Loading...
nl

Wings: In een Beschermde Ruimte Gehouden

Lena
Lena sep 11 '09
Karen Bishop, 1 september 2009


Welkom!

Terwijl al onze versnipperde stukjes op hun plaats beginnen te vallen, begint een nieuw plaatje van wie en waar we zijn zich vorm te geven. Daarnaast zijn de nieuwe energieën van deze nieuwe en hogere vibratie, ruimte energieën, die zeer anders zijn dat die we gekend en ervaren hebben in het verleden.

Er is nu een erg breed en open terrein voor ons beschikbaar. Onlangs ontving ik een brief van een lezer die de communicatie momenteel met haar gidsen beschreef als "schreeuwen". Ik moest lachen, omdat het maar een dag geleden was dat ik met de mijne sprak en zei: "KUN JE ME NU HOREN ??!!!" Bij elk woord moest ik schreeuwen ! Veel van alles is nu zo ver weg, omdat dit nieuwe terrein weinig gearriveerden en gesettelden tot nu toe heeft. Maar inderdaad, het is een nieuw land dat wacht op onze creaties en het is een bewijs dat we nu ergens op een nieuwe en andere plek zijn.

Vorige week woensdag, 26 augustus, gingen we door weer een andere dichtheidsmuur, die ons toestond duidelijk meer van de hogere energieën te ervaren en nog vollediger in een nieuwe en hogere vibrerende dimensionale ruimte te arriveren. Zo'n drie dagen lang, hebben sommigen van jullie waarschijnlijk ernstige nek en schouder stijfheid en pijn ervaren, hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, buikspierpijn (een gevoel alsof je een dag lang sit-ups hebt gedaan !), opnieuw pijn aan de voeten, waterige ogen en verstopte neus, onregelmatige menstruaties, rugpijn en hoofdpijn, zomaar een paar van de symptomen.

Allergieën zijn ook normaal bij ascensie, want als we plotseling van binnen een hogere vibratie bereiken, dan past de vibratie van buiten er niet meer bij aangezien deze nu lager vibreert en onze lichamen interpreteren dit als een indringer...en laten hierdoor histamines vrij of nemen beschermende maatregelen. Terwijl het misschien voelde alsof er een klein griepje aanwezig was, ging het doorbreken van de dichtheid plotseling weer voorbij en daarna was het resultaat een diepe kalmheid, gemakkelijkheid en tevredenheid.

Op veel manieren worden we nog steeds teruggehouden om het maar zo te zeggen. We worden actief beschermd door onze geliefde verzorgers van thuis, terwijl we de benodigde stappen volbrengen en doorgaan met volledig integreren in onze nieuwe ruimten. Sinds de tijd van aankomst in deze lichamen hier op aarde, hebben we rollen gehad waarin we de vibratie van de planeet omhoog brachten. We plaatsten ons zelf hier op de aarde voor deze belangrijke missie, al die tijd wetende dat het een "ingecalculeerd risico" was. Tijdens deze periode, ook al mocht het misschien niet zo voelen, werd er liefdevol over ons gewaakt en werden we intensief beschermd door onze oorspronkelijke sterrenfamilies (en voor sommige veranderde de vrije wil de koers en de ervaring behoorlijk). Doordat het plan zich niet ontvouwde zoals gehoopt was, aangezien zo veel van de massa niet bereid was zich te openen en te veranderen, zijn we nu verwijderd en in een wachtcel geplaatst om het maar zo te zeggen, totdat onze nieuwe verblijfplaatsen hier op aarde ingemetseld zijn. We zullen desalniettemin hier op aarde blijven en onze nieuwe rollen worden nu dan ook gevormd. We gaan door met het plan, zelfs met minder zielen dan gepland en waar op gehoopt was (tenminste voor nu).

Verwijderd worden kan interessante gevoelens creëren voor degenen die gevoelig en meer diep bewust verbonden zijn. We kunnen ons voelen alsof de dingen voor ons op orde gebracht worden en er voor de dingen gezorgd wordt. We zouden een nieuw gevoel van veiligheid kunnen voelen en slechte ervaringen zouden iets uit het verleden lijken te zijn. Wij zijn altijd de uiteindelijke scheppers hier op aarde, maar tijdens deze gevoelige tijd krijgen we een vreemde en ongewoonlijke hoeveelheid steun. We hebben veel meegemaakt (vooral tijdens deze laatste twee jaar) en we zouden een pauze kunnen gebruiken. Onze oorspronkelijke families van de sterren plaatsen ons nu in nieuwe huizen, op dit moment hier op Aarde en daarna is het aan ons om te creëren. Als we ervoor kiezen, dan kunnen we hen vragen om steun, maar het zijn onze sterrenfamilies die voor ons zullen werken in de komende tijd...we zullen niet, zelfs nooit, werken voor hen.

Deze nieuwe ruimte waar we met 1 voet in staan, is inderdaad open en wijd, breed en immens, en hierdoor kan alles er ver weg uitzien. Projecten waar we mee kunnen zijn begonnen voor de solstice in Juni, lijken misschien plotseling te zijn opgehouden, aangezien de energieën die ermee verwikkeld waren waarschijnlijk ergens nieuw en anders geplaatst zijn...als het resultaat van de massieve herstructurering die nodig was. Maar als de dingen echt weer bij elkaar beginnen te komen, kunnen deze energieën weer opnieuw bij ons terugkomen, mogelijk in nieuwe en andere manieren of zelfs in andere vormen. In ieder geval zullen alle energieën anders zijn...schoongewassen, fris, relaxed en met een gemak dat we tot nu toe nog niet ervaren hebben.


Momenteel zijn we aan het fijn afstemmen of opnieuw scheppen van datgene wat we gaan kiezen om te creëren in deze nieuwe realiteit. En wat we zullen gaan creëren zal veel beter zijn dan we ons ooit zouden kunnen hebben voorgesteld. Het kan uitdagend zijn om nu alles te creëren, omdat veel nieuw en anders zal zijn. Stel je was je aan het voorbereiden om nu een nieuw huis te gaan kopen, dus je zou in een bepaalde prijsklasse aan het kijken kunnen zijn dat past bij wat je je nu kunt veroorloven. Wat er in die prijsklasse wordt aangeboden, zou niet goed kunnen voelen of zelfs niet kunnen zijn waarvan je vind dat je het verdiend of voor gewerkt hebt. Maar kijken in een iets hogere prijsklasse, zou de situatie enorm kunnen veranderen.

We stuiten momenteel op een nieuwe prijsklasse. De funderingen worden gebouwd, de vormen worden gemaakt, dingen worden gekneed en voorbereid, en gauw zal de nieuwe prijs inderdaad een mogelijkheid zijn en vast en zeker een realiteit. En deze nieuwe prijsklasse is maar het begin....een prijsklasse, om het maar zo te zeggen, die gauw beter zal voelen, maar die zelfs meer zal uitbreiden in de komende tijd.

Op deze manier, kunnen we nog niet helemaal meteen in onze nieuwe huizen intrekken. Maar wat we wel kunnen doen is fijn afstemmen op wie we zijn, wat wie te bieden zullen hebben en hoe we zullen passen in onze nieuwe realiteit en nieuwe verblijfplaats op de planeet. Onze manifestaties lijken te hebben gejojood en van richting te zijn veranderd in de afgelopen weken en maanden. Dit komt niet door de energieën, maar door ons. Wij veranderen van gedachten naar links en rechts, terwijl onze situaties door blijven gaan met veranderen, en veranderen evenwel in vergelijking met wie we verbindingen zullen aangaan, aangezien onze verbindingen het dragen van de nieuwe hogere vibrerende energieën zeer goed zullen dienen. Onze nieuwe fysieke ruimten worden vastgehouden voor ons, totdat we beginnen met het proces van onze nieuwe diensten en creaties aan te bieden aan onze nieuwe realiteit...en onze nieuwe diensten zullen gauw gaan toenemen.

Dit proces wordt gecreëerd als een jigsaw puzzel. En terwijl elk stukje van de puzzel steeds vormvaster begint te worden, beginnen deze puzzelstukjes daarna met elkaar te verbinden. De puzzelstukjes kunnen niet meteen allemaal met elkaar verbinden, omdat ze nog niet allemaal gecreëerd zijn. We zijn gearriveerd in een nieuw land met minder dichtheid. Een nieuwe "ons" creëren zal te maken hebben met het vormen van de weinige dichtheid die nog intact is gebleven. Dezelfde energieën zullen altijd met dezelfde energieën verbinden, maar eerst moeten we uitzoeken wat onze overlappingen of overeenkomsten zullen zijn, voordat we kunnen verbinden met elkaar en opnieuw kunnen starten. Uiteindelijk zal alles in orde komen.

In dit nieuwe land zijn we heel erg open naar de hemelen. De energieën hier zijn heel erg verfijnd, vredig, kalm, respectvol, zeker en behoorlijk magisch. Aan deze energieën zullen we gewend moeten raken, omdat deze energieën een gebrek aan dichtheid weerspiegelen en dit zijn de energieën waar onze hoofdbestand uit zal bestaan. Onze telefoons zullen niet rood staan zoals in het verleden, omdat het enige waarmee we verbindingen kunnen aangaan zijn dingen die toegestaan zijn in onze ruimten en dingen die we verkiezen te accepteren of interacties mee willen aangaan, omdat ze ons zullen steunen en altijd goed zullen voelen. De verbindingen zullen licht zijn, makkelijk en zullen ons laten glimlachen (winkeletalage-verbindingen zijn anders).

Dit gebeurt nu op verschillende manieren. In de rij in een winkel staan en verbinding maken met een mooi en liefdevol persoon, uitzonderlijke zorg en klantenservice ontvangen tijdens zeldzame tijden als je "daar buiten" bent enzovoort, zijn voorbeelden van deze nieuwe interacties die nu mogelijk zijn. Onzichtbaar worden zal nu ook toenemen. We zullen onaanraakbaar, of eigenlijk zo ver weg en onopgemerkt zijn door de oude wereld en gedachtenstroom. Op deze manier zullen we bijna letterlijk onzichtbaar zijn voor lager vibrerende energieën...zelfs lager vibrerende energieën waarmee we nog steeds te maken moeten hebben wat betreft de oude wereld en zijn systemen. Erg simpel, we zullen niet gezien worden of opvallen, tenzij we daarvoor kiezen. Op deze manier zullen we erg veilig en beschermd zijn, en alleen verbonden met de puurste energieën.

Dit is het begin van het leven "aan de andere zijde". Als je tijd doorbrengt op de dimensionale grens of lijn tussen de oude wereld en de oude realiteit en onze nieuwe wereld en realiteit, dan zijn de regels een beetje anders. Hoe meer we zijn omringt door dichtere energieën hoe meer we een deel van ze zullen worden en hierdoor zullen we een zeer andere ervaring hebben. Deze ervaring wordt gedetailleerd uitgedrukt (in mijn ebook - red.) Heaven's Gate, waarin bepaalde grenzen moeten worden getrokken als je met dichtere energieën te maken hebt...ze houden ervan ons regelmatig uit te putten, ons te gebruiken, ze zijn ondankbaar en kunnen respectloos zijn.

Wanneer je voor langere tijd daar teruggaat, moeten we alleen zo ver gaan als onze winkeletalages op de dimensionale grens. Dus als je werkt met deze energieën op de grens via onze winkeletalages, aangezien we nog steeds financiële steun nodig hebben totdat we dat niet meer nodig hebben, zullen we nog steeds een andere ervaring hebben dan aan de andere kant van de grens. En ja, onze winkeletalages kunnen nog steeds met service te maken hebben, maar die service dient verleend te worden aan klanten die heel duidelijk hebben gevraagd en die bereid zijn open te zijn voor onze eigen individuele gebieden van expertise.

Om zo weinig mogelijk interactie te hebben met de oude wereld, moesten we zoveel mogelijk loslaten om aan deze nieuwe en "andere zijde" te komen. Zoveel te moeten loslaten was nodig om in staat te zijn opnieuw te beginnen. Wanneer we grotendeels omringt zijn door dichtere energieën voor bepaalde perioden, zullen de dichtere energieën in ons die in slaaptoestand zijn gegaan door het ascensieproces, weer makkelijk geactiveerd worden. Op deze manier kunnen we ons voelen alsof we achteruit gegaan zijn of dat er misschien niets veranderd is. We zullen al onze dichtheid nooit helemaal kwijtraken of omzetten....de overgebleven dichtheid in ons zal simpelweg gewoon inslapen en kan niet bestaan en kan niets van dat niveau van dichtheid activeren als we beginnen te bestaan in de hogere sferen.

Dus daarom zijn we momenteel onze nieuwe verblijfplaatsen aan het opzetten en maken we grote vooruitgang met het ongeziene, ook al zijn sommige van ons zich misschien niet bewust van wat er wordt gevormd. Wat betreft "het geziene" is het een goede tijd om onze nieuwe diensten samen te brengen, op nieuwe manieren en met het nieuwe "ons". Daar we nu bestaan op veel verschillende rangen, ook al zijn we ergens nieuw gearriveerd, zullen onze nieuwe diensten weerspiegelen waar ieder van ons pas geleden is geland en waaraan we ons nu aan het aanpassen zijn.

Nadat we hebben bepaald welke diensten we zullen aanbieden, dat wat in lijn staat met onze ware en authentieke zelf en wat in lijn staat met onze nieuwe rollen, zullen we ook eventueel arriveren in zeer nieuwe geografische ruimten (en we kunnen onze oude ruimten ook veranderen, zonder ooit naar iets nieuws of anders heen te gaan). Als de dingen meer en meer vooruit gaan zullen we beginnen te verbinden en uiteindelijk een zeer nieuwe realiteit hier op Aarde beginnen te creëren.

Er is werkelijk te veel aan de hand hier in de WINGS post wat met dit proces te maken heeft, de nieuwe wereld, hoe dingen eruit zullen zien, en nog het meest belangrijkst, onze nieuwe structuren en het nieuwe "ons". Ik ben bezig met het creëren van een nieuw mini e-book en het zal de dingen in een veel meer gedetailleerde en accurate manier uitleggen en hoe het allemaal te maken heeft met wat we voelen en ervaren en de hoogtepunten van de weg.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki