Loading...
nl

De geschiedenis van de mensheid

JulienMoorrees
JulienMoorrees nov 30 '09
Tijdens een nieuwe opleidingsdag kreeg ik het volgende ter ore. De geschiedenis van de mensheid. Ik zag heel erg veel overeenkomsten met de teksten op Merudi en wil dit dan ook graag met jullie delen. De credits gaan naar Isabella van Ananta.

Geschiedenis van de mensheid

Inleiding
Er is geen enkele wereldgodsdienst die ons niet heeft voorgehouden dat er een tijd op aarde zal komen dat de negativiteit die we op aarde zien in de vorm van ziekte, armoede, oorlog, misdaad, pijn en leed, zal worden gezuiverd en zal ophouden te bestaan. De aarde zal dan getransformeerd worden naar de glorie van de hemel op aarde.

Het is makkelijk om deze profetie te geloven zolang we deze ergens in de verre toekomst
plaatsen. Met alle ellende die zich momenteel afspeelt, lijkt het alsof de hemel op aarde enkel een wensdroom kan zijn.

Op dit moment maken we echter deel uit van een uniek proces op aarde. Er vindt in ons
een ontwaken plaats en in het diepst van ons hart beginnen we ons te herinneren wie we
zijn en wat het doel is van onze komst. Als deze innerlijke kennis in ons bewustzijn opduikt, tart ze vaak onze bestaande overtuigingen en conditioneringen en veroorzaakt dan verwarring en angst.

Het lijkt of de dingen steeds erger worden om ons heen, maar in werkelijkheid zorgt dit transformatieproces ervoor dat alle disharmonie naar de oppervlakte wordt geduwd om uitgezuiverd en geheeld te worden.


Oorspronkelijk goddelijk plan
Om dit unieke moment helemaal te kunnen begrijpen, dienen we terug te gaan naar het begin om te kijken hoe het oorspronkelijke goddelijke plan de mist in ging.

Er zijn vele verschillende niveaus van Goddelijkheid en er zijn vele zonnestelsels die gecreëerd zijn als leerschool om het Goddelijke verder te laten uitbreiden, door nieuwe, niet eerder verkende ervaringen en ideeën te exploreren.
Het Goddelijke creëerde zonen en dochters (wij!) en gaven ons de gaven van gedachten en gevoelens en onze vrije wil om door het proces van creatie de grenzen van het Goddelijke
te leren verleggen.

We zouden dit proces van creatie door middel van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden veel concreter ervaren als we dit zouden leren binnen een tijdruimte continuüm. Tijd en ruimte bestaan niet in de hogere dimensies, dus om deze tijdruimte te creëren moesten de trillingen worden verlaagd tot die van de vierde dimensie. Binnen de vierde dimensie kunnen we tijd en ruimte ervaren en nog steeds op een voldoende hoge frequentie trillen om contact te houden met ons Goddelijke aspect.

Dit plan was succesvol en er werd besloten tot een nieuw experiment om de trillingsfrequenties verder te verlagen naar de derde dimensies. In dit plan nam ons aardse verblijf ongeveer 14.000 jaar in beslag, waarin we 14 incarnaties hadden. Zeven als man en zeven als vrouw. In elke incarnatie leefden we ongeveer 800 tot 900 jaar en namen we alles wat we geleerd hadden bewust mee naar ons volgende leven. In elke cyclus absorbeerden we zowel de mannelijke (in een mannenleven) en de vrouwelijke (in een vrouwenleven) polariteiten van ieder chakra. Te beginnen bij ons wortelchakra, dan verder omhoog via alle chakra´s naar verlichting om vandaar uit weer door te gaan naar de hogere dimensies.

Er werden 49 planeten gebruikt voor dit experiment, waaronder de planeet aarde. Dit Goddelijke plan verliep talloze millennia vlekkeloos, totdat er iets gebeurde waardoor het plan op aarde voorgoed en drastisch wijzigde. Daarvoor moeten we nog verder terug in de geschiedenis.

Kosmisch kwaad
Lang voordat ons zonnestelsel geschapen werd, gebruikten een aantal zonen en dochters van het Goddelijke hun creativiteit jammer genoeg om gedachten en gevoelens te creëren die niet de wil van het Goddelijke weerspiegelden.
Toen deze patronen van onvolmaaktheid op het oerlicht reflecteerde, begonnen zich langzaam maar zeker mutaties van leven te vormen die een averechtse uitwerking hadden op het geheel van de schepping.

Door het creëren van deze disharmonie werden er ook engelen en elementalen meegetrokken in deze negativiteit. Hier is het verhaal van Lucifer op gebaseerd.
In het verleden, vanuit ons beperkte bewustzijn, gingen we ervan uit dat God deze engelen had gestraft. Niets is echter minder waar, omdat het Goddelijke enkel liefde is en nooit straft. Wij creëren zelf onze ervaringen door ons gedrag. Omdat deze zielen disharmonie creëerden, vielen ze qua energie, trilling en bewustzijn tot beneden de frequenties van de hemel. Deze gevallen zielen konden enkel overleven door te parasiteren op andere negatieve energie.

De gevallen zielen gingen rondzwerven in het universum en stelden pogingen in het werk om andere evoluerende beschavingen te verleiden om ook negatief te worden, zodat zij zich konden voeden met deze energie. Deze collectieve kracht van negativiteit raakte in het hele universum bekend als het kosmisch kwaad.

Omdat de 49 proefplaneten in ons melkwegstelsel op een ongewoon lage trilling vibreerden, waren zij veel kwetsbaarder en was het voor dit kosmisch kwaad makkelijker om toegang te krijgen tot het bewustzijn van de zielen aldaar.
Deze negatieve kracht projecteerde op slinkse en bedrieglijke wijze gedachtepatronen en bracht ons in de war om ons te verleiden tot gedachten en gevoelens, woorden en daden die niet in overeenstemming waren met de wil van het Goddelijke.
Meedogenloos werden we bestookt en op een aantal planeten brak de macht van het kwaad door de veiligheidsbarrières heen. De negativiteit begon zich als een lopend vuurtje te verspreiden. Andere evoluerende zielen werden meegetrokken met als gevolg dat een aantal van de planeten in een neerwaartse spiraal naar de diepten van menselijke wancreatie terecht kwamen.

Dit uitte zich in armoede, plagen, pest, oorlog, haat, ziektes, barre weeromstandigheden en dood. De planeet aarde bleef echter gevrijwaard van dit kwaad en het Goddelijke plan op aarde was wel een succes.

De hemelse regionen schoten op alle mogelijke manieren te hulp binnen de kaders die de Kosmische Wetten toelieten. Maar ons geschenk van vrije wil, eigenlijk bedoeld als een zegen, werd een vloek, want de aangetaste zielen raakten in de ban van de fysieke materie. De gevallen zielen leerden van het kosmisch kwaad hoe te manipuleren om anderen onder de duim te houden en om het kwaad te bestendigen voor eigen gewin.

Het Goddelijke concludeerde dat het plan bezig was te mislukken en besloot om voorbereidingen te treffen om de zielen terug te brengen naar de vierde dimensie. De zonen en dochters die in de val waren gelopen, zouden worden teruggebracht naar de grote centrale zon om daar geherpolariseerd te worden voor toekomstige stelsels van werelden.

Niets gaat ooit volledig verloren, maar als een ziel weigert om op te klimmen naar de volgende octaaf van leren, wordt deze teruggestuurd naar deze grote centrale zon. De ziel verliest hiermee zijn individualiteit en dat is het meest verschrikkelijke wat een ziel kan gebeuren. Dit wordt ook wel de tweede dood genoemd.

In een gebaar van ongekende compassie en liefde, smeekten de evoluerende zielen op aarde echter het Goddelijke om deze zielen op aarde te laten incarneren om zo verlost te worden.

Aangezien de aarde nog niet besmet was geraakt door het kosmisch kwaad en we enkel licht en volmaaktheid kenden, geloofden wij dat we sterk genoeg zouden zijn om de disharmonie van deze zielen te transformeren.
Er werd toestemming verleend om dit te doen. Het Goddelijke verloste alle 48 planeten van deze dwaallichten en bracht alle planeten weer op een hoge trilling en frequentie.

De planeet aarde was de enige planeet waar de derde dimensiecondities bleven bestaan en de 6 miljard (!!!) gevallen zielen die getransformeerd zouden worden, werden voorbereid om te incarneren op aarde. Dit is waar het verhaal van Adam en Eva werkelijk over gaat. Het goddelijke vrouwelijke (Eva) nodigt in een gebaar van compassie de dwaallichten (symbool voor de slang) uit om te transformeren en het goddelijke mannelijke (Adam) gaat hierin mee.

Toen alles in gereedheid was, incarneerden de eerste dwaallichten op aarde en in eerste instantie leek alles volgens plan te verlopen. In het begin kon het licht van de ouders de disharmonie van deze kinderen uitbalanceren en transmuteren. Toen de kinderen echter oud genoeg waren om een deel van hun misbruikte energieën te ontvangen om naar het licht te transmuteren, ontstonden er voor het eerst op aarde gedachtepatronen die indruisten tegen de Goddelijke wil.

De dwaallichten begonnen hun karmische lessen door te werken en moeilijke uitdagingen onder ogen te zien, om de gevolgen van hun vroegere daden onder ogen te zien (= de Wet van Oorzaak en Gevolg).

De mensen op aarde wisten dat met de komst van deze dwaallichten uitdagingen onvermijdelijk waren, maar aangezien ze geen enkele ervaring hadden met enige vorm van disharmonie, raakten ze in de war en werden ook nieuwsgierig naar deze ‘nieuwe’ energie.

Een aantal van de dwaallichten verviel in hun oude patronen. In plaats van hun verleden te helen, begonnen ze de zielen op aarde over te halen om te gaan experimenteren met hun creatieve vermogens van denken en voelen. In plaats van dat de bevolking op aarde de dwaallichten bevrijdden, werden ze overgehaald om op het verkeerde pad te gaan en hun vermogens te gebruiken tegen de Goddelijke wil in (= plukken van de vruchten van de boom van kennis van goed en kwaad).

Sluier
En zo werd de aarde overspoeld met meer negativiteit dan de zielen op aarde konden hanteren en werden we omlaag gesleurd in het moeras van menselijke wancreatie. Misvormde gedachten, woorden, daden en gevoelens kunnen niet terugkeren naar de Goddelijke bron, met als gevolg dat deze disharmonische patronen als een sluier om de planeet aarde heen ging hangen.

Het gevolg hiervan was dat de waardevolle levensenergie steeds meer aangetast werd door afwijkingen zoals ziekte, armoede, veroudering, dood en verval. Dit creëerde een sfeer van angst en pijn, wat een volstrekt nieuwe ervaring was voor de evoluerende zielen op aarde. Deze angst versterkte de gevoelens van negativiteit, waardoor de sluier op aarde zo dicht werd dat het Licht van het Goddelijke werd geblokkeerd. Dit veroorzaakte nog meer angst en het gevolg hiervan was dat we onze hartchakra´s sloten om deze pijn maar niet meer te voelen. Daardoor werd de toevloed van Goddelijke vrouwelijke energie (= Liefde en Licht) afgesloten, met als gevolg dat onze rechter hersenhelften als het ware insliepen.
Hierdoor begonnen de centra in onze hersenen, die onze kruinchakra verbonden hield met de Goddelijke geest, weg te kwijnen en zich te sluiten. Hiermee werd het contact met het Goddelijke volledig verbroken.

Onze mannelijke krachtcentra werden niet langer meer in evenwicht gehouden door de vrouwelijke kant van Goddelijke Liefde en compassie. Zo begonnen we onze macht aan te wenden op een manier die niet de eerbied voor alle leven weerspiegelde.

We daalden af in steeds dichtere frequenties van disharmonie en begonnen ook de twaalf DNA-strengen van solair licht, verbonden met alle twaalf zonnen in ons zonnestelsel, kortsluiting te maken, totdat er nog twee over waren. Deze waren amper voldoende om ons hersenbewustzijn te handhaven, met als gevolg dat we nu nog maar minder dan 10% van onze hersenen gebruiken, letterlijk om te overleven!

Daarna begonnen we het fysieke vlak van onze planeet steeds meer aan te zien als onze enige werkelijkheid en gingen we denken dat we niet meer waren dan onze fysieke lichamen. Dit gevoel veroorzaakte een vertekend beeld van tekort en beperking, waardoor ons machtsmisbruik toenam. We ontwikkelden persoonlijkheden die geworteld waren in angst, die enkel bevredigd werden door de bevrediging van onze fysieke zintuigen. We werden angstige en hebzuchtige wezens en deze dwangmatige, verslaafde persoonlijkheid noemen we het menselijke ego.

Toen dit menselijk ego de leiding overnam over ons werd het Goddelijke Licht getemperd om te voorkomen dat we onszelf helemaal zouden vernietigen. (Dit licht werd gebruikt om te creëren.) Het licht dat nu nog over is gebleven en voor een fractie in ons hart pulseert, wordt de Godsvonk genoemd.
De kolossale zuil van licht die eerder door onze lichamen stroomde, werd teruggetrokken en gereduceerd tot wat we nu het zilveren koord noemen.

Karma en band van vergetelheid
De druk van negativiteit die aan onze planeet opgedrongen werd door de ego’s van de mensheid, veroorzaakte dat de aarde afgleed van de evolutiespiraal naar het rad van karma. Daardoor brak ons meest duistere uur aan, want nu incarneerden we niet langer om meesterschap te leren door Goddelijke creatie, maar om de puinhopen op te ruimen die we in onze vorige levens gecreëerd hadden. Aangezien we daar niet echt blij van werden, in de weerstand gingen, voegden we met elk volgend leven steeds meer negativiteit toe waardoor we steeds dieper in de ellende zakten.

Het Goddelijke besloot toen om een band van vergetelheid om ons voorhoofd te plaatsen, in de hoop dat we -als we niet voortdurend bestookt werden met de ellende van vorige levens- ieder leven met een schone lei konden beginnen, om zo weer op te klimmen naar het Licht (verlichting).

Deze maatregel heeft tot op zekere hoogte geholpen, maar veroorzaakte ook veel verwarring. Zonder informatie over onze vorige levens konden we tenslotte niet verklaren waarom we voor zulke gruwelijke uitdagingen werden geplaatst en voelden we ons misbruikt en slachtoffer van de omstandigheden, waardeloos en onbemind.

We stelden dat het lijden op aarde wel Gods wil moest zijn en het Goddelijke werd gezien als een wraakzuchtige, straffende God waar we bang voor dienden te zijn. We probeerden ons menselijk lijden te verklaren door te beweren dat het Gods wil was dat we negativiteit zouden ervaren, om zo het verschil te leren tussen goed en kwaad. We werden ons bewust van de polariteiten en de dualiteit op aarde.

Niets is minder waar! De hele opzet en reden waarom we naar de aarde zijn gekomen, was om te leren hoe we onze creatieve vermogens van denken en voelen kunnen gebruiken om medescheppers te worden met het Goddelijke.

Nu denken we dat we het slechte moeten ervaren om het goede te waarderen. Dit was het meest destructieve geloofssysteem dat we maar hadden kunnen aanhangen. De polariteit van het Goddelijke is niet goed en kwaad maar mannelijk en vrouwelijk!

Degeneratie
We werden pionnen van het kosmisch kwaad, dat zich voedde met onze ellende. Dankzij ons afgestompt bewustzijn, dat grensde aan massahypnose, werden we de onvrijwillige slachtoffers van ons menselijk ego. De aarde werd een plaats van onrechtvaardigheid. Dat is het punt waarop de mensheid degenereerde naar de dichtste bewustzijnstoestand van de holenmens: de Neanderthaler.

Normaal gesproken zou een planeet die in een dermate verloederde toestand beland was als reddeloos verloren worden beschouwd. In zo’n geval wordt het Licht van de fysieke zon teruggetrokken, waardoor de planeet de mogelijkheid krijgt om te sterven. De zielen op deze gevallen planeet keren dan terug naar de grote centrale zon, om geherpolariseerd te worden en dus een tweede dood te sterven.

Maar omdat de aarde in haar afgrijselijke toestand was geraakt door een ongekende onbaatzuchtige daad van Goddelijke liefde en compassie, was het Goddelijke niet bereid om ons te laten vallen. Zij hebben de hoop nimmer laten varen en stopten nooit met het uitvoeren van experimenten die ons moesten bevrijden van ons menselijke ego en van de macht van het kosmisch kwaad.

Evolutie
Tijdperk in tijdperk uit werd er van alles geprobeerd om onze scheiding van het Goddelijke te helen. Met wisselend succes evolueerden we in een pijnlijk langzaam tempo.

De hele kosmos is in beweging en iedere planeet evolueert steeds weer opnieuw naar hogere dimensies. Het volgende moment van evolutie vind in deze tijd plaats, rond 2012.
Het moment van evolutie noemt men een kosmische inademing, waarbij het Goddelijke de planeten en sterrenstelsels letterlijk ademt naar een hogere trilling.

Het was voor de hogere machten duidelijk dat als de planeet aarde in honderdduizenden millennia niet in staat was gebleken zichzelf te redden, we zeker niet in de korte tijd die ons nog restte onze koers konden wijzigen. Tenzij er een speciale dispensatie wordt verleend tot de volgende kosmische inademing.
Er werd ons een gratieperiode van 500 jaar verleend, om binnen de kosmische wetten versneld naar het licht te bewegen. Nooit eerder in de geschiedenis van het heelal heeft een dermate met negativiteit besmette planeet de mogelijkheid gekregen zo snel te evolueren. Opnieuw werd de aarde het toneel van een ongeëvenaard experiment. Dit trok de aandacht van alle zonnen en planeten en mobiliseerde de hulp vanuit het hele universum.

Aangezien geen enkele andere planeet, die zo diep gezonken was naar de diepte van disharmonie en toch overleefd had, zullen we, als we weer ontwaken in de essentie die we zijn, een veel breder spectrum van ervaring hebben dan welke andere evoluerende zielen ooit in het verleden.

Lichtwerkers
Er is heel veel hulp geweest de afgelopen 500 jaar om ons terug te brengen. Er zijn momenteel ongelooflijk veel lichtwerkers actief op aarde om de mensheid terug te brengen naar hun Goddelijke staat. Dat is ook de reden dat het hier nu zo overvol is.

Anders dan in andere tijdperken waar goden en godinnen (Egypte, Griekenland), meesters (Boeddha, Jezus), verlichte zielen, engelen en goeroes opstonden om ons terug te leiden naar het licht, wordt er in deze periode van de lichtwerkers verwacht dat ze in de anonimiteit leven en werken.

De reden hiervoor is dat de mensheid steeds weer opnieuw niet de verantwoordelijkheid nam om zelf het pad terug te gaan, maar achter deze verlichte zielen aanliep. En dus de verantwoordelijkheid buiten zichzelf legde, in de overtuiging dat het voor de mens als individu niet was weggelegd om Goddelijk of verlicht te zijn.

Maar als een ‘gewoon’ mens in staat is om terug te keren naar het Licht, dan kan iedereen het en dat is ook de uitnodiging aan de mensheid.

Verbinding hersteld
Met de inzet en hulp van vele zielen, in het Universum en hier op aarde, zijn we vrijgemaakt van het kosmisch kwaad, is de verbinding hersteld met onze Goddelijkheid en is de vrouwelijke kant van het Al-bewustzijn weer hersteld. De Godin is terug op aarde waardoor de disbalans tussen het mannelijke en vrouwelijke is opgeheven.

Elke profetie, zowel de oude als de moderne, had een dermate trieste verwachting over de mensheid en of het zou lukken om de koers om te gooien, dat er verwacht werd dat er maar een fractie van de mensheid zou overleven en door zou gaan (minder dan 10%!).
Dat is nu anders geworden door de hulp vanuit de kosmos. En met hulp van de lichtwerkers hier op aarde is er een kritische massa ontstaan, die voldoende stuwkracht heeft opgebouwd om de aarde en de mensheid te veranderen.

Hierdoor hebben we nu de frequentie bereikt die verenigbaar is met het Christusbewustzijn. Het is van vitaal belang dat we deze waarheid begrijpen, omdat we worden wie we geloven te zijn. We zijn er zo aan gewend geraakt om onszelf omlaag te halen, dat het merendeel van de mensheid weleens het gevoel kan hebben dat het godslasterend is om alleen maar te denken dat we ooit het Christusbewustzijn zouden kunnen bereiken.

Dit is het moment waarop we ons al duizenden jaren hebben voorbereid. Door alle inspanningen zijn er op energetisch niveau die veranderingen doorgevoerd die de aarde naar een vijfde dimensietrilling brengen.
Het fysieke vlak volgt het energetische en is het allerlaatste vlak waar de veranderingen zich afspiegelen. Daar zitten we nu met z’n allen middenin.

Het is nu aan ons als lichtwerkers om de restanten op te ruimen die deze kracht van onbalans heeft achtergelaten. Hoewel het kosmisch kwaad niet langer meer bestaat op aarde, hebben we nog steeds te maken met ons koppige menselijke ego en de weerbarstige zielen uit de verschillende fasen van menselijke evolutie, die er nu voor kiezen om vast te blijven zitten in het psychisch-astrale gebied.

Nu is het de uitnodiging aan ons allen om de verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf, voor onze gedachten, gevoelens, woorden en daden. Om die in positieve zin in te zetten volgens de wetten van het Universum, om zo de hemel (= vijfde dimensie) terug te brengen op aarde.
Delen:
Cialara
Cialara nov 30 '09
Bijzonder verhaal NiMS.
Hebben ze je ook verteld waar het vandaan komt? Uit channelings of zoiets?
gast
gast nov 30 '09
Nu denken we dat we het slechte moeten ervaren om het goede te waarderen. Dit was het meest destructieve geloofssysteem dat we maar hadden kunnen aanhangen. De polariteit van het Goddelijke is niet goed en kwaad maar mannelijk en vrouwelijk!

Dit is denk ik wel het belangrijkste waar we bewust van moeten worden!
JulienMoorrees
JulienMoorrees nov 30 '09
Origineel bericht van: Eniroj
Bijzonder verhaal NiMS.
Hebben ze je ook verteld waar het vandaan komt? Uit channelings of zoiets?

Nee dat is niet helemaal gezegd. Wel is er gezegd dat dit verhaal op drie verschillende manieren tot haar is gekomen, en dat ze daarom wist dat het juist was.
admin
admin dec 1 '09
Niets gaat ooit volledig verloren, maar als een ziel weigert om op te klimmen naar de volgende octaaf van leren, wordt deze teruggestuurd naar deze grote centrale zon. De ziel verliest hiermee zijn individualiteit en dat is het meest verschrikkelijke wat een ziel kan gebeuren. Dit wordt ook wel de tweede dood genoemd.


kan iemand hier iest meer over vertellen? De grote centrale zon, wordt altijd zo "positief" neergezet in spirituele, esoterische geschriften dacht ik..
admin
admin dec 1 '09
Origineel bericht van: gast
Nu denken we dat we het slechte moeten ervaren om het goede te waarderen. Dit was het meest destructieve geloofssysteem dat we maar hadden kunnen aanhangen. De polariteit van het Goddelijke is niet goed en kwaad maar mannelijk en vrouwelijk!

Dit is denk ik wel het belangrijkste waar we bewust van moeten worden!


we, gast?
ben je dat dan nog niet? Tuurlijk wel!! grin
gast
gast dec 1 '09
We als mensheid op deze planeet, Belle.

PS. We zijn een schakel, en de ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.......wie bewust is maakt dus niet uit, het gaat om alles en iedereen.

Er zijn nog steeds dingen die ik persoonlijk niet helemaal in het mannelijk en vrouwelijk kan ervaren maar nog steeds vanuit het goed/kwaad ervaar. Anders had ik hier ook niet meer hoeven komen wink
Cialara
Cialara dec 1 '09
We zijn geen schakel Gast, we zijn 1 geheel. De mensheid en de aardbol en alle levende dieren en planten, alle mineralen, het water, de lucht; 1 geheel! En daarom geld niet dat de zwakste schakel de rest tegen zal houden, maar dat als een groot gedeelte evolueerd, de rest zal volgen, omdat het niet anders kan dan meegaan. Want we zijn samen één systeem.
gast
gast dec 1 '09
Het is maar net hoe je het bekijkt Jorine......
De mensheid neemt wel een speciale plaats in in het geheel van alles. En die plaats is bepalend voor dit geheel. Wij zijn weldegelijk degene die het maken of breken......
Cialara
Cialara dec 1 '09
Maar ook in dat opzicht zijn we samen één. En ook dan geld dat de mensen worden meegenomen door de anderen in hun groei. Wanneer meer mensen bewust worden en het anderen vertellen, zal deze groep als een olievlek zich over de aarde verspreiden en de rest meenemen.
gast
gast dec 1 '09
Niet iedereen zal het ook aannemen. Er zijn genoeg mensen die niet mee zullen gaan en achterblijven in die derde dimensie beleving. Dan zijn ze misschien wel mee naar een hogere frequentie maar dit ervaren ze niet zo. Er zijn heel veel mensen die erg vast geroest zijn in hun denken.......Hopelijk voor de anderen dat ze het niet tegen houden en dat hun de olievlek worden wink
admin
admin dec 2 '09
Origineel bericht van: gast
We als mensheid op deze planeet, Belle.

PS. We zijn een schakel, en de ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.......wie bewust is maakt dus niet uit, het gaat om alles en iedereen.

Er zijn nog steeds dingen die ik persoonlijk niet helemaal in het mannelijk en vrouwelijk kan ervaren maar nog steeds vanuit het goed/kwaad ervaar. Anders had ik hier ook niet meer hoeven komen wink


anders had je hier niet hoeven komen..
Het lijkt alsof je vind dat dàt de rede is waarom je hier bent.
Het is een andere uitgangspunt dan dat ik hier op aarde ben,
Ik ben hier op aarde om men weg verder te zetten, in spirituele groei én in dienstbaarheid van God en de mensen.
Het was een bewuste keuze, het werd mij "gevraagde" om naar hier te komen en ik heb JA gezegd.
Wij kijken vanuit onze gedachtegoed naar het leven, en gedachten zijn krachten.
gast
gast dec 2 '09
Haha, ik bedoelde Merudi smileNiet deze aarde.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki