Loading...
nl

Niet Begrepen,

Riaction
Riaction mrt 17 '05
Ik weet dat er waarschijnlijk 1000 mensen zijn die het zelfde meemaken, maar kan nu eindelijk mijn ei eens kwijt.

Mijn Naam is Ria en ben 25 jaar en ben op dit moment woonachtig in Ierland.

Mijn verhaal begint al best wel jong, het probleem is dat ik niet wist dat het een gave was! (lekker handig).
Ik kwam er ook pas achter toen ik pas 16 was, dat ik het kon.
Mijn gave was/ is aura`s zien, Ik dacht dat het kwam door dat ik een bril droeg en door de ligt inval op mijn ogen, vooral als ik alcohol dronk begon het altijd erger te worden, maar dacht altijd maar dat ik gewoon moe werd.

Tot dat ik mijn eerste vriendje kreeg.
Heb hem gevraagd of hij het zelfde had, en zijn antwoord was nee.
Toen begon ik door te vragen aan vrienden en kennissen en de meeste antwoorden die ik kreeg was voel je je wel ok? of: Wat heb jij gesnoven?
Dus hield mijn mond maar en ben naar de bieb gegaan, en heb er over gelezen.

Maar ik snapte niet waarom ik dit had, en vond het wel allemaal mooi om kleutjes te zien, maar wat moest ik ermee?! A, kon er met niemand over praten. B, niemand die ik kende die het zelfde had, die mij misschien wat antwoorden kon geven.

Toen heb ik mij zelf maar aangeleerd om het aan en uit te zetten ,eigenlijk meer uit dan aan, nu als ik mij heel goed concentreer kan ik nog een klein beetje licht gelig kleur zien, maar daar houdt het ook wel mee op.

Jammer dat we niet een soort instructie boekje mee krijgen, zou het voor iedereen wat handiger maken.

Wat ik bij de weg, nog steeds kan (en daar zit ook een raar verhaal aan vast)is dat ik met 2 gedaantes praat altijd (van af toen ik klein was) Het zijn 2 mannelijke gedaantes, en 1 heeft lang bruin haar tot op zijn schouders en heeft een bruin ring baartje (nee, niet jezus want dan zou ik het geweten hebben, ik bedoel dat zou hij het wel geweten hebben) nee, krijg een sterk gevoel dat hij uit de middeleeuwen komt en jong gestorven is, met hem heb ik ook een heel goed kontakt, hij is altijd blij om mij te zien en ik hem natuurlijk.

Die andere man heb ik niet zo goed contakt mee als die eerste, maar ben niet bang voor hem, hij luistert altijd maar als wij in gesprek zijn.
Hij heeft volgens mij blond krullen haar, ik zie zijn gezicht alleen niet goed dus weet niet of hij nou jong of oud is. Denk na mijn gevoel dat hij ook jong is.

Het rare is dat ik al heel jong met ze aan het praten was en het gevoel had als ze er waren. Maar toen ik wat ouder werd begon ik engels met ze te praten en begreep nooit zo goed waarom!?

En nu woon ik in Ierland...., hmm, waren ze mij aan het voor bereiden ofzo?! Mijn gevoel zegt van wel.

Als ik iemand een tip mag geven als jullie dit ook heel sterk hebben, ga eens naar een begraafplaats, als je zeker weet dat er geen bezoekers meer zijn (ik doe het meestal s`avonds of snacht`s)(wel samen met iemand natuurlijk of als je het alleen durft) ga op een bankje zitten en luister heel goed, het is ongeloofelijk! De stilte de vrede, en ook (weet niet hoe ik het anders moet uit leggen) de Liefde.

Een medium zij ooit eens tegen mij dat ik dicht bij de dooden sta, [blink]en dat ze graag bij mij zijn, misschien daarom dat ik graag bij ze ben, en verklaard waarom ik zo`n sterke aantrekkings kracht heb om naar een begraaf plaats te gaan.

Iemand die hier op een duidelijk uitleg kan geven, stel ik zeer op prijs!! ;)
Delen:
JulienMoorrees
JulienMoorrees mrt 19 '05
Hoi Ria,

Bedankt voor je mooie verhaal. Het doet me deugd dat je nu wel in staat bent om hier met mensen over te praten! Ik kan alleen maar zeggen dat je op de goede weg bent hoor ;)

Geloof in jezelf en dan komt het zeker goed. Ook de aura's zul je dan weer beter kunnen zien.

Steek je wel eens een kaarsje aan voor de overledenen? Dat vinden ze namelijk prettig.

Groetjes!
Riaction
Riaction mrt 21 '05
Hallo Nims,

Ja, steek vaak kaarsen aan en ook wierrook, met kaarsen doe ik het altijd voor de gezelligheid en wierrook doe ik zodat ik weet dat er alleen maar goede geesten binnen komen.
Vaak kom ik mijn kamer binnen en voel ik mij niet op mijn gemak. Dus steek ik een wierrook stokje aan en dan voel ik mij beter, soms ren ik met m`n wierrook stokje door de kamer heen en dan ga ik alle hoeken bij langs. (meestal als ik een enge film heb gezien, ben nmlk heel erg goed in mij zelf bang maken).
Ik weet ook als je er met iemand alleen maar over geesten praat dat je ze al aantrekt, heb dan ook altijd de neiging om een wierrook stokje aan te steken. Dit heeft mij niemand aangeleerd, ik weet het gewoon.

Heb jij dat ook als je niet op je gemak voelt dat als je een wierrook kaarje aansteekt dat die ongemakkelijk gevoel niet weggaat maar relaxter wordt? En dan begin ik meestal ook een beetje met ze te praten. (een soort spierverslapper voor de spookjes) [naughty]
Riaction
Riaction mrt 22 '05
Hallo Nims, (nog een x)
en dan heb ik nog een vraag; hoe kom ik er achter wat zijn naam is,(van die ene op Jezus lijkend maar is hem niet geest?) ik heb het hem een paar x gevraagd maar hij zegt het nooit of ik sta er niet open voor.
Zou het graag willen weten om er achter proberen te komen wat er met hem gebeurt is.Heb jij een tip voor mij?? Of zal hij het niet durfen te vertellen???
Hij heeft mij ook al zo vaak boos gemaakt, nu is het mijn beurt!!! :p
JulienMoorrees
JulienMoorrees mrt 22 '05
Hoi Ria,

Je moet zijn naam niet willen horen, maar willen voelen. Probeer hem met meer zintuigen dan alleen je ogen te zien. Luister naar je hart en zoek hem daar. Dan zal jij zijn naam weten.

Ik steek zelf nooit wierrook aan, maar nu ben ik ook niet zover genoeg dat ik geesten kan zien. Wie weet komt dat ooit nog eens.
Riaction
Riaction mrt 22 '05
Hallo Nims,

Bedankt voor je snelle reactie.
Ik kan hem niet met mijn ogen zien maar voel hem, en omdat ik al zo lang bij hem ben, kreeg ik op een gegeven moment een beeld van hem door.
Dus ik kan hem niet met mijn ogen zien, maar in (weet nie hoe ik het anders moet uitleggen) mijn hersenen kreeg ik op een gegeven moment wel een beeld, die hij mij door gaf, na dat ik 100 x om zijn naam gevraagd heb.

Misschien wil hij zijn naam wel geven maar ben ik niet klaar voor, en misschien was ik er wel klaar voor om zijn beeld te zien... hmmm, nog meer oefenen dus.... :((nog meer tips? <img src=>/cry.gif" alt="" title="cry" height="15" width="15" />" title="" src="graemlins/cry.gif" /> )
JulienMoorrees
JulienMoorrees mrt 23 '05
Graag gedaan Ria,

Ik moet hier gewoon vaker kijken he.

Helaas heb ik niet nog meer tips voor je, behalve geduld hebben en je problemen oplossen. Hoe minder balast je vanuit je eigen leven hebt, hoe meer je zult kunnen ervaren van de spirituele wereld.
Riaction
Riaction mrt 23 '05
Hey Nims,

Helderziend ofzo?????? [blink]

Inderdaad ik heb problemen nog om op te lossen ,maar ben alweer hard op weg om terug te vechten! [frusty]

Ik heb nog een heel verhaal, maar dat laat ik liever niet aan iedereen zien, want zit er nog midden in.

Maar vindt het wel knap dat je dat wist, heerlijk is dat he paranormaal begaaft zijn!! ;)

Mag ik vragen wat jou`n gaves nog meer zijn?

Ik waardeer je steun echt! :)

Groetjes
JulienMoorrees
JulienMoorrees mrt 26 '05
Hoi Ria,

Ik ben niet echt helderziend, maar luister naar mijn eigen gevoel wanneer ik dingen opschrijf.

Mijn reactie naar jou is dus ook vanuit mijn gevoel geschreven.

En of ik nog meer gaven heb? Ik weet niet echt of je van een gave kunt spreken. Ik let nu eenmaal wat meer op in het leven. En zie daardoor ook veel meer dingen, die aan anderen wel eens voorbij zouden kunnen gaan.

Ik heb wel het idee dat mijn gaven nog vollop in ontwikkeling zijn want ikzelf ben hier ook nog maar 2 jaar mee bezig.

Kortom, de tijd zal het leren. Voorlopig doen we het maar met de dingen die we weten en kunnen he ;)

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki