Loading...
nl

New Earth Chlorella voor lichtwerkers/mensen

Rainbow
Rainbow Dec. 28 '09
Wat is New Earth Chlorella ?

New Earth Chlorella is de meest complete groene supervoeding op aarde, verrijkt met de trillingsfrequenties van de Nieuwe Aarde. Ze is uitermate geschikt voor de spirituele ziel die zich in deze overgangstijden wil voorbereiden op de volgende kwantumsprong in bewustzijn. Chlorella is reeds decennia lang gekend als de ééncellige zoetwateralg met supergeleidende eigenschappen om het lichaam te ontgiften en op te bouwen. Ze weet als geen ander natuurlijk middel raad met onze slakken, verzurings-en verslijmingsresten en rekent op doeltreffende wijze af met de toxische opstapelingen in ons systeem als gevolg van allerlei voedings- en milieuproblemen. Omwille van haar zuivere structuur is ze een zeer goede drager voor hogere energieën.

Hoe multi of mega een voedingssupplement ook moge zijn, bij de bereiding ervan worden wel eens vraagtekens gezet. Steeds meer wetenschappers huldigen het standpunt dat preparaten met vitaminen en mineralen, met hoeveel zorg en kennis ook ontwikkeld, niet kunnen tippen aan een groen voedingssupplement of een supplement waaraan een groene basis is toegevoegd. Groen, als het ware kant-en-klaar door de natuur aangeleverd en die slechts een bewerking ondergaan om het gebruik te vergemakkelijken of om beter door het lichaam te worden opgenomen. Veel van de thans op de markt verkrijgbare voedingssupplementen zijn synthetische derivaten, waarbij altijd de vraag rijst of het lichaam wel in staat is om alle stoffen op te nemen, omdat er zoveel vitale en lichaamsvriendelijke co-factoren missen. Groene voedingssupplementen bevatten die co-factoren wel. Er zijn een aantal bekende groene voedingssupplementen, zoals spirulina, tarwegras en gerstegras. Maar één van de meest opmerkelijke uit de reeks van groene voedingsstoffen is zonder meer New Energy Chlorella. Naast bekende stoffen als vitaminen, mineralen en aminozuren bevat New Energy Chlorella een hele reeks andere substanties, waarvan het beschermende en geneeskrachtige potentieel enorm is. Pigmenten zoals chlorofyl, tal van carotenoïden, groeifactoren, polysacchariden, glycolipiden, enzymen, kortom, allemaal belangrijke co-factoren die van groot belang zijn om o.a. verouderingsprocessen te vertragen, ja zelfs om degeneratieve aandoeningen te behandelen. Zonder meer vergroten ze al het vermogen van het lichaam om voedingsstoffen, ook synthetische, te verwerken, op te nemen en de reststoffen daarvan af te voeren. Ook spelen ze een rol in de verdediging van het lichaam tegen bijvoorbeeld infecties.

Chlorella, een ééncellige alg is één van de oudste vormen van plantaardig leven op aarde. Chlorella is microscopisch klein, 2 tot 8 micron, hetgeen overeenkomst met de grootte van onze rode bloedlichaampjes. Ondanks deze nietigheid bestaat de celwand van de Chlorella-alg uit 3 lagen, waarvan de buitenste buitengewoon sterk is. Dit is vermoedelijk één van de redenen waarom deze alg al zo’n lange tijd stand heeft kunnen houden op aarde. Ook zal zij dat mede te danken hebben aan haar ongekend hoog gehalte aan chlorofyl, waardoor NE Chlorella door fotosynthese in verhouding 10 x meer kooldioxyde kan omzetten in zuurstof dan andere planten.

De celwand van New Energy Chlorella bevat ondermeer de volgende stoffen: 27% eiwitten, 9,2% vetstoffen, 15,4% alfacellulose, 31% hemicellulose, 3,3% glucosamine en 5,2% ijzer- en calciumhoudende resten. De celwand van Chlorella was lange tijd onverteerbaar voor de mens totdat in de zeventiger jaren het Dyno-Mill-procédé werd uitgevonden. Hierdoor kon de celwand worden gebroken met behoud van de werkzaamheid van alle stoffen. Gebleken is dat de stoffen die zich in de celwand van de Chlorella bevinden, zich door een natuurlijk fixerend vermogen kunnen binden met zware metalen als lood, kwik en cadmium en zodoende een sterk reinigende werking hebben. De combinatie van deze reinigende stoffen noemt men ook wel de Chlorella Groei Factor (CGF). In een tijd dat in dichtbevolkte, geïndustrialiseerde gebieden lucht en water in toenemende mate met honderden stoffen worden verontreinigd, is dit van niet onbeduidend belang.

Daarnaast heeft men berekend dat wij als gevolg van onze voedingsgewoonten dagelijks vele niet van belang zijnde stoffen naar binnen krijgen zoals kleur-, smaak- en zoetstoffen, emulgators en conserveringsmiddelen. Het zelfregelende vermogen van het lichaam is overigens in staat om veel te corrigeren en af te breken, maar dat kost wel veel energie. Het lichaam bevat van nature een afweersysteem die eventuele schadelijke stoffen kan elimineren. Hiervoor heeft het lichaam wel bepaalde vitaminen (anti-oxidanten) in voldoende hoeveelheid nodig zoals o.a. de vitaminen A, C en E. Samen met de Chlorella Groei Factor zorgen zij ervoor dat New Energy Chlorella de inwendige reiniging bevorderen. NE Chlorella werkt bloedzuiverend, ontslakkend en darmreinigend.

G e b r u i k


* Tenzij je intuïtief voelt dat je meer of minder nodig hebt, neem best 's morgens én 's avonds de standaard-dosis van een 10-tal tabletten (20 tabletten/dag). Dit komt overeen met een dagelijkse dosis van 5 gram per dag. Lichtwerkers staan onder hogere 'druk' dan andere mensen. Ze evolueren van koolstof-wezens naar kristallijne wezens en op DNA-niveau vindt er een enorme omschakeling plaats. Hun lichamen gaan door een groot transformatie-proces en daarom hebben ze nood aan hoog-energetische voeding die dit proces goed ondersteunt. Vandaar dat New Earth Chlorella extra verrijkt is met de frequenties van Moeder Aarde en de Nieuwe Energie. Nogmaals, volg hierin je eigen leiding. Als je voelt dat je meer of minder nodig hebt, volg dan je eigen gevoel.

lees verder op website
New Earth Chlorella
Delen:
Beschermengel
Beschermengel Dec. 29 '09


Ik gebruik het al een poosje, in het begin heb je (tenminste ik smile) er erge last van...veel last van darmen gehad maar ik moet zeggen dat het een prima algje is.

Social Services

Delen:

Netwerk

jess
Engelmens
Ana Changsky
Guacamaya
Miranda78
Joyceq83
NaomiSanPedro
McVann
Michelleegs