Loading...
nl

Wakker worden door ongewenst bezoek van entiteiten

Soulmate
Soulmate sep 17 '08
Ik post dit onderwerp omdat ik zelf regelmatig de laatste tijd wakker wordt omdat er een negatieve entiteit of overledene aan mijn bed zit. Ik word wakker als ze me aanraken of omdat er een sterke koude luchtstroom aanwezig is. Op het moment dat ik wakker wil worden lijkt het of ik een slaapverlamming heb. Na een aantal tellen wordt ik wel wakker en blijft de aanwezigheid van de entiteiten. Ik stuur ze altijd naar het licht waarop ze daarna ook wel weer snel verdwijnen, maar het blijft heftig eigenlijk. Heeft iemand hier misschien een verklaring voor of zelf ook meegemaakt? Op het internet is wel wat te vinden, maar daar wijst het toch ook veel in de richting van slaapverlamming en dat lijkt het niet helemaal te zijn. Het is heel onwerkelijk, zeker omdat ik alles altijd heel realistisch wil verklaren.
Delen:
nikskeuh
nikskeuh sep 17 '08
hey soulmate,

heb je ooit aan glaasje draaien gedaan of het bordspel om geesten op te roepen?
Het kan goed zijn van niet maar indien wel heb je je flink in de problemen gewerkt.
Als je er last van hebt kan je om geestelijk bescherming vragen, zelfs luidop rustig praten met ze en het belangrijkste maar ook het moeilijkste, geen angst hebben.

Ik heb nooit geesten opgeroepen maar heb er wel een tijd last van gehad een aantal jaren geleden, heel beangstigend, maar naarmate ik minder angstig werd lieten ze mij met rust en nu zijn ze helemaal weg.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat iemand nog goede tips voor je heeft als het probleem aansleept.

veel liefs
Beschermengel
Beschermengel sep 17 '08


ja ik heb dit ook een keer meegemaakt ..de slaapverlamming bedoel ik, ik lag op mijn rug en hoorde iemand rechts van mij zeggen: Cobi ben je wakker? ..waarop ik wilde bewegen om te zeggen dat ik wakker was ..maar het lukte me van geen kant om mezelf te laten bewegen ( wat ik op dat moment er eng vond) na een poosje lukte het me wel om weer te bewegen. Ik heb dit altijd onthouden ( het was volgens mij geen slechte entiteit die het vroeg..volgens mij was het mijn gids die me mee op reis wilde nemen ) daar vroeg ik om in die tijd ( c.a 9 jaar geleden)
Soulmate
Soulmate sep 17 '08
hoi Nikskeuh,

bedankt voor je reactie. op zich heb ik al als kind veel overledenen gezien (en later ook), dus bang ben ik niet snel eigenlijk. het is alleen raar. aan de ene kant voel ik de realiteit overdag die niets laat zien van dit soort en s nachts komt er dan vanalles langs. na zo'n nacht ben ik overdag flink uitgeput en heb een wattenhoofd. ik stuur ze ook naar het licht, maar ik vind het zo raar dat het mij overkomt. als ik nou geestelijk erg van de wap was, maar ik geloof dat ik heel sterk ben. vroeger had ik het regelmatig, nooit in deze mate. ik ben wel heel erg bezig om mezelf los te maken van veel overtuigingen en doe veel aan meditatie en ontspanning. Hoe meer ik uitgeslapen ben, des te eerder dat het komt. Ik heb me nooit met negatieve entiteiten of glaasje draaien bezig gehouden. Het kan wel zijn dat het gekoppeld is aan negatieve overtuigingen die ik wel aan het oplossen ben? Ik heb wel vaak uittredingen gehad, dan zie ik mijn lichaam op het bed liggen en drijf ik zelf de kamer rond of dat ik uittreedt en naar andere ruimten of dimensies ga en bij andere zie hoe ze zijn opgebouwd uit een lichtlichaam een stoffelijk lichaam en verbonden zijn door een zilveren koord. Je zou bijna denken dat ik het allemaal moet meemaken voor een groter plan.....

Het enige waar ik steeds van baal is als ik naderhand terugdenk aan de gebeurtenis: waarom heb ik niets gevraagd? de laatste keer heb ik wel een paar vragen gesteld en kreeg daar ook antwoord op, maar ik moet doorvragen (misschien worden zij dan wel bang en gaan uit zich zelf weg)

groetjes, Anna
Soulmate
Soulmate sep 17 '08
hoi Beschermengel,

dank voor je reactie. het is fijn om verschillende ervaringen te horen. er is inderdaad het abrupt wakker worden uit de REM slaap waarbij het lichaam nog verlamd is. blijkbaar wordt het lichaam verlamd door een bepaald stofje uit veiligheid. dit duurt dan even voor je wakker wordt en je kunt je dan niet bewegen, dat vind ik ook eng. het zien van de entiteiten ben ik eigenlijk wel aan gewend alhoewel ze steeds tastbaarder en grimmiger worden. ik kan ze echt aanraken en ik voel ze ook. de laatste zei dat hij al ronddwaald sinds 140 v Chr. ik zei: is dat niet een beetje lang? de tijd is anders als je over gaat. hij is dus in de tussenlagen blijven hangen. mijn zielscode zegt dat ik uiteindelijk specialist zal worden in koppelen van het verstand met emotie en mystiek. misschien zijn het allemaal lessen voor mij.

groetjes,
Anna
Beschermengel
Beschermengel sep 17 '08


Hoi Soulmate,

ja ik vondt het ook erg leuk om je verhaal te lezen, het was voor mij indergeval herkenbaar.
Ik zag alleen geen entiteit alleen een heldere stem die iets vroeg aan mij, en ja ik geloof dat tijd anders is als je overgaat, voor ons lijkt het heel erg lang.
Ja ik denk ook dat het lessen zijn voor je zijn. mooi hoor!
Soulmate
Soulmate sep 17 '08
hoi Beschermengel,

Jij sprak over je gids die jou riep. Dat is ook een mooie ervaring! ik heb mijn lijfgids wel verschillende keren ontmoet via dromen. Van haar kreeg ik ook een lessen. Dat is al weer lang geleden intussen. Ze vertelde me ook haar naam, maar haar heb ik nooit in het echt ontmoet. Wel andere wezens maar haar niet. Wie weet?
silke
silke sep 17 '08
Ik heb ooit eens gelezen dat iemand zijn bed is uitgetrokken door een entiteit... geen leuke ervaring denk.
Hopelijk maak ook ooit eens contact met mijn gids, ik weet in elk geval wat hun namen zijn.
Soulmate
Soulmate sep 17 '08
Hoi Silke,

bedankt voor je reactie. Tot voor een paar weken geleden (intussen heb ik 2 ervaringen in een paar weken tijd) had ik nooit geloofd dat entiteiten invloed konden uitoefenen op mensen. de dingen die ik daarvoor had gezien waren altijd op afstand of doorzichtig. Hoe de gidsen te benaderen weet ik tot op heden ook niet. Meestal als ik heel graag iemand wil ontmoeten gebeurt dat via mijn dromen. Het ligt misschien ook aan de tijd. Mensen worden steeds gevoeliger. De 3e en 4e dimensie is normaal gesproken de dimensie waar dit deze wezens zich ophouden. Als we overgaan tot uiteindelijk de 5e dimensie, dan betekent dit dat we steeds makkelijker toegang krijgen tot.
Wendy's
Wendy's sep 17 '08
Heey silke,

misschien heb je mijn ervaring dan gelezen..
ik heb ook wel eens gehad dat ik wakker werd door entiteiten. ook een keertje gehad dat er eentje langs me in bed lag!
Soulmate
Soulmate sep 18 '08
hallo Allemaal,
intussen heb ik een belangrijke ontdekking gedaan op dat gebied. eigenlijk had ik dat wel eerder kunnen doen, maar ik reageer vaak ook eerst naar buiten toe. gisteren heb ik mijn aura onderzocht en in kaart gebracht. het blijkt dat in het onderste gedeelte een aantal gaten zaten. Door deze gaten kunnen entiteiten blijkbaar makkelijk naar binnen. Ik heb God gevraagd de gaten met liefde te dichten. Vannacht heb ik in ieder gewal nergens last van gehad. Ben benieuwd of ik nu beschermd ben in de toekomst. zo niet ga ik het weer herhalen. gaten kunnen in de aura ontstaan door verschillende redenen. vaak is dit ook al heel lang aanwezig. het is ook het gebied waar we niet direct bij stil staan dat dit als oorzaak kan zijn. wel belangrijk om alert op te zijn. ik heb de laatste tijd regelmatig een aurahealer bezocht en ging er vanuit dat dit probleem eigenlijk niet meespeelde. of is niet iedere healer daadwerkelijk in staat om de aura permanent te sluiten of ben ik onderhevig aan factoren die de aura weer kwetsbaar kunnen maken. de toekomst zal het uitwijzen. hoop dat jullie hier ook iets aan hebben. groetjes, Anna
silke
silke sep 19 '08
Tuurlijk heb ik er iets aan wink
hoewel ik nog nooit een entiteit heb gezien en het liever ook niet zou willen omdat ik dan erg hard zal schrikken zorg ik er altijd voor dat als ik ga slapen een lichtschild rond me heen maak in gedachten. Uit angst omdat ik ze echt liever niet wil zien
Soulmate
Soulmate sep 19 '08
hoi Silke,

dat had ik dus eerder moeten doen. gewoon mezelf omringen met licht en universele liefde. het zal wel ergens voor dienen dat ik het mee moet maken denk ik dan.

groetjes,
silke
silke sep 20 '08
Dit zal moeten helpen wink
deze manier is erg gebruikelijk om entiteiten niet te laten doordringen.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki