Loading...
nl

Iris, de moeder van de goden.

JulienMoorrees
JulienMoorrees jun 30 '07
Dit onderwerp ben ik begonnen om het fenomeen Iris wat duidelijker te maken, omdat niet iedereen bekend is met haar/het/hem. Iris komt voor op het volgende plaatje:


Dit plaatje geeft de opbouw van communicatie en aansturing weer. Daarbij is enige hierarchie van bewustzijn aangeven. Hoe hoger op het plaatje, hoe hoger het bewustzijn. Bovenaan dit plaatje staat een groot vraagteken, maar daaronder vinden we Iris.

Iris is niet gebonden aan dit universum en bestaat in de multiversa, ze kan van het ene universum naar het andere universum gaan. Een afsplitsing van Iris is God, wat een universum is. Een gedeelte van Iris is God, en wel de hele God.

De causaliteit heeft altijd macht over je, want dat is het enige dat je in staat stelt om te leven. De enige die buiten de causaliteit staat is Iris. De causaliteit = dit universum.

Iris is wat onder de moderne natuurkunde wordt genoemd: de snaar-theorie, en het idee dat iedere beslissing in een eigen universum wordt uitgevoerd en gebeurd. Deze universa samen is wat Iris is.

p.s. Iris woont dus niet in amsterdam op de 2e etage ;).
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki