Loading...
nl

Pijn symptomen

Beschermengel
Beschermengel feb 1 '09


Pijn symptomen

Wij dachten dat onze DNA aan het veranderen was, nee dit is niet waar. Lichamelijke veranderingen vinden plaats omdat een BLAUWDRUK als NETWERK over de hele Wereld is verspreid. Wij zullen in de toekomst het verschil merken, omdat wij weer bewuster worden. Het moet een positieve verandering worden. Hoewel deze verandering fysiek, mentaal en emotioneel verkeerd geïnterpreteerd kan worden zijn sommige mensen bang. Iets wat wij nog niet begrijpen kan ook angst veroorzaken, daarom meer informatie wat deze blauwdruk verandering voor ons zelf betekent. Voor 2012 is dit proces in z'n geheel positief veranderd.

Veel mensen voelen juist nu al veranderingen in zich. Dit is positief, dan ben je al aan de beurt voor deze veranderingen, dan ben je bewust en niet geblokkeerd en werken die veranderingen ook vlugger voor je. Veel mensen rennen in paniek naar hun huisarts en meestal krijgen ze te horen dat er niets fout is. Deze veranderingen zijn er tijdelijk en wijzen op lichamelijke veranderingen en dit veroorzaakt pijnen. Als je het niet vertrouwt vraag dan altijd om advies.

Er kunnen enkele neveneffecten door dit Blauwdruk Netwerk veranderingen zijn. Deze veranderingen brengen pijnen met zich mee, daarom accepteer jezelf weer als een mooi wezen, vertrouw erop dat je lichamelijk weer sterker wordt. Je kunt je uitgeput voelen, omdat je lichaamscellen aan het veranderen zijn. Zak niet IN die pijnen weg, neem iets voor de pijn en neem NU ook meer rust.

Daarom mogen wij ons NU gaan onthechten van deze negatieve onrealistische 3de Dimensie van deze huidige harde wereld. Dan pas komen wij allemaal in een hogere 4de en 5de en 6de Dimensie van bewustzijn en gaan dan automatisch weer terug naar onze eigen hogere bewustzijns die wij al hadden voor deze blauwdruk. Dus onthecht van alles wat negatief is, dit is belangrijk voor dit veranderingsproces, ga mee met die veranderingen, werk niet tegen want je kunt niet die oude negativiteiten meenemen naar een hoger bewustzijn, dan maak je het voor jezelf nog veel moeilijker. Begrijp dit en dan wordt dit ook gemakkelijker voor jezelf.

Wij worden bewuster en zijn ook beter in staat om onze levens lessen beter te analyseren. Niet door lijden te leren zoals in de vorige eeuw, maar door negatief te transformeren naar positief. Oude dogma's en onwaarheden kunnen dan niet langer op een hoger bewustzijn bestaan. Daarom verander dit zelf naar positief.


Tijdelijke lichamelijke problemen. Oog problemen. Duizeligheid. Tuitende oren (oorsuizingen.) Griep symptomen- verhoging- zweten- zere botten en gewrichten, etc. niet reageren op antibiotica. Migraine hoofdpijnen en sterke pijnen. Spontane diarree. Loopneus met niezen. Lichamelijke vibraties, vooral 's nachts.

Spiertrekkingen gepaard met pijn, vaak pijnen in de rug. Tintelen van armen, handen, benen of voeten. Verlies van spierkracht, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem. Ademhalingsmoeilijkheden en oprispingen en maagzuur. Vermoeid of uitgeput na kleine inspanning. Veel willen slapen. Depressie zonder reden, graven in het verleden, kijken naar relaties, duidelijkheid willen krijgen over persoonlijke kwesties. Spanning, stress niveaus.

Herken dat zelfs wanneer je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden hebt, je HART of KEEL chakra niet in balans zijn. Zijn je chakras IN balans dan ben je zelf en je lichaam en je geest ook gezond en in balans en zijn die symptomen er maar voor even. Houden deze symptomen langer aan vraag advies van je dokter.

Wordt bewuster over het weten dat je ook een eigen ZIEL en GEEST hebt, dan begrijp je ook dat je niet LEEG van binnen bent en dat je een innerlijk IK hebt, die ook een werkelijk deel van je IK is. Zijn je geest en ziel gezond dan ben jezelf ook gezond en dit is bewust worden en bewust zijn dat wij niet leeg van binnen zijn en ook nog 10 chakras IN ons hebben met informaties erin. Begrijpen wij dit beter dan worden wij veel bewuster over ons zelf en ook over het leven zelf.

Iedereen verandert en dit heeft te maken dat wij geestelijk gaan veranderen en teruggaan naar een hoger bewustzijn. Ga echter niet alleen op mijn woord af. Zoek medische hulp als je onzeker bent, dan weet je waarom dingen gebeuren. Wij hoeven maar enkele symptomen te voelen die hierboven vermeld staan, dan ben je gewaarschuwd de meeste symptomen verdwenen ook weer onverwachts.

Ben je goed in balans dan duren deze veranderingen ook korter en zullen de problemen kleiner zijn. Wordt nieuwsgierig naar geestelijke/spirituele wijsheid, doe het ook voor jezelf. Door Reiki Inwijdingen reinig je ook je 10 chakras en alles wat je doet, doe het vooral voor jezelf. Door zelfkennis ontwikkel je ook meer geestelijk bewustzijn en dan zijn wij niet meer zo naïef of onbewust bezig.


Bron: www.spiritualwisdom.nl
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki