Loading...
nl

Hele Simpele aarde oefening

JulienMoorrees
JulienMoorrees Sep. 20 '10
De volgende oefening doe ik iedere ochtend en is super krachtig en kost maar een paar minuten. Dus lekker effectief, maar toch simpel:

Ga staan en doe je benen uit elkaar, zodat je wat door je knieën moet zakken. Draai je voeten naar buiten, op ongeveer een hoek van 45 graden, naar buiten wijzen. Als je zo staat, zak je tijdens een inademing, door je knieën en ga je dus in een rechte lijn met je kont naar beneden. Ja zakt dus door je knieën. Dan kom je tijdens een uitademing weer naar boven en strek je je knieën maar zorg ervoor dat ze nog wel gebogen blijven. Dus zet ze niet op slot. Dan tijdens een inademing ga je weer naar beneden en tijdens een uitademing weer naar boven. Dit herhaal je een paar minuten.

Als je het goed uitvoert, dan merk je dat je benen ook beginnen te trillen van de kracht. Dit is heel goed, want daarmee begint de energie goed te stromen en tril je alles los. Gaat het niet trillen, dan beweeg je te snel en moet je de beweging langzamer uitvoeren en dieper door je knieën zakken.

Als je na die paar minuten klaar bent, ga dan nog even ergens zitten en ontspan je benen. Die komen nu tot rust en gaat het stromen nog steeds verder. Je bent nu super geaard, juist ook omdat je tijdens de oefening vanzelf je voeten diep in de grond duwt. Daarmee gaat je energie vanzelf al naar beneden en in je lichaam en ben je veel beter geaard.
Delen:
wendyscholten
wendyscholten Sep. 20 '10
Super, ga ik eens proberen.
Discussie is uitgelicht (Sticky)

Social Services

Delen:

Netwerk

Miranda78
Joyceq83
NaomiSanPedro
McVann
Michelleegs
Rebecca Keen
stardust1111
Engelenvrouw
Kristalman