Loading...
nl

Wereldbespiegeling juni/juli 2007

JulienMoorrees
JulienMoorrees jun 20 '07
Energetisch gaan we een intense en soms onrustige tijd tegemoet waarbij een dringende vraag aan de bewuste mens wordt gesteld zich in een liefdevolle verbinding te houden met al wat is, de aarde, de kosmos en al wat is en werkelijk de aardekrachten tot zich te nemen om de stroom van creatie die nodig is om het herstel van de aarde, haar positionering in het geheel van alle andere planeten en in die stroom ook haar positie ten opzichte van het gehele galactische stelsel te kunnen aannemen.

De rol van de mens is in deze dus een actief en krachtig element om de evolutionaire stroom te kunnen helpen begeleiden en sturen.

Juni
Juni is de maand waarin we werkelijk de vrouwelijke god ontvangen en aanvaarden, In deze dagen opent de poort van Gaya zich om tot de mensheid te spreken. Het is een ultiem moment om de Liefde van het Vrouwelijk bewustzijn tot ons door te laten dringen en vraagt ons in een diepe Overgave te Zijn in Liefde en Eenheid in verbinding met de aarde en de kosmos tegelijk.

Het openen van deze poort is van belang om de aansluitingen met andere sterrenstelsels die voorbij de Siriuspoorten liggen te kunnen maken en de ontvangst van deze Vrouwelijke bewustzijnsstroom te borgen en te mogen gebruiken ten gunste van de schepping op aarde.

In deze periode is het belangrijk tot Eenheid te komen en in Liefdevolle verbinding de volgende stap in het scheppingsplan te maken.

Het is belangrijk de mensheid te overtuigen van een Vormkracht, Creatiekracht die nodig is om de Grote moeder weer tot haar werkelijke geboorte recht te laten komen waardoor haar zelfherstellende vermogen niet alleen ten gunste van de mens zelf kan worden gebruikt maar in de gehele matrix van Zijn.

De aarde kan hierdoor opnieuw evolueren naar een galactisch lichaam en helende krachten gebruiken binnen dit galactische stelsel wat verder zal worden uitgebreid in het tijdperk wat nog ruimschoots voor ons ligt.

In het opnemen van zelfhelende krachten van de aarde wordt het opnieuw mogelijk de aarde zijn oorspronkelijke staat van Zijn terug te geven waardoor een nieuwe balans met de mens nog sterker zal worden afgedwongen op een liefdevolle maar zeer krachtige wijze.

De bodemkracht zal van binnen uit zijn groeikracht kunnen laten zien en daardoor komt een ecologische herstellend proces op gang op plaatsen waar dit voor onmogelijk werd gehouden.

Het is de mens die dit proces draagt door de verbinding met de galactische lichamen door ons heen op gang brengt en in stand houdt.

Zijn in Overgave, zijn wie je bent is een bestaansrecht op zowel micro als macro kosmisch niveau.

Juli

Het begin van juli is daarmee de eerste maand waarin een Eenheid in Liefde tussen onze Mannelijke god en Vrouwelijke god kan worden gecreëerd en dat zal dan ook meteen worden ingezet op 7 juli 2007 .

7 juli 2007 zal de eerste dag zijn in het geheel van Nieuw Zijn, van dit nieuwe tijdperk waarin we de aardekrachten polair mogen omwisselen, waarmee aardse creatiekracht in gang kan worden gezet, gebruikt door de Nieuwe wereldLeiders die hierin hun taak hebben en daardoor sturing mogen hebben in het geheel van creatie ten gunste van dit tijdperk.

Concreet betekent dit het omwisselen van + en - , wat op het moment van het bijeenkomen van + en " een ultiem moment van Eenheid in Liefde betekent voor de aarde, het moment van grote hercreatie en het moment van aannemen van een nieuwe cirkelgang de volgende trede de evolutie in.

Aards gezien is het moment van kruisen van + en " de eerste stap naar nieuwe manifestatie door velen bewusten op aarde die al in staat zijn volledig in hun verbinding met zon, aarde, maan en wereld, man en vrouw.

Het is de eerste groep pioniers die vanuit Vormkracht de aarde over zullen reizen en in hun Element, volledig Zijn tot wonderen in staat zullen zijn.

Voor diegenen die nog niet helemaal in de verbinding zijn met zon, maan, aarde en wereld wordt deze periode voelbaar als een uitsplitsing van die delen die dit aanvaarden en die delen die afscheid willen nemen van dit proces. Met andere woorden, opnieuw een krachtig moment in de tijd waarop de mens die wakker wordt de gelegenheid krijgt zich met kracht aan te sluiten op het meerdimensionale nieuwe energie matrix en versneld in zijn bewuste staat van Zijn kan raken. Kan raken, want ook hier wordt een keuze gevraagd om wel of niet vanuit het hart te willen leven en zijn.

Voor nu is de kracht die we met elkaar mogen neerzetten die van Liefde en Eenheid om het web van positieve krachten nog krachtiger te maken.

Dit mede ten gunste van de aarde, die in dit proces ook haar oude balast zal willen afscheiden, zichtbaar als aardse bewegingen en verschuivingen. ( overigens net zo voelbaar in je lichaam!)

Door het web van Liefde en Eenheid extra krachtig neer te zetten in de komende maanden wordt het voor de aarde mogelijk zichzelf te ontdoen van oude balast, zichzelf te transformeren en nieuwe creaties van binnen uit haar baarmoeder mogelijk te maken, ten gunste van de aarde, de wereld en de stroom van creatie ten gunste van de nieuwe wereldleiders onder ons. Hoe krachtiger dit web, hoe sneller de ompoling van de aarde een nieuwe balans betekent en disbalans, dus catastrofe voorkomen wordt.

Mede door dit web van Liefde en Eenheid zal het mogelijk zijn voor de aarde versneld in haar nieuwe baan van galactisch energetisch leiderschap te komen. Dit zal nog enige honderden jaren duren, maar is nu al voelbaar en zichtbaar.

De ompoling, de wissel van + en " wordt steeds meer voelbaar en zichtbaar in de natuur. Kijk naar de noord en zuid polen, kijk naar de interne verschuivingen die zichtbaar en voelbaar zijn in de aardkorst en dan met namen onder de mantellaag. De diepere aardkorst waarin het oorspronkelijke dna van de aarde zich via de eerstvolgende (mantel) laag door haar vloeibare massa kenbaar wil maken aan de oppervlaktelagen , ten gunste van groei en verandering.

Het in zetten en begeleiden met de energie van Liefde en Eenheid van deze wissel betekent een nieuwe start voor de groei van het zuid en noordpool ijs en voorkomt hiermee een catastrofe op wereldschaal, waarbij de ijslagen zich eerst over de aarde zouden moeten bewegen. Op energetisch niveau is al spraken van een nieuwe ijstijd en met behulp van dit fenomeen kunnen we de juiste energiestromen met behulp van de mens de aarde over laten stromen.

De nieuwe ijstijd op energetisch niveau speelt zich namelijk helemaal intern af in de mens zelf.

De mens,die de aarde gelijk is, neemt op dit moment een kristallijnen structuur aan en verbindt zich met al haar bewustzijns gebieden om uiteindelijk haar kristallijnen wijsheid te kunnen gebruiken ten gunste van de evolutionaire ontwikkelingen in de komende 2000 jaar. Het kristallijn worden van de lichaamstructuren is te vergelijken met het ijskristal en neemt net als water de nieuwe dna codes aan uit de aarde, om van ”binnenuit' als de creatie zelf, stappen als nieuw mens op aarde te zetten. Het fysieke web van mensen draagt 70 % bij aan het doorgeven op dit moment van de juiste structuren, kosmische informatie aan de aarde en het uitwisselen van oorspronkelijke aardewijsheid.

De andere 30 % is afkomstig van de aarde zelf.

Beiden, de aarde en de mensen worden hierin begeleid door de walvissen,de dolfijnen en andere oceaan bewoners. Zij zijn hierin de vertegenwoordigers van de oorspronkelijke stoffelijke bewustzijnsgebieden en -lagen die we ons allen eigen mogen maken.

Zowel de mens, als de aarde zijn bijna klaar deze energetische wissel soepel te laten verlopen. In april zijn de beide polen met elkaar verbonden en is de weg van de energie vrijgemaakt in zowel de aarde als de mens. De eerste aanleg van het nieuwe energetische Manifestatie grid is gelegd en geactiveerd en vraagt dus nu van ons hier gebruik van te maken.

Wat kunnen we doen?

Nu en vooral op en na 7 juli 2007 is het nodig in het hoogste vertrouwen te creëren aan jouw nieuwe wereld.

Creëren aan een nieuwe wereld betekent niets anders dan te Zijn wie je Bent en dit ook ten gunste van jezelf en daardoor ten gunste van de wereld en de aarde te Leven en te Manifesteren.

Zijn wie je Bent is een kern en uitgangsPunt van Nieuw ondernemerschap. Nieuw Ondernemerschap is het jezelf vanuit Wie je Bent Manifesteren zoals het is bedoeld in Liefde en Eenheid, ten gunste van dit Zijn en dus ten gunste van de wereld, de aarde, het al wat is.

Manifesterend en het onder ogen komen van Wie je Werkelijk mag Zijn is het pad naar Nieuw Leiderschap, wat letterlijk betekent de anderen en jezelf de Liefde en Eenheid te schenken door als een vroedvrouw geboorte te geven aan Liefde en Eenheid bij de ander en daardoor weer ten gunste van Al Wat is.

Het positioneren van het Nieuwe Leiderschap is een lemniscaire beweging tussen zon en maan, tussen aarde en wereld en vraagt je stevig in verbinding te zijn met het web van Eenheid en Liefde, Integratie en Aarding. Het web van ELIA. Hiermee breng je vanuit je hoogste trilling de juiste bewegingen in gang om werkelijk het hoogste goed tot stoffelijkheid te laten komen. Scheppen dus, creëren dus.

En dus lieve mensen, de cirkel is rond en een nieuwe cirkelgang naar de Kristallijnen Wijsheid kan beginnen.

Van Dionne Hogen via de starchild nieuwsbrief
Delen:
Puc
Puc jun 22 '07
Nou Nims, poeh héé, da's geen kattenpis.
Het zal wel even wennen zijn het komende jaar en de jaren daarop! ;)

Heb je deze teksten ook in Jip-en-Janneke-taal?


Even een vraagje: zullen de polen echt natuurkundig meetbaar omwisselen of is dit alleen metaforisch?
JulienMoorrees
JulienMoorrees jun 22 '07
Ik weet het niet puc, ik heb het alleen maar geplaatst voor de liefhebber.

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki