Loading...
nl

Tarot Balans 9 - Legschema / Legpatroon

JulienMoorrees
JulienMoorrees aug 13 '09
Het volgende schema is een balans legging waarmee je voor jezelf, of voor een ander kunt bepalen of deze in balans is. Het is enigzins gebaseerd is op het Feng Shui vierkant. Het legpatroon bestaat uit 9 vlakken waarvan er 8 duiden op belangrijke levensgebieden en de middelste duidt op de algehele balans.

Schud de kaarten met je linker hand.

Als er tijdens het schudden een kaart uitvalt, is deze ook belangrijk om te onthouden. Bekijk de kaart en stop hem dan terug in het deck. Deze kaart betekend iets over het algemeen in de hele situatie. Komt deze kaart ook voor tijdens de legging zelf, dan is dit de allerbelangrijkste kaart, en moet je vooral ook extra op de plaats letten waar die is gevallen.

Spreidt de kaarten in een waaier uit, met je linkerhand. Neem de vraag weer in gedachten. Beweeg er snel met je linker hand boven en pak dan de kaarten. Leg ze in de volgende volgorde:



Wanneer je dit legpatroon voor jezelf gaat proberen, dan zie je vanzelf welke gebieden aandacht nodig hebben. Je kunt op die gebieden 1 of 3 kaarten trekken voor meer inzicht of voor een aanwijzing om het betreffende gebied wat op te krikken. Het is niet altijd even makkelijk te zien hoe je zo’n aanwijzing kunt omzetten in een praktische handeling. Wanneer je het niet direct ziet, laat die kaart dan een tijdje op tafel liggen. Vaak komt er dan vanzelf wel een idee bij je op.
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki