Loading...
nl

De Ascenderende Kosmische Hartslag, 12:12

Beschermengel
Beschermengel dec 12 '08
December 2008

12:12 Smeltkroes van Verandering

December is altijd een maand van bespiegelend terugkijken naar de energetische veranderingen en ervaringen van het afgelopen jaar. In de laatste maand van het jaar zijn alle energetische gebeurtenissen en ervaringen van de afgelopen 11 maanden op elkaar gestapeld en zo hebben we in december een “smeltkroes” van energie die een brug vormt naar het komende jaar. Dit is een tijd van stil en peinzend terugkijken, een tijd om ons te verzoenen met alles wat we hebben gedaan of met de beslissingen die we niet hebben genomen.

De laatste 11 maanden op onze geliefde Moeder Aarde zijn gigantisch geweest. Nooit eerder hebben we zulke dramatische veranderingen meegemaakt in elk aspect van het leven. Niemand is immuun voor of afgeschermd tegen het “alchemistische vuur” dat wordt gecreëerd door de spiegels van verandering. Elke maand bracht nieuwe uitdagingen en kansen en het onmiskenbare besef dat we allemaal samen betrokken zijn bij deze reis.

De energietransmissie van november’s 11:11 resoneert nog over de hele planeet. De opeenvolging van code’s die onze DNA “versnelling” stimuleren, weven matrices van quantumlicht in ons universele veld van oneindige mogelijkheden. Deze energie van vrouwelijk bewustzijn is in beweging en verbindt zich met onze cellulaire herinneringen en ontsluit daarbij nieuwe perspectieven binnen bestaande parameters van bewuste expressie.

Gedurende een aantal dagen van de verhoogde energie van de transmissie ontstond er geruis in onze kosmische blauwdruk toen de hogere frequenties wild op en neer gingen en een aangepaste upgrade weefden. Ons licht en onze ervaring werden laag na laag getransformeerd naar een toegankelijkere vorm. Elke laag bracht gevoelens, gewaarwordingen, gedachten, herinneringen, angsten en zelfs pijn in een bewustere samengebundelde vorm. In ons hart zagen we versies van onszelf samengaan langs de verschillende tijdlijnen die we gebruiken om tijd en ruimte te onderscheiden. Ons mannelijke en vrouwelijke deel communiceerden toen onze harmonische signatuur – ons lied ons overgaf aan GELUK.

Onze emoties en gedachten stemmen zich nu af op dit nieuwere programma. Velen hebben een dieper gevoel van geluk en liefde voor zichzelf, ook al blijft de slinger van emoties heen en weer zwaaien en hebben kwesties of gebeurtenissen toegewijde aandacht nodig. Het lijkt alsof het begin van dit jaar al jaren achter ons ligt en daardoor is het niet gemakkelijk om ons te herinneren wat we toen voelden of ervoeren, toch liggen al deze ervaringen nu opgestapeld op ons overvolle bord.

December is een prachtige maand vol ongelofelijke mogelijkheden voor groei en verandering. Voltooiing maakt altijd deel uit van het eind van het jaar en het uitzaaien van zaden voor het komende jaar is onderdeel van de plechtigheid bij het ten einde lopen van het jaar. Dankbaarheid voor AL onze ervaringen is onze grond. Liefde in ons hart het water. Aanvaarding ons licht.

De 12:12 toegangspoort is het tweelingaspect van de 11:11. De vrouwelijke energie van de 11:11 gaat samen met de mannelijke energie van de 12:12 en creëert zo een synergie die onze energie naar een hogere frequentie of octaaf van onze unieke matrix of blauwdruk brengt. De 12:12 wordt vaak gezien als de toegangspoort naar de vrijheid van de Gouden Eeuw en inderdaad bereidt de symbiotische aard van beide ons innerlijk voor op december 2012. De Gouden Eeuw is een term die gebruikt wordt om de voltooiing van ons evolutionaire ascensieproces te omschrijven. Hij dient als energetische sleutel of toetssteen naar de vijfdimensionale Nieuwe Aarde.

De 12:12 transmissie is een sleutel die de toegang ontsluit tot de diepere codes van de 11:11. De sleutel zelf is een alchemistische vlam die elke oude programmering diep in ons cellulaire geheugen vrijmaakt en zuivert. Angsten, gebrek, beperkende overtuigingen, fysieke en emotionele pijn, drama, trauma en ego kunnen getransmuteerd worden om ruimte te creëren in de energie van je aangepaste blauwdruk.

Onze blauwdruk geeft ons toegang tot en inzicht in onze missie op onze geliefde Moeder Aarde. Welke lessen willen we afmaken, welke dienstverlening is onze roeping. Onze vrouwelijke energie creëert het idee of de gedachte voor iets wat we willen ervaren. Onze mannelijke energie pakt dat idee op en brengt het door te handelen tot manifestatie. Eenieder van ons is zich bewust dat synchroniciteiten zich gemakkelijker dan ooit voordoen.

Eenieder van ons is een unieke noot of klank die onze harmonische signatuur vormt en die maakt deel uit van het lied dat we uitzenden en ontvangen. Sommige liederen zijn verouderd maar blijven zich herhalen, we neuriën ze zonder dat we het beseffen. Het is tijd onszelf een nieuw lied te schenken dat we bewust in harmonie uitzenden naar het universum. Er bestaat een techniek om onze verlangens in harmonie met ons lied te manifesteren. Er is de Wet van Aantrekking. Er is de Wet van Dankbaarheid. Er is de Wet van Acceptatie.

We ZIJN ons bewust van onze gedachten en verwoorden ons verlangen. We VOELEN diep in ons hart de dankbaarheid dat ons verlangen gemanifesteerd wordt in het NU. We ONTVANGEN en zenden altijd onze acceptatie uit op elk niveau. De smeltkroes van verandering voor december en het komende jaar 2009 is ons hart. Dit is het enige ware medium waar we alchemistisch onze lagere aard kunnen omvormen in het getranscendeerde licht van onze ziel.

December biedt ons een nieuwe richting of koers voor onze reis. Er bestaan vele potentiëlen binnen de oceaan van oneindige mogelijkheden waarop we dagelijks surfen. Potentiëlen zijn mogelijkheden of ervaringen die gewoon energie of lading nodig hebben om gemanifesteerd te worden. Het is niemand van ons ontgaan dat de energie zich constant blijft manifesteren op onze planeet, eenieder van ons kan verandering echter ingrijpend beïnvloeden door extra aandacht te geven aan de potentiëlen in ons leven die ervoor zorgen dat meer liefde, vreugde en overvloed kan stromen.

De verkiezing begin november van Barak Obama creëerde een sterke golf van hoop die rondom onze geliefde Moeder Aarde stroomde. Verandering was de slogan van de campagne. Deze golf neemt in omvang toe ongeacht politiek, economie, angst of terreur. Ze blijft in omvang toenemen wanneer eenieder van ons kiest voor persoonlijke verandering en in eigen kracht staan.

December brengt een overvloed aan mogelijkheden, toch zal dit niet zonder de problemen en beproevingen van deze tijd zijn. In onze wereld worden energetische potentiëlen uitgespeeld, situaties en omstandigheden die ons tot diep in onze kern kunnen en zullen uitdagen. Maar als we ons in ons hart overgeven, ontstaat er een innerlijke golf van energie, een dialoog die zich vermengt met onze communicatie naar buiten. Deze congruente stroom van energie tussen onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen verenigt onze 3D en 5D werelden met groter gemak en grotere helderheid.

Onze Aarde is innig verbonden met onze Zon en Maan, zowel fysiek als energetisch. Beide zijn overbrengers en samen sluiten ze zich aan bij buitenplanetaire invloeden om het grote kosmische plan voor ons evolutieproces te verlichten. De energieën van equinox en zonnewende versterken de vraag van de Aarde om haar energie en licht te vergroten.

De hemelse opstelling van december bouwt energie op die voor ons de springplank zal zijn naar 2009. Onze laatste volle maan valt op 12 december, de 12:12. Echt een prachtig galactisch knikje van ondersteuning. Ze verlicht de 12:12 toegangspoort en biedt grotere helderheid en focus. We zullen ons gestimuleerd voelen met nieuwe plannen en nieuwe gebieden. Ons vermogen om onze nieuwe plannen met passie te communiceren zal dingen in januari spectaculair in gang zetten.

21 december brengt ons de winterzonnewende op het Noordelijk Halfrond waar we de kortste dag met licht hebben en op het Zuidelijk Halfrond de zomerzonnewende met de langste dag met licht. Beide zijn verlicht en zaaien de energie van onze Zon en de Centrale Zon. Dit is een tijd om dit samen met ons geliefde Moeder Aarde te vieren. Dans, zing, lach uit pure liefde en geluk en zend die energie uit naar elk levend wezen (mens, dier, plant… kortom alles wat leeft) op Aarde.

De laatste Nieuwe Maan van 2008 valt op 27 december. Dit is een gedachte-uitdagende, mysterieuze maan. Ze weerspiegelt alle gebieden die herziening en transformatie nodig hebben. Een perfecte tijd voor diepe innerlijke schouwing en oprechte intentie voordat we 2009 inluiden.

2008 is een jaar geweest van intense energieportalen en hemelse opstellingen. Onze geliefde Moeder Aarde ondervindt een snelle en sterke expansie nu ze meer licht van de Centrale Zon krijgt. Een natuurlijke wet van energie is dat samentrekking volgt op expansie. Als lichtwerkers en sterrenzaden kunnen we doorgaan met expanderen en ons licht verankeren en zo energiebruggen bouwen met de Aarde en elkaar voor grotere harmonie, gemak en gratie.

Er is veel om dankbaar voor te zijn op onze geliefde Moeder Aarde. Zo veel zegeningen en geschenken om te delen met onze geliefden en belangrijker nog met degenen die we ontmoeten als vreemden om ze op een schitterend moment te herkennen als zielfamilie. Vanuit diepe waardering en dankbaarheid dank ik eenieder van jullie die zijn liefde en vertrouwen met mij heeft gedeeld in privé-sessies en in het lezen en delen van deze artikelen. Ik wens iedereen een vreugdevolle kersttijd maar de keuze is aan jullie om deze tijd eer te bewijzen.

Liefde en diepe zegeningen,

Shala

http://www.lichtwerker.com/shalastake/2008/print/december.htm
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki