Loading...
nl

De energieën voor juli 2009

Beschermengel
Beschermengel jul 21 '09




Wedergeboorte tot het diamanten licht – de energieën voor juli 2009

Aartsengel Michael door Celia Fenn – vertaald door Linda Lankreijer



Geliefde Lichtwerkers, de maand juli zal er een zijn gevuld met energieën van Verandering en Transformatie. Het Diamanten Licht zal continue verlichting en ontwaken naar de Planeet brengen en, tegelijkertijd, zijn er nieuwe Lichtcodes voor de evolutie van de Planeet, die geactiveerd zullen worden in het collectieve bewustzijn tijdens de volle maan en de maansverduistering op de 7de juli en de Nieuwe Maan en Zonne Eclips (verduistering) op de 22ste juli, als eveneens de Leeuwen Poort die opent op de 23ste juli.

Het zal zeker een indrukwekkende tijd worden en een waarin je het Diamanten Licht in je hart moet houden en je energieën in vrede en kalmte als de veranderingen opkomen en de Nieuwe Aarde energie de desintegratie van oude energie en de geboorte van de Nieuwe Aarde vergemakkelijkt. In dit proces zal je ontdekken dat je eigen innerlijke energieën in het proces van wedergeboorte zijn, om het mogelijk te maken een vorm te vinden in de hogere frequenties van de Nieuwe Aarde. Dit proces van wedergeboorte zal de energieën van de lagere chakra´s raken, daar de Diamanten Licht frequenties geactiveerd worden in de drie lagere chakra´s, om de stralendheid en helderheid van het Kosmisch Bewustzijn toe te staan een deel te worden van de Materiële Realiteit in de Nieuwe Aarde.



Zo is het, Geliefde Lichtwerkers, dat tijdens de volle maan en de zonsverduistering, de mannelijke energieën van de Planeet Aarde wedergeboren zullen worden tot de Hogere Frequenties van het Licht. Het Collectieve Bewustzijn zal de meer vriendelijke en Geascendeerde en Christelijke Mannelijke energieën omarmen.

Dit zal worden voorzien door de Lunaire Code activaties (Maan Code activaties) van de Volle Maan en de Eclips in Steenbok, bijgestaan door de krachtige transformatieve energie van Pluto in Capriorn. De Maan Codes voor de Mannelijke Energie die zo lang afwezig zijn geweest in de Aarde Realiteit zullen volledig hersteld en geactiveerd worden op het Nieuw Kosmisch Christus niveau.



Op dit moment, zal de Goddelijke Mannelijke energie in het Collectief Bewustzijn beginnen, door co-creatie, de geascendeerde energieën van Ongeconditioneerde Liefde, Delen en Bekrachtiging voor Iedereen te laten zien. Deze verschuiving in de Collectieve Wil brengen veel angst en stress naar de oppervlakte, terwijl het oude vrij wordt gelaten en het nieuwe vorm krijgt. Deze energieën zullen een mogelijkheid creëren voor de bevrijding van oude patronen en het omarmen van nieuwe patronen van zijn en relaties.



Deze nieuwe Lichtcode Activaties zullen effect hebben in de drie lagere chakra´s en daar zal een bevrijding van oude energie zijn en een uitlijning met de Diamanten Licht energieën die in het Diamanten Hart gehouden worden en naar de onderste chakra´s stralen, om de frequenties van deze chakra´s te `tunen´ naar de Diamanten Licht frequenties.



Deze verschuiving kan gevoelt worden op een fysiek niveau als vibraties en pijn in het onderste gedeelte van het lichaam, daar de binnenkomende energieën de onderste chakra´s herstructureren en opnieuw uitlijnen. Andere gevoelens kunnen hyperactiviteit of extreme vermoeidheid zijn, wanneer de onderste chakra´s hun frequenties ijken. Er kunnen extreme stemmingswisselingen zijn en emoties als de emotionele schoonmaak en heruitlijning opkomt en sommige van jullie kunnen zich erg vol met tranen voelen en het verlangen hebben om te huilen zonder goede reden, wanneer je oud verdriet bevrijdt en beweegt naar de nieuwe vreugde. Op het mentale niveau, kan er extreme angst zijn wanneer oude patronen van angst bevrijdt vervangen worden door nieuwe patronen van Liefde en Samen Delen.



Op dit moment, lieve Lichtwerkers, kan je ook het afsluiten en afronden van vele relaties ervaren nu de oude patronen van relatie vervangen worden met de Nieuwe Geascendeerde Energie van het Heilige Hart als de basis voor verbindingen en relaties.



Dit zal betekenen, lieve Lichtwerkers, dat de oude energieën rond Geld, Seksualiteit en Macht vervangen zullen worden met de nieuwe hogere energieën die jij behouden hebt voor het Collectief. In plaats van de verstoorde energieën van Hebzucht en Angst rond Geld, zullen de nieuwe energieën hogere frequenties introduceren van Overvloed, Delen en Genoeg voor Allen. De Geascendeerde Menselijke Engel zal met innerlijke rust het vertrouwen hebben dat er altijd genoeg is voor iedereen en dat hij of zij altijd in staat zal zijn om precies dat te manifesteren wat nodig is om te voorzien in de levensbehoeften en dat hij of zij altijd genoeg zal hebben om te delen met anderen, die wellicht nog niet zo geperfectioneerd zijn in hun vaardigheden tot manifestatie in deze tijd van transformatie en verandering. Deze energieën zullen geïntroduceerd worden bij het uitlijnen van de basis chakra energieën.



De nieuwe energie rond seksualiteit zal de verstoorde energieën van bezit en controle door manipulatie van het creatieve en reproductieve vervangen. Zoals het Sacrale Chakra uitlijnt met de Diamanten Energie van het Heilige Hart, zo zullen de nieuwe energieën Heilige Relaties creëren waarin iedere relatie heilig gehouden en een reflectie van de Goddelijke Verbinding van energieën wordt. In het hart van de Relatie zullen de energieën van Ongeconditioneerde Liefde, Acceptatie en Toewijding zijn. Iedere relatie zal een focus van energie hebben en dat zal de focus van Heilige Toewijding in de relatie zijn.

De energie van Creativiteit, die het doel is van het Sacrale Chakra, zal gebruikt worden binnen de Heilige Relaties om de Heilige energieën in de Nieuwe Aarde te manifesteren. En, omdat je nu Mede-Schepper bent op de Planeet, zal ieder van jullie binnen de relatie beslissen wat het Heilige doel en focus van je partnerschap is en hoe je dit uitdrukt in deze uitlijning met het Meesterschap van de Diamanten Licht energie.



De oude energie van Macht in de betekenis van controle en manipulatie zal vervangen worden ter plekke van het Solar Plexus door de nieuwe geascendeerde Christus energie van Persoonlijke Bekrachtiging en het vermogen om de energie van Ongeconditioneerde Liefde te allen tijde in het Hart te houden. De frequentie van Liefde overgebracht door de Diamant van het Hart, zal de bekwaamheid manifesteren om je persoonlijke energie in iedere situatie ontspannen te laten stromen zonder behoefte om controle of manipulaties uit te oefenen. De flow van Ongeconditioneerde Liefde verzekerd dat ieder wezen in staat is om zijn of haar verlangens en behoeften te uiten zonder angst en om deze verlangens in liefde ontvangen te zien door diegenen waar hij of zij mee verbindt. De essentie van de Nieuwe Aarde is onderhandeling en samenwerking als een manier om het hoogste goed voor alle tijden te manifesteren. Geliefden, jullie zullen de vaardigheden leren van samenwerken als groepen, om te verzekeren dat iedereen altijd in staat is te manifesteren wat ze nodig hebben en verlangen, en dat je het proces van manifestatie kan ondersteunen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. In dit geval, zal leren hoe Harmonie te creëren door Eenheid, de meest essentiële vaardigheid is die de energie van de Solar Plexus (Zonnevlecht) in een lijn brengt met het Diamanten Licht van het Hart.



Dus, Geliefden, op de 22ste juli zal de Nieuwe Maan in Kreeft staan en zal er een Solar Eclips (Zonsverduistering) zijn die ook de Nieuwe Solar Licht Codes activeert. Dit zullen de activaties voor de `Solar Femine´ energieën (Vrouwelijke Zonne energie) zijn, de Geascendeerde Vrouwelijke Christus energieën die gedecodeerd worden in het Diamanten hart van de Planeet en in het Diamanten Hart van iedere Ontwaakte en Geascendeerde Engel op de Aarde op dit moment.



Op dit moment, zullen de oude `slachtoffer´ energieën van het Vrouwelijke in de oude energieën vervangen worden in het Collectieve Bewustzijn met de Geascendeerde energie van Zelfbekrachtiging en Creatie met Spirit. De Nieuwe Menselijke Engel zal open staan om met Gratie en Dankbaarheid de Overvloed te ontvangen die aangedragen is door de Kosmische Rivier van Leven.
Het Basis Chakra zal heruitgelijnd worden van de armoede van het oude bewustzijn af en zal in de frequentie van Acceptatie, Dankbaarheid gezet worden, met de wetenschap dat Overvloed altijd aanwezig is en dat tekort een illusie is.
Op het niveau van het sacrale chakra en de Seksuele en Creatieve energie, zal de Nieuwe Code toestaan dat de Vrouwelijke energie bekrachtigd word om Passie en Creativiteit uit te drukken en om deze energieën te ontvangen van andere met Gratie en Dankbaarheid.



Op het niveau van het Solar Plexus Chakra, zullen de nieuwe Licht Codes de Vrouwelijke energie toestaan om haar kracht en versterking te uiten door de energieën van gelijkwaardigheid en Delen. Geven en ontvangen zullen in balans gehouden worden op dit punt, en de nieuwe Licht Codes zullen het de Menselijke Engel mogelijk maken verzekerd te zijn dat hij of zij Ontvangt en Geeft in een gebalanceerde en liefhebbende manier dat de essentie van ieder individu respecteert wordt binnen de groep of gemeenschap.



Binnen het Collectief Bewustzijn, Geliefden, zullen de oude energieën van Polariteit en Dualiteit vervangen worden door de Yin en de Yang van Aanvulling en Co-Creatie.



En dan, op de 23ste juli, als de Zon in Leeuw beweegt zal de `Leeuwenpoort´ openen om de nieuwe Evolutionaire Codes voor de Nieuwe Aarde te brengen van de Kosmische Portalen van Sirius, Alcyone en Arcturius en om nieuwe codes naar het Hart van het mensdom te brengen, van het Galactisch Centrum en het Andromedane Bewustzijn. Terwijl de Nieuwe Aarde manifesteert, zullen de Stellaire, Galactische en Kosmische Codes voor Licht Frequentie Evolutie ook in het Menselijk Collectieve Bewustzijn gecodeerd worden, door de Diamanten Licht Frequenties. Op dit moment zullen diegene van jullie die helemaal Ontwaakt zijn in je Kosmisch Bewustzijn, met het proces beginnen je Stellaire en Kosmische Codes te integreren en te co-creëren met het Stellair en Kosmisch Bewustzijn. Aanvankelijk door middel van Droom staat, en vele van jullie zullen geroepen worden om de coucils te ontmoeten in je droom staat, om te delen in de nieuwe `Galactic Counsil´ (onvertaalbaar) dat de Nieuwe Aarde omvat en haar Geascendeerde populatie. Maar, nu de Kosmische energie sterker wordt, zal je versterkt worden om te participeren in de Galactic Counsil op meer bewustere manieren.



Dus, Geliefde Lichtwerkers, je kunt waarnemen dat de energieën van het Nieuwe op dit moment erg sterk zijn en de oude gewoonten van zijn en waarnemen met hun drie dimensionale beperkingen je nu niet zullen dienen. Het is inderdaad tijd om je Multi-dimensionale zelf te omarmen je te bewegen in het nieuwe bewustzijn en de nieuwe realiteit, zoals het in je geboren wordt door de taal van de Kosmische Ziel, die Licht en Geluid en Patronen van bewustzijn is.





** De Diamanten Licht kinderen: Ondersteunen het Nieuwe Bewustzijn **



Op dit moment, wordt deze krachtige verandering van Licht Codes en bewustzijn ondersteund door de aankomst van Diamanten Licht kinderen op de Planeet. Die zijn de Kosmische Meester zielen die geïncarneerd zijn op de Aarde in dit jaar 2009. Terwijl meer en meer van hun aankomen, vergemakkelijken ze transformatie en verandering en veel van de Kristal Kinderen `upgraden´ hun bewustzijn om zo in staat te zijn het Diamanten Licht energie van Vol Kosmisch Bewustzijn in te gaan. Hun ondersteuning maakt het voor de rest van het Menselijk Collectief mogelijk gelijke verschuivingen te maken in het Kosmisch Bewustzijn en helemaal uit te lijnen met het Diamanten Licht.

En ook, op hetzelfde moment, leeft het Menselijk Collectief in twee simultane werkelijkheden. De Oude Realiteit met zijn oude energieën desintegreert en valt weg. De oude Licht Codes en Energie patronen worden steeds meer waardeloos als manier van Zijn op de Planeet. Dit laat in velen diepe angsten en paniek bovenkomen en een toenemende angst voor rampen en catastrofes. Deze energie is misschien nodig als middel waarmee het Collectief de transformatie kan uitdrukken en de angsten en vrees die opkomen kan doorwerken.

Vele spelen opnieuw oude overlevingsangsten en zorgen omtrent de einden van Lemurië en Atlantis af. Maar, op hetzelfde moment, worden de Nieuwe Droom en de Nieuwe Aarde geboren in het Collectieve Geheugen en in iedere ontwaakte Menselijke Engel, zodat de Nieuwe Realiteit kan manifesteren en vormen. Geliefden, ieder van jullie zal nu moeten kiezen in welke Realiteit je wilt wonen overeenkomstig bewust en ontwaakt te zijn en je te verbinden met je creatieve energie en werk met Spirit. De Diamanten Kinderen zijn hier om je te verwelkomen in de Nieuwe Realiteit.



Geliefden, vele van jullie vragen hoe je weet wanneer je het Nieuwe Bewustzijn bereikt hebt. Hoe weet je wanneer je je geopend hebt voor de volle energie van de Vijfde Dimensionale Nieuwe Aarde. Goed, we willen ten eerste zeggen dat je je gewaar wordt van je innerlijke Goddelijkheid en je Kosmisch Bewustzijn. Je zult de `I AM´ (op de een of andere manier is dat een betere vertaling dan `IK BEN´ ) energie van je Ziel en Spirit dat leeft in het Diamanten Hart voelen. Ten tweede, heb je absoluut vertrouwen in je vermogen te co-creën en Manifesteren met Spirit en te voorzien met al dat je nodig hebt op Aarde in je Realiteit en te leven in comfort en overvloed. Ten derde, ben je toegetreden tot een gewaar zijn van de Oneindige natuur van Tijd en Plaats. Je zult volledig in het Huidige Moment leven, wetend dat verleden en toekomst illusies zijn en dat Nu de enige realiteit is. Je hebt geen angst voor de dood terwijl je absoluut vertrouwen voelt alle transities en transformaties in je bestaan onder ogen te zien met elegantie en vrede. En, als laatste, je zult jezelf een Meester van je eigen lot voelen, wetend dat je te alle tijde je eigen realiteit creëert. En dat je weet dat wanneer je je niet comfortabel voelt in een creatie, dat je ieder moment kan veranderen en een andere Realiteit kan creëren.



Inderdaad, Geliefden, we kunnen alleen maar zeggen `Welkom op de Nieuwe Aarde!´





** De Energieën voor Juli 2009 **



Op de 7de Juli, zal de Volle Maan in Capricorn (Steenbok) staan met de Zon in Kreeft. Er zal ook een Maan Eclips zijn voor de Activatie van de Lunaire Mannelijke Licht Codes. De energie van Kreeft en Steenbok benadrukken de energie van de Moeder en de Vader, of de Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën. Het is een tijd de verschijning en wedergeboorte van de Geascendeerde energieën van Christus te vieren.

Op de 22ste juli zal er een Solar Eclips zijn in Kreeft, waarin de Solar Vrouwelijke Codes van de versterkte Vrouwelijke Christus energie gecodeerd zullen worden in het Collectief bewustzijn. De Maan Godin zal assisteren in de wedergeboorte van het Volle Solaire Bewustzijn van het Vuur of Solar godin, wat nog meer tot expressie zal komen in augustus als er een maansverduistering is in Leeuw en Waterman op de 6de augustus tijdens de volle maan in het midden van de Leeuwenpoort periode. Dit zal een volgende krachtige schakel zijn van de Kosmische energieën en Licht Code Activaties.



Op de 23ste juli beweegt de Zon in Leeuw en opent de Leeuwenpoort voor 2009. De kosmische energieën voor de Evolutie van Goddelijk Bewustzijn voor de volgende jaar cyclus zal een aanvang vinden te worden ontvangen door degene op de Aarde!



En dus, wensen we jullie een reis gevuld met Licht, Liefde en Lachen in juli 2009!





Copyright 2009 Celia Fenn en Starchild Global
Delen:
admin
admin jul 21 '09
. De Nieuwe Menselijke Engel zal open staan om met Gratie en Dankbaarheid de Overvloed te ontvangen die aangedragen is door de Kosmische Rivier van Leven.
Het Basis Chakra zal heruitgelijnd worden van de armoede van het oude bewustzijn af en zal in de frequentie van Acceptatie, Dankbaarheid gezet worden, met de wetenschap dat Overvloed altijd aanwezig is en dat tekort een illusie is.
Op het niveau van het sacrale chakra en de Seksuele en Creatieve energie, zal de Nieuwe Code toestaan dat de Vrouwelijke energie bekrachtigd word om Passie en Creativiteit uit te drukken en om deze energieën te ontvangen van andere met Gratie en Dankbaarheid.



OK. grin

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki