Loading...
nl

Uitzuivering

Ben
Ben feb 26 '10
Uitzuivering.

Wij worden opgewardeerd en uitgezuiverd.
Dit gaat met verschillende symptomen gepaard.
Sommigen voelen zich misselijk, duizelig, nek en schouderpijn.
Sommigen ervaren fysieke zuiveringen, anderen ervaren juist de emotionele zuiveringen.
Veel oude angsten, zorgen, boosheid komen naar boven om schoongemaakt te worden, om uitgesproken te worden en te vergeven worden.
Anderen hebben onverklaarbare huilbuien.
Laat het gaan, laat het gebeuren.
Het lichaam moet het kwijt.
Probeer elkaar te steunen, lief te hebben en te delen.
Je kunt ook een aantal uitdagingen te verwerken krijgen.
Als je kruinchakra wordt schoongemaakt kun je je ook afwezig voelen.
Tijdens elke volle maan komt het gouden Licht van Quan Yin, de godin van compassie naar beneden.
Door deze straal worden de harten van mensen geopend om hierin de maximale hoeveelheid Licht en Waarheid te kunnen absorberen.
Baad je in dit maanlicht.

In Liefde, Licht en eenheidsgroet
Delen:
Marenubium
Marenubium feb 26 '10
hmzz. Ik heb net jouw ene bericht gelezen over 'Ben jij ook familie van het licht'. Ik krijg rare bedenkingen over je, en het ziet er naar uit dat je het forum begint te spammen met quotes die NIET van jou zijn.
Wat wil je hiermee bereiken joh? Is het je op Niburu wel gelukt??
Blijf daar dan a.u.b.

Ik reageer niet vaak op het forum, maar ik begin me toch beheurlijk te ergeren aan dit soort spam en daarmee jouw 'boodschappen'. NO funn.

Klacht indienen, waar?
admin
admin feb 26 '10
Laat los Marenubium.
Als Ben teksten van anderen blijft plaatsen zonder bronvermelding is dat haar of zijn keuze.
Het zegt iets over hem/haar, niet over jou.
Jouw reactie kun je misschien zelf eens onder de loep nemen, niet voor mij want ik stoor me niet aan wat je schrijft hoor smile

Maar als jij je ergert kost dat bergen energie, die je anders voor zoveel leuke dingen kan gebruiken smile
Marenubium
Marenubium feb 26 '10
true laugh
admin
admin feb 26 '10
*smak* smile
admin
admin feb 26 '10
Serenity
Serenity apr 5 '11
Leuk om te lezen dit ook de reacties en de steun die erbij komt en dan een mooie afsluiter als het kerstje op de slagroom overigens vind ik de tekst helemaal bovenin de topic best wel mooi, en ja als het een quote van een ander was wilden ik ook wel de bron weten misschien was er meer leuks en moois om te lezen!! :Dquote=Ben]Uitzuivering.is geen woord ik probeerden dit te googlen namelijk maar zuivering weer wel:
uivering
` zui - ve - ring de -woord (vrouwelijk) zuiveringen het zuiveren, vooral (na de Duitse bezetting 1940-1945) het ontdoen van politiek onbetrouwbare elementen; zuivering van hypotheken ontheffing (bij executoriale verkoop) van hypothecaire leningen die hoger zijn dan de koopsom; zuivering van verstek...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/zuivering

zuivering
zuivering van uit te stoten gassen, waardoor de uitstoot minder broeikasgas (CO2)bevat
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/zuivering

zuivering
loutering, purificatie, catharsis, reiniging raffinage censuur castigatie
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/zuivering

zuivering
Afscheiding van afvalprodukt door bezinken, filtreren of centrifugeren
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/zuivering

zuivering
zuivering van uit te stoten gassen, waardoor de uitstoot minder broeikasgas (CO2)bevat
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/NL/zuivering

zuivering
Afscheiding van afvalprodukt door bezinken, filtreren of centrifugeren
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/NL/zuivering

Zuivering
Onder zuivering verstaan we de doorhaling van alle hypotheken en ingeschreven beslagen die op een onroerende zaak rusten en de koopsom te boven gaan, door een gerechtelijke handeling op verzoek van een koper, bijvoorbeeld bij een veiling. ( > beleggen > algemene terminologie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/

zuivering
1) Affinage 2) Catharis 3) Catharsis 4) Clarificatie 5) Clearance 6) Desinfectie 7) Epuratie coolGezondmaking 9) Herstelling 10) Kuis 11) Kuising 12) Loutering 13) Mundatie 14) Opruiming 15) Orden...
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/zu

Zuivering
<i>(Nederland)</i> `Zuivering` is het ontdoen van ongewenste elementen. In de Nederlandse context wordt hiermee doorgaans gedoeld op acties tegen collaborateurs na de Tweede Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog werd in Nederland niet alleen strafrechtelijk opgetreden tegen collaborate...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Zuivering


Wij worden opgewardeerd en uitgezuiverd. niet andersom eerst gezuiverd en daarna opgewaardeerd? Anders is er toch geen ruimte of je krijgt te veel tegen strijdige info binnen of te verwerken alhoewel sommigen dat wel kunnen..humzz.
Dit gaat met verschillende symptomen gepaard.
Sommigen voelen zich misselijk, duizelig, nek en schouderpijn. Als een last op de schouders of zoveel info dat het je duizelt of je haalt even de problemen op je nek of ben je misselijk van de te veel aan info die weleens pijnlijk kan zijn…humzz.
Sommigen ervaren fysieke zuiveringen, anderen ervaren juist de emotionele zuiveringen. Ik denk dat dit gepaard gaat, denken jullie dit ook? Vanwaar komen anders die spreekwoordelijke gezegdes vandaan?!?!?!
Veel oude angsten, zorgen, boosheid komen naar boven om schoongemaakt te worden, om uitgesproken te worden en te vergeven worden. En toch denk ik dat waneer je alle details gaat verwerken dat je er toch wel een leven lang mee bezig bent omdat er iedere keer weer wat nieuws bij komt of je merkt een bepaald patroon op wat de aanleiding gaf om een herkenning uit het verleden te gaan verwerken, toch?
Anderen hebben onverklaarbare huilbuien. Even lekker schoonspoelen die handel dan zwellen er bepaalde gebieden op door bloed waarmee je de boel lekker laat doorbloedden en daarmee haalt ht de druk eraf of onderliggende vuiligheid zoals afval stoffen… ja hier zit wel wat in denk ik… smirkhumzz
Laat het gaan, laat het gebeuren.
Het lichaam moet het kwijt.
Probeer elkaar te steunen, lief te hebben en te delen. jaaaa doen doen doen, ilove you you loes me that's the way it's going to be tralalal lala lalal lala ladiela tralalalalalalaaa
Je kunt ook een aantal uitdagingen te verwerken krijgen.
Als je kruinchakra wordt schoongemaakt kun je je ook afwezig voelen. klopt dan ben je denk ik ook niet zo goed geaard een paar aarde oefeningen willen dan wel eens helpen hiermee!!
Tijdens elke volle maan komt het gouden Licht van Quan Yin, de godin van compassie naar beneden. Lees je dit Karin!!! hahaha wat een lol!
Door deze straal worden de harten van mensen geopend om hierin de maximale hoeveelheid Licht en Waarheid te kunnen absorberen. Wauw de troon der mijmering zou hier dan perfect voor zijn!!
Baad je in dit maanlicht. zilver, koel (waneer het zomers heet is is verkoeling heerlijk, koel wil niet bijvoorbaat zegen 'kil')en glitters van de duizenden sterren dit is wat mij doet denken aan het maanlicht

In Liefde, Licht en eenheidsgroetgoh grappig zeg!
[/quote]

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki