Loading...
nl

aartsengel Raphael, boodschap!

admin
admin feb 24 '10
gechannelde boodschap door Meredith Murphy

vertaald via Bing translator.

Aanwijzingen dat u zich in een andere dimensie bevindt:
Kies welke regels voor u gelden,
een bericht van aartsengel RAPHAEL

channeled van Meredith Murphy

Donderdag, 11 februari, 2010 (geboekt 23 februari, 2010)


Mijn geliefden,
De noodzakelijke veranderingen die plaats nemen binnen uw hart en binnen de organen, doet ons iets.
Wij zijn ons bewust van u, uw hartepijnen, de strijd waarmee u wordt geconfronteerd. Het niet aflatende gevoel dat u zich eens te meer geconfronteerd voelt met dezelfde oude emotionele rommel, de schijnbaar oude gevoelens van verlies, teleurstelling, verdriet, jammer, disorientatie, verwarring.
U bent niet de enige daarin.

Meer dan ooit is het belangrijk om te beseffen dat waarmee u nu geconfronteerd wordt,inderdaad een andere versie is van alles - ondanks het activeren van schijnbaar bekende of oude gevoelens. smile
De wereld zelf is nu in een nieuwe en hogere vibrerende toestand en als resultaat daarvan zijn de healingen die plaatsvinden binnen ieder van ons die deze met licht gevulde liefdes-energie toelaat in hun hart te stromen, een moment van werkelijk transformeren.
het is MEER dan zomaar een cyclus van doorlopen van emotionele terugkerende moeilijke patronen die vast zitten en opnieuw af te spelen.
NEE, Deze beschrijvingen spreken met het oogpunt van gedachten-ego. Die gedachte-ego wordt beperkt in de derde dimensie.
Veel is er gezegd geweest dat er voor gezorgde dat de ego-gedachten op zich iets is geworden dat niet nuttig is, niet goed, en dus werd geplaatst in een negatieve solide positie in ervaring. Dit alles moet worden vrij gegeven als u ascendeert. Ik zal verder toelichten.
Delen:
admin
admin feb 24 '10
De ego-gedachte (ego-mind) is in staat om een veel grotere reikwijdte te hebben in uw leven dan dat u tot nu toe had begrepen.
Het ego is uw manier van begrijpen en deelnemen aan de fysieke wereld, waarin uw ervaringen zijn georiënteerd.
Het is op de hoogte van de diepgang die te ontvangen is en de betekenis om op de planeet aarde te zijn en de menselijke werkelijkheid mee te maken.
Het heeft kunnen uitbreiden naarmate uw bewustzijn werd uitgebreid, en daardoor gebruikt het de gevoeligheid van uw lichaam om alzo een bijdragen te geven aan de uitbreidende perspectieven van de ziel!

Wist je veel!

U had het ego afgeschreven en het proberen te omzeilen, afgedaan als nutteloos en bovendien de schuld gegeven van veel van wat u niet in uw ervaring beviel.

Ja, het ego met zijn beperkingen kan, net als alle energieen die belemmeren, een gevaarlijke vorm aannemen,
net als het monster dat geketend is en verlangt om vrij te zijn, en wantrouwen wie haar bewegings vrijheid beperken.
Weergegeven als een natuurlijke, intrinsieke deel van de menselijke ervaring , is het ego vrij en niet om deel te nemen als de leider van uw bewustzijn en begrip, maar in de dienstbaarheid aan uw perspectief.
Versterk de fysieke ervaring, het begrip voor de menselijke ervaring op een manier die zinvol is en die grotere expressie, begrip en vrijheid kunnen steunen.
admin
admin feb 24 '10
Zie je mijn lieve geliefden.
Niets is zoals het in het verleden leek te zijn.
Je zal de dingen niet meer zien zoals u ze voorheen zag,in deze opkomende verandering van de nieuwe wereld.
Dualiteit, ik wil u eraan herinneren, is gewoon camouflage.
Deze illusie is bekend, en buiten de derde dimensie, is het goed te onthouden dat u zich dan in een landschap begeeft dat u niet bekend is!
Wees allert voor datgene wat niet is zoals het lijkt en niet is zoals u het altijd al gewoon was: er is veel dat anders is en het zal u amuseren en u laten lachen als u dat ontdekt!

Vertrouw erop dat uw "zien"- mechanisme zelf aan het verschuiven is, wanneer uw derde oog opent, wordt je innerlijkge gevoeligheid steeds gevoeliger en aangepast aan de "inputs" die ze ontvangt. Uw eigen zelf-bewustzijn wordt aan u geopenbaart in stukjes en beetjes.
admin
admin feb 24 '10
Bijvoorbeeld: merk eens het moment op, dat u niet zo'n goed contact hebt met "het moment"; afleid,zo zal jij het beschouwen of "uit de zone", even aan niets denkend, eigenlijk. {Mooi}!
Nu, u zal zien dat u een gevoel van tijd liminus en expansief krijgt. (als iemand het woord liminus kan vertalen, dank)
Uw fysieke lichaam ontspant zich.
U hebt de opgehelderd focus van uw unieke aspectpunt in dit fysieke lichaam waar u bewust van was verlaten en de focus op "vorm" los gelaten.

Door dat te doen bracht je jezelf in een natuurlijkheid en in een meer expanded deel van jezelf! Hoe gezegend is dit!
Je zal jezelf niet evalueren, weinig van uzelf eisen, of beoordelen, zelf niet met anderen vergelijken en of met gelijk wat vergelijken wanneer u in deze staat bent!
Waarom zou u? U en alles zijn één! Alles is in orde en alles is één, en er is niets om met andern te vergelijken,te evalueren of te verwachten omdat alles wat is, doorloopt in één mooie, ongedifferentieerde dynamische adem-trilling van zachtaardige, met aandacht , in licht gevulde energie.
Wat zou de algemene indruk van deze momenten zijn? Is het niet eenvoudig?
admin
admin feb 24 '10
Als je nu gevuld bent met intense verhoogde emoties.
Met fysieke symptomen die je uitdagen en schijnbaar onmogelijke zijn te helen.
Besef dat dit alles gewoon energie is. Min of meer intense misschien, maar niet echt pijnlijk, niet gezegend, niet eindeloos, niet meteen verdwenen. Het is gewoon energie. dat is blijven steken. Vervolgens weer stroomt. Gevangen in een kleine ruimte, verlangend naar haar natuurlijke stroom en uitbreiding. Dat is alles.

Je hoeft niet te probeert om erachter te komen wat de naam is van die emotie of van wat u ondervindt. Besef dat u dat niet langer hoeft te doen.
Er is een manier in het hogere bewustzijn om pijn, druk, ziekte, verlangen, verdriet te verlichten zelf overweldigde gevoelens, door dit alles gewoon te herkennen als energie, die u wil laten doorlopen.
U bent een wezen die soms een onnatuurlijke grens aan energie geeft. Die aarzelt wanneer u wordt geïnspireerd?
Wie de gedachten gebruikt in plaats van druk herkennen en te laten gaan? De derde dimensionale mens die niet weet dat alles één iets is, en éénzijn betekent dat tomeloze energie stroomt betekent.

Hoe kan ik weten hoe te zijn?
Volg uw hart en kies datgene waar u beter van wordt. Wat zou het helpen vrijmaken ( to relief)?. Relief is zo'n grote hulp> het is direct, door de manier! Het zegt, "Oh ja, kom deze weg op! U bent in de goede richting nu..…voelt dat nu niet goed?!" Dat is een opluchting. {lach)
admin
admin feb 24 '10
Ondanks dat veel van uw ervaring op de aarde jou hebben mis-geinformeerd door de gedachte dat " zonde" juist al datgene is wat u plezier schaft, bent u verstandig en lichtvol genoeg om te weten binnen in uzelf: genoegen (plaisure) is liefdevol. Zoals ook vrede, geluk en verzachten .

Het oude idee dat u moet lijden om uw eigen karma te transmuteren (!), uw eigen geschiedenis of te assenderen en de dichtere en donkere energie bronnen van de wereld te transmuteren, IS een verleden tijd voor u. Het is een aanpak die mooie en relevante is IN de derde dimensie van het aarde-plan.

Wanneer u in plaats daarvan, een perspectief kiest in de vierde dimensie---door eenheidsbewustzijn gekenmerkt , of in de vijfde dimensie — gekenmerkt door uw eigen Goddelijkheid te belichamen, dan zullen de "wetten" van de derde dimensies — geen invloed hebben op u.

Vergeet niet dat deze dimensies in elkaar zitten. Het derde bevindt zich in de vierde, en die in het vijfde, gezien met name voor dit bericht en het begrip, van de manier waarop de wetten van de functie van de realiteit en hoe u kan navigeren en plaatsen, en om te begrijpen om te ontdekken kiest u voor meer vrede, vereenvoudigen, dichtheid, liefde, licht en vreugde!

Natuurlijk als u dualiteit wilt blijven ervaren, om verder te begrijpen en uw begrip te verdiepen om iets te weten te komen over zijn tegendeel, dan, behelzen deze ervaring.
Het is een prachtige overeenkomst en het is een van de mooiste redenen die de mens steeds opnieuw in de menselijke ervaring belichamen! Als we niet-fysieke hebben wij geen besef van dualiteit en daarom binnen dualiteit dat sommige kiezen op de hoogte van de gegevens over zichzelf en de kenmerken van bepaalde ervaringen meer discreet te begrijpen. Dramatized, als door hun strijdig.
admin
admin feb 24 '10
( de vertaling van internet heeft veel verbetering nodig, en om uit te sluiten dat ik iets verkeerds heb geinterpreteerd en verbeterd, zal ik het engelse zeker ook plaatsen, he!)
admin
admin feb 24 '10
Wanneer u naar iets anders verlangt, weet dat het beschikbaar is.

Er is niets mis met te leven in de wereld van dualiteit als je ervan geniet om dit te beleven.
Als u echter verzachting wenst,en meer vreugde, vrijheid, een krachtige creativiteit, een gevoel van éénheid verlangt met alles wat een diepe weten van uw eigen kracht en thuis is.…rust verzekerd, het is beschikbaar voor u .

De leiding en healen van uw eigen leven zijn geheel binnen uw eigen opdracht. De keuze is aan u mijn geliefden. En met u staan steeds alle engelen en de hemelse gastheren klaar en verheugd om te steunen in uw wens en hieraan herinneren ik u, is begrepen door wat u in uw aandacht opneemt.
wat u opneemt in uw aandachtis zonder onderscheid te maken Uw manifesterende ervaring. U koos uw ervaringen.

U weet dat u de absolute vrijheid hebt. Alles wat u creëert, ervaart en koos is mooi en prachtig. Er is niets dat u moet doen. Alleen kiezen. Kies met de focus en uw energie.

Ik ben de aartsengel RAPHAEL en mijn vreugde is in uw creatieve uitdrukking van het menselijk leven . Roep mij om u te ondersteunen in uw healings,om uw werk te creeeren, om de middelen voor uw leven te manifesteren, wetende hoe uzelf te sturen en te beheren met uw eigen energie om de gewenste ervaring te creëren. Ik zal u herinneren aan u allen alles wat u weet. Het enige wat u doen moet is te kiezen en te vragen.
admin
admin feb 24 '10

de engelse versie



Clues you are in a different dimension:
Choose what rules apply to you
a message from Archangel Raphael

channeled by Meredith Murphy

Thursday, 11 February, 2010 (posted 23 February, 2010)
My dear ones. The necessary changes that are taking place within your hearts and within your bodies move us. We are aware of you; your heartache, the struggles you face. The relentless feeling that you are, once again, facing the same old emotional messes, the seemingly old feelings of loss, disappointment, sadness, shame, disorientation, confusion. You are not alone.

More than ever it is important for you to realize that what you now face IS indeed a different version of everything, despite the triggering of seemingly familiar or old feelings. The world herself is now vibrating in a new and higher spot and as a result the healing that is taking place within every being who allows this light-filled-love energy to flow into their hearts is truly transforming; NOT a simply cycling through of emotional difficulty, recurrent stuck patterns playing themselves out again. NO. These descriptions speak to the viewpoint of your ego-mind. The ego mind is limited in the third dimension. Much has been said that makes the ego-mind itself out to be a thing which is not useful, not good, polarized into some negative “solid” position in experience. All of this needs to be released as you ascend. Let me explain further.

The ego-mind, is capable of far greater scope and usefulness in your life than you have understood up until now. The ego is your way of understanding and interacting with the physical world in which you now are oriented in experience. It is aware of the senses which perceive and make meaning of the planet earth reality and the human reality. It has the ability to expand as your consciousness expands, and thereby use the senses of your body and contribute to the expanded perspective of your soul! Who knew?! You have written the ego off and made it something to try and get around, dismissed as useless and furthermore blamed for much of what you do not like in your experience. Yes, the ego with restraint, like any energy impeded, can be a limited and dangerous form; like the beast that is chained and longs to be free, it may lash out and distrust those (meaning you in this analogy) who limit its freedom of movement. Viewed as a natural, intrinsic part of the human experience the ego is set free and allowed participate not as the leader of your consciousness and understanding, but in service to your perspective. To amplify the physical experience, understand the human experience in a way which is meaningful and which can support greater expression, understanding and freedom.

How’s that for revolutionary? J You see my dear, dear ones. Nothing is as it has seemed in the past. And you yourselves will no longer see things as you used to in this emerging space of the new earth. Duality, may I remind you, is simply camouflage. This illusion is being revealed and as you dwell focused in dimensions beyond the third, you must remember you are in a landscape which is unfamiliar to you! Be alert for what is not as it seems and not what you are used to: there is a lot which is different and it will amuse you and make you laugh as you discover this!

Trust that your ‘seeing” mechanism is itself shifting, as your third eye opens, your inner senses become increasingly sensitive and attuned to the discrete inputs they receive. Your own awareness itself is being revealed to you in bits and pieces.

For example: notice the moment when you think you are slightly out of touch with the moment; distracted, as you will likely consider it, or “zoning out”—not thinking of anything really. {Nice!} Now, notice that your sense of time becomes liminal and expansive. Your physical body relaxes. You have merged with all-that-is! You have abandoned the clarified focus of your unique aspect point in this physical body in which you primarily have awareness and released the focus of form. In doing so you rest in the natural and more expanded state of yourself! How blissful this is! How completely void of expectation this is! How little you push yourself, evaluate yourself, demand of yourself, evaluate yourself, compare yourself to others, and compare yourself to anything at all when you are in this state! Why would you? You and everything are one-thing! All is well and all is one and you are one and there is no other to compare or evaluate or look toward as everything is flowing in one beautiful, undifferentiated breathing dynamic vibration of gentle, alert, light-filled energy. What is the overall feeling of these moments, ask yourself? Is it not ease?

{smile}

As you find yourself increasingly filled with intense emotion. Have physical symptoms which are challenging and seemingly impossible to heal. Realize that all of this is simply energy. More or less intense, perhaps, but nonetheless not painful, not blissful, not never-ending, not immediately gone. It is simply energy. Stuck. Then flowing. Trapped in a small space, desiring its natural flow and expansion. That is all.

Do not name what you are experiencing and try to figure it out. Realize that you do NOT have to do this any longer. There are ways in higher consciousness to relieve yourself of pain, pressure, illness, longing, sadness, overwhelmed feelings, any and all of this can be simply recognized as energy which wants to flow. You are a being who erects at times, un-natural boundaries to energy. Who hesitates when inspired? Who uses the mind, instead of recognizing pressure and simply letting go? The third dimensional being who does not realize that all is one thing and to be one thing means boundless energy flowing.

How to know what do be? Follow your heart and choose what makes you feel better. What gives you a little relief. Relief is SUCH a great thing>it’s directional, by the way! It says, “Oh YES, come this way! You’re moving in the right direction now…doesn’t that feel good?!” That’s relief. {smile}

Although so much of your experience on the earth plane has been profoundly mis-informed by the idea that sin is what gives you pleasure, you are wise and enlightened enough to look beyond this to the knowing within: pleasure is lovely. As is peace, happiness, and ease.

The old idea that you need to suffer in order to transmute your own karma, your own history or even to ascend and help to transmute the denser and darker energies of the world IS A THING OF THE PAST for you. It is an approach that is beautiful and relevant IN the third dimension of the earth plane.

When you choose a perspective that is instead in the fourth dimension---typified by unity consciousness, or in the fifth dimension—typified by embodying your own divinity—then the “laws” of the dimensions which are subsets of this—the third for example—do not affect you.

Remember those dimensions are subsets of one another. The third sits within the fourth, which is within the fifth, in terms especially for this message and understanding, of the way the laws of reality function and how you might navigate and orient, choose and understand in order to discover more peace, ease, abundance, love, light and joy!

Of course if you wish to continue to experience duality, to further understand and deepen your comprehension of something by knowing it’s opposite, than by all means, embrace this experience. It is a beautiful one and it is one of the most wonderful reasons that beings choose over and over again to embody in the human experience! When we are non-physical we have NO awareness of duality and so it is within duality that some choose to know the particulars of themselves and to more discretely understand the characteristics of certain experiences. Dramatized, if you will, by their opposites.

When you desire something else, know that it is available.

There is nothing wrong with living in the world of duality if it is something you enjoy experiencing. If, however, you desire ease, want instead to have joy, freedom, powerful creativity, a sense of being one with everything, feeling a deep knowing of your own power and belonging…rest assured, it is available to you.

The leadership and healing of your own life are fully within your own command. The choice is yours my dear ones. And standing with you are all the angels and the heavenly hosts; ready and delighted to support your every wish and this I remind you, is understood by what you include in your focus. What you include in your focus, is indiscriminately your manifest experience. You choose your experience.

Know that you have absolute freedom. All of what you create, experience and choose is beautiful and wonderful. There is nothing you must do. Just choose. Choose with your focus and your energy.

I am the Archangel Raphael, and my delight is in your creative manifestation of your human life. Call on me to support you in healing, creating your work, manifesting resources for your life, knowing how to guide yourself and manage your own energy to create the experience you desire. I will remind you of you all you would know. All you must do is choose and ask.
admin
admin feb 24 '10
Heel mooi stuk om te lezen Belle! Ook al voel ik totaal geen verbondenheid vanuit engelen energie en vooral niet die van Raphael, het is en blijft een mooi stuk. Dus bedankt voor het delen. smile

Wat ik voel na het lezen van de tekst:
Een ontwikkeling die niet te begrijpen is voor het ego.

Leven vanuit je gevoel. Woorden zijn niet nodig. Als het hart lacht is het geopend. Een blij hart geeft geluk en aandacht voor jezelf en de ander.


Greets, Robbert.
Islandlady
Islandlady feb 24 '10
Ik ga het straks op de boot uitgebreidt lezen. Moet ik niet mijn brilletje vergeten smileDank je vast voor het delen.
X B
Carmen
Carmen feb 24 '10
Mooi Belle!
AV999
AV999 feb 24 '10
Bellefleur.. benieuwd wie genaamd Meredith Murphy is.. op internet staat er 12 verschillende bekende personen die zo heten namelijk.. allemaal spirituele "zieners". Verder mooie, maar vrij algemene tekst die een ieder kan maken met een beetje onderzoek natuurlijk.. je zou in die Meredith moeten geloven om te erkennen dat het via Raphael is gekomen.. komt vast wel een mooie discussie uit door het plaatsen.
admin
admin feb 24 '10
Maakt het echt uit van wie het komt?
Gaat het niet om de boodschap?
Je voelt zelf wel aan je intuïtie wat goed klinkt voor je en wat niet?
Ik houd van alle mooie teksten, ik kijk naar de boodschap, niet naar de boodschapper smile
admin
admin feb 25 '10
Inderdaad, karin!
En wie dat beetje vertrouwen heeft in mij, weet dat ik niet zomaar de eerste de beste tekst op een forum plaats,
en tijd in steek om de vertaalde versie (te proberen) aan te passen aan onze eigen zinsconstruktie.
Ik weet dat er een hele diepgang zit in die tekst, en ken de dame in kwestie, ook van andere boodschappen.
Het is trouwen het thema, waar ik heen gestuurd wordt, in ontwikkeling.
Aknoohk, je mag kritisch zijn, en twijfelen, doch dit is iets van jou, want ik voelde Engel Gabriël doorheen de tekst toen ik het las, enorm!

Wie graag discussieerd over de tekst, liefst een nieuw topic plaatsen!

dank!


Liefs
Bellefleur
gast
gast feb 25 '10
Gabriël? Het was toch Raphaël.
admin
admin feb 25 '10
excuseer ja,Engel Raphaël

vergiste van naam, in het schrijven!
AV999
AV999 mrt 1 '10
Precies waar het om gaat.. als jullie zeggen dat het alleen om de tekst gaat, waarom wordt dan gezegd dat het van een Engel af komt..

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki