te kunnen ontvangen van de Kosmische Raad van Licht. Het zal niet van buitenaf naar jullie toekomen. Het zal opborrelen in jullie eigen Heilige Geest en Heilige Hart. Jullie moeten omhoog reiken en het vastpakken, want het zal niet omlaag komen naar de vervuilde omgeving van de Aarde en jullie zoeken.

Volwassen spiritualiteit is niet een onbewuste ervaring. Je moet een zelfonderhoudende Goddelijkheid ontwikkelen, waarbij je voortdurend de rijke, Pranische Adem des Levens / Adamanten Deeltjes van de Scheppersessentie inhaleert, opdat je spiritueel voedsel kunt ontvangen van de Rivier de Levens via het Achtste Chakra, je Zielster. De krachtige Adem der Oneindigheid opent de wegen die leiden naar de multidimensionale niveaus van Scheppersbewustzijn. Je moet je innerlijke aanschouwing verruimen wanneer je langzaamaan je manier van denken en waarnemen verandert. De Geest van de Schepper kan niet worden gescheiden. De Geest doordringt in verschillende maten alles in het bestaan. Je moet je bewustzijn verruimen om de uitgestrektheid van de Schepping te belichamen.

Je moet het feit accepteren dat de Hartkern van onze Vader/Moeder God het focuspunt is en de basis van alle religies. Het is niet het dogma, de achterdocht, de regels en beperkingen, maar de liefde, macht en perfectie, die leiden tot het vermogen om werelden te creëren van schoonheid, evenwicht en harmonie. Wanneer de geest en het hart van God manifest worden in jou, word je een deel van de Collectieve Messias. Het is de creatieve vervulling van je bestemming.

Je bent een Vonk van de Schepper – een gemanifesteerd Goddelijk facet van bewustzijn – een Stilpunt binnen de Schepping. Ofwel verrijk je de wereld waarin je leeft, ofwel help je het te vervuilen. Hoe fel en warm is je Heilige Vuur? Straalt het helder en verwarmt het de harten van anderen? Of is het een zwakke vlam die niet eens sterk genoeg is om je eigen hart te verwarmen? “Koud van hart” is niet een term die in verband wordt gebracht met een ware Drager van Goddelijk Licht. Je kunt de schaduwlanden afreizen met degenen die hebben geholpen ze te creëren, of je wandelt met verrukking in de straling van Goddelijk Licht.

Jullie zijn allen vertrouwd met de Twaalf Stralen van Godsbewustzijn die jullie nu proberen te integreren en te gebruiken. Echter, er is een heel belangrijk facet geweest van de Schepping dat aan de massa onttrokken is geweest tot nu. Alle manifestaties in het Omniversum is samengestelde of georganiseerde Energie vanuit de Hartkern van de Opperste Schepper. Er is een Meester-Schepperskern van Kosmisch Bewustzijn die een hoeveelheid bevat van de Essentie van het Volledige Spectrum van de Opperste Schepper.


De Vader en Moeder God van dit universum werden begiftigd met een deel van deze eigenschappen, kwaliteiten en deugden van de Schepper. Dit is de primaire bron van Scheppersbewustzijn in dit universum, en alles is in evenwicht – alles is gelijk – alles is harmonieus. Voordat de Goddelijke Stralen van onze Vader/Moeder God de grote leegte in werden gestraald, werd er een ontelbaar aantal machtige Stralen van de Opperste Schepper de kosmische leegte in gestuurd. Deze Stralen van de Schepper werden grote regio’s van ruimte met verschillende Lichtdichtheden en tijd-bewustzijnscellen, die oneindige Goddelijke schema’s bevatten van mogelijkheden voor materiële werelden. Er zijn membranen van Licht die barrières creëren opdat er een stevige begrenzing is tussen elk subuniversum. Deze Lichtlijnbarrières kan men niet binnendringen of oversteken zonder speciale Goddelijke toestemming. Sommige van deze grote Schepperstralen zijn veel omvangrijker dan andere, en er was ook een aantal dunne membranen van Licht die tijd-celcoderingen bevatten in piramiden van Licht. Er zijn levende piramiden van Licht/Leven in elk energieveld en elke dimensionale ruimte van de Schepping. Schepperslicht stroomt voort vanuit de piramidevormige rijkdommen van Licht om te worden gebruikt door de Elohim en de Bouwers van Vorm bij het maken van nieuwe, creatieve ontwerpen zoals verordend door onze Vader/Moeder God. Iedere ster in de melkweg is een knooppunt van energie. Ieder persoon functioneert als een levende ster met het vermogen om harmonieuze frequentietrillingen te ontvangen en door te geven overeenkomstig zijn/haar niveau van bewustzijn. Zoals jullie nu weten, worden deze frequenties jullie Zielenlied genoemd. Jullie zijn een punt van Licht, een stralende Vonk van het Goddelijke. Dit universum is opgebouwd uit één gigantisch, Hemels Zielenlied.

Vanuit het Hartcentrum van onze Vader/Moeder God, was de Essentie van de Zoon/Dochter - Medescheppers manifest geworden. Deze prachtige Wezens zijn gedemoduleerde* afsplitsingen van de macht en majesteitelijkheid van onze Goddelijke Ouders – net zoals onze Vader/Moeder God een gedemoduleerde afsplitsing is van de Opperste Schepper.

Er zijn drie grote afdelingen in dit universum. Onze uitleg is sterk vereenvoudigd, want het scheppingsproces is veel te gecompliceerd om door de menselijke geest te kunnen worden begrepen.

1. Vanuit de Essentie in de Meesterkern van Kosmisch Bewustzijn (hierboven besproken), was er een specifiek aantal subuniversa gecreëerd binnen het geheel van dit universum, met zowel vrouwelijke als mannelijke eigenschappen, deugden en kwaliteiten van Goddelijke Licht in perfecte gelijkheid en evenwicht.

2. Echter, toen het merendeel van de subuniversa was gecreëerd, werden de overheersende krachten van het scheppingsproces toegewezen aan óf de mannelijke, óf de vrouwelijke eigenschappen van Scheppersbewustzijn. Bij de helft van de Goddelijke Blauwdrukken/plannen van de subuniversa werden de Vader/zoon kwaliteiten van Goddelijke wil, macht en doel, de mentale/naar buiten gerichte eigenschappen van de Schepper benadrukt, terwijl de Moeder/dochter eigenschappen van compassie, verzorging, intuïtie, de naar binnen gerichte kwaliteiten, een ondersteunende positie hadden.

3. Er is ook een zelfde aantal subuniversa met de Moeder/dochter kwaliteiten en deugden in de leidende rol, terwijl de Vader/Zoon eigenschappen de tweede positie innemen. Hebben wij jullie niet verteld dat dit universum een universum kan worden genoemd van grote en unieke verscheidenheid? Het was gecreëerd als leeruniversiteit voor jullie, het Sterrenzaad van het Omniversum. Hoofdzakelijk, echter, werden de enorme diversiteit en omvang van de Schepping ontworpen opdat de Schepper eindeloze variaties van ZICHZELF kon ervaren.



Ons eigen subuniversum is vanaf het begin hoofdzakelijk een Vader/Zoon ervaring geweest. Onze Moeder God en de prachtige Godineigenschappen zijn er altijd geweest, maar niet in de volle glorie en Essentie van haar Wezen. Nu is de tijd voor de Moeder/Dochter en de Vader/Zoon aspecten van de Schepping om terug te keren naar gelijkwaardig partnerschap. Dit is het prachtige evolutionaire proces dat nu plaatsvindt in dit universum en al haar scheppingen.



Alle dimensies en subdimensies omvatten een oneindige verscheidenheid van Velden of Staten van Bewustzijn, van een bijna totale staat van onbewustzijn van het zelf, tot de ultieme staat van absoluut bewustzijn, de IK BEN DIE IK BEN van onze Vader/Moeder God. Het ontwaken van het Zelf vanuit een onbewuste staat van Zijn is één van de meest ingrijpende fasen in het evolutieproces van de mensheid. Om Zelfbewust te worden moet je je bewust worden van wat er gebeurt in je persoonlijke wereld. Je moet je denkproces aanscherpen en leren te leven in het moment of het NU zoals het wordt genoemd. Om ervaring en wijsheid te verkrijgen, moet je nadenken over wat je wilt onthouden, wat je wilt vasthouden in je geheugenbank. De persoon die zich niet bewust is van het Zelf, gaat doelloos door het leven, gewoonlijk niet nadenkend over wat de consequenties zullen zijn van zijn/haar handelingen – ogenschijnlijk heen en weer geslingerd door de grillen van het noodlot.

Jullie, als zoekers op het Pad, moeten worden ingewijd in de Piramidale functies van het Licht alvorens verder te kunnen naar het volgende niveau van evolutie; de volgende tijdcel van bewustzijn. De Menselijke schepping is slechts een klein deel van een veel groter en omvangrijker scheppingsproces. Dat is de reden waarom we zoveel nadruk hebben gelegd op het creëren van je persoonlijke Piramide van Licht in de vijfde dimensie, en waarom we jullie zeer gedetailleerde instructies hebben gegeven over de verschillende piramiden van Licht die jullie ter beschikking staan, en de belangrijke rol die zij spelen in het ascensieproces. Jullie worden niet voor niets Sterrenzaad genoemd, want als jullie terugkeren naar Zelfmeesterschap, gaan jullie Kristallijnen Levenszaad Codes scheppen, een nieuw evolutionair proces dat zal worden gebruikt in de aankomende Gouden Melkweg. Dit proces maakt deel uit van het Wiel binnen het Scheppingsproces dat we in de nabije toekomst aan jullie zullen openbaren. In de tussentijd vragen wij jullie te bestuderen wat wij hebben geopenbaard, en te proberen het universele schema te verkrijgen dat wij stevig in jullie geest hebben gecreëerd opdat jullie de volgende fase van de prachtige, kosmische gebeurtenissen zullen begrijpen die zich voor jullie ogen ontvouwen.

VRAAG: “Sommige mensen komen in dit leven met duidelijke gaven: helende, psychische vermogens, e.d. Hoe weet de gemiddelde persoon wat zijn/haar gaven voor de mensheid werkelijk zijn als zij niet duidelijk zijn voor henzelf, anders dan een brandend verlangen om dienstbaar te zijn samen met andere Lichtwerkers?”

RONNA’S ANTWOORD: “Lieve vrienden, er zijn zeer weinig mensen die zich vroeg in hun leven bewust zijn van hun creatieve/spirituele gaven. Misschien is er een interesse of verlangen om bepaalde talenten te ontwikkelen of te perfectioneren; echter, iedereen die ik ken moest vele facetten van het leven ervaren, alsook vele beproevingen en tests, om geleidelijk aan, na verloop van tijd, hun talenten te ontwikkelen. Ofschoon ik enkele spirituele ervaringen had op verschillende momenten in mijn leven, ontwikkelde ik geen intens verlangen om te zoeken naar spirituele wijsheid tot ik achter in de vijftig was. De gaven komen geleidelijk aan naar boven wanneer je probeert de vele facetten van je Wezen in evenwicht en harmonie te brengen. Een facet van je Hogere Zelf wacht er altijd op om zich met je te verbinden of zijn plaats in te nemen in je Heilige Hart, en met elke indaling van je Zielzelf krijg je meer gaven/talenten/wijsheid tot je beschikking.

Het vereist werk, toewijding en volharding; echter, ik kan getuigen dat het beslist de moeite waard is. Wij zijn op Aarde om medescheppers te zijn met onze Vader/Moeder God. De gaven van de Geest staan ieder van ons ter beschikking, maar wij moeten het werk doen en naar binnen keren en naar buiten reiken om hen te verkrijgen. Onze geliefde Michaël heeft ons vaak gezegd:”

“Ban die dingen uit je leven die je niet prettig vindt terwijl je probeert je talenten te ontwikkelen en je passie te vinden. Als je niet meer doet dan een Baken van Liefde/Licht worden opdat je de schittering van onze Vader/Moeder God kunt uitstralen naar de wereld, dan is dat genoeg.”

ALS GEVOLG VAN DE VRAAG HIERBOVEN GAF AA MICHAËL ONS : DE VIER BELANGRIJKSTE CATEGORIEËN LEVENSLESSEN.

Je moet de gaven en talenten gebruiken, ontwikkelen en perfectioneren die je in elk leven voortbrengt om te ervaren. Er zal een nadruk zijn, een verlangen of voorkeur om bepaalde onderontwikkelde talenten en vermogens te perfectioneren. Echter, je moet de moeite en de tijd nemen om volleerd te worden in elke gekozen onderneming. Soms zal een persoon, die goed op weg is naar meesterschap, incarneren met bepaalde geniale vermogens die hij/zij heeft geperfectioneerd in vorige levens. Dit gebeurt steeds vaker met de oude Zielen die incarneren in deze versnelde tijden van transformatie.

• Er zullen enkele negatieve karaktertrekken of verslavende gewoontes zijn die zullen worden benadrukt opdat je ze kunt loslaten, aanpassen of verfijnen, waardoor je weer in evenwicht en harmonie komt zodat je verder kunt met de groei van je Ziel en Zelfbewustzijn.

• Er zullen dingen zijn die je niet fijn vindt of waarover je een uitgesproken mening hebt, dingen waarmee je het niet eens bent waardoor disharmonie optreedt en je je ongelukkig of onprettig voelt. Sommige van deze dingen kun je niet veranderen, en daarom moet je ze accepteren en proberen het beste van de situatie of omstandigheid te maken.

• Echter, de belangrijkste levensles is het proberen bereiken van je Zielzelf en de reis aanvangen van hereniging met de vele facetten van je Goddelijke aard; de rest volgt vanzelf.

Geliefden, wij weten dat er veel pijn, ongemak en angst kan zijn terwijl je door deze versnelde processen gaat die de enorme veranderingen teweeg brengen die nu overal in de wereld plaatsvinden.. Weet dat wij samen alle tegenslagen zullen overwinnen. Het is onze missie om de weg te openen voor iedere geliefde Ziel die een verlangen toont om terug te keren naar harmonie. Weet dat ieder van jullie een verschil uitmaakt. Als je twijfelt, inspiratie of kracht nodig hebt, ga dan in je Piramide van Licht en wij zullen je moed geven, opbeuren en inspireren. Wanneer je je eenzaam of ongeliefd voelt, ga dan in je Heilige Hartcentrum en wij zullen daar wachten om je te overladen met de stralende liefde van onze Moeder/Vader God.

IK BEN Aartsengel Michaël

admin
admin mei 31 '11
BERICHT VAN AARTSENGEL MICHAËL
LM-3-2011


"HET TIJDPERK VAN BEWUST GEWAARZIJN EN ZELFMEESTERSCHAP"
DOORGEGEVEN VIA RONNA HERMAN

Geliefde meesters, in het begin was ieder van jullie één der Heilige Onwetenden, een stralende Vonk van de Opperste Schepper. Toen het jullie beurt was om naar buiten te treden en te ontwaken, werden jullie je plotseling bewust van jullie goddelijkheid als een fragment van AL DAT IS. Vervolgens kwam het schokkende besef van jullie eigen bewuste IK BEN Aanwezigheid als een geïndividualiseerd facet van de Schepper. Dit ontwaken van Zielen heeft voortgeduurd op elk niveau, in elke dimensie van de Schepping, en duurt nog steeds voort, aangezien Grote Wezens van Licht naar voren treden om eindeloos nieuwe melkwegen, zonnestelsels, planeten en werelden te scheppen.

In deze bijzondere tijden is er in verschillende mate een groot, innerlijk transformatieproces gaande in elke Ziel op Aarde. Persoonlijk ervaren jullie een zuiveringsproces alsook een aanpassing en verruiming op verschillende gebieden van jullie fysieke, mentale, emotionele en etherische lichamen, veranderingen die noodzakelijk zijn om de steeds toenemende trillingsfrequenties te verdragen en te integreren die nu de aarde bestoken.

Er is een immer toenemend aantal energievelden van bewustzijn die openstaan voor jullie, het Sterrenzaad. Net zoals het Schepperslicht voortkomt uit de kosmische bron van Licht om te worden gebruikt door de Elohim en de Bouwers van Vorm, is dit verheven Licht beschikbaar voor diegenen van jullie die nu zijn afgestemd op ten minste de hogere vier- en lagere vijfdimensionale frequentiepatronen.

Iedere ster in de melkweg is een verbindingspunt van trillingsfrequenties. Ieder persoon functioneert als een levende ster met het vermogen om harmonieuze frequentiepatronen te ontvangen en door te geven overeenkomstig zijn/haar niveau van bewustzijn. Deze frequenties worden jullie Zielenlied genoemd.

Jullie zeven hoofdchakra’s kunnen worden vergeleken met zeven elektrische batterijen of zeven dynamische krachtcentra in het fysieke voertuig. Jullie trekken naar deze zeven krachtcentra de specifieke kwaliteiten, eigenschappen en deugden aan van de zeven Stralen van Godsbewustzijn via de Straling van de zeven grote aartsengelen die de mensheid overschaduwen. De manier waarop jullie deze energieën gebruiken bepaalt jullie Energetische Blauwdruk en jullie Zielenlied. Jullie supergevoelige, ontwaakte medemensen voelen jullie trilling en kunnen onderscheiden of die weldadig of disharmonisch is.


De prachtige en nooit aflatende engelen van het Devarijk richten zich op de schepping van vorm onder leiding van de Elohim en hun grote groep Bouwers van Vorm. Ieder van jullie moest een leerlingschap ondergaan bij deze Meesterbouwers opdat jullie vakkundig zouden worden in het kneden en scheppen van een grote verscheidenheid van dingen van lichamelijke aard. Op de hogere niveaus van het universele Licht leek het een vrij eenvoudig proces te zijn om datgene te kneden en te scheppen wat je wilde manifesteren. Dat komt omdat jullie functioneerden in het domein van zuivere gedachte waar geen vervormingen of negativiteit waren om de zaadgedachten te besmetten die voortkwamen uit jullie Heilige Geest, en ook omdat jullie gebruik maakten van de maximale hoeveelheid Schepperslicht die altijd voor jullie beschikbaar is in de ervaring binnen dit universum. Het wordt steeds moeilijker om de zuivere zaadgedachten van manifestatie vast te houden op ieder lager niveau of lagere dimensie omdat jullie je afsplitsen in steeds meer Vonken / Fragmenten van Godsbewustzijn. Is het dan verwonderlijk dat de mensheid zo lang heeft geworsteld om datgene te manifesteren wat nodig en gewenst is tijdens het bestaan in de beperkende, vervormde drie-/vierdimensionale werkelijkheid?

De engelen van het Devarijk zijn dragers van Kosmisch Heilig Vuur en zouden Heilige Vuurwezens genoemd kunnen worden. Zij zijn werkzaam vanuit het Etherische Niveau van bestaan en zijn de doorgevers van de Metatronische Lichtsubstantie van dit universum, die voortdurend straalt vanuit het hart van onze Vader/Moeder God. Van de grootste Deva-engelen, die de bergen, oceanen, grote wouden en meren onderhouden, tot de kleinste Elementalen die levenskracht sturen naar de bomen, bloemen en elk blaadje of grassprietje, al deze prachtige wezens van Goddelijke Essentie leveren onder leiding van de Elohim de kosmische stromen van levenskrachtenergie voor ieder facet van de schepping die niet is gezegend met een Ziel en het IK BEN-bewustzijn van Zijn. Een Vonk van de Essentie van de Opperste Schepper is in Alle dingen, van het grootste tot het kleinste.

Jullie moeten oude, beperkende, op angst gebaseerde frequenties loslaten en hen vervangen door het juiste niveau van Godsbewustzijn en de universele wetten die jullie zullen helpen op jullie huidige weg van verlichting. Het is een stappenproces en kan niet worden verhaast. Het is het ego dat voortdurend meer informatie verlangt, met name dramatisch of sensationeel nieuws of openbaringen, terwijl er meestal geen verlangen is om de informatie te integreren of te gebruiken. Echter, gedurende deze kritische tijden van versnelde verandering en evolutie, is er een Goddelijke Dispensatie gegeven om de eisen iets te verzachten en het proces te versnellen van het onthullen van de hogere Universele Wetten en Kosmische wijsheid om de mensheid te helpen op het pad van ascensie.

Het is altijd een langzaam proces geweest van de regels, richtlijnen en vereisten leren voor elke stap op het pad. Kwaliteiten, eigenschappen en kennis moeten worden geïntegreerd en geperfectioneerd opdat de hogere waarheden deel gaan uitmaken van wie je bent. Wanneer je je nieuwe waarheden uitdraagt als een natuurlijk deel van je Wezen, wordt de wijsheid, vergaard door die kennis, opgeslagen voor toekomstig gebruik in het facet van je Hogere Zelf dat verblijft op het Oorzakelijke Niveau van het bestaan. Deze wijsheid wordt een permanent deel van je IK BEN-bewustzijn. Je moet begrijpen dat je IK BEN-Aanwezigheid een grote bron is van Licht en Schepperswijsheid; echter, jij en al de Fragmenten van je Hogere Zelf in dit universum bevatten de wijsheid en ervaring die zijn verzameld tijdens je vele verblijven en grote ervaringen in tijd en ruimte. Alle positieve ervaringen, successen en wijsheid die zijn verkregen tijdens al je levens in de ervaringen van dit universum zijn opgeslagen in je Oorzakelijke Geest. Wanneer je Energetische Blauwdruk een bepaald frequentieniveau bereikt, ga je automatisch gebruik maken van de gaven/informatie/wijsheid die zijn opgeslagen in je Heilige Geest en ook in de geest van je Hogere Zelf die verblijft op het Mentale Oorzakelijke Niveau. Onthoud, het is van vitaal belang dat je alle nieuwe informatie/kennis filtert via je eigen geweten en bewustzijn.

De vele voordelen van de cursuslessen IK BEN Meesterschap die wij vele jaren geleden doorgaven aan onze boodschapper, waren bedoeld je te helpen het proces te versnellen van terugkeren naar evenwicht en harmonie in je vier lagere lichaamssystemen (Beschikbaar in onze studiehandleiding JE BESTEMMING VORMGEVEN en via onze webinar, IK BEN Meesterschap klassenreeks. RH). Het heeft jullie vele eeuwen gekost om de vervormde energieën te belichamen die jullie nu bij jullie dragen. Echter, dit is een tijd van wonderen, en er was een andere speciale Goddelijke dispensatie gegeven door onze Vader/Moeder God, waarbij elke inspanning die jullie leveren om terug te keren naar Zelfmeesterschap zal worden vergroot en versneld in deze prachtige evolutionaire tijden van ascensie. Zelfmeesterschap wordt altijd verkregen door het proces van je bewustzijn verhogen en je capaciteit vergroten om meer Goddelijke Lichtsubstantie te integreren en uit te stralen. In het proces zul je een wegbereider worden en een Werelddienaar vervuld van hartelijkheid voor alle Wezens terwijl je onvoorwaardelijke Liefde/Licht uitstraalt naar de wereld.

Je bewustzijn zal geleidelijk aan groter worden en de hele mensheid en de Aarde omvatten, alsook het zonnestelsel, de melkweg en het universum. Niet langer kan je primaire focus gericht zijn op het kleine zelf alleen. Jullie uiteindelijke doel is een galactische bewoner worden en uiteindelijk een universeel Wezen van Licht. Verruiming van bewustzijn geeft je de middelen om gebruik te maken van hogere, meer complexe informatie. Dit geeft het vermogen om steeds meer deugden, kwaliteiten en talenten te integreren van onze Vader/Moeder God. In de drie– en vierdimensionale omgeving heersen de menselijke emoties. Op de hogere niveaus van de vierde dimensie en de lagere niveaus van de vijfde dimensie heersen de mentale aard/vermogens die worden overschaduwd door de zuiverheid en verlichting van de Heilige Geest, het Heilige Hart en het Hogere Zelf.



Geliefde harten, lees niet slechts de diepzinnige woorden die wij jullie geven, zoals hieronder. Bestudeer ze en onthoud ze, want in deze woorden van wijsheid zijn kritische factoren die je wilt gebruiken wanneer je je meesterschap van het Zelf perfectioneert, en wanneer je wordt geroepen om je welverdiende wijsheid te delen met anderen.



• Een meester zoekt zijn/haar hoogste waarheid en draagt deze vervolgens uit naar zijn/haar beste vermogen.

• Een meester leert de wereld en haar grote drama te aanschouwen vanuit een hoger gezichtspunt. Dit wordt plooibaar wanneer je van de lineaire tijdlijn overgaat in de spiraliserende, pulserende trillingspatronen van de hogere dimensies.

• Een meester is bedreven in het manipuleren van energie, altijd voor het hoogste goed. Hij/zij verblijft in een spiraal van harmonieuze, spirituele krachten.

• Ascensie is geest– en Zielsverruimend, eeuwig overgaand van de ene staat van verhoogd bewustzijn naar de volgende.

• Jullie hebben een tijdperk betreden van bewust gewaarzijn. Een bewust gewaar zijn van en ontwaken tot de wenken van je Zielzelf zijn de eerste stap in het bereiken van Zelfmeesterschap.

• Een meester weet wanneer te spreken en wanneer te zwijgen. Een meester is duidelijk in zijn/haar rede. Voortdurend gekwebbel in de geest en zinloos geklets verstoren de rust van je auraveld. Je dient de harmonieuze, hogere golffrequenties van Licht in alle dingen te zoeken.

• Kennis alleen doet scheiden. Wijsheid en het gewaar zijn van de Ziel doet verenigen.

• Als ingewijde op het Pad verhoog je voortdurend je capaciteit voor Schepperslicht.

• Wanneer je enig facet van je Goddelijkheid ontkent, ontken je je Goddelijke heelheid.

• Het universum vormt en definieert Zichzelf steeds opnieuw via de impulsen / verlangens van de Opperste Schepper en onze Vader/Moeder God. Het is het verlangen van de Opperste Schepper om individualiteit te ervaren door Zichzelf te splitsen in een onvoorstelbaar aantal grotere en kleinere Vonken van bewustzijn.

• Het Omniversum is vol met dansende, stromende, versmeltende en scheidende fragmenten / Goddelijke Vonken. De Schepper is levend en bewust in ieder en elk van deze fragmenten, ongeacht hoe groot of hoe klein.

• De Ruimte is een entiteit in zichzelf, wachtend om geprogrammeerd of gekneed te worden in oneindige mogelijkheden.

VRAAG: Hoe weten we of we etherische tranen hebben? Als we die hebben, hoe weten we waar die zijn en hoe kunnen we ze helen?

Etherische tranen helen in het auraveld is een proces dat begint zodra je meer van je Zielzelf begint te integreren. Een van de grote voordelen, naarmate je steeds meer hogere frequentie-energieën gaat integreren in je fysieke voertuig en je chakrasysteem in evenwicht en harmonie gaat brengen, is dat alle etherische tranen die je hebt, beginnen te helen. Vaak ondervind je fysieke ongemakken op plekken waar tranen zijn of etherisch littekenweefsel in je auraveld. De meeste etherische tranen bevinden zich in de gebieden van de lagere drie chakra’s, tegenover het hartcentrum / de solarplexus, of in de rug van het lichaam tussen de schouderbladen.

Je kunt het proces versnellen door in je persoonlijke piramide te gaan. Ga op de kristallen tafel liggen en vraag je engelenhelpers om je lichaam te scannen en aan te geven of en waar zich etherische tranen bevinden in je auraveld. Als je een indicatie krijgt dat er etherische tranen zijn, vraag dan mij, MIK-I-EL, deze tranen in te pakken met mijn stralende zwaard van Licht. Deze procedure kan even duren; echter, het helingproces zal beginnen en het zal versnellen als je toegang krijgt tot de hogere trillingspatronen van Licht. Meer Adamanten Deeltjes van Licht inbrengen via de Oneindigheidademhaling en de klinkerklanken tonen is ook bijzonder heilzaam, en zal helpen het helen/harmoniseren van je auraveld te versnellen en evenwicht scheppen in je vier lagere lichaamssystemen.

Moedige vrienden, ongeacht waar je leeft of de omstandigheden waarin je nu verkeert, is er een grote gelegenheid voor jullie om te beginnen met het verkrijgen van Zelfmeesterschap. Jullie zijn broodnodig als Dragers van Licht en als een Werelddienaren. Dit geldt voor ieder van jullie die dit bericht leest. Ik omsluit jullie in een auraveld van bescherming. Ik ben voor altijd jullie beschermer en trouwe metgezel.

IK BEN Aartsengel Michaël

admin
admin mei 31 '11
BERICHT VAN AARTSENGEL MICHAËL
LM-4-2011


"DE SNELLE WEG NAAR ZELFMEESTERSCHAP"
DOORGEGEVEN VIA RONNA HERMAN

Mijn geliefde kampioenen van Licht, het is niet een tijd voor de beschroomden, en het is tijd om te stoppen met liefhebberen in Spiritualiteit. Vele van jullie zijn halfhartig geweest in hun pogingen om te ontwaken tot de wijsheid van de Zielen hun Hogere Zelf. Het is tijd om jullie hart in vuur en vlam te zetten met een intens verlangen om Zelfmeesterschap op te eisen en een Zielzoeker te worden in plaats van een plezierzoeker. De geheimen hoe door de grote veranderingen en de chaos van transformatie heen te gaan worden voortdurend aan jullie geopenbaard. Maar jullie moeten je inspannen en actief proberen de faalveilige methodes te gebruiken die jullie ter beschikking staan als jullie succesvol de toppen van de golven der verandering willen bevaren tijdens de komende roerige jaren. Het is een tijd om HET OUDE LOS TE LATEN – RUIMTE TE MAKEN VOOR HET NIEUWE. Een vernieuwing en verfijning van elk facet / Vonk van Godsbewustzijn, alsook van elke dimensie neemt in kracht toe doordat het verheven Licht van de Opperste Schepper straalt tot aan de rand van de gemanifesteerde schepping in dit Subuniversum.

De tijd is daar dat jullie en andere Lichtwerkers begrijpen wat jullie plaats is in deze grote kosmische gebeurtenis van expansie en evolutie. Dit is de tijd waarop jullie je hebben voorbereid in dit leven en in de vele vorige levens. Jullie, de getrouwen, die streven naar Zelfmeesterschap opdat jullie Werelddienaren kunnen worden van het Licht, zijn meer dan ooit tevoren nodig. Nu is de tijd om te verklaren: “Ik zal ernaar streven om een MOEDIGE DRAGER van LICHT te worden opdat ik de maximale hoeveelheid Schepperslicht kan aantrekken en uitstralen naar de wereld en de hele mensheid.”

Er is een immer toenemend aantal energievelden van bewustzijn die openstaan voor jullie, het Sterrenzaad. Net zoals het Schepperslicht voortkomt uit de kosmische bron van Licht om te worden gebruikt door de Elohim en de Bouwers van Vorm, is dit verheven Licht beschikbaar voor diegenen van jullie die nu zijn afgestemd op ten minste de hogere vier- en lagere vijfdimensionale frequentiepatronen.

Door dat te doen, creëer je een kolom van harmonieuze, hogerdimensionale Lichtfrequenties van veiligheid om jezelf, je huis en je geliefden heen. Naarmate je vermogen toeneemt om steeds grotere hoeveelheden Goddelijke Lichtsubstantie naar je toe te trekken, zal je invloedssfeer groter worden en zich verspreiden om een immer groeiend gebied te omsluiten. Uiteindelijk zal je Licht zich verenigen met de frequentiepatronen van je spirituele broeders en zusters die zijn toegewijd om Dragers van het Licht te worden. Er zijn velen van jullie die dit Godgegeven vermogen al hebben en jullie maken een verschil.

Er is veel onrust en beroering op jullie planeet, en zoals jullie zien, neemt het toe waardoor geen land of volk immuun is. Wij voelen jullie bezorgdheid en die is terecht, want het is een kritieke tijd voor de Aarde, de mensheid en alle levende dingen die op de planeet verblijven. Daarom wil ik jullie nogmaals herinneren aan wat wel en niet gepast is als Zelfmeester van cocreatie. Wij weten dat het jullie grootste hartsverlangen is om diegenen te helpen die lijden en in moeilijkheden verkeren, en zo hoort het ook. Er zijn diegenen wier missie het is om direct betrokken te zijn, of het nu gaat om beschermen, verzorgen, genezen of de ellende helpen verlichten van degenen die dakloos zijn of in nood verkeren. Er zijn diegenen die worden geroepen zich temidden van het tumult te begeven, en er zijn diegenen die belangrijke beslissingen moeten nemen over wat het beste kan worden gedaan in verschillende situaties en drama’s die voortdurend worden uitgespeeld. Anderen geven hun steun door hun overvloed te delen, en ook dat is gepast. Echter, de meerderheid van jullie, in het bijzonder diegenen van jullie die de frequenties van de hogere dimensies hebben gekozen als hun realiteit, bevinden zich wat verder verwijderd van deze zware drama’s. Daarom is het belangrijker dan ooit dat jullie gecentreerd blijven in het hart en gefocust blijven op de Ziel zodat jullie de maximale hoeveelheid Licht, hoop en harmonie kunnen verspreiden vanuit jullie Zonnekrachtcentrum naar de chaotische astrale niveaus van bewustzijn en neerwaarts naar de hartkern van jullie moeder Aarde. Jullie, het Sterrenzaad, kunnen de Aarde helpen om zichzelf te bevrijden van een gevangenis van negativiteit terwijl zij ernaar streeft om haar last te verlichten en haar auraveld in harmonie te brengen om haar nieuw aangewezen positie in te nemen in het zonnestelsel.


Dankzij jullie, de moedige Zielen die de pioniers worden genoemd of de voorhoede van Lichtwerkers, is het gouden pad zichtbaar gecreëerd en gedefinieerd. Jullie zijn ook bezig de lijnen van communicatie openen tussen ons opdat wij jullie alle informatie kunnen aanreiken die jullie nodig hebben om snel door het proces van ascensie heen te gaan naar het volgende niveau van bewustzijn. Door dat te doen zul je de drastische veranderingen, negativiteit en chaos van de lagere, onevenwichtige dimensies waar de massa probeert uit te komen, achter je laten en er niet door worden beïnvloed. De tijd is gekomen dat ieder van jullie wordt gevraagd om zijn/haar wijsheid van de enorme ervaringen op Aarde uit te dragen en te delen, en ook om de juwelen van wijsheid te gebruiken die zich in jullie Heilige Geest bevinden, die jullie meebrachten van de verre uithoeken van het universum.

Diegenen van jullie die trouw onze leringen hebben gevolgd krijgen wat wij noemen een ‘snelle weg naar Zelfmeesterschap aangeboden. Onze geliefde boodschapper, Ronna Herman, heeft minzaam de taak op zich genomen om de juiste, uitgebreide, universele wijsheidsleringen uit te dragen en beschikbaar te stellen, die oorspronkelijk waren voorbehouden aan alleen de hoogste ingewijden in de toevluchtsoorden en geheime mysteriescholen. Jullie bevinden je allemaal temidden van een inwijdingsproces – op het ene niveau of op het andere. Het is een school van leren en inwijding dat elke dag plaatsvindt terwijl je je dagelijkse taken vervult en je dagelijkse beproevingen tegenkomt. Alles wat in het verleden verborgen is gebleven wordt nu in het Licht van bekendheid gebracht om te worden gecorrigeerd of uitgeschakeld, of in sommige gevallen, te worden uitvergroot.

Het is ook tijd voor diegenen die standvastig het pad bewandelen om een meer intieme relatie op te gaan bouwen met hun begeleiders en engelenleraren van de hogere rijken. De vele facetten van je Hogere Zelf wachten erop dat je deze gevorderde leringen integreert, samen met de hogere frequenties van Licht die jullie nu ter beschikking staan. Telepathische communicatie met de Wezens van Licht van de hogere rijken is een deel van jullie oorspronkelijke, fysieke sensorvermogens. Het wordt tijd dat jullie die talenten en gaven weer gaan gebruiken geliefden. Wij vragen jullie te studeren en te mediteren op de gevorderde wijsheidsleringen die wij aanbieden aan diegenen van jullie die stevig het Pad bewandelen totdat zij gegrift staan in jullie geest en deel gaan uitmaken van jullie hogere bewustzijn. De prachtige gaven en vermogens die op jullie wachten overtreffen in grote mate de inspanning die jullie zullen leveren om ze te verkrijgen.

Steeds meer dierbare Zielen beginnen de weg van bewustzijn omdat zij gaan luisteren naar de wenken van hun Zielzelf. Dit leidt vaak tot een intense donkere nacht van de Ziel omdat zij te maken krijgen met de vervormingen in het bewustzijn die zij hebben gecreëerd, waarbij de Wet van de Cirkel, of Karma zich volledig laat gelden. Zoals jullie weten is het niet een straf, ook al lijkt dat aanvankelijk wel zo te zijn. Het is een gelegenheid voor ieder individu om zijn/haar Zelf moedig in de ogen te zien en de disharmonische frequentiepatronen die hij/zij heeft gecreëerd te rectificeren en in harmonie te brengen.

Hogere en meer verfijnde frequenties bombarderen jullie en de Aarde voortdurend. Als gevolg bevinden velen van jullie zich temidden van de emotionele intensiteit en vervormingen van het astrale niveau, die bestaat uit de zeven subniveaus van de vierde dimensie. Dit zijn emotionele niveaus van bewustzijn die onder controle moeten worden gebracht en moeten worden teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau van polariteit. Dit zijn een van de moeilijkste taken waarmee je ooit te maken zult krijgen op de weg van ascensie naar de vijfde dimensie van evenwicht en rust. Het is een tijd om de diepe, overgebleven energiepatronen op te ruimen die je moet loslaten om de hogere frequenties van Licht te kunnen binnenlaten.

Weet dit, geliefden, het is een gouden kans voor jullie om voorgoed af te rekenen met de geblokkeerde energieën die jullie duizenden jaren met jullie hebben meegedragen als overbodige bagage. Zie ze onder ogen, verwerk ze en zie ze transmuteren tot zuivere Lichtsubstantie. Terwijl je hiermee bezig bent zul je je LICHTER EN HELDERDER voelen, omdat je de weg bewandelt naar hoger bewustzijn, naar de rijken van geweldige mogelijkheden.



Er is een overvloed aan informatie tot jullie beschikking over elk facet van spiritueel bewustzijn en ontwikkeling, omdat de moedigen die jullie voorgaan toegang kunnen krijgen tot de hogere en meer verfijnde niveaus van de grote Hallen der Wijsheid en ook hogere leringen ontvangen van de Wezens van Licht. Veel van de informatie die wordt aangereikt, is nuttig en vervuld van liefde, maar een deel ervan is verwarring scheppend en vervormd. Daarom vragen wij jullie om jullie onderscheidingsvermogen te gebruiken bij wat jullie accepteren als jullie waarheid. Een deel van de informatie is niet te bevatten en je vraagt je af hoe je ooit de meerdere niveaus van bewustzijn zult bereiken die worden beschreven. Na zo lang van je Bron te zijn afgesloten, wil je alles weten wat er te weten valt zodat je de hoogten van verlichting zo snel mogelijk kunt bereiken. Onthoud echter dierbare vrienden, dat je de reis stap voor stap moet maken, waarbij je elke les volledig leert terwijl je datgene loslaat wat jou niet langer dient. Vervolgens word je door de volgende deuropening van stralend Licht geleid en worden je steeds ruimere niveaus van Godsbewustzijn aangeboden. Het is een nooit-eindigende reis. Er zullen altijd nieuwe beproevingen zijn, nieuwe mogelijkheden en verbazingwekkend nieuwe avonturen om te ervaren.



Dit zijn zeer kritieke tijden voor de Aarde en de mensheid omdat alles wat niet langer het hoogste goed dient, geleidelijk aan wordt opgeruimd of getransformeerd. Jullie bouwen /verbinden je met de Regenboogbrug die zal leiden naar een stralende, nieuwe toekomst voor jullie en jullie Aarde, alsook voor dit zonnestelsel en de melkweg. Het is aan ieder van jullie hoe makkelijk of moeilijk de reis zal zijn. Geliefde harten, onthoud alsjeblieft dat jullie succes zeker is; echter, het is jullie keuze hoe lang jullie erover doen om de volgende bestemming te bereiken.

Wij weten dat het makkelijker is om boven een ramp of negatieve situatie uit te stijgen wanneer die plaatsvindt aan de andere kant van de wereld. Maar het is niet zo makkelijk als het je eigen land betreft, je buurtschap, of als het jou persoonlijk raakt, je familie en je huis. Dan komen de ware beproevingen van meesterschap. Kun je gecentreerd blijven in je Heilige Hart en vertrouwen op je vrienden van de hogere rijken om je te begeleiden door de donkere nachten van chaos naar het zonlicht van een stralende, nieuwe toekomst, ongeacht wat er met jou of om je heen gebeurt?

Velen vragen: “Wat kunnen wij doen om te helpen?” Word in de eerste plaats een voorbeeld en straal je Licht uit dat iedereen kan zien en waarin iedereen zich kan koesteren. Kom samen in groepmeditaties en spendeer zoveel mogelijk tijd in de hemelse Wereldpiramide in de vijfde dimensie, om jouw unieke energieën en jouw Liefde/Licht toe te voegen om te worden gebruikt voor het hoogste goed. Probeer de maximale hoeveelheid kosmische Lichtsubstantie aan te trekken als je ankerpunten wordt voor de Adamanten Deeltjes van Goddelijk Licht in het gebied waar je woont. Visualiseer grote kristallen piramides van Licht die in de vijfde dimensie worden gevormd door de vele groepen Lichtwerkers, waar jullie allemaal samenkomen in jullie meditaties met de intentie om de grootst mogelijke kosmische Lichtgolven te vormen. Deze golven, bedoeld voor het hoogste goed van allen, zal na verloop van tijd over elk land gaan, de massa doen ontwaken – de negatieve energieën opruimen die elk land en zijn volk in een wurggreep houden. Weet dat ieder land en ras uniek is, want zij werden geschapen met onderscheidende eigenschappen, verlangens, mogelijkheden en beproevingen. Ieder van jullie is strategisch geplaatst in het gebied waar je het meest dienstbaar kunt zijn en het meeste goed kunt doen. Jullie hebben trillende Zaadkristallen in de structuur van jullie brein/Ziel die jou, je land en landgenoten zullen helpen om toegang te krijgen tot het Licht der Waarheid, Wijsheid en Bescherming.

Mijn geliefde strijders van Licht, wij vragen jullie om niet jullie hartcentra te sluiten. Verval niet in angst en een gevoel van hopeloosheid. Er vinden grote gebeurtenissen plaats op Aarde en in de hogere rijken, die jullie begrip te boven gaan. Onthoud wat wij jullie al vaak hebben gezegd: “Uit de chaos verrijst de nieuwe schepping.” Wij vragen jullie niet om de enorme tragedie die pas heeft plaatsgevonden te bagatelliseren, of het lijden dat door velen zal worden ervaren. Maar het dient niemand als je gevangen raakt in de negativiteit, de angst of het pandemonium van de drie-/vierdimensionale illusie. Laat je krachtige gedachtevormen en energie niet zakken tot lagere trillingspatronen die meer negatieve energie toevoegen aan de wolk van duisternis. Stuur in plaats daarvan je machtige Liefde/Licht wiekend naar het midden van de chaos en naar de harten van diegenen die chaos verspreiden, en kijk dan toe hoe langzaamaan de duisternis wordt overwonnen door het Licht.

Wij beloven jullie te verheffen en te steunen met onze liefdevolle energie en jullie door de meest donkere tijden te helpen. Het Licht en de Liefde van de hele Schepping, samen met jullie moedige, standvastige inspanningen zullen overwinnen. Ik ben voor altijd jullie liefhebbende vriend en beschermer.

IK BEN Aartsengel Michaël

admin
admin mei 31 '11
Hi,
Ik heb de boodschappen van AartsEngel Michaël aangevuld!
Heel mooi en leerzaam om te lezen/weten! smile
Deed mij goed deze informatie. Hoop jullie ook! smile
Van de maand mei was/is nog niet vertaald!

www.ronnastar.com
Sundance
Sundance mei 31 '11
Origineel bericht van: JustLove
Hi,
Ik heb de boodschappen van AartsEngel Michaël aangevuld!
Heel mooi en leerzaam om te lezen/weten! smile
Deed mij goed deze informatie. Hoop jullie ook! smile
Van de maand mei was/is nog niet vertaald!

www.ronnastar.com


op assaya is het al wel vertaald. ik zal het even voor je plaatsen.


mei-2011

Jullie hebben de sleutel tot je eigen grootsheid.
Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.



Geliefde meesters, vergeet nimmer dat angst jullie je kracht ontneemt. Angst schept een gevangenis van absurditeit en stilstand. Om de massa’s te beheersen is er niet meer nodig dan hen vast te houden in een staat van angst op de beperkende frequenties van de lagere dimensies, waardoor ze gegarandeerd onevenwichtig en onbekwaam zullen blijven.



Maya, ook wel de Grote Illusie genoemd, is het verschijnen van dingen zoals jullie ze waarnemen, maar niet zoals ze werkelijk zijn. Er zijn aanzienlijke en krachtige mentale, emotionele en etherische gedachtevormen binnen de astrale bewustzijnsniveaus. De massa’s worden voornamelijk beheerst door hun emoties en door kleingeestige, mentale gewoonten.



Het brede spectrum van liefde en angst houdt de mensheid uit balans terwijl de populaire geloofsovertuigingen heen en weer geslingerd worden in overeenstemming met de huidige sterkste, invloedrijkste theorieën/informatie.

De massa’s, die opgesloten zitten in de duisternis van de tempel die het fysieke lichaam is, worden gewelddadiger aangezien ze ontwaken door de innerlijke drang naar vrijheid, en omdat de hogere Lichtgolven langzaam hun bewustzijn doordringen.



Mijn dappere Krijgers van Licht, de beste manier om niet beïnvloed te worden door die krachtige, binnendringende gedachtevormen is het versterken van je verbinding met je ziel of Hoger Zelf. Meer dan ooit, moeten jullie je nu als SterrenZaden/Werelddienaren vastberaden en voortdurend inspannen om te leven en te functioneren vanuit je Hartchakra, want dat is jullie machtscentrum.



Jullie krijgen de kans om je pas verworven spirituele talenten te testen terwijl jullie gebruik maken van de kwaliteiten, kenmerken en vermogens van de Hoger-dimensionale omgeving die jullie nu binnengaan en integreren. Elk Hoger-dimensionale subniveau waartoe jullie toegang verkrijgen, bevat uitgebreide informatie en geavanceerde vermogens en talenten. Ze versterken jullie kracht om de beproevingen en testen die evolutionaire veranderingen meebrengen met Ease & Grace te doorstaan.



Jullie talent om gefocust en gecentreerd op het Pad te blijven zal exponentieel groeien terwijl jullie GodBewustzijn toeneemt. Jullie zitten midden in een proces van het ontwikkelen van spirituele ontvankelijkheid en afstemming, waarbij jullie bewustzijn zal uitbreiden in een alsmaar groter wordende cirkel van schittering.



Geleidelijk aan zullen jullie afgestamd worden op, en kunnen jullie ook waarnemen vanuit een hoger perspectief dat zich altijd voordoet op wat er simultaan gaande is in alle drie de fysieke werkelijkheden; mentaal, emotioneel en op elk spiritueel niveau waarmee jullie resoneren.



Jullie moeten altijd alert zijn op de influisteringen van je ZieleZelf en tevens afgestemd raken op de inspirerende stem van je hemelse leraren en gidsen. Jullie moeten gewend raken aan de Stilte van zowel je innerlijke als je uiterlijke wereld. Het is eveneens belangrijk dat jullie je gevoeligheid/afstemming ontwikkelen voor de innerlijke stem van de meester waarmee je werkt.



Zodra jullie het voortdurende geklets van je geest en je ego overwonnen hebben, zullen jullie klaar zijn om in de aura van een meester leraar te leven, en het Licht van je ziel zal in de wereld uitstromen.

Groepsbewustzijn is een belangrijk facet van ZelfMeesterschap. Het is van belang dat jullie de wens om te dienen ontwikkelen en je persoonlijke wensen ondergeschikt maken aan het belang van de groep. Jullie eigen Ziel en Hoger Zelf bieden de meest gepaste leiding en richtlijnen met betrekking tot de beste manier om ZelfMeesterschap te verkrijgen en om je Aardse missie te vervullen.



Terwijl jullie een intieme relatie aangaan met deze Lichtere facetten van het Zelf, zullen jullie een groter zielsbewustzijn ontwikkelen, waarmee nieuwe kansen zich zullen ontvouwen. Jullie moeten je innerlijke aspiraties in balans brengen met de handelingen in de wereld van vorm. Jullie moeten je eigen uniciteit ontdekken en ernaar streven de best mogelijke JIJ te zijn.



Je bewustzijn naar binnen richten is een reis van ware Zelf ontdekking. Jullie door de Schepper geschonken vermogens van wilskracht, creativiteit en inspiratie zijn, met de brandstof om alle goeds te scheppen, opgeslagen in je Derde Oog en je Hartchakra. Jullie hebben de sleutel tot je eigen grootsheid.



Jullie moeten je bewust afstemmen op, en je bekwamen in het oefenen van je innerlijke vermogens en de wijsheid van je Derde Oog. Jullie moeten je Goddelijke Wil gebruiken om in je God Kracht te komen. Daarmee zullen jullie zich alsmaar verdiepende niveaus van Zelf – en Kosmisch Bewustzijn verkrijgen.



Vraag: “Zoals je weet maakt nucleaire straling mensen over de hele wereld bang, om maar niet te spreken over de mensen in Japan. Ik vroeg me af of er enige manier is om je zelf en je omgeving te beschermen tegen die straling? Het zou geweldig zijn als Aartsengel Michaël ons enig inzicht en richtlijnen kon geven.”

H.O. Tokio, Japan.



Aartsengel Michaël: “Jullie moeten een magnetisch centrum voor het Licht worden. Dit heeft de hoogste prioriteit voor hen die Wereld Dienaren willen worden. Het is, voor jullie SterrenZaden, tijd om het volle pond aan kwaliteiten, kenmerken en talenten van GodBewustzijn voor deze Galaxis te integreren. Jullie zijn hier al heel lang op voorbereid, en een groot aantal van jullie is klaar om naar voren te treden en de maximale hoeveelheid SchepperLicht dat jullie fysieke voertuig kan bevatten te claimen.



Jullie Diamanten Kern God Cel woedt helder voorwaarts, en de schittering van jullie aura en je invloed breiden zich snel uit. Vele van jullie hebben bijna het maximale niveau van Lichtfrequenties dat je kunt bevatten al bereikt, en zij verblijven nog op Aarde.



Een Goddelijke Dispensatie is uitgevaardigd opdat de spirituele leiders als schitterende voorbeelden tussen de massa’s kunnen blijven, om hun Licht en Wijsheid te verspreiden, en om hoop en aanmoediging te geven aan hen die moeite doen om te ontwaken en hun God-macht weer op te eisen.



In het verleden trokken de meesters zich terug uit de openbaarheid, en vervolgden hun missie achter de schermen, want het aantal mensen dat bereid was om gehoor te geven aan de oproep om de moeilijke reis te beginnen was gering en sporadisch.



Wij moedigen jullie aan om de wilskracht, bescherming en inwijding van de Eerste God Straal toe te staan om je te inspireren en te motiveren. Wij vragen jullie de liefde, compassie, verlichting en wijsheid van de Tweede God Straal uit te zenden, terwijl jullie de kwaliteiten, kenmerken en talenten van de Derde God Straal integreren, in combinatie met de wens om een vaardige medeschepper te worden in harmonie met de Goddelijke Wil van onze Vader/Moeder God.

Het is van vitaal belang dat jullie je bestaan OverLichten met de schitterende Violette Vlam van de Zevende Straal. Visualiseer hoe het van je voeten omhoog vlamt en je geheel omringt met het Goddelijke Vuur van Transformatie, waardoor je in staat bent de kwaliteit van energie naar goeddunken te veranderen.



Word een magnetisch centrum voor Spirit, opdat de wonderbaarlijke gave van Liefde/Licht uit de hartkern van de Oppermachtige Schepper door jullie heen de wereld in moge stromen. Besef dat er een beperkte toegang is tot de macht en de magische transformerende eigenschappen van de Violette Vlam binnen de dualiteit van de lager dimensionale werkelijkheid.



Echter, wanneer jullie een niveau van harmonieuze frequenties verwerven die resoneren met de middenvierde dimensie en/of hoger, zullen jullie volledig toegang verkrijgen tot de alchemie van de Violette Vlam, dan zullen jullie tevens het vermogen hebben om de transformerende Adamantine Partikels van Schepper Bewustzijn tot je te trekken.



Omdat jullie bestaan in de lagere dimensies van beperking en chaos, is het bijna onmogelijk om voortdurend onvoorwaardelijke liefde vanuit je Hartchakra uit te zenden. Zoals jullie hebben geleerd, moeten de Schepper partikels van het Leven geactiveerd worden via je altruïstische, liefdevolle intentie. Wees je bewust, geliefden, dat op elk hoger niveau van GodLicht dat jullie behalen, de kracht van de Violette Vlam en de kwantiteit van Wit Vuur Partikels van de Schepping die je ter beschikking staan exponentieel toenemen.



De Violette Vlam bestaat uit de iriserende blauwe vlam van de kenmerken van onze VaderGod; Wilskracht, Vastberadenheid, en de iriserende Roze Vlam van de kenmerken van onze MoederGod; Liefde, Mededogen, Verlichting en Wijsheid. Samen scheppen de twee schitterende kleuren een iriserende Violette Vlam die een van de Krachten is van de IK BEN die aan de mensheid werden geschonken.



Het moet echter wel aangeroepen worden om haar transformerende krachten te activeren. De Heilige Violette Vlam is zuivere Goddelijke Energie, het is een integraal deel van de Adamantine Partikels van SchepperLicht/Leven. Jullie moeten je realiseren hoe belangrijk het is om het merendeel van je zelf gecreëerde dissonante energie te zuiveren.



Jullie moeten vervolgens constant je aura checken opdat jullie de maximale hoeveelheid Adamantine Partikels van Licht kunnen integreren en toegang hebben tot de volle kracht van de Transformerende Vlam. Jullie moeten een tamelijk zuiver en gerichte geest hebben, zonder vervormde frequenties om je heen om je scheppingen te verstoren.



Jullie dienen een zuivere en bestendige toevloed van Schepper Energie na te streven, en jullie moeten deze brandstof van de Schepping activeren met jullie altruïstische liefdevolle intenties. Jullie moeten dan je zaadgedachten sterk, puur en gefocust uitzenden op een Lemniscaat van Licht. Jullie, SterrenZaden hebben nu steeds grotere hoeveelheden Kosmische LevensEnergie; de Adamantine Partikels tot je beschikking.



Voor hen die toegang hebben verkregen tot, en resoneren met de frequenties van de middenvierde dimensies en hoger is het tijd om hun medescheppende vermogens volledig te benutten. Jullie zijn het die de capaciteit hebben om een veiligheidsnet om je heen te scheppen dat allengs zal expanderen om steeds wijdere cirkels van Lichtbescherming in de wereld als geheel te integreren. De Adamantine Partikels van Licht bevatten de magische formule die de hachelijke

afval en giftige chemicaliën kunnen neutraliseren, en de bescherming zullen schenken voor hen die resoneren op hogere frequenties van Licht.



Jullie moeten stevig op de Aarde verankerd blijven terwijl jullie steeds hoger reiken in de verfijnde/zuivere dimensies van expressie, en het is ontzettend belangrijk voor jullie fysieke welzijn dat jullie leren je energie grid systeem – ook wel Aura of Adam/Eve Kadmon vervolmaakte Lichtlichaam – in balkans en harmonie te brengen.



Jullie kunnen net zoveel Goddelijke Essentie naar je toe trekken als je wilt, maar, nadat jullie geïntegreerd hebben wat je persoonlijk nodig hebt, moeten jullie de rest uitzenden in de wereld van vorm. Je kunt God Licht niet oppotten, geliefden, het is bedoeld om benut en gedeeld te worden ten voordele van allen.



Jullie moeten begrijpen dat er vele mensen zijn die, door eigen keus of door het lot, ervoor zullen kiezen de Aarde te verlaten en hun Reis in de Geest te vervolgen in andere rijken van ervaring. Jullie kunnen niet god spelen, en vergeet daarom nooit dat je altijd voor het hoogste goed van allen moet vragen.



Wij hebben jullie gevraagd de moeite te nemen om je gedachten over dood te veranderen. Vele van jullie hebben het besef gekregen dat het leven op Aarde slechts een tijdelijk bestaan de rijken van materie is. Zodra jullie huidige aardse ervaring eindigt, zullen jullie teruggaan naar je ware staat in de hogere rijken van GodBewustzijn.



Wij willen de pijn en het verdriet bij het verlies van een dierbare niet betuttelen. Maar, als je eenmaal een glimp hebt gezien van wat de toekomst voor de ganse mensheid behelst, zal het je helpen de pijn van het verlies van ene geliefde te overkomen, opdat je in het Centrum mag weerkeren om ons toe te staan je te troosten.



Elke ziel wil geëerd worden voor de keuzes die ze maken met betrekking tot de toekomst. Zij die in dit leven niet kiezen voor het Pad van Licht, zullen dat zeker ergens in de toekomst wel doen. Herinner je dat we jullie vertelden dat jullie het geschenk van de Vrije Wil hebben gekregen, maar dat jullie uiteindelijke bestemming al vast staat. Alle zielen zullen weerkeren naar het licht, elk in haar eigen tijd.”



Geliefden, ga als je wilt elke avond voor het slapen naar je persoonlijke Piramide van Licht. Versmelt met je Etherische Replica, die de frequenties van het volgende niveau van je Hoger Zelf bevatten. Roep de Violette Vlam aan en zeg in gedachten: “Ik laat Hier & Nu oorzaak, kern, opslag en herinnering aan alle dissonante energie die ik heb gecreëerd in verleden, heden en toekomst, in deze of enige andere werkelijkheid los, zo zal het zijn en zo is het!”



Visualiseer de Violette Vlam omhoog branden vanaf je voeten, of om je lichaam heen als je ligt. Stel je voor hoe de Violette Vlam je baadt in transformerend Licht, en door je hele lichaam heen tot in de kern dringt.



Stuur dan met je intentie op de Lemniscaat Ademhaling de Violette Vlam omlaag naar de Kristallijnen Grotten in de Aarde die de eeuwige Violette Vlammen bevatten. Visualiseer hoe dat Heilige Vuur zich verspreid door de labyrinten die de Aarde omvatten en, uiteindelijk tot de kern, het hart van de Aarde doordringt.



Als je de Violette Vlam aanroept, zal het van boven af in je krachtveld indalen, en van onder je voeten uit opwaarts opgloeien terwijl het een maalstroom van Levend Licht om je heen schept.

Jullie dienen te streven naar een zuivere bezieling van Schepper Energie, en jullie moeten de brandstof van de Schepping in je zelf activeren met jullie altruïstische liefdevolle intenties.



Jullie moeten vervolgens je zaadgedachten sterk, puur en gefocust uitzenden op een Lemniscaat van Licht. Alle energie, zowel positief als negatief, straalt uit van je Zonnevlecht in de vorm van een Lemniscaat, het Oneindigheidssymbool, en komt uiteindelijk weer tot je met gelijkwaardige frequenties.



Lieve Dapperen, het is vitaal belangrijk dat jullie je spirituele schild versterken met de kwaliteiten en kenmerken van de Eerste Straal van Goddelijke Wilskracht, integriteit, moed, waarheid en standvastigheid, terwijl wij samen voortgaan als Wereld Dienaren.



Ik leg de gelofte af dat ik de weg zal leiden en jullie zal beschermen voor zover de Universele Wetten dat toestaan. Als Wereld Dienaren onder leiding van de Kosmische Raad van Licht, kunnen wij samen niet falen. In jullie scheppen wij waarlijk genoegen.



IK BEN Aartsengel Michael.





Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com
Serenity
Serenity mei 31 '11
Mooie teksten, het beschrijft heel goed de gangbare zaken die zich nu afspelen en daarmee herken je misschien jezelf of levensfase ook in.
En alles met herkenning is leuk want je deelt het met elkaar ,wat de inhoud of het onderwerp van de teksten ook zijn, ik vind dat echt zo leuk!
Verder gaat het om de intentie en de boodschap die je leest tussen de regels door, wellicht symbolisch of onder bewust meschien…humzz .
En wat de uitwerking van deze teksten ook is, inzicht ín en rondom mij heen gaf het míj in ieder geval wel. ^^
admin
admin jun 1 '11
Dank je wel, Sundance! smile
Beschermengel
Beschermengel mei 3 '13

We gaan weer verder! smile

________________________


donderdag 2 mei 2013




"De Essentie van Wie Jij Bent" - Ronna Herman




Doorgegeven via Ronna Herman * LM-5-2013 / Mei 2013




Geliefde meesters, wij hebben jullie verteld dat "Jullie de Inademing van de Schepper zijn." Dit zijn ongeëvenaarde tijden waardoor jullie het potentieel bezitten om alle vroegere karmische kwesties op te lossen, om in harmonie te bewegen met jullie grotere Wezen en om een integraal deel te zijn van onze Vader/Moeder's plan voor de uitbreiding van dit Sub-universum. Zijn jullie, voor eens en voor altijd, gereed om alle oude begrenzingen, geloven/overtuigingen en beperkingen los te laten die jullie tegenhouden om te verhuizen uit de modderput van pijn, gebrek en lijden? Zullen jullie je geest en hart toestaan open te gaan tot de hogere wijsheid van jullie Ziel en Spirit? De ethers, of hogere trillingsgebieden van bewustzijn, zijn gevuld met een groot potentieel dat er slechts op wacht om in jullie grootste dromen en verlangens gekneed te worden.




Wederom, zullen wij enige van onze leringen vanuit het verleden opnieuw bekijken om jullie te ondersteunen om de complexe Reis van de Ziel te begrijpen waar ieder menselijk Wezen middenin zit, ofwel het op een binnenkomst niveau van besef is of als een geavanceerde volgeling op het Pad. Er komt een tijd wanneer de Ziel het verste punt van Diens ervaring in afscheiding, fragmentatie van het Zelf en cocreatie bereikt heeft.




De Ziel entiteit is dan gereed om het proces van "hereniging en integratie" te beginnen voor de huidige kosmische ronde van de Schepping. Het Ziel Zelf wordt geleidelijk aan bezield met een Goddelijke onvrede welke langzaam in het bewustzijn van de menselijke geest filtert. Hopelijk, is dat wanneer de mens entiteit zich naar binnen begint te keren, om het ego persoonlijkheid te temmen en zich te herenigen met de Ziel, de interne OverZiel/Hogere Zelf, alsook met de meervoudige facetten van Diens grotere Zelf. De mensheid zit middenin eenmassale ontwaking. Een transformatie van enorme proporties is begonnen, welke een globale, galactische en Sub-universele hereniging omvat: het begin van een ascentie in/naar een verhoogde staat van Schepper/Spirit-bezield bewustzijn. Op een kosmisch niveau, stuurt de Opperste Schepper nu de straling van Hetzelf via de Grote Centrale Zonnen naar beneden, welke gefilterd wordt beneden op de Aarde in grote uitbarstingen van Levende Witte Vuur Essentie van Leven door de Heilige Hart Kern van onze Vader/Moeder God door middel van de Zon van dit zonnesysteem.




De ziel zou omschreven kunnen worden als een klein Zaad Atoom van pulserende Levenskracht welke binnenin het Heilige Hart verblijft, samen met jouw meerzijdige Diamanten kern God Cel. Jouw Diamanten kern God Cel bevat de twaalf Stralen van God Bewustzijn voor dit Sub-universum: de deugden, kwaliteiten, aspecten en talenten die jullie zoeken om wederom te activeren zodat je de bekwame medeschepper wordt op het materiële vlak die je voorbestemd was te zijn. De Ziel mag slechts een kleine Vonk van Leven zijn binnenin het hartgebied van diegenen die nog steeds verstrikt zitten in de illusie van de lagere dimensies; nochtans, als het ontplooit en tot bloei komt in/naar diens volledige dynamische macht, breidt het uit en wordt het "Zonne Hart Centrum," welke de solar plexus , het hart, de thymus en de keelchakra omwikkeld. In het verleden werd het de "Drievoudige Vlam" genoemd, en het hart werd de 'Zetel van de Ziel" genoemd. De Ziel communiceert tegen jou via zowel jouw emotionele als jouw mentale lichamen: de emoties via het hartcentrum en met de geest via de pijnappelklier; daarmee de pakketten van Licht Wijsheid ontstekend die opgeslagen zijn binnenin de hogere trillingsdelen van het brein genaamd de "Heilige Geest." Wanneer de verbinding voltooid is, begint het fysieke lichaam de beloningen te oogsten op de manier van een betere gezondheid en vitaliteit, alsook een diepere verbinding met het LichaamsElementaal.






Wij vertellen jullie nadrukkelijk dat je geen "verloren Ziel" kunt worden of jouw verbinding met de Schepper verliest. Je kunt jouw weg verliezen, en je kunt in het Scheppers Licht gereduceerd worden, maar jouw Ziel is onsterfelijk en kan nooit verloren raken of vernietigd worden. Je "redt" jezelf van pijn, lijden en de illusie van het ontkoppeld zijn van de Schepper door de integratie van jouw Ziel, de meervoudige facetten van jouw Hogere Zelf en jouw persoonlijke God Straal. De massa bewustzijn geloofsstructuur van het verleden wordt langzaam vervangen met Lichtere, meer geraffineerde en bevrijdende gedachtevormen van het nieuwe Goddelijke Plan. Het is belangrijk dat je begrijpt dat er vele niveaus op de spiraal van ascentie zijn - het is nooit-eindigend aangezien de Schepping ebt, stroomt en evolueert.




Op een kosmisch of Omniverseel niveau, zijn jullie "Spirit", een facet of een Zaad Atoom van Goddelijke essentie uitgestuurd vanuit de hartkern van de Opperste Schepper. Op dat niveau, ben je volledig bewust van wie je bent en van jouw verbinding met de Opperste Schepper; je bent je bewust van en kent jouw "IK BEN" identiteit. Op de Universele en Sub-universele niveaus, ben je een Goddelijke medeschepper, nogmaals voort gestuurd op een grote gebroken Straal van Licht om werelden te manifesteren zonder einde in de naam van onze Vader/Moeder God. Je bent je bewust van het algemene Goddelijke Plan voor dit Sub-universum en het deel dat jij erin hebt te spelen; nochtans, je kunt je wel of niet jouw oorsprong of identiteit op een kosmisch niveau herinneren.

Als Spirit, wat wij jouw "God Straal" zullen noemen, ben je een groot Wezen van Licht die ook facetten of sub-stralen van zichzelf voort stuurt, OverZielen of delen van jouw Essentie in verschillende dimensies, galaxies, sterrensystemen en werelden door dit Sub-universum heen achterlatend, en op hun beurt, stuurt elke van deze grote Overzielen ook vonken of Zielfragmenten voort van hun Essentie. De jij die nu geïncarneerd is in een fysiek lichaam op de planeet Aarde is één van deze Ziel Vonken die akkoord ging om voort te reizen de onbekende leegte binnen, om uiteenlopende werelden te creëren, hen te bewonen, en om dan te ervaren waar je aan mee geholpen hebt om te creëren zodat jouw unieke ervaringen geïncorporeerd kunnen worden in/naar het universele bewustzijn en uiteindelijk in/naar de Kosmische Geest.




Toen jouw fysieke voertuig gecreëerd werd, stuurde het Etherische Lichaam miljarden aan piepkleine Elementale Vonken door de lichamelijke vorm heen. Deze Elementale Vonken waren geprogrammeerd om de Adamantine Deeltjes van Licht over te dragen (het geschenk van het leven) aan alle andere delen van het lichaam: de organen, de bloedstroom, spieren, weefsels en de beenderstructuur (ongeveer zoals de Natuur Elementalen de Adamantine Deeltjes van ZonLicht versturen naar het gehele Natuurlijke Koninkrijk, en alle facetten van de Schepping die nietbezield zijn met een Heilig Zaad Atoom van Scheppers Bewustzijn).




De meester leraren van het verleden maakten vaak een verwijzing naar de Menselijke Lichaam Elementaal en het Etherische Lichaam of Etherische Web. De diepgaande, esoterische leringen van het verleden werden vaak geschreven zodat alleen de meest geavanceerde studenten op het Pad de ware betekening van de lessen konden ontcijferen. Het is tijd dat deze leringen worden geopenbaard, opgewaardeerd en vereenvoudigd zodat alle serieuze Zielen op het Pad van ascentie het kunnen begrijpen, en hen dan geleidelijk aan integreren om hun bewuste besef uit te breiden. De geavanceerde kennis verkrijgen en dan de wijsheid van de universele leringen van de hogere rijken integreren zijn belangrijke componenten in het proces van ascentie.




De oude leringen zeiden dat jullie fysieke lichamen oorspronkelijk gecreëerd werden vanuit een etherische substantie. Jullie kwamen eerst naar de Aarde in jullie stralende Kristallijne vorm, en geleidelijk aan gedurende vele eeuwen ontwikkelden jullie je prachtige fysieke lichaam vanuit de Adam/Eva Kadmon Goddelijke Blauwdruk voor dit Sub-universum. De vertekeningen begonnen terwijl jullie in/naar de dichtheid verzonken, en het ego verlangende lichaam geleidelijk aan de controle nam van de mentale en emotionele lichamen; dit resulteerde erin dat een goed deel van jouw Ziel Zelf zich terugtrok uit jouw Heilige Hart Centrum in/naar jouw Ziel Ster boven de Kroon Chakra.




In aanvulling op de vier erkende elementen -vuur, water, Aarde en lucht- wordt van ether gezegd het vijfde element te zijn; aldus komt de naam "etherisch." Het Etherische Lichaam of Etherische web, wat veel fijner van substantie is dan het aardse lichaam, refereert naar de onzichtbare tegenhanger van het fysieke lichaam. Het bezit de blauwdruk voor jullie drie lagere-fysieke lichamen (fysiek, mentaal en emotioneel). Het wordt soms het "geheugen lichaam" genoemd, want het ondersteund en vitaliseert de materiële vorm. Het is fijngevoelig tot jouw gedachten en emoties, zowel positief als negatief. Ziekte of verzwakking doet zich eerst voor in het etherische Lichaam en dan infiltreert het geleidelijk aan in/naar het fysieke voertuig. Het Etherische lichaam ondersteunt en vitaliseert de componenten van het fysieke lichaam, en het controleert de verterings- en assimilatieprocessen. Het repareert ook de schade in het fysieke lichaam veroorzaakt door de slijtage van het leven in de derde- / vierde dimensionale dichtheid.




Er was een goed beveiligd programma gecodeerd binnenin het Etherische Lichaam zodat, wanneer je dus diep in/naar de dichtheid verzonk en je was bijna bij het punt van zelfvernietiging, jouw Lichamelijke Elementale cellen in/naar een semi-sluimerende staat gingen, en zij zijn gedurende duizenden aan jaren in die staat gebleven. Net zoals jullie tot jullie ware aard en jullie Goddelijke staat van Zijn ontwaken, zo ook ontwaken de Lichamelijke Elementale Cellen, en geleidelijk aan beginnen zij te reageren op jullie positieve affirmaties en de hogere frequenties van Licht die jullie integreren.




Het is wezenlijk belangrijk dat je begrijpt dat er subatomaire donkere kristallen door de lichamelijke vorm van iedereen heen zitten die resoneren tot de lagere frequentie gedachtevormen. Deze kristallen zitten vol met negatief afvalmateriaal gecreëerd en opnieuw gecreëerd gedurende vele levensspannen, sommigen welke geërfde negatieve patronen zijn die je met je meebracht in/naar de fysieke vorm om te genezen/herstellen.




De onderbewuste geest - jullie subjectieve geest - maakt deel uit van het Etherische Lichaamsbewustzijn, en het neemt en slaat alles dat je ervaart op, wat je ziet, hoort, denkt en emotioneel voelt. De onderbewuste geest neemt alles letterlijk, en het is niet van belang of je een gebeurtenis ervaren hebt of het je slechts levendig verbeeld hebt, de onderbewuste geest registreert het als een feit. Dat is waarom het zo belangrijk is dat negatieve, slopende, vroegere herinneringen veranderd worden in/naar positieve herinneringen. Jouw gedachten en intenties resoneren op specifieke frequenties, en door de frequentie patronen te veranderen die je projecteert door het gebruik van wilskracht en bewuste inspanning, zal je geleidelijk aan het leven, de fysieke gezondheid en omstandigheden die je verlangd creëren.




Je zult je bewust worden van jouw fysieke lichaamsbewustzijn als, zogezegd, jouw LichaamsElementaal wakker wordt en harmonieus met jou begint te werken om geleidelijk aan alle verkeerde creaties te corrigeren die je, als gevolg van onjuiste gedachten, gecreëerd hebt in jouw lichamelijke vorm. Na enige tijd, zal je geleidelijk aan meer gevoelig worden aangaande de signalen van jouw LichaamsElementaal. Jouw lichaamscellen zijn allemaal tot de één of andere graad bewust. Sommigen zijn disharmonieus en creëren chaos en ongemak binnenin, terwijl anderen resoneren in harmonie, daardoor op een hogere frequentie trillend en een gevoel van evenwicht en welzijn overbrengend. Stofwisselend Licht is een belangrijk, ingewikkeld proces dat noodzakelijk is voor jouw welzijn. Je zou kunnen zeggen dat jullie op een verhongerings dieet van half-spectrum God Licht zijn geweest. Jullie triljoenen aan lichamelijke cellen moeten opnieuw leren hoe licht te herkennen en te gebruiken als een belangrijke energiebron.




De werkelijkheid van de zintuigen of het fysieke lichaamsbewustzijn: Wanneer je in de stroming van de Spirit bent, zal je zeer licht in jouw lichaam bestaan, vaak zonder pijn of ongemak. Je kunt enige verminderde lichaamssensaties ervaren, behalve binnenin het Zonne Kracht Centrum en specifiek binnenin het diepe Heilige Hart gebied, waar je geleidelijk aan liefdevolle gelukzaligheid en vreugde begint te voelen als zij voort stralen vanuit onze Moeder/Vader God. Steeds meer frequent zal je een groot gevoel van welzijn, harmonie en vreedzaamheid ervaren.




Lieve harten, wij vragen jullie om te bestuderen wat wij door de jaren heen aan jullie geopenbaard hebben, en om te proberen het universele schema te verkrijgen dat wij gecreëerd hebben en stevig vestigden binnenin jullie geest zodat jullie in staat zullen zijn de volgende fase van de wonderbaarlijke kosmische evenementen te begrijpen welke zich voor jullie ogen ontvouwen.



• JULLIE DOELSTELLING IS OM HET HOGERE MENTALE LICHAAM TE INTEGREREN, WELKE JULLIE VERLICHTE ZELF IS VOOR DEZE RONDE VAN DE EVOLUTIE.

• OM DIT TE BEREIKEN, MOET JE HET EGO VERLANGENDE LICHAAM IN UITLIJNING MET JOUW ZIELS VERLANGEN BRENGEN.

• JE KUNT KRACHT GEBRUIKEN EN TEGENWERKEN OF OP DE TRANSFORMERENDE MACHT VAN LIEFDE INTAPPEN. STREEF ERNAAR OM IN TE TAPPEN OP DE WILSKRACHT VAN ZELF-MEESTERSCHAP, WELKE DE GECOMBINEERDE WIJSHEID IS VAN JOUW HEILIGE HART, HEILIGE GEEST EN JOUW OVERZIEL/HOGERE ZELF.

• SPIRIT ZONDER MATERIE IS BEWEGINGSLOOS. MATERIE ZONDER SPIRIT IS LEVENSLOOS.

• JULLIE GAAN OVER VAN EEN TIJD-GEORIENTEERDE WERELD IN/NAAR EEN TIJDLOZE WERKELIJKHEID.




Mijn dapperen, wij weten dat er veel pijn kan zijn, ongemak en angst terwijl je door deze versnelde processen heengaat welke de dramatische veranderingen veroorzaken die nu plaatsvinden over jullie gehele wereld heen. Weet dat wij gezamenlijk alle moeilijkheden zullen overwinnen. Onze missie is om de weg te openen voor iedere lieve Ziel die een verlangen tot uitdrukking brengt om terug te keren naar harmonie. Weet dat een ieder van jullie een verschil maakt. Wanneer je twijfelt, inspiratie of kracht nodig bent, kom in/naar jouw persoonlijke piramide van Licht en wij zullen je moed geven, jou verheffen en je inspireren. Wanneer jij je eenzaam of ongeliefd voelt, ga dan in jouw Heilige Hart Centrum en wij wachten daar om jou te vullen met de stralende liefde van onze Moeder/Vader God.




Ik Ben Aartsengel Michael.




Opmerking van Ronna,




Liefste vrienden, Ik ben mijn kracht aan het terugkrijgen en ik voel me veel beter. Ik heb van mensen over de gehele wereld gehoord die door hetzelfde type van "reinigingsproces" heen gingen of gaan. Aartsengel Michael vertelde ons enige jaren geleden dat "een virus en/of een koorts niet altijd een negatieve gebeurtenis is. Soms, initieerden zij als een middel van het sneller opruimen van beïnvloedende trillingspatronen die je binnenin het lichaam losgelaten hebt en die getransmuteerd moeten worden. Wij bereiden onze lichamelijke vormen erop voor om meer van de hogere frequenties van Licht te ontvangen die noodzakelijk voor ons zijn om te integreren zodat wij met onze reis in/naar de hogere dimensies door kunnen gaan en onze nieuwe "Galactische Missie" kunnen vervullen. Ik dank jullie allemaal voor jullie liefdevolle energie en gebeden. Ik voelde me omringd in jullie liefdevolle energie tijdens mijn tijd van nood.




Eeuwige liefde en engelen zegeningen, Ronna.






Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/




Transmitted through Ronna Herman * As transmitter of this article I, Ronna Herman, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : E-mail:RonnaStar@earthlink.net




www.RonnaStar.com * www.QuestForMastery.com * RonnaStar@earthlink.net



Geplaatst door Ulla op 21:01

Labels: Ronna Herman

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki