Loading...
nl

ff voorstellen

Acheliah
Acheliah jan 17 '08
Wil me ff voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben al een tijdje lid van deze site en heet Dinie ik heb 6 kinderen die wegens omstandigheden niet meer thuis wonen. Ik heb geen makkelijk leven achter de rug maar het gaat nu heel goed met mij. Ik sta weer met beide benen op de grond en zo hoort het ook. Het leven lacht weer en ja soms heb ik weer ff mijn momenten maar die worden steeds minder en ja ik heb heel veel aan merudi te danken. Dus iedereen die mijn toen zo heel erg gesteund hebben heel erg bedankt.

Iedereen een dikke knuffel van mij Dinie
Delen:
JulienMoorrees
JulienMoorrees jan 17 '08
Welkom terug Dinie! Blijf je dit keer weer wat langer, of is dit weer een vlug bezoekje?
Acheliah
Acheliah jan 17 '08
Gelukkig blijf ik dit keer NiMS dus ik ben weer back hahaha

Liefs Dinie
JulienMoorrees
JulienMoorrees jan 17 '08
Misschien vind je het leuk om iets te vertellen over de afgelopen periode? Wat je hebt meegemaakt / geleerd en hoe je op dit moment in het leven staat?
Debiorah
Debiorah jan 17 '08
Welkom terug Dinie!
Erg fijn dat je er weer bent!
admin
admin jan 17 '08
Hai Dinie,

Welkom terug :)
Acheliah
Acheliah jan 17 '08
Hoi NiMS ja lijkt me wel leuk om te vertellen. Ik was weer eens zo stom om inwoners te nemen en nee dat ging niet goed. Ik ben toen voor mijzelf gegaan ben lekker mijn hokkie gaan opruimen. Ik heb teveel huisdieren dus dat ben ik ook aan het minderen. Daar ik ook zwaar allergisch ben en astmatisch. Ik heb sinds 19 juni 2007 een hele lieve vriend die heel goed kan luisteren maar ook raad kan geven. En wat mijzelf betreft ik lach meer en probeer alleen nog maar de dingen te doen die iets aan mijn leven toevoegen. Wel moet ik afleren steeds maar voor andere klaar te willen staan omdat ik ook belangrijk gevonden wil worden nee ik en mijn kinderen meer telt nu ff niet en laat mij maar lekker egoistisch zijn ik ben geen gebruiks voorwerp. Ik probeer alles uit de dag te halen wat er uit te halen valt en dat bevalt prima. Ik sta weer lekker met beide benen op de grond en je wilt niet weten hoe heerlijk dat voelt. Ook ben ik met een schuldsanering bezig en heb ik iemand die mijn papierwerk gaat beheren. Ik ga aangepast werk doen ivm vocht in mijn knieën, pijn in mijn heupen en last van mijn schouder na een ongeluk toen ik hoogzwanger was van Justin. Maar we komen er wel. En als het meezit ga ik verhuizen want ik wil hier weg ivm rat en badboy. Heerlijk de zon schijnt en hopelijk blijft ie schijnen.

Liefs Dieneke
Debiorah
Debiorah jan 17 '08
Heerlijk om te horen Dinie!
En die zon blijft altijd voor je schijnen, ook al is het een kleine straal zoek hem op, want je verdiend het om in het licht te staan. Ben echt heel blij voor je!
gast
gast jan 18 '08
Hi Dinie, ook van mijn kant welkom terug. Ikzelf ben dus een tijd weggeweest naar wat ik nu begreep jij dus ook. Hoe "toevallig" dat we bijna tegelijk weer terug zijn ;)
Goed te horen dat het een stuk beter met je gaat dan toen.
Acheliah
Acheliah jan 18 '08
Debiorah en Gast hartstikke bedankt voor jullie steun

Dikke knuff van Dieneke
Beschermengel
Beschermengel jan 18 '08

Hallo Dinie,

ik ken je van de verhalen die ik gelezen heb van je, en miste je al een tijdje, wat leuk dat je er weer bent!

Liefs Beschermengel
Anne
Anne jan 18 '08
Hej Dinie,

Leuk dat je er weer bent en dat het goed met je gaat ;)

xXx aNNe
Acheliah
Acheliah jan 20 '08
Ik heb aangifte gedaan tegen één persoon hier bekend als Badboy die mij donderdag een verader noemde vanwege de aangiftes en nu lag vannacht mijn raam van de woonkamer eruit. Ik snap sommige mensen niet ze willen groot doen door in te breken en als je dan aangifte gaat doen dan lopen ze te janken. Sorry hoor maar zo'n ruit doet niks terug sukkels. het enigste wat ik lullig vindt is dat mijn dochter eindelijk op haar verjaardag ff naar huis mag en nu gebeurd er dit. Sorry moest het ff kwijt

Liefs Dieneke
admin
admin jan 20 '08
Ach lieverd, wat een pech!
Wat enorm knap dat je tegen hem durft op te staan!
Neem je dochter lekker ergens anders mee naartoe en maak er een superdag van.
Laat je niet kisten omdat die "badboy" zich totaal niet weet te gedragen.
Ik ken het probleem en weet dat de politie pas in actie komt als dingen echt uit de hand lopen. Net als jij heb ik ook bibberend achter gesloten gordijnen gezeten hopend dat de politie gauw kwam.
Walgelijk als mensen je dat aandoen!
Eigenlijk is het dan weer een gelukje dat je kinderen hier niet bij waren, mijn kinderen waren toen wel thuis en hebben daar een behoorlijk trauma van opgelopen waar ik nu twee jaar later nog mee bezig ben.
Laat je niet kisten en neem haar gewoon lekker mee weg en kietel jezelf ook een beetje :)
Keigoed! Je bent je grenzen aan het aangeven, ga zo door!

Dikke knuffel,
Karin
Acheliah
Acheliah jan 20 '08
ik weet het in 2003 waren mijn kinderen ook thuis en hebben 1,5 á 2 jaar in angst gezeten en moeten daar nog steeds de vruchten van plukken zeker de oudste jongen met die adhd/autisme die heeft emotionele schade opgelopen. En ja ik ben mijn grenzen aan het verleggen dat klopt toch zou ik nog meer moeite moeten doen om mijn grenzen aan te geven. Maar dat is mijn onzekerheid niet voor mijzelf op durven komen. Al gaat het wel iets beter. Ik hoorde dat Rat in januari een weekend verlof zou hebben mss heeft hij er wel iets mee te maken. Wie weet.

Liefs Dieneke
JPM
JPM jan 21 '08
Hey Dinie, welcome back!

Ikzelf ben ook enkele maanden off-stage geweest. Niet omdat de esoterie mij niet meer interesseerde maar omdat ik gewoon amper tijd meer had!

Het spijt me als ik je topic verstoor maar ik stel me ook nog snel even terug voor:
Serge, uit Gent/België. Student Bank en verzekeringswezen. En tot slot: ik voel de aanwezigheden van entiteiten en probeer mij in de astrologie te specialiseren.

back ontopic, blij dat je weer beter gaat Dinie!

Groetjes, Serge
Acheliah
Acheliah jan 22 '08
Leuk je te leren kennen nee je verstoort mijn topic niet hoor. Welkom van mijn kant.

Ik heb 10 januari een gesprek gehad met de voogdes van esmée bijmij thuis en ze was zeer teverden over alles al zei ze wel dat ik teveel beesten had. 4 katten, 2 honden, 2 waterschildpadden, 4 vr ratten en 4 mn ratten, 5 konijntjes en twee aquariums met goudvissen. Hoezo veel hahaha maar ik ben al aan het minderen. Want ik heb astma en dat wordt erger door de ratten en konijnen. Zwaar elergisch maar ook eigenwijs :SIk heb gisteren contact gehad met de wijkagent en hij zegt dat verhuizen geen zin heeft want als ze me willen vinden vinden ze mij toch wel. Hij zou er een melding van maken en als het nodig mocht zijn er een aangifte van maken in de toekomst. Ze hebben op internet gezet op msn dat zemijn kiet in de hens willen steken maar ik laat me niet weg jagen door hun. Al zou een ander huis wel beter voor mij zijn gezien deze geschiedenis maarja we doen ons best en dat vinden instanties ook en dat is goed om te horen. Als het te erg wordt gaan ze een onderzoek starten om te achterhalen waar het allemaal vandaan komt en wie het doet maarja laten we elkaar geen mietje noemen we weten heus wel wie het doet maarja daar moeten de popo's maar achter zien te komen.

Nou Liefs Dieneke en iedereen een fijne dag toegewenst
Lena
Lena jan 22 '08
Hallo Dinie

Heb veel van je gelezen hier,fijn dat alles weer beter gaat.
Ook fijn om te lezen dat je iemand naast je hebt staan, waar je het goed mee klikt.
Bewondering voor je doorzettings vermogen bij alle tegenslag.

lieve groet
Acheliah
Acheliah jan 22 '08
Dank je lena10

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki