Loading...
nl

berichten om te lezen

Lena
Lena Mei 9 '11
5 mei 2011

Herpositioneren en opmaken van de balans

Stepping Stones in Time

Uit nieuwsbrief van PatChen van mei 2011

Herpositionering
Sinds maart is de stroom van Ascentie in volle vaart en geven wij jullie handvatten om mee te gaan op de golfstroom die jullie op je eigen koers brengt. Desondanks zien we dat velen van jullie tegen de stroom ingaan waardoor je het gevoel kunt hebben overspoeld te zijn door alles wat zich in je leven en de wereld om je heen zich laat zien. Wij vragen jullie dan ook om eens diep adem te halen zodat je kunt ontspannen, wanneer je ontspant kun je weer drijven en zal de stroom je weer op je koers zetten. De handvatten voor het stoppen van de tijd en opnieuw kiezen werken nog steeds enorm krachtig vergeet niet om hiervan gebruik te maken.
In april is de stroom wederom versneld om ervoor te zorgen dat de onderdrukte waarheden uit de modder aan de oppervlakte mochten komen. Vele van jullie zien en voelen nu duidelijk wat je ontevreden maakt en wat je zou willen veranderen, alleen blijft er veelal verzet omdat je niet weet hoe of waar je moet beginnen. De pijn van het vasthouden aan bestaande routines en patronen wordt hierdoor steeds heftiger. In mei gaat de versnelling nog een tandje vooruit dit heeft te maken met de herpositionering van de aarde maar ook van jou. Het is nodig dat je de juiste positie inneemt. Dit is belangrijk om de volgende stap in ascentie te kunnen voltooien maar is ook belangrijk om de veranderingen op het wereldtoneel in de maatschappij naar de gewenste koers te navigeren.
In het weekend waarin jullie Pasen vieren is de aardas gekanteld zowel naar het oosten als richting de evenaar, vanuit jullie perspectief dus opzij en een fractie naar voren. Deze enorme omslag heeft je systeem heen en weer geslingerd, uitgelijnd en je bestemming aangewezen. Je hogerzelf weet precies welke richting je nu mag inslaan en zal je onophoudelijk duwtjes in de juiste richting geven.


Zielebesluit in actie
De afgelopen jaren hebben vele van jullie bewust of onbewust zielebesluiten genomen. Je maakte pijnlijke ervaringen mee en riep innerlijk; “dit wil ik nooit meer!” Wanneer jullie ziel inderdaad besloten had dat een ervaring afgerond mocht worden en een nieuwe koers moest worden ingezet dan was dit een zielebesluit. Veelal geeft een zielebesluit de kracht en helderheid om direct door te pakken en in te slaan op de gewenste koers. Echter wanneer dit besluit niet volledig in bewustzijn is, blijf je hangen en ontstaat er pijn doordat de verantwoordelijkheid om actie te ondernemen achterblijft.
De afgelopen weken zijn er veel van deze onbewuste besluiten in bewustzijn gekomen wat soms paniek met zich meebrengt. Heb ik dat echt gedacht, gewenst? Wil ik dat echt? En help, hoe moet ik dit nu aanpakken? De onmacht maakte dat je jouw schaduw ging projecteren op degenen die je niet in kennis had gesteld van je besluit of wel had verteld maar geen actie had ondernomen. Deze projecties kreeg je ook direct weer terug. Hiermee werd je aangespoord tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Zoals jullie weten wordt sinds november de 3e dimensie niet meer ondersteund en is de 5e dimensie volledig realiteit. Er is met jouw zielebesluit dus een dimensie bijgekomen. We zullen uitleggen hoe het werkt. In de 5e dimensie is je besluit al realiteit geworden op het moment dat je ziel het bekrachtigde. Wanneer je jezelf dus verheft naar 5D en trouw bent aan je innerlijke leiding stap je direct in de gerealiseerde realiteit van je hartsverlangen. Wanneer je deze wetmatigheden vanuit vrijheid leert toepassen is je scheppend vermogen onbegrensd.
Echter elke keer wanneer je dus tegen dit besluit in handelt en spreekt wordt je innerlijke vrijheid bekneld,
je onvrede wordt groter en je lichaam krijgt het zwaarder.
Bij sommige is de onrust en haast zo groot... ik moet het licht zijn… ik moet mensen helpen…ik moet
mensen bewust maken… ik wil niet alleen overgaan…
Wij vragen jullie deze gedachten los te laten. Ze brengen je stress en leiden je af van de waarheid. Richt je op de basis van je bestaan, breng je leven in waarheid en vrijheid laat zien met hoeveel liefde, plezier en toewijding je richt op de zaken die wezenlijk belangrijk zijn voor het goed functioneren van jou en je geliefden. Slechts door te doen kunnen anderen kiezen om met je mee te lopen.

De laatste 2 weken van mei worden de sluiers weer vele malen dunner en komt er een grote instroom van kosmische energie om te ondersteunen het Goddelijk Mannelijke en Goddelijk Vrouwelijke in jullie te verenigen. Dit is nodig om je persoonlijke autoriteit te leren aanwenden wat jullie verder zal helpen op het pad van Ascentie en zelfrealisatie.
Doe het deze periode rustig aan, de afgelopen maanden heeft veel van jullie systemen gevraagd en jullie hebben mogelijk het gevoel achterop te zijn geraakt en uitgeblust te zijn. Gebruik deze periode voor het opmaken van de innerlijke balans zodat je de voorwaarden kunt scheppen om de realiteit van je zielebesluit te manifesteren. In juni volgt er weer een groots omslagpunt. Zorg dat je er klaar voor bent op de juiste positie.


Opmaken van de balans
Lieverds het is tijd om de balans op te maken en om schoonschip te maken. Jullie mogen echt opruimen wat in de weg staat om in vrijheid verder te gaan. Kijk eerlijk en kritisch naar hoe je leven eruit ziet. Hoe gaat het met je gezondheid, je relatie, je vreugde, je huis, je kinderen, je financiën? Welke aandacht heeft het nodig? Wat mag er gerealiseerd worden? Maak een lijst van prioriteiten voor jezelf en vraag je hogerzelf wat het nodig heeft om in vrijheid en waarheid te komen.
Ruim op wat je niet langer dient, laat overtuigingen die niet liefdevol naar jezelf en anderen zijn los en vervang ze met de gewenste situatie.
Er zijn nog maar weinig momenten waarop tijd wordt vertraagd, jullie scheppen echt elk moment zelf. Laat je hierdoor niet overweldigen maar benut deze kans om plezier in je leven te vergaren en de liefde voor je te laten werken. Durf eerlijk te zijn naar je zelf en anderen over de verlangens van je hart.
Het paradigma Wij en Samen is veranderd, jullie moeten nu echt je eigen pad kiezen, je wordt krachtig aangespoord om je positie in te nemen. Het belang van de ander weegt niet zwaarder dan dat van jou, je hebt geen schuld of verplichting waaraan je gebonden bent. Je ziel kiest voor vrijheid. Durf te kiezen en maak je vrij. Alleen door in vrijheid los te laten geef je vrijheid door. Jouw hoogste belang is één met dat van Al Dat Is, door trouw te zijn aan de oneindige wijsheid van je hart en ziel dien je iedereen.
Op persoonlijk zelf nivo weten we dat dit uitdaging geeft omdat vanuit emoties vaak manipulatie plaats vindt. Een willen grijpen, vasthouden aan iets dat we niet bezitten, maar bang zijn om te verliezen. Velen kiezen daarom vaak het vasthouden aan pijn omdat schuldgevoelens de weg van vrije keuze proberen te ondermijnen. De kosmische grap is juist dat het niet gaat om verliezen maar verlossen, wanneer je je verlost van de illusies van de pijn kom je vanuit vrijheid tot elkaar in de grootst mogelijke liefde.


Eigen ruimte innemen
Afhankelijkheid en gevoel van verplichting naar anderen lijken de grootste valkuilen voor het innemen van je eigen ruimte. Het innemen van je eigen ruimte is een belangrijke voorwaarde om mee te kunnen gaan op de stroom. Wees bereid om je Ware Zijn en Ware Plaats op aarde volledig in te nemen en zet je stappen in genade.

Geniet van jezelf, het leven en van elkaar in deze wonderlijke dagen. Laat je dragen door Moeder Aarde en wees bereid om Gods liefde volledig voor en door jou heen te laten werken.


Boodschap 28 april 2011 doorgegeven via PatChen, kanaal voor de Eenheidsdienaars en de Ascention Codes.
Bron: PatChen Havenaar, Centrum Multi Dimensional Teachings. www.multidimensionalteachings.nl


De energieën van Mei - Jennifer Hoffman

Met Mercurius in een uitdagende retrograde was de hele maand april geen gemakkelijke maand. We kunnen een aantal krachtige lessen in loslaten gehad hebben van dingen die ons niet dienen, anderen zien zoals ze zijn en hen accepteren 'in hun eigen energie en licht, wat ons allemaal terugbrengt naar onszelf en wat we in ons leven willen. Ons pad is individueel, en terwijl anderen naast ons lopen, moeten we leren om onszelf op de eerste plaats te zetten. Dit kan je in april meer dan eens duidelijk gemaakt zijn en zal de basis neerzetten voor wat er in mei plaatsvindt. En aangezien Mercurius tot 11 mei in de schaduw staat, heb je nog een wat meer mogelijkheden om dat te doen.


Deze maand zal handelen over het in beweging zetten van plannen, de behoefte om dingen voor anderen te doen terzijde te zetten, in hun leven te zijn als een lichtbaken of ondersteunende aanwezigheid op een manier die onze energie niet van ons doel weghaalt. Terwijl we dit jaar verder gaan hebben we al onze energie nodig om onze levenvisie te ondersteunen en onze intentie om de vreugde, liefde en overvloed die we wensen, te vervullen. Wat we dit jaar tot dusver hebben ontdekt, is dat het weggeven van onze energie aan anderen ons weghaalt van ons doel. Wat we ook proberen voor hen te doen, haalt ons weg van ons vermogen om in ons eigen leven aanwezig te zijn.
De gebeurtenissen van het jaar tot nu toe, kunnen ons nog meer in de war gebracht hebben over ons levensdoel en wat we werkelijk willen. De gedachte om actie te ondernemen kan ons teveel lijken, terwijl we er klaar voor zijn, kunnen we er geen idee van hebben welke richting in te slaan. Handelen is een proces dat begint met 'zijn', niet met doen. Doen is het resultaat, we moeten 'zijn' door een intentie te maken en de energie op te bouwen om richting te nemen. Gebruik deze maand dus om te wennen aan je vrijheid, vind je kracht, stel je grenzen en leg de basis voor wat je wilt doen.
Als we de maand met een krachtige noot beginnen, hebben we de stuwkracht om gebruik van te maken. Eerst moeten we eraan wennen om in onze eigen energie te zijn, vrij van afleiding en energiezuigers. Als we de dromen van anderen geen voeding geven, hebben we de tijd en de energie om die van onszelf te vervullen. Hoe kunnen we krachtig zijn in ons eigen leven? Hoe zien onze dromen eruit? Wat is de eerste, de tweede stap, enzovoort? Als het te overweldigend is om het grote beeld proberen te zien, welke kleine stapjes kunnen we dan elke dag nemen om verbonden te blijven met onze visie voor ons leven, om ons doel te vervullen en aanwezig te zijn in onze energie op elk moment van elke dag? Zoals ik al in de voorspellingen van 2011 zei, is juni tot augustus een krachtige tijd en is mei de tijd voor de voorbereiding, aangezien de voltooiingen in april de weg hebben vrijgemaakt voor een nieuw begin. Dus bereid je voor, richt je focus, wees in vrede, droom groots en geniet van een heerlijke maand.

© 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age
Delen:

Social Services

Delen:

Netwerk

Ana Changsky
Guacamaya
Miranda78
Joyceq83
NaomiSanPedro
McVann
Michelleegs
Rebecca Keen
stardust1111