Loading...
nl

karma

Lena
Lena dec 11 '08
Karma is een Leer


Langgeleden hebben er verschuivingen en veranderingen IN het HEELAL plaats gevonden, dit is ontstaan door een EVOLUTIE PROCES. Op Aarde zijn er toen ook verschuivingen geweest en veranderingen hebben plaatsgevonden. Evolutie is een proces voor iedereen persoonlijk en deze evolutie kan positieve en negatieve 'karma' energie bezitten. De Evolutie + Karma leer IS al vanaf de Atlantis Periode bezig. Toen begrepen wij de LEER niet, nu gaan wij dit wel begrijpen, wij allemaal hebben andere levenslessen te leren. Deze Evolutie leer kan negatieve karma bezitten voor diegene die nog bepaalde lessen moeten leren. Daarom worden wij als een magneet naar een en het zelfde soort situatie/les ''karma'' toegetrokken, omdat wij er zelf nog van moeten leren. Voel geen WEERSTAND tegen datgene wat nog geleerd moet worden, ACCEPTEER die lessen die op je pad komen dan pas gaat die negatieve karma weg. Wij mogen allemaal teruggaan naar ons HART. Wordt bewuster over die terugkerende lessen/situaties, want dit IS onze levensles?

Karma betekent iets leren, dat wij zelf IN ons onderbewustzijn hebben weg geduwd, omdat wij er toen niet mee om konden gaan en het kan oud zeer zijn. Het kan gebaseerd zijn op verdriet, angst en emoties en dit is NU heel sterk door deze evolutie aanwezig. Het is ook NIET begrijpen van hogere waarheden, want als wij zouden begrijpen dat niemand dood gaat, maar dat wij OVER gaan naar een geestelijke wereld en daar ontmoeten wij ook onze geliefden weer.

Dus alles dat wij NIET begrijpen, daar worden wij mee geconfronteerd, daarom onderzoek en leer wat niet begrepen wordt, dan laat het negatieve gevoel ervan los. Het hoeven geen grote problemen te zijn, als wij al beter zouden luisteren, dus beter horen wat wij zelf zeggen of zelf beoordelen. EVOLUTIE gaat gepaard met innerlijke gewaarwording en bewust wording, dit kunnen wij realiseren met een positieve EGO. Wij reïncarneren steeds weer totdat wij onze levenslessen begrijpen en dit leren wij op Aarde totdat wij onze lessen geleerd hebben. Dan kunnen wij INDALEN in onze eigen ZIEL en de ziel dat zijn wij ZELF. Daal in je Hart en ga UIT je hoofd dan komen wij in balans en krijgen we RUST in ons hoofd.

Deze KARMA leer kunnen wij NIET met onze brein/hersenen begrijpen, karma leer kunnen wij alleen op een geestelijk/spirituele manier begrijpen. Karma is geen strafsysteem, het geeft ons de KANS om iets te gaan begrijpen en het geeft ons ook de kans om inzichten te krijgen, als wij die kansen ook goed benutten geeft karma ons kracht want dit hoort ook bij deze EVOLUTIE. Het IS geen God die ons bestraft of beloond, het is door ons zelf IN werking gezet. God straft de mensheid niet, wij zijn zelf de SCHEPPER van ons denken. Onjuiste handelingen kunnen wij herstellen door ons zelf te vergeven en dan bevrijden wij ons van onze schuldgevoelens. Als wij voelen en denken met ons HART, zijn wij NIET gevangen door onze angsten en negatieve gewoontes en negatieve denken, deze beperkingen hebben wij ons zelf opgelegd met ons denken. Liefde IS de enige manier, het is positieve energie en het heelt ons ook.

Het IS belangrijk dat wij weten dat wij allen een groot geheel ZIJN met de Scheppende EENHEID. Wij zijn hier op Aarde om ziel en geest te ontwikkelen. Onze ziel en geest zijn onze waarnemers en onze gidsen. LAAT die controle LOS over die dwangmatige en onrealistische gedachten, wij hebben zó zelf sluiers van onwetendheid over onze eigen herinneringen geplaatst. We mogen, het leven zelf ervaren dit is nodig om weer terug te komen naar EENHEID binnen IN ons zelf. Wij leven NU in een andere tijd en een andere energie dan vroeger, wij hoeven NIET meer te lijden, want negatieve ''karma'' is dood als wij zelf met die negatieve gedachten en gevoelens stoppen, want wij zijn zelf onze eigen BAAS. Leer Nu de lessen, dan hoeven wij ook niet meer te incarneren, dan ZIJN wij vrij.

De mensheid is in het verleden IN zijn eigen evolutieproces gestagneerd en dit is gekomen doordat vele mensen onwetend zijn gebleven, maar als de sluiers van onwetendheid wegvallen, begrijpen wij de belangrijke gegevens over Kosmische Waarheden weer, want er IS een ALMACHT die de mensheid gecreëerd heeft. Luister naar eigen ingevingen dat ZIJN onze persoonlijke waarheden. Onze geest zit in onze ziel en in ons hart, wij zijn ziel en geest zelf. Kennis van het hart is WETEN via onze ZIEL en GEEST, want IN onze geest zit ons verstand. Er IS één wijze weg, de weg via ons hart te volgen en LIEFDE is al positieve energie.

Als we niet weten waarom iets zo is, weten wij ook niet hoe wij moeten handelen.
Handel altijd met LIEFDE, dan IS dit altijd goed, doe niets tot een ander dat we zelf ook niet willen. Zoek voor meer informatie op Internet en boeken en doe een zelf onderzoek. Alles wat wij doen heeft een boemerang effect, waar wij zelf verantwoordelijk voor zijn, dit komt door onze eigen gedachten en handelingen. Luister naar je zelf, hoor jezelf en dan herken je de resultaten die voort zijn gevloeid uit je eigen denken. Negatief denken, creëren wij zelf, dus als wij controle krijgen over ons denken gaan wij een positief leven tegemoet.

Op positieve Harten gevoelens kunnen wij altijd op door blijven stromen. Dat gericht is op liefde, harmonie, op groei, inzicht, bewust worden en mededogen en dan stromen wij mee op de natuurlijke evolutie groeiwet. Dan gaan wij de vruchten plukken van onze eigen goede daden, deze beloning hebben wij dan zelf verdiend.
Deze evolutie verschaft ons de tijd om onze zielengroei te voltooien, dit is een geestelijke innerlijke REIS door ons bewuster te maken en EENHEID te creëren voor onze eigen innerlijke zelf. Als wij vanuit ons hart voelen, dan handelen wij goed en dan bevrijden wij ons van verwarde emotionele gevoelens. Ons hart doet ons geen pijn, ons hart geeft ons geen onrustige verwarde gevoelens, wij doen dit zelf MET onze eigen negatieve gedachten, laat LOS die negatieve gedachten. Met liefde voor onszelf te voelen kan verdriet en pijn geheeld worden. Pas als er EENHEID is in onszelf, is er verbinding met ons zelf en dan kunnen wij ook geluk DELEN. We kunnen een ander niets geven als wij dit zelf nog niet hebben.

Negatieve Karma kunnen wij zien als een terugwerkende stuwende kracht. Dit kan voor of tegen ons werken, en ligt aan onze eigen intentie wat wij er zelf mee willen doen, om zo het evenwicht te herstellen. Als iets op ons pad komt, leer van deze ervaring. Als wij ons verzetten en weerstand hebben tegen een ervaring wordt het alleen erger. Accepteer wat op je pad komt, die situatie is er om er van te leren. DENK niet met je hoofd, VOEL en weet met je hart. Als wij stagneren, draaien wij in kringetjes rond, omdat wij niet zien wat wij zelf aan het doen zijn. Iedereen IS daarom verantwoordelijk voor al zijn eigen woorden, denken en daden. Wij kunnen zelf alles veranderen, want als er negativiteit IN ons zit kunnen wij dit ook weer zelf LOSLATEN. Bestemming IS als wij meegaan op deze zielen evolutiegroei en dan zitten wij op de juiste koers van het leven zelf en dan zitten wij op het juiste pad en daar gaat evolutie en karma leer over.

Als wij problemen hebben, doe een zelfonderzoek, want een psychiater kan ons alleen helpen als wij alles vertellen wat er verkeerd IS aan ons zelf. Dit kunnen wij ook zelf doen en luister eens goed naar jezelf, HOOR wat je zegt, dat zijn steeds dezelfde woorden en dezelfde daden en dezelfde gedachten. Schrijf dit op, maak dan een KEUZE voor positieve veranderingen, geloof en vertrouw dat met de juiste intentie wij alles kunnen veranderen en helen. EVOLUTIE betekent beweging en wij mogen veranderingen toelaten, en loslaten van datgene dat wij niet meer willen. Geef niemand de schuld van je eigen daden, pak je zelf onderhanden, besef dat iedereen zijn eigen evolutiegroei zelf moet ondergaan en begrijpen.

www.spiritualwisdom.nl
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki