Loading...
nl

Roulette

JulienMoorrees
JulienMoorrees apr 27 '09
Dit is wel een leuk verhaal dat ik afgelopen zaterdagavond meemaakte. Ik had een vrijgezellenfeest van een vriend van me en daar gingen we met zijn allen naar het Casino. De meesten waren daar nog nooit geweest, dus vroegen ze hoe dit werkte.

Ik was er al een paar keer geweest en legde ze uit: "Kijk wat je doet, je pakt een fiche en die leg je dan op nummer 29. Dan gaat dat balletje draaien en dan valt ie op nummer 29. Kijk maar." En ja hoor, balletje valt op nummer 29 en ik kreeg meteen 36 keer mijn inzet terug.

Dus hun meteen zo, "Oh, hoe weet je dan dat ie op nummer 29 valt?" Ik begin te lachen en heb geen idee, alleen ik wist dat hij op 29 zou gaan vallen dus daarop meteen ingezet.

Die avond heb ik nog meer van die mazzeltjes gehad en omdat ik weg moest heb ik niet al mijn winst verspeeld laugh. Dus al met al had ik een aardige voorspelling te pakken.
Delen:
admin
admin apr 27 '09
grin
Richie Richard
Richie Richard apr 27 '09
Grappig, maar toch moet je het niet gebruiken voor deze doeleinden. Niet om er echt zelf van beter te worden.. Maar dat is mijn mening hoor. Want als je het even goed bekijkt, speel je op de een of andere manier vals wink
JulienMoorrees
JulienMoorrees apr 27 '09
Uiteindelijk ging het om 60 euro winst, die ik direct dezelfde avond weer heb opgemaakt aan drank op Inqontrol winkdus of ik er nu echt bete van ben geworden haha. En waarom is het valsspelen als je gebruikt maakt van de kennis die je gegeven wordt?
Maryssa
Maryssa apr 27 '09
Wat leuk Nims! Die vrienden stonden wel heel raar te kijken. Ik ben het ermee eens dat je best wel eens gebruik mag maken van wat je krijgt doorgegeven. Als je nu elke dag daar heen gaat en steeds wint is het een ander verhaal. laugh

Ik zou het zien als betaling voor het helpen van anderen, waar je destijds geen geld voor hebt gevraagd. Zo klopt de balans weer..
Lena
Lena apr 28 '09
Origineel bericht van: NiMS
. En waarom is het valsspelen als je gebruikt maakt van de kennis die je gegeven wordt?


kennis onjuist gebruiken keert zich altijd weer tegen je smile
maar goed je kunt je afvragen of het wel kennis is dan....
Richie Richard
Richie Richard apr 28 '09
De wet van 3 ^^
Elke daad die je verricht, goed of slecht, zal 3 keer lonen. Dusse, we zullen zien wink
Lena
Lena apr 28 '09
laat ik nou in iets hebben met het goede smile
Natalie1986
Natalie1986 mei 1 '09
altijd handig he die gaves wink

zo kan je altijd winnen tongue
Richie Richard
Richie Richard mei 2 '09
Ja, maar is dat wel zo eerlijk? Goed, een keer kan geen kwaad. Maar meerdere keren wel. Je ontneemd het 'geluk' van andere mensen. De wereld draait tegen woordig grotendeels om geld. Je kan tegenwoordig niet meer leven zonder. Het is een levensmiddel geworden. Hierdoor kan het iemand WEL gelukkig maken. Geld zelf maakt je niet gelukkig, maar wat je er mee kan wel wink.
Door dit te doen, pak je hun geluk af. Zou je dit zonder je gaves doen, vind ik dit prima.Maar door je gaves, heb je extra informatie. Wat eigenlijk vals spelen is. Anders zouden ze net zo goed van die snelheidberekenmachienes kunnen gebruiken. Of hoe die dingen heten. Ze meten de snelheid op van het balletje, het telt de tikken, ze meten de snelheid van de roulette zelf en dan komt er een getal uit, waarop je moet inzetten, want daar gaat het op vallen.

Inpreciepe precies het zelfde. Enigste verschil is, is dat je geen apparaat gebruikt.

Maarja, je moet het zelf weten. Maar ik keur het af.
JulienMoorrees
JulienMoorrees mei 2 '09
Hoe bedoel je dat je het geluk van andere mensen ontneemt? Er zit geen balans in het geluk, en het is ook niet zo dat als iemand iets goed overkomt, dat iemand anders dan iets slecht zou moeten overkomen.

Als het echt zo slecht was geweest, dan had ik het niet geweten. Wat keur je precies af? Het feit dat ik het wist en er gebruik van maakte? Overigens wist ik het alleen die eerste keer, want de keren dat ik erna inzette, heb ik gewoon verloren. Het is dus echt niet zo, dat ik precies weet waarop altijd de nummers vallen wink.
Natalie1986
Natalie1986 mei 3 '09
Je kan het ook zo zien dat nims alleen maar naar zijn gevoel luisterd. Hij is waarschijnlijk de enige dan. Iedereen beschikt over een zesde zintuig het is aan jou of je er gebruik van maakt en Nims heeft dat wel gedaan, dat is zijn keuze net als de andere die de keuze maakten om niet te luisteren.

Dus slecht is het niet hooguit slim laugh
JulienMoorrees
JulienMoorrees mei 3 '09
Nou normaal gesproken gebruik ik mijn zesde zintuig helemaal niet voor 3d-gewin smilemaar zo af en toe is het wel eens lekker om helemaal mee te gaan in het aardse en gewoon lekker "normaal" te doen. Het is een soort "nu kan het nog", want god, wat is het toch een heerlijke tijd om op aarde te zijn wink.
Caius
Caius mei 25 '09
Leuk om te lezen ... ik heb dat met het getal 15 smile
Emuca
Emuca mei 25 '09
Haha... Ik heb zoiets soortgelijks gehad met de lotto. Mijn pa en ik keken naar de vallende nummers. Ik was toen... 12 denk ik. Toen zei ik: nu komt 34. En ja hoor.. 34 kwam eruit rollen. Mijn vaders gezicht was onbetaalbaar.
Caius
Caius mei 25 '09
leuk is dat laugh
dat had ik vooral met de kleuren ..als er op het eind een gekleurde bal getrokken werd ...niet altijd goed ...maar wel vaak....des te leuker natuurlijk als er iemand bij was ...die er vaker bij zat
Fatna
Fatna mei 26 '09
ik heb dat vaak met kleinere dingetjes zoals:

een film waar ik toevallig aan denk komt op tv
iemand aan wie ik plotseling moet denken belt of smst me
dat soort dingetje heb ik
admin
admin mei 26 '09
Kijk, je wordt al wat spiritueel gevoelig. Cok güzel! (heel mooi)
Fatna
Fatna mei 26 '09
tessekur ederim

(dank je wel)
admin
admin mei 26 '09
Saol.
De nada. rica ederim.
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki