Loading...
nl

verhaal

jo
jo apr 29 '05
hallo allemaal,

op internet was ik aan het zoeken naar informatie en ik kwam hier terrecht en zag dat iedereen hier vragen kon stellen of zijn verhaal kon vertellen.
ik zal jullie mijn verhaal vertellen.

mijn naam is jojanneke en ben 22 jaar vanaf mijn geboorte gebeurde er allemaal rare dingen, dat heeft mijn moeder mij verteld daar weet ik zelf niks meer van.
er hingen ballonnen buiten aan bomen die 's avonds nog gewoon binnen hingen en allemaal van die rare dingen.

toen ik naar de kleuterschool moest tekende ik de oma van mijn moeder in haar kist, terwijl ik die nooit gekend had. verder tekende ik ook kruizen met dode mensen. ook ging ik niet naar school als mijn juffrouw er niet was en dan hadden we een invaller en ook wist ik precies wanneer zij er niet was. mijn moeder had met school afgesproken dat ik dan niet naar school hoefde en had een lijstje op het prikbord ze bracht me dan toch weg en zag dan bij school aangekomen dat ze ziek was of vrij had die dag en mocht ik weer terug naar huis.

toen ik wat ouder werd ging ik geesten zien (ongeveer toen ik 6 jaar was) ik zag dan de oom van mijn moeder die gestorven is toen ik 4 of 5 was.
hij kwam met mij praten en soms was hij er wel en soms was hij er niet, ik kon het niet vantevoren weten, maar op mijn verjaardag was hij er altijd. mijn moeder zei dan: kom jojanneke je gaat naar bed iedereen is al geweest. ik zei dan: nee hoor er komt nog iemand, en ging dan naar bed.
mijn moeder vroeg eens aan mij: vraag eens of hij bij mij komt! als ik dat gevraagt had zei ik 's morgens bij het ontbijt : en mam heb je hem gezien. ze zei dan nee, maar ze had wel over hem gedroomt. hetzelfde was het bij mijn oma waar hij altijd bij had gewoont maar daar wilde hij niet heen daar was het te 'donker'.

ik begon ook met vertellen wie er dood ging maar dat geloofde mijn moeder niet de eerste keer.
er lag iemand in het ziekenhuis en daar gingen ze heen. ik zei tegen mijn moeder: mam daar hoef je niet heen te gaan die gaat toch dood. maar ze ging toch toen ze daar aankwam en liep de kamer in blies hij voor de laatste keer zijn adem uit, en het was gebeurt.
ook had ik gezegt en de volgende is:een andere oom van mijn moeder, die de eerst volgende in de familie was die dood zou gaan. twee jaar later overleed hij.

op een gegeven moment wilde ik het niet meer en heb gevraagt aan die oom dat dit de laatste keer was dat ik hem zou zien. hij is nooit meer terug gekomen.

nu ben ik inmiddels 22 jaar en heb ik sinds 1 jaar dromen over gebeurtenissen mensen die dood gaan of een ongeluk krijgen.
ik heb altijd gelijk maar in mijn dromen is het erger dan dat het gebeurt.

een voorbeeld is mijn broer zou een ongeluk krijgen met zijn auto tegen een andere auto. en een week erna zat er een auto tegen hem aan gelukkig niks ernstigs.
ook had ik gedroomt dat mijn vriend een ongeluk zou krijgen met zijn auto tegen een vrachtwagen.
een paar weken later. zaten wij mijn vriend en ik tegen een vrachtwagen aan hij had ons niet gezien. maar we zaten er wel bijna onder en dan had ik dit niet kunnen typen nu was gelukkig alleen de auto total los.
hij bedankte me ervoor dat ik het had verteld tegen hem anders was het misschien anders afgelopen.
ook droomde ik dat er iemand die wij kenden in het ziekenhuis zou overlijden. de dag erna was het al zover.

ik zie nu geen geesten meer maar ik denk omdat ik dat zelf niet wil en ik er bang voor ben.
met de dromen weet ik ook niet wat ik ermee moet, moet ik het vertellen tegen hun of moet ik maar niks zeggen.
sommige mensen vinden dat ik gek ben als ik zoiets zeg. maar hier heb ik het gevoel dat jullie mij begrijpen. jullie weten hoe het is om 'anders' te zijn.

ook een raar verhaal
mijn hond was allergies en krabte en beet zichzelf helemaal kapot. iedere keer naar de dierenarts en ze konden er niks aan doen, ze hadden er niks voor ik moest hem maar gewoon geen vlees meer geven en heb ik hem op de vegetarische brokken gezet wat ook niks geholpen heeft. ik hou heel veel van mijn hond en ik voelde me rot omdat hij zichzelf ook rot voelde dag in dag uit. ik moest hem zelf helpen. ik heb zijn oren die het ergst waren vast gepakt en er heel erg aan gedacht dat het weg moest, 'weg pijn weg pijn weg allergie'. ik heb dat een week achter elkaar elke dag een paar minuten gedaan. steeds als ik zijn oren vastpakten en begon te denken werd het verschrikkelijk heet tussen mijn handen en mijn oren.
hij heeft er nu al bijna een jaar geen last van steeds als ik zie dat hij weer ongewoon krabt doe ik het weer. en dat gaat perfect

dit is mijn verhaal en ik ben blij dat ik het kwijt ben omdat, ik het er eigenlijk met niemand goed over kan hebben. mijn vriend gelooft me wel maar ik heb toch het gevoel dat hij me dan raar vind!

ik wil er eigenlijk meer mee gaan doen maar ik ben er nu nog te onzeker voor. ik denk dan ineens ik kan het niet ik durf niet.

graag zou ik reacties ontvangen van jullie hoe jullie er over denken
alvast bedankt,
jojanneke
Delen:
Riaction
Riaction apr 29 '05
Hey Jo,

Jou`n verhaal komt mij inderdaad bekent voor.
Ook ik heb soms dromen (maar waarschijnlijk niet zo erg als die van jou).
En ik weet nog toen ik jonger was,dat ik ook altijd voelde als er iemand dood ging of als er een ongeluk ging gebeuren.
Op een gegeven moment kwam ik er achter dat als ik het zei tegen iemand dat het dan niet gebeurde.
Daar door is het gevoel waarschijlijk weggegaan omdat ik het niet wou dat het gebeurde.

4 Weken terug tijdens de griep epedemie was ik terug in NL (woon in Ierland).
Ik ging toen bij mijn oma op bezoek,maar zij had erg last van de griep en lag op bed.
Ik zat op haar rolator naast haar bed en op een gegeven moment voelde ik een koude vinger langs mijn wang glijden. Het eerste wat in mij opkwam was :dit is mijn opa en hij waarschuwt mij dat hij mijn oma binnen kort mee gaat nemen.

Een week later lag ze met een hart aanval in het ziekenhuis.
Nu is heeft ze een klein pacemaker gehad, en een week later lag ze weer in het ziekenhuis.
Ze is nu veel bezig om alle klein kinderen nog een kado te geven en ze zit altijd maar een beetje voor haar uit tekijken.
Mijn moeder denkt dat ze geen zin meer heeft.
Maar ik denk dat ze mijn opa hoort roepen.

Ik had ook heel veel dingen die ik niet wou hebben, en daar heb ik spijt van.
Ik snap dat het niet altijd even fijn is, maar ik vraag mij af of daar niet gewoon mee te leven is?

Je kunt het blijkbaar ook uitschakelen, dat zou dan betekenen dat je het ook weer aan kan zetten.
Natuurlijk kost dat tijd, maar het zou ook betekenen dat je het aan en uit kan zetten wanneer jij dat wilt.

Ik ben er zelf ook nog niet achter, maar weet het zeker dat het lukt.

Was je vroeger ook bang als je wist dat er iemand dood ging of dat er iets ergs ging gebeuren?

Ik vind het trouwens wel super dat je je verhaal hier hebt neer gezet, heerlijk is dat he ,ff lekker je ei kwijt!!

Groetjes
Ria
jo
jo apr 29 '05
hoi Ria,

bedankt voor je reactie!
vroeger was ik helemaal niet bang en zag dood gaan als ow lekker die mag weg!
en kan ergens anders verder gaan.
ik ben nu wel bang voor geesten omdat ze me van alles kunnen vertellen zelfs dingen die ik liever niet wil weten.
maar als ik er mensen en dieren mee zou kunnen helpen dan zou ik het zo graag weer willen.
ik voel dat ik het nog steeds 'kan' maar weet niet hoe! ik heb het 'uitgezet' maar kan ik dat op dezelfde manier weer 'aanzetten'
eigenlijk is het heel mooi om je familie weer te zien die overleden zijn maar als je bang bent denk je daar niet aan!
soms als ik in de auto zit dan zie ik ineens mensen op de weg lopen die er eigenlijk niet zijn die hebben dan daar een ongeluk gehad denk ik.
ook voor treinen ben ik erg bang en ik weet niet waarom. op een keer reed ik met mijn auto richting een overweg ik zag in een flits dat er een trein voorbij reed, ik zei trein en ik gaf ineens zoveel gas. ik was er net af en de lampen begonnen te knipperen en de spoorbomen gingen dicht. mijn vriend zat langs mij en zei: ow okeej zag je die aankomen. ik zag hem niet aankomen. ik zag het in mijn gedachte...


jojanneke
Riaction
Riaction apr 29 '05
Hallo Yo,

Wauw, spannende verhalen, je zou er zo een boek over kunnen schrijven.
Ik weet dat kinderen heel erg paranormaal beschaafd zijn, als ik een vb mag noemen, een kindje zegt er zit een monster in mijn kast. Daarmee kan een kind bedoelen dat hij naar heeft gedroomd of dat er voor zijn ogen inderdaad iemand uit de kast kwam en naar hem keek!

Kinderen verleren hun paranormale gevoelens omdat meestal de ouders zeggen; er zit niemand in je kast, monsters bestaan niet ga maar weer lekker slapen.
Dit kan ook met jou gebeurt zijn.

Ik heb het gevoel bij jou, dat jij niet bang hoeft te zijn, de geesten die jou helpen zijn goed, zei gaven jou ook het gevoel toen je klein was dat je niet bang hoefde te zijn als er iemand dood ging.
Nu ben je iets ouder en denk je wat meer naar over het leven en je hoort veel van andere mensen wat goed en fout is, zo ook dat als er iemand dood gaat dat dat treurig en verevelend is.

Dat hoeft niet altijd, Als mijn oma morgen of vandaag komt te overlijden dan ben ik blij, want dan is ze bij mijn opa.
Soms heb ik dat ook met jonge kinderen als ik dat in de krant lees of hoor,Dan heb ik zelfs ok, hij of zij wou het zelf, of ik denk dat zit wel goed.
Ik uit het natuurlijk niet omdat andere mensen dat niet zullen begrijpen.
Soms heb ik natuurlijk ook dat ik het vreselijk vind. begrijp mij absoluut niet verkeerd.

Maar dat is het verschil wat je aangeleerd is en wat het gevoel je in je zelf verteld.

Die geesten gaven jou dus een goed gevoel, terwijl jij als sociaal mens bang bent omdat je dat zo aangeleerd is!
Het is moeilijk om van zo`n gevoel aftewijken, het is een soort verslaving.

Het is duidelijk dat je wel naar je gevoel luisterd, maar je zult er veel aandacht aan moeten schenken om van je verslaving af tekomen.

Ik denk als je je helpende geesten weer accepteerd, dat je heel snel je gave`s weer terug zal krijgen.

Ik hoop je hier een beetje mee op weg kunnen te helpen.

Groetjes en suc6
Ria
jo
jo apr 30 '05
hoooii

jij hebt het over mijn helpende geesten en dat ik die moet accepteren. maar moet ik op zoek gaan naar hun? of komen ze vanzelf weer terug?
ik weet namelijk niet goed wat ik moet doen.
sinds gisteren heb ik tegen mezelf gezegt als ik alleen was: ik hoef niet bang te zijn, ze helpen me alleen. en ik was niet bang om alleen het donker in te lopen! en dat was al geweldig! en er gebeurde ook niks (waar ik altijd bang voor was) ook op elke verjaardag durf ik niet alleen naar boven te gaan omdat het dan altijd gebeurde maar ik ga nu ook proberen om die angst te overwinnen.

en dit helpt mij echt heel goed om er over te praten!!
heel erg bedankt

groetjes jojanneke
Riaction
Riaction mei 4 '05
Hey Jo,

Goed weekend gehad?
Hiero wel. In NL was het mooi weer hoorde ik.

Ten aller eerste wil ik je feliciteren met je eerste over winning! (ps weet niet of mijn nederlands nog wel zo nederlands is)
VAN HARTE GEFELICITEERD.
Dat gaat lekker snel met jou.

Je hebt meerdere helpende geesten, je kunt ze misschien ook wel beschouwen als een soort Bescherm engelen.

Als iemand jou iets belangerijks te vertellen heeft, zoekt zo`n persoon kontakt met jou, per e-mail, post, sms, telefonie en dergelijke.

Een geest heeft zijn mannier hier ook voor om kontakt met jou te zoeken, het enige wat jij moet uitvissen is op welke manier!?

Het beste advies hier voor is mediteren, ga er lekker voor zitten in een stille omgeving waar je zeker weet dat je niet zomaar gestoord kan worden.

Neem er je tijd voor,dit is niet zomaar iets wat je binnen een dag onder je knie kan hebben.(ofwel)
Ieder mens is er anders in sommige leren het binnen een week, maanden maar het kan ook jaren duren.
Misschien heb jij het geluk dat je het snel weer oppikt omdat je het al eerder gekunt hebt.

Ok, je zit dan lekker relaxed en probeert aan niks te denken. (of in het begin kun je altijd proberen op een punt te concentreren bv. denk aan een bloem of wolk)

Ik doe het meestal als ik s`avonds op bed ga, dan kruip ik lekker onder de wol, ik spreek wat met mijn 2 geesten, over de dingen die ik gedaan heb en wat ik graag zou willen, en dan sluit ik mijn ogen en probeer aan niks te denken(of denk aan een wolk) en probeer te luisteren, (ik hoor alleen maar wat geschuifel ergens ver weg)(net als of er iemand in mijn kamer in de verte schuifelt)

Dit is mijn manier, jij zou dit ook kunnen proberen.
Maar het beste is om het op je eigen mannier te doen, waar jij je relaxed mee voelt.
En probeer ze dus niet te zoeken ,ze komen dus naar jou toe om je iets te vertellen.

Je moet er wel rekening mee houden.
Dat als je je mannier gevonden hebt en het werkt, je dus ook nog een mannier moet vinden om het uit te kunnen schakelen.

Ben benieuwd of je hiermee iets kunt.

Groetjes,
Ria
jo
jo mei 6 '05
heej Ria

ja het was een mooi weekend!
bij jou ook??

dat mediteren ga ik zeker proberen!!
maar kan het dan zijn dat er ook andere geesten komen? die misschien niet zo aardig zijn, want daar ben ik echt bang voor!
en ik word soms echt gek van mezelf! ik ben 22 jaar en soms durf ik niet eens alleen naar boven!
gelukkig woon ik nog thuis, en ben nooit echt alleen thuis.

groetjes jojanneke

wanneer wist jij dat je dat kon??
Riaction
Riaction mei 9 '05
Hallo Jo,

Ja hier was het afgelopen weekend heel mooi weer, vorig weekend was het minder....Tja, ierland, veel wind regen met af en toe wat zonne schijn!

Pfff, weet je ik weet zelf niet eens wanneer ik er achter kwam. Misschien een tip als je naar "bijzonder gaven" gaat en daarna "Niet begrepen" aan klikt. Daar staat mijn verhaal namelijk.

Ik kan ze niet echt zien zoals jij dat hebt gekund, maar hoe meer ik met ze praat en beter kontakt met ze krijg, hoe beter ik een beeld krijg.

Ik weet niet of het bescherm engelen zijn of hoe je ze ook wilt noemen, maar ik praat al best wel lang met ze.
Ik weet dat het altijd 2 zijn.
Met een heb k niet zo`n goed kontakt, weet niet of hij bang,boos of verlegen is of dat we nog niet klaar voor elkaar zijn.
Maar met die andere heb ik wel goed kontakt hij lacht altijd en weet ook inmiddels zijn naam.
Wat ik ook weet is dat hij jong gestorven is en dat hij ergens in de middeleeuwen leefde.

Verder als ik alleen op mijn kamer ben en ik krijg het gevoel dat er iemand is (gevoel dat er iemand kijkt of een raar eng gevoel) dan hou ik mij altijd sterk, ik laat mij niet weg jagen uit mijn eigen vertrouwde kamer. Ik vraag dan altijd op een aardige mannier of ze weg willen gaan.

Mocht je nou een gevoel hebben die zegt van vind het niet een eng gevoel, maar je hebt bv. geen tijd, kun je altijd vragen of ze later op de avond of als je alleen bent weer terug willen komen.

Als ik een naar gevoel heb en dat gevoel blijft steeds hangen na dat ik de geest gevraagd heb of die weg wil gaan,dan pak ik mijn wierrook stokje en ga alle hoeken van mijn kamer door.

Helpt heel goed, het lijkt wel of kwade of panniekerige geesten rustiger worden, en dat je dan eindelijk rustig met ze kan praten.

Maar bang moet je absoluut niet zijn, ik denk altijd maar: als ze beginnen met dingen te verschuifen (kasten en tafels)en / of met dingen beginnen te gooien en beginnen te kloppen dan word ik ook bang ja!

Soms voel je ook wel als je met een geest gepraat hebt (die boos of paniekerig was)dat die soms na een paar dagen ook terug komt, om gewoon ff weer lekker relaxed met je te kletsen.

Mediteren is goed, maar je moet je niet uit je eigen kamertje weg laten jagen, daar help je hun en jezelf niet mee.

Blijf lekker rustig, zeg tegen je zelf dat je 1 kamertje hebt in je huis dat van jou is, (bij mij is dat mijn slaapkamer) dat kartje is van jou daar mag iedereen komen die je uitnodigd of die jou geen kwaad wil doen, komt daar iemand die jou geen goed gevoel geeft heb jij alle recht om die persoon weg te sturen, want die kamer is van jou, daar voel jij je veilig.
Mocht er iemand toch binnen komen, ondanks dat jij die persoon gevraagd hebt om niet binnen te treden en weg moet gaan, dan pak je het dus met harde maatregelen aan.(wierook)

Dus maak dat kamertje voor jou veilig!

Ben benieuwd!

Trouwens ik ben 24 jaar, en ook nog wel eens bang voor iets wat ik niet begrijp, ik geloof dat iedereen dat heeft tot aan het einde van je leven.
Ik heb ook wel eens het gevoel dat ik ergens loop of ben, dat ik denk moet weg hier.
Het enige probleem is dat als je begint te gieren of brullen heel wat mensen je raar aangaan kijken!

Laatst nog met mijn vriend, we lagen in bed en dit keer lag ik aan de andere kant van het bed dus op zijn plaats,ik voelde mij ineens heel erg op mijn ongemak. (een paar avonden ervoor had ik nog met hem over het paranormale gehad en hij vond het zelf ook nogal interessant, dat zei hij en dat merkte ik)
Dus ik hem dat vertellen dat er iets in mijn kamer was wat niet lekker voelde, en het voelde of die gedaante mij wou aanvallen.
Nou dat had ik dus beter niet kunnen zeggen....., <img src=>/cry.gif" alt="" title="cry" height="15" width="15" />" title="" src="graemlins/cry.gif" />

Hij helemaal kippevel, ik tegen hem zeggen dat hij niet bang hoefde te zijn, dat hij waarschijnlijk die gedaante zelf mee heeft genomen naar mijn kamer,(dat laatste was ook niet echt verstandig van mij om te zeggen).

Echt serieus ik denk dat ik meer bezig ben geweest om hem kalm te krijgen dan zijn gedaante.
Uit eindelijk heb ik een wierrook stokje aange stoken voor de gedaante en voor mijn vriend een [Beer], Beiden werden na een tijdje ook rustig.

Dus, je mag blij zijn met je vriend dat hij alles rustig op zich neemt.

Dus doe rustig aan, raak absoluut niet in panniek want daar help je niemand mee.

Laat eens ff weten of er voor uit gang in zit!

Greetings from Dublin,

Ria
jo
jo mei 10 '05
heej

ik heb net jou verhaal gelezen aura's dat lijkt me best vervelend om dat te zien!! zeker als je niet weet wat het is

en wat je zegt op het kerkhof is het altijd zo rustig daar voel ik me altijd op mijn gemak maar soms dan krijg je ineens zo'n raar gevoel!
vroeger zei ik altijd tegen mijn moeder dat mijn baby op het kerhof lag en die ging ik altijd zoeken. dat vraag ik me weleens af is dat echt zo of heb ik dat verzonnen.
ook ging ik op het graf van de oom van mijn moeder lang zal hij leven zingen!
niet echt slim natuurlijk.

ik heb er nog geen goed moment voor gevonden om te beginnen met mediteren.
maar ik denk dat ik dat ook wel met mijn vriend kan doen want hij heeft ook wel eens een droom die dan uitkomt.

mijn oom en tante wonen ook in ierland
en sindskort ook hun dochter en haar kinderen

ik heb op foto's gezien dat het daar echt heel erg mooi is!

groetjes jojanneke
Riaction
Riaction mei 12 '05
Hey Jo,

Ierland, tja leuke landschappen en veel regen en pubs, maar wel een warmer klimaat.
Als je eens een keer je familie gaat bezoeken hiero, meld het dan ff en als je zin hebt kunnen we een keer wat afspreken. [beerchug]

Maar dit weekend weer`s ff terug naar NL gezellie bij mijn vriendje logeren. Dus het kan zijn dat ik niet gelijk terug kan mailen.(ik ben namelijk dinsdag pas terug.
Hopelijk is het weer in NL al wat beter!!

Ik denk dat die oom van je moeder ook wel in een deuk heeft gelegen toen je "lang zal hij leven" begon te zingen. (ik trouwens wel)

Ja kun je proberen om je vriend het mediteren ook aan te leren.
Misschien komt hij achter iets dat hij nooit wist dat hij dat kon!? Je weet het niet, "en de wonderen zijn de wereld nog niet uit" zeg ik altijd maar.

Ik hoop voor je dat je snel vorderingen maakt en dat je qwa het ontastbare en het geheim zinnige sterker in je schoenen gaat staan.
Geloof mij als je die zwakte hebt over wonnen kun jij heel ver gaan.
Zo ver als jij dat wilt!!

Greetings from Ireland,

Ria [clover]
Riaction
Riaction mei 12 '05
Ik was wat aan het rond neuzen en vond best wel iets interessants voor jou, dacht ik!

Net zoals u degene bent wie beslist over wie u in huis neemt, beslist u ook wat u in uw bewustzijn toelaat. Het is belangrijk om te bedenken dat u meester bent over uw eigen domein. Als u een spook in huis heb moet je is, de vraag: hebt u hem ooit gevraagd wie hij is en wat hij bij u komt doen?, meestal is de antwoord "nee". Waarom niet? Dat zou u toch wel doen als die persoon zich in een lichaam bevond. Waarom maakt het gebrek aan een lichaam nu zo'n verschil?

Dit haal ik hier vandaan: http://groups.msn.com/AmethystLoveLight/oefeningen.msnw

Hier staan ook oefeningen in. Lees maar eens door best wel interesant.

Groetjes.
jo
jo mei 12 '05
oo bedankt ga meteen kijken!!!
Daphne
Daphne mei 12 '05
Hoi Jojanneke,

Ik heb net je verhaal gelezen en ik heb een tip voor je, voor als je je bang voelt.

Je kunt je namelijk beschermen voor negatieve invloeden. Dat kunnen stemmingen zijn van andere mensen, maar ook energieën, zoals negatieve energieën van geesten.

Wat je dan doet is het volgende. Je visualiseert een soort van wit doorzicht ei of cocoon om je lichaam heen. Visualiseren betekent dat je het je inbeeldt op je innerlijke scherm zeg maar. Een soort van fantaseren of dagdromen. Hetzelfde wanneer je denkt aan een leuke herinnering en je ziet het ineens voor je. Zo kun je dus ook een beschermende cocoon om je heen visualiseren. Deze beschermt jou en dan hoef je je niet meer bang te voelen :)

Je hebt echt een hele mooie gave waar je later zeker mensen en dieren mee kunt gaan helpen als je zo ver bent. Dat je je verhaal hier hebt neergezet is al een eerste stap. Kijk gewoon eens wat rond op spirituele sites of er iets staat wat je aanspreekt. Laat je leiden door je gevoel :)

Succes! Liefs, Daphne
Daphne
Daphne mei 13 '05
Owja, nog iets over die beschermengelen waar Ria het over heeft. Misschien heeft Ria er ook wat aan ;-)

Die beschermengelen zijn onze gidsen, die ons helpen en steunen. Het zijn geen geesten, maar het zijn zielen die al zoooveel levens achter de rug hebben en nu niet meer naar aarde hoeven te komen en er alleen maar zijn om ons te helpen.

Dit is een supermooie en duidelijke site over onze gidsen: http://www.onzegidsen.com/index2.asp

Succes :)Liefs, Daphne
Riaction
Riaction mei 13 '05
Ben gister naar de boekenhandel geweest, had het gevoel dat ik ook wat moest lezen over Beschermengelen.
Heb het boek Angel Visions van Doreen Virtue, Ph.D gekocht.
Hier staan verhalen in over mensen die een aanvaring hebben gehad met hun beschermengelen en over met naasten die zijn overleden. Er staan verschillende hoofdstukken in:
over Volwassenen en kinderen die engelen hebben gezien,
Vreemden die van uit het niets komen hulp bieden en dan ook in het niets weer verdwijnen,
vreemden die helende berichten hebben,
Verhalen over mensen die een saint hebben gezien,
Dromen over overledenen,
Engelen die in dromen voorkomen en in mediteren,
Mensen die engel licht hebben gezien,
Signalen van boven,
Bijna dood ervaringen,

En last but not least, natuurlijk hoe je zelf engelen kunt zien.

Best wel interessant, soms kippevel verhalen met tranen in je ogen zo mooi.
Moeite waard dus!

Ben er dus ook achter dat die 2 geesten die ik altijd spreek mijn beschermengelen zijn.

De text en uitleg van mensen die hun beschermengelen beschrijven in dit boek komt haast over heen met mijn beschermengelen.

Zie maar weer hoe we altijd maar weer van elkaar kunnen leren!!!

Groetjes en mogen jullie bescherm engelen altijd bij jullie zijn!

Ria [clover]
Riaction
Riaction mei 13 '05
Dit haal ik uit het boek, waar ik het hier boven net over had.Moest het even op de site zetten.

Yet, Angels also appear on earth. Many of the stories you will read in this book involve meeting an opaque, real person who lends help or delivers a timely message. The person later disapears as mysteriously as they first appeared.

This is the type of angel that apostle Paul was undoubtedly referencing when he wrote in his Hebrew letters,
[emot-angel]
BE CAREFUL WHEN ENTERTAINING STRANGERS, FOR BY SO DOING, MANY HAVE ENTERTAINED ANGELS UNAWARE. [emot-angel]

Mooi toch of niet!?
[wub]
jo
jo mei 18 '05
ja mooi
alleen de laatste zin snap ik niet helemaal mijn engels is niet zo goed!!
hahaha
Riaction
Riaction mei 20 '05
Wees voorzichtig bij het vermaken van vreemden,want velen hebben Engelen vermaakt zonder het te weten!!

Lukt het allemaal een beetje met de vooruit gang?

Groetjes Ria
jo
jo mei 20 '05
nee het gaat niet echt vooruit
wel met dromen dat wel
en soms dan denk ik ineens iets en dan gebeurt dat maar dat heeft denk ik iedereen wel

groetjes
jo
jo jun 2 '05
heej

het gaat allemaal niet zo goed hier.
mijn hond is ineens ziek geworden en wordt ook niet meer beter, hij kan elk moment dood gaan.
in deze afelopen week heb ik op internet contact gehad met verschillende mensen die misschien wat over hem wisten door met hem te praten.
daar heb ik niet echt iets aan gehad.
ze zeiden allemaal veel knuffelen en aandacht geven maar dat kon ik zelf ook nog wel bedenken!
sommige mensen doen het echt alleen voor het geld wat ze ermee verdienen en dat vind ik echt erg!
gelukkig heb ik nu een vrouw gevonden die telepatische kan communiceren met dieren.
zij is nog wel in een beginfase en daar komt misschien ook niks uit maar heb wel het gevoel dat zij ons echt wil helpen. ze vraagt er ook geen geld voor. dat doen de meeste niet.

maar dat sommige gewoon wat zeggen om geld te verdienen dat kan ik niet begrijpen

groetjes jojanneke
Pagina's: 1 2 Volgende

Social Services

Delen:

Netwerk

carina
Helderziende magda
Angela
Ies
Annemarie
Roy
Patske
xXBertDeZienerOpenaarDesDerdeOogXx69x420
Nouki