Loading...
nl

geesten oproepen

Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
Is flesje draaien betrouwbaar? is dat echt een geest? of doe je dat onbewust zelf? ik heb dat namelijk best vaak met een paar vriendinnen gedaan en daar kwamen niet altijd de fijnste dingen uit.
Delen:
Wendy's
Wendy's jan 18 '09
hier moet je mee oppassen.. want het kan ook gevaarlijk zijn, niet alleen op dat moment maar ook erna..

ook ben ik benieuwd naar die niet fijne dingen die je ervaarde
Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
Vanwege het feit dat het gevaarlijk is heb ik het dan ook afgezworen. ik heb regelmatig mee gemaakt dat een geest het woord dood of graf of iets dergelijks wou zeggen. Ik heb ook een keer gehad dat we een kwade geest hadden opgeroepen. gelukkig wist ik wat ik moest zeggen en ging de geest weg. maar ik had ook een keer dat we een goeie hadden op geroepen en dat hij ons wou waarschuwen (hij wou dus ook niet weggaan.) op een gegeven moment. had die geest het woord death en devil gezegt en toen waren we zo geschrokken dat we waren weggerent alleen het engste hiervan is dus dat nadat we wegwaren gerent (een dag later) op mijn mobiel zat te klooien en dat ik bij concepten keek en dat daar stond death devil. En ik heb het er niet in gezet! en mijn vriendinnen waren meteen na die ervaring naar huis gegaan en verder wist niemand er vanaf. Het stond er dus opeens. (er zijn nog een paar dingen maar dit is het engst zeg maar)
En ik vraag dit omdat ik nadat ik het zegmaar heb afgezworen, lijkt het soms ook alsof er echt iemand bij me staat. Nu ik dit schrijf heb ik dat ook en ik heb nu ook kippevel en koude rillingen en het lijkt alsof er een soort prop in mijn keel zit. en alsof er iemand achter me staat. Gisteravond had ik ook dat ik naar bed ging en dat vlak voordat ik ging liggen ik een witte flits zag.
Anne
Anne jan 18 '09
Hoi Amytje,

Ik lees net je verhaal en schrik er eigenlijk een beetje van.
Heb je erge last van vermoeidheid? Dat je je doodmoe voelt maar niet weet waarom. Soort van leegezogen worden dat je energie zo op is?
En hou oud ben je eigenlijk 14?

Liefs aNNe
Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
Ik ben 14 ja, en nee ik heb niet last van dat ik doodmoe ben ofzo. ik voel me zeg maar fris en fruitig. het lijkt soms meer alsof hij me gewoon gezelschap houd ofzo. nu ik het er over heb enzo moet ik ook zweten en krijg ik last van mijn blaas en word ik een beetje onrustig. en ik ben er ook niet zo bang voor omdat ik eigenlijk dat gevoel nu een beetje gewent ben. als ik het voel dan merk ik het gewoon op zeg maar en dan schenk ik er geen aandacht meer aan.
admin
admin jan 18 '09
Ik raad het ten zeerste af. Niet meer doen, glaasje draaien, en dat soort dingen. Je roept krachten op die erg gevaarlijk kunnen zijn, en die je niet kunt beheersen.
Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
daarom heb ik het ook afgezworen winkik ben niet van plan het ooit nog te doen.
Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
iemand enig idee waarom het lijkt alsof er iemand bij me is? En als dat een geest is waarom zou hij dan bij mij zijn zeg maar zoals ik al zei ik ben niet overklaarbaar moe ofzo.
Maryssa
Maryssa jan 18 '09
Ik heb ergens gelezen(of was dat hier op het forum?)ik vond dat erg treffend; dat glaasjedraaien hetzelfde is als je deur open laten staan. Alles wandelt zo naar binnen. Wat zijn de specifieke dingen waardoor je het gevoel hebt dat er iemand bij je is?
Amytje14
Amytje14 jan 18 '09
Gisteravond toen ik in mijn bed ging liggen zag ik een witte flits in mijn kamer, het gevoel dat er iemand achter me staat en met me meekijkt enzo. en dat ik ineens verschrikkelijk zweet en me ongemakkelijk voel terwijl het helemaal niet warm is. koude rillingen en kippenvel terwijl het niet koud is ofzo. ineens een heleboel jeuk. ik heb nou gewoon dingen op genoemt waarvan ik niet wist hoe het kwam. maar dat eerste vind ik wel het vreemdst.
Maryssa
Maryssa jan 19 '09
Amytje had je dit soort ervaringen ook wel eens voor het glaasje draaien? Ik neem aan dat je nog thuis woont. Ervaren de anderen in huis ook dat er iets is veranderd in huis?

Een witte flits kan verschillende dingen zijn; kan een verschijnsel zijn dat te maken heeft met glaasje draaien, maar kan ook een manifestatie zijn van je eigen energie.

Het is wel verstandig om hulp hierbij te zoeken. Iemand die jouw aura kan lezen om te kijken of er mogelijk een entiteit of energie met je meelift. Een paragnost of medium zou je daarbij kunnen helpen. Omdat je minderjarig bent is het wel nodig dat je bijvoorbeeld 1 van je ouders meeneemt.
Belangrijk is wel dat je iemand kiest die bij je past en die zuiver te werk gaat.

Via deze sites van de beroepsverenigingen kun je vast wel iemand vinden die je aanspreekt:

VNT Nederland - http://www.vnt-nederland.nl/

NWP Natuurgeneeskunde - http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/

NFPN Nederland - http://www.nfpn.nl/

Paranatura België - http://www.paranatura.be/
Amytje14
Amytje14 jan 19 '09
ik had dit niet voor het glaasje draaien, en verder heeft (naar mijn weten) niemand er last van.
Precious1
Precious1 jan 19 '09
Ik vind dit niet erg oke klinken hoor meid...
Wil je niet bezorgd maken, maar ik zou als ik jou was toch maar even contact opnemen met 1 van bovenstaande verenigingen.
Baat het niet, schaadt het niet!

Wij kunnen je hier praktisch gezien niet verder helpen wat dat betreft, dus zoek gespecialiseerde hulp meid.. voordat er straks nare dingen gebeuren..
Caius
Caius apr 20 '09
Hoi Amy ... al contact gemaakt een paragnost of medium?

Origineel bericht van: Amytje14
Gisteravond toen ik in mijn bed ging liggen zag ik een witte flits in mijn kamer, het gevoel dat er iemand achter me staat en met me meekijkt enzo. en dat ik ineens verschrikkelijk zweet en me ongemakkelijk voel terwijl het helemaal niet warm is. koude rillingen en kippenvel terwijl het niet koud is ofzo. ineens een heleboel jeuk. ik heb nou gewoon dingen op genoemt waarvan ik niet wist hoe het kwam. maar dat eerste vind ik wel het vreemdst.


Hier heb ik ook last van ... zelf ook een keer opzoek gegaan naar contact met geesten en gekregen ...maar de dingen waar je last van hebt ...had ik ook daarvoor al.

Liefs,
Caius
Acheliah
Acheliah apr 21 '09
Henk Stooter van de vvp kan je ook helpen waar jij last van heb zijn meelifters en nu heb je er mss niet zo'n last van maar dat komt nog wel. Meelifters heb je in alle soorten en maten goede en slechte geesten.

XXX Angel
Natalie1986
Natalie1986 mei 3 '09
Ik heb vorig jaar ook een meelifter gehad! Was niet echt een pretje! dat kan ik wel vertellen..
JulienMoorrees
JulienMoorrees mei 3 '09
Wat heb je eraan gedaan om hem weg te krijgen?
Maryssa
Maryssa mei 4 '09
En hoe wist je, Nathalie, dat je een meelifter had?
Richie Richard
Richie Richard mei 4 '09
Volgens mij merk je een meelifter nauwelijks.. Enigste wat op te merken valt zijn de 'ongewone dingen'
Natalie1986
Natalie1986 mei 4 '09
Nou ik was een hele tijd heel erg humeurig en alleen maar boos en verdrietig en ik wist dat het niet van mij kwam. Maar toen liep ik heel "toevallig" tegen een medium op en die vertelde het. Ze heeft hem weggehaald en ik had nergend meer last van!!
Pagina's: 1 2 3 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki