Loading...
nl

Leven naar je persoonlijke waarheid...

admin
admin jun 4 '09
“Leven naar je Persoonlijke Waarheid”

Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.

Geliefde meesters, er is een Pad van Licht dat jullie uit de fysieke dichtheid leidt naar de Lichtheid van de Spirituele Rijken. De sleutel waarmee je dit Heilige Pad kunt bewandelen is in jullie, en het wordt je Energie Signatuur of je ZieleLied genoemd.

Jullie frequentiepatronen of energetische signatuur hebben resonantie, cadans, tonen en vibratie, net als een lied; en jullie ZieleLied was in volmaakte harmonie met het Celestijnse ZieleLied van het Universum. Elke dimensie heeft een unieke
Klank en een herkenbaar harmonische geluid en patroon.

Jullie fysieke bestaan is een werkelijkheid die gericht is op harmonie en balans of gebrek daaraan. Naar gelang jullie verder in densiteit reisden, werden jullie vibraties meer wanklanken. In jullie materiële werkelijkheid focussen jullie gewoonlijk op tastbare zaken die substantie of densiteit/dichtheid hebben binnen een tijd/ruimte gerichtheid van oorzaak en gevolg.

Dat een ieder schepper is van jullie eigen werkelijkheid begint langzaam tot het bewustzijn en overtuigingen van de massa door te dringen. Terwijl jullie je resonantie/klank verfijnen, worden jullie geleidelijk aan multidimensioneel. Dit betekent dat jullie je afstemmen op de frequentie patronen van meerdere dimensies tegelijk.

Om ruimte te maken voor de verfijnde frequenties van de meervoudige niveau’s van de vierde, vijfde en hogere dimensies, moet er een schoonmaak/zuivering zijn. Middels de lessen en instructies die wij met de jaren hebben gegeven, doen wij moeite om jullie de benodigde kennis en handvatten te schenken om het Pad van Ascensie met Ease & Grace te gaan.

Wanneer jullie een bepaald harmonisch niveau van binnen verkrijgen, gaan de poorten van het fysieke lichaam voor hogere dimensies open; het Ascensiechakra of Medulla Oblongata aan de schedelbasis, de achterdeur van je Hartchakra en expansie van de opening van het Kroonchakra.

Dit zijn belangrijke fases in het Ascensieproces, want ze herbevestigen jullie verbinding met de Levensrivier die Levend Licht partikels van de Schepping, ook wel Adamantine Partikels genoemd, bevatten. Op dat punt beginnen jullie met de bouw van een krachtveld van volspectraal Licht, terwijl jullie ernaar streven Zelf Meester te worden, en een bewuste medeschepper die alleen dingen creëert die het hoogste goed van allen voorstaan.

Vanaf die tijd krijgen jullie ademoefeningen en affirmaties een geheel nieuwe betekenis. De fundamentele zeven etherische chakra’s of elektromagnetische energiewielen waren in het fysieke lichaam geplaatst als ontvangers voor de kenmerken, kwaliteiten en vaardigheden van GodsBewustzijn, welke werden uitgezonden van het Hartchakra van onze Vader/Moeder god via de Universele Grote Centrale Zon.

Terwijl jullie moeite doen om weer in balans en harmonie te komen in de lagere lichaamssystemen; fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch, zullen jullie geleidelijk je frequenties verfijnen/zuiveren en aan het Ascensieproces naar de hogere Lichtfrequenties beginnen. Het chakrasysteem pakt de straling van de vijf hogere Stralen van Galactisch GodsBewustzijn op, wat beschikbaar komt als jullie energetische signatuur zuiver genoeg is om zich af te stemmen op sommige frequenties van de vijfde en zesde dimensies en zelfs hoger.

De vijf hogere Stralen zullen een diepgaand effect hebben op de zeven chakra’s van het fysieke 3D/4D voertuig. Allereerst zal de reserve voorraad van Adamantine Partikels loskomen, die in elk chakra is opgeslagen in een bol van Licht.

De Kundalini of het Serpent van Heilig Vuur in het Aardechakra begint zich te verheffen en het proces van het Openen van de Zeven Zegels van Hoger Bewustzijn wordt geïnitieerd. De chakra’s zullen waarlijk gaan roteren in plaats van uit balans zijn, ze veranderen van kleur als ze afgestemd worden op de hogere frequenties van GodsBewustzijn, en ze worden lichtgevend. Want ze zullen bezield worden met de frequentie en schitterende kleurenpracht van SchepperLicht.

De verschillende kleuren luminescente Stralen zullen jullie helpen de hogere frequenties va Galactisch Bewustzijn te integreren en in balans te brengen. Hoe balans, harmonie en kracht jullie in je chakra’s brengen, hoe meer Goddelijk Licht jullie kunnen absorberen. De ruggengraat zal uiteindelijk een Staf van Licht worden waardoor golven SchepperLicht onbelemmerd kunnen stromen, waarmee het Verlichtingsproces aanzienlijk wordt versneld!

Er zijn veel meer hogere frequentie Stralen van Goddelijk Licht in het Universum, gedurende deze ervaringscyclus echter, heeft de mensheid slechts toegang tot de twaalf belangrijkste Stralen van GodsBewustzijn. Dat zal veranderen zodra jullie je in de meer verfijnde/zuiverder Rijken van Licht begeven.

Zo is ook de Goddelijke Blauwdruk veranderd, waardoor in jullie toekomstige werkelijkheid alle 3 God Stralen jullie zullen VerLichten in combinatie met de kenmerken, kwaliteiten en vaardigheden van GodsBewustzijn. Jullie fysieke voertuigen zullen voorts geprogrammeerd worden om een groter aantal actieve chakra’s en frequenties te bevatten.

Het is belangrijk het fysieke plan waar je mee geboren werden begrijpen. Het is nu echter tijd om je bewust te worden wat jullie Goddelijke Blauwdruk in de toekomst zal zijn in plaats van wat of wie jullie in het verleden waren. Jullie evolueren, vrienden, en het is jullie bestemming om het volgende niveau van menselijke expressie op je te nemen.

Wij zullen in de toekomst meer hierover spreken. Het volstaat voorlopig om te zeggen dat jullie allengs enorm verheugd zullen zijn met je nieuwe verfijnder en veel stralender fysieke lichaam.

Bevrijding.Richtlijnen om je zelf te bevrijden van zelfopgelegde beperkingen.
•Jullie zullen eerst ernaar moeten streven in je hart gecentreerd, en op je ziel gefocust te zijn.
•Affirmaties zullen jullie helpen met het herprogrammeren van je onderbewuste en bewuste geest, en ze zullen jullie helpen een nieuwe set richtlijnen te ontdekken waarnaar je kunt leven.
•Jullie moeten terugkeren tot een aanvaardde frequentie in polariteit, opdat jullie toegang verkrijgen tot de hoogste vierde en lagere vijfde dimensionale omgevingen. •Alvorens iets als jullie waarheid te accepteren mogen jullie leren onderscheiden wat de waarde is van de informatie die je ontvangt, komt het wel overeen met je innerlijke leiding?
•Er zijn vele paden die naar dezelfde bestemming leiden; terug naar de Rijken van Licht waar jullie ooit vandaan kwamen.
•Oordeel niet over concepten die niet met jullie eigen waarheid resoneren. Kies het pad dat juist voelt, en sta anderen toe hetzelfde te doen.
•Vertrouw er op dat je Hoger Zelf jullie zal begeleiden via dat stemmetje binnen in jullie. Wanneer jullie iets doen dat in tegenspraak is met je levensfilosofie, zullen jullie een zwaarte voelen of een ongemakkelijk gevoel ervaren in het Hartchakra of in de zonnevlecht.
•Wanneer jullie iets lezen, horen of waarnemen dat overeenstemt met je overtuigingen, zullen jullie een lichtheid voelen of een expansie van binnenuit. Het kunnen ook energierimpelingen zijn op je huid. Jullie noemen het kippenvel, wij noemen het Engelen Gewaarwording.
•Herinner je dat jullie levensfilosofie één onveranderlijke waarheid dient te bevatten, en dat is het gebod: “Je zult niemand, ook je zelf niet, kwaad doen.”
•Wanneer waarlijk Universele wetten in jullie geest doordringen, wissen ze alle onjuiste gedachtepatronen. Via het evolutieproces worden hogere meer verfijnde concepten beschikbaar, opdat de mensheid terugkeert tot onveranderlijke Wet/Waarheid.
•Meer dan 3 miljoen jaar heeft de mensheid in de schaduwlanden geleefd. Slechts weinig zielen was het gegeven om toegang te hebben tot de wijsheid leringen van VerLichting waarover jullie thans beschikken…
•Wat is het nut van informatie als je de kennis die je verkrijgt niet aanwendt om wijsheid te verkrijgen? Jullie moeten meer God Partikels van de Schepping aantrekken om jullie bij te staan in je voortgang op de spiraal van Ascensie. Vervolgens moeten jullie je pas verkregen wijsheid met anderen delen om door te gaan naar het volgende niveau van VerLichting.
•Als jullie niet bewust toestaan dat een deel van je Adamantine Partikels uit je Hartchakra naar de wereld om je heen stroomt, nadat ze door jullie onvoorwaardelijke liefde geactiveerd werden, zal de stroom van God Partikels in jullie richting langzaam verdwijnen.
•Als sterrenzaad op het Pad van verLichting, zijn jullie op zoek naar Zelf Meesterschap, en moeten jullie nog leren je spirituele macht terug te krijgen via de Eerste Straal van Goddelijke Wilskracht.
Richtlijnen.Richtlijnen om jullie te helpen spirituele discipline te ontwikkelen.
•Leer dat het wijs is om voldoening soms uit te stellen. •Bekwaam je in het accepteren van verantwoordelijkheid. •Blijf toegewijd aan jouw waarheid. •Blijf je werkelijkheidszin bewaren. •Streef altijd naar evenwicht in alles. •Als je niet gedisciplineerd bent en je leven beheerst, zal je leven jou beheersen. •Als het leven te gemakkelijk wordt, ontstaat er stilstand en dan zullen jullie onproductief worden. •Het leven moet een voortdurende uitdaging zijn terwijl je blijft streven naar zelfverbetering. •Wordt een ‘troubleshooter’ door je uitdagingen recht aan te kijken. •Ontwikkel een win-win filosofie, in plaats van het winnaar/verliezer concept van de driedimensionale werkelijkheid.
Besef, geliefden, zoals we al vaker hebben beweerd, het is niet macht die corrumpeert, maar het misbruik van macht. Het verwerven van macht en rijkdom test je innerlijke kracht en je spirituele volwassenheid. Het versterkt de positieve of negatieve kwaliteiten die je al hebt.

Als je functioneert in hebzucht, zelfzucht, en een IK - MIJ - MIJN standpunt inneemt, zullen die eigenschappen geopenbaard en uitvergroot worden. Wanneer je spiritueel bent gecentreerd in een WIJ – ONS – EENHEID bewustzijnsstaat, zullen je positieve kenmerken verstrekt en uitvergroot worden.

Wijze mensen worstelen niet met of alleen voor geld, en ze zien geen verdienste in armoede. Ze beginnen met naar binnen te gaan om daar hun innerlijke bron aandacht te schenken en te versterken. Daarmee verkrijgen ze de wijsheid om goede beheerders te worden van allerlei soorten Universele overvloed.

Jullie zijn van generlei waarde voor je zelf, en je kunt niet waarlijk geautoriseerd, of aan anderen dienstbaar zijn vanuit een armoede bewustzijn. Jullie moeten een voorbeeld zijn voor je omgeving terwijl jullie leren naar je eigen waarheden te leven en die te communiceren.

Ten slotte willen we een oud concept verduidelijken dat in het verleden vele studenten in wijsheidsleringen in verwarring heeft gebracht. In de occulte wijsheidsleringen van de vorige eeuw werd de Grote Witte Broederschap vaak genoemd.

Het was niet de intentie om met de term Witte Broederschap een kleur of een ras te bepalen, het was veeleer een referentie aan het Licht van God dat tot expressie wordt gebracht als kristallijn wit.

Het impliceerde ook niet dat het om een exclusief mannelijke groep ging, want er waren en zijn nog vele vrouwelijke meesters die altijd hebben gediend op hoge posities in wat de Spirituele Hiërarchie of de Kosmische Raad werd genoemd.

De leden van de oude, kosmische Grote Witte Broederschap maken deel uit van de Orde van Melchizedeck en omvat talloze, zowel mannelijke als vrouwelijke, Verrezen Meesters van de Aarde, evenals hoog geëvolueerde onstoffelijke Spirituele Wezens uit alle streken van dit Universum.

In het verleden stonden ze de mensheid bij vanuit de diverse retraites en ashrams die strategisch over heel de wereld waren verspreid. Deze verheven wezens verblijven thans in de verschillende Steden van Licht om de Aarde.

Degenen onder jullie die actief zijn op het Pad van Ascensie, en een bepaalde maat van 5D frequenties in hun fysieke lichaam hebben geïntegreerd, kunnen nu in hun etherische lichaam nachtelijke reizen maken naar de leslokalen in de Steden van Licht om het Verlichtingsproces te versnellen. Jullie dienen te weten dat deze prestigieuze groep voortaan de KOSMISCHE RAAD VAN LICHT genoemd zal worden, om het alsmaar groeiende Universele Bewustzijn te weerspiegelen.

Of jullie dit nu als je waarheid accepteren of niet, geliefden, jullie worden galactische burgers, en een van de toekomstige stappen van VerLichting zal de hereniging zijn met de vele leden van je solaire en galactische Familie van Licht.

Ergens in de toekomst kunnen enkelen van jullie er zeker van zijn, gevraagd te worden om zitting te nemen in de Raad van Licht als representanten van de ascenderende mensheid en de planeet Aarde.

Mijn trouwe Krijgers, jullie ontwaken uit een schemerlicht droomstaat, waarin jullie vele eonen hebben geleefd op een hongerdieet van halfspectraal Licht.
Open je hart en je geest, en breid je visoenen uit om je volledige schenking van de kenmerken, eigenschappen en kwaliteiten van GodsBewustzijn te belichamen.

Het is ons een enorm genoegen om jullie te helpen, te inspireren en te behoeden op jullie terugreis naar de Rijken van Licht. Weet dat wij ongelooflijk veel van jullie houden.

IK BEN Aartsengel Michaël.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com
Delen:
admin
admin jun 4 '09
Ingewikkelde zinnen soms, maar wilde deze tekst toch niet weerhouden.
Ieder kan voor zichzelf datgene uithalen wat voor hem/haar van tel is.

Liefs,
Bellefleur.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki